Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PATERNO' RED SOX vs CAMEC COLLECCHIO BC (May 23, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale 2015
PATERNO' RED SOX 5 (8-5), CAMEC COLLECCHIO BC 4 (8-6) (Game 2) - Composite Box Score
May 23, 2015 at Collecchio (Comunale)

PATERNO' RED SOX   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PERCIATO cf 
LO GIUDICE lf 
GARCIA 2b 
MOLINA ss 
SALGADO dh 
COSTA pr 
CARCIOTTO c 
FRENI 3b 
BOTTA D 1b 
BIONDO rf 
D'IGNOTI p 
SCIACCA p 
Totals   36  15  27  11 

CAMEC COLLECCHIO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MANTOVANI cf/lf 
FERRARINI 2b 
LORI 3b 
CATTANI pr 
ZERBINI 3b 
CASAROTTO dh 
ZANICHELLI 1b 
FONTANA rf 
GANDOLFI c  14 
SANSON ss 
CRISTOFORIMa lf 
PELAGATTI ph/cf 
BURLEA p 
MORETTI p 
Totals   33  27 

PATERNO' RED SOX   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
D'IGNOTI Giuseppe W,2-1  5.1  19  26 
SCIACCA Salvatore S,1  3.2  14  18 
 
CAMEC COLLECCHIO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BURLEA Mihai L,1-4  8.0  14  33  38 
MORETTI Nicolo'   1.0 

Umpires - HP: COSTA Marco 1B: CASER Andrea
Start: 21:00 Time: 3:10 Attendance: 50
Weather: Clear Game notes: Scorer - LUCCHESE Giuseppe

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale 2015
PATERNO' RED SOX 5 (8-5), CAMEC COLLECCHIO BC 4 (8-6) (Game 2)
May 23, 2015 at Collecchio (Comunale)

PATERNO' RED SOX starters: 24/cf PERCIATO; 7/lf LO GIUDICE; 1/2b GARCIA; 5/ss MOLINA; 23/dh SALGADO; 33/c CARCIOTTO; 10/3b FRENI; 25/1b BOTTA D; 66/rf BIONDO; 28/p D'IGNOTI;

CAMEC COLLECCHIO BC starters: 2/cf MANTOVANI; 28/2b FERRARINI; 26/3b LORI; 1/dh CASAROTTO; 57/1b ZANICHELLI; 5/rf FONTANA; 17/c GANDOLFI; 55/ss SANSON; 42/lf CRISTOFORIMa; 12/p BURLEA;

PATERNO' RED SOX 1st - PERCIATO struck out swinging. LO GIUDICE singled to second base. GARCIA singled up the middle; LO GIUDICE advanced to second. MOLINA struck out swinging. SALGADO reached on a fielder's choice; GARCIA out at second 2b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 1st - MANTOVANI singled through the left side. FERRARINI reached on a fielder's choice; MANTOVANI out at second ss to 2b. LORI out at first 1b to p; FERRARINI advanced to second. CASAROTTO walked. ZANICHELLI reached on a fielder's choice; CASAROTTO advanced to second; FERRARINI out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 2nd - CARCIOTTO walked. FRENI singled to second base; CARCIOTTO advanced to second. BOTTA D struck out swinging. BIONDO reached on a fielder's choice; FRENI out at second 2b to ss; CARCIOTTO advanced to third. PERCIATO singled to right center, RBI; BIONDO advanced to second; CARCIOTTO scored. LO GIUDICE singled to center field, RBI; PERCIATO advanced to second; BIONDO scored. GARCIA reached on a fielder's choice; LO GIUDICE advanced to second; PERCIATO out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 2nd - FONTANA flied out to lf. GANDOLFI struck out looking. SANSON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PATERNO' RED SOX 3rd - MOLINA walked. SALGADO doubled to right center, RBI; MOLINA scored. CARCIOTTO singled to catcher; SALGADO advanced to third. FRENI grounded out to 1b unassisted, SAC, RBI; CARCIOTTO advanced to second; SALGADO scored. BOTTA D flied out to cf. BIONDO walked. PERCIATO reached on a fielder's choice; BIONDO out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 3rd - CRISTOFORIMa walked. MANTOVANI walked; CRISTOFORIMa advanced to second. FERRARINI reached on a throwing error by p, SAC; MANTOVANI advanced to second; CRISTOFORIMa advanced to third. LORI grounded into double play 2b to ss to 1b; FERRARINI out on the play; MANTOVANI advanced to third; CRISTOFORIMa scored. CASAROTTO walked. ZANICHELLI lined out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 4th - LO GIUDICE struck out swinging. GARCIA flied out to lf. MOLINA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 4th - FONTANA fouled out to 1b. GANDOLFI singled to right field. SANSON walked; GANDOLFI advanced to second. CRISTOFORIMa flied into double play rf to p to ss; SANSON out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 5th - SALGADO struck out swinging. CARCIOTTO grounded out to 1b unassisted. FRENI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 5th - MANTOVANI singled through the left side. FERRARINI reached on a fielder's choice to second base; MANTOVANI advanced to second. LORI singled to left field; FERRARINI advanced to second; MANTOVANI advanced to third. CASAROTTO flied out to ss. ZANICHELLI flied out to 2b. FONTANA reached on a fielder's choice; LORI out at second 2b to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

PATERNO' RED SOX 6th - BOTTA D struck out swinging. BIONDO struck out swinging. PERCIATO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 6th - GANDOLFI flied out to cf. SANSON hit by pitch. SCIACCA to p for D'IGNOTI. CRISTOFORIMa flied out to 2b. MANTOVANI walked; SANSON advanced to second. FERRARINI reached on a fielder's choice; MANTOVANI advanced to second; SANSON out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 7th - LO GIUDICE singled to right field. GARCIA reached on a fielder's choice; LO GIUDICE out at second 2b unassisted. GARCIA advanced to second on a wild pitch. GARCIA stole third, scored on a throwing error by c, unearned. MOLINA reached on a throwing error by ss. SALGADO hit by pitch; MOLINA advanced to second. CARCIOTTO grounded out to ss; SALGADO advanced to second; MOLINA advanced to third. FRENI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 7th - LORI doubled to center field. CASAROTTO tripled to right field, RBI; LORI scored. ZANICHELLI grounded out to p. FONTANA grounded out to 3b. GANDOLFI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 8th - BOTTA D struck out swinging, reached first on a wild pitch. BIONDO struck out swinging. PERCIATO struck out swinging. LO GIUDICE struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 8th - SANSON flied out to rf. PELAGATTI pinch hit for CRISTOFORIMa. PELAGATTI flied out to cf. MANTOVANI walked. FERRARINI walked; MANTOVANI advanced to second. LORI doubled to left center, 2 RBI; FERRARINI scored; MANTOVANI scored. CATTANI pinch ran for LORI. CATTANI stole third. CASAROTTO walked. CASAROTTO stole second. ZANICHELLI grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 9th - MANTOVANI to lf. ZERBINI to 3b for CATTANI. MORETTI to p for BURLEA. PELAGATTI to cf. GARCIA struck out swinging. MOLINA fouled out to c. SALGADO reached on a muffed throw by p, assist by 1b. COSTA pinch ran for SALGADO. COSTA out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

CAMEC COLLECCHIO BC 9th - FONTANA struck out swinging. GANDOLFI grounded out to 2b. SANSON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


PATERNO' RED SOX 5, CAMEC COLLECCHIO BC 4 (May 23, 2015 at Collecchio) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PATERNO' RED SOX.... 022 000 100  -  5  8  1      (8-5)
CAMEC COLLECCHIO BC. 001 000 120  -  4  7  3      (8-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PATERNO' RED SOX - D'IGNOTI Giuseppe; SCIACCA Salvatore(6) and CARCIOTTO Gabriele.
CAMEC COLLECCHIO BC - BURLEA Mihai; MORETTI Nicolo'(9) and GANDOLFI Andrea.
Win-D'IGNOTI Giuseppe(2-1)  Save-SCIACCA Salvatore(1)  Loss-BURLEA Mihai(1-4)  T-3:10  A-50
Weather: Clear
Game notes:
Scorer - LUCCHESE Giuseppe
Comitato Nazionale Classificatori