Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

REDSKINS IMOLA vs ISCOPY ALPINA JR (Jul 12, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale 2015
REDSKINS IMOLA 17 (18-15), ISCOPY ALPINA JR 14 (10-17) (Game 1) - Composite Box Score
Jul 12, 2015 at Opicina (Soldiers Field)

REDSKINS IMOLA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOSA cf 
LENTINI F c 
AGRETTI ss 
AMBROSINI c/rf 
MEDINA 3b 
GNUDI rf/lf 
CORTINI 2b 
COROLI lf/cf 
MOSCARIELLO dh 
POLI D 1b  12 
BORTOLOTTI p 
LENTINI I p 
Totals   43  17  16  13  14  27  11 

ISCOPY ALPINA JR   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
UGRIN F 2b 
COSOLI ss/p 
ROSSEL cf 
STARC dh 
DIAZ ss 
TOLEDO lf 
AINGER cf/p 
SUSSAN 1b 
VALIC pr/1b 
SOSSI c 
KRECIC c 
PAOLETICH 3b 
BRESCIANI 3b 
CATTO rf 
LE ROSE ph 
TAMARO p 
UGRIN A p 
Totals   39  14  14  14  27 

REDSKINS IMOLA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BORTOLOTTI Luca   2.1  13 
LENTINI Ivan W,1-2  6.2  11  31  36 
 
ISCOPY ALPINA JR   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TAMARO Andrea L,6-8  5.2  11  11  27  34 
UGRIN Alberto   0.1 
COSOLI Daniele   1.2  13 
AINGER Luca   1.1 

Umpires - HP: PEGORARO Franco 1B: FABRIN Lino
Start: 11:00 Time: 4:28 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MARANGONI Barbara, BURLINI Jasmine
UGRIN A faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale 2015
REDSKINS IMOLA 17 (18-15), ISCOPY ALPINA JR 14 (10-17) (Game 1)
Jul 12, 2015 at Opicina (Soldiers Field)

REDSKINS IMOLA starters: 24/cf SOSA; 10/ss AGRETTI; 7/c AMBROSINI; 8/3b MEDINA; 3/rf GNUDI; 40/2b CORTINI; 51/lf COROLI; 13/dh MOSCARIELLO; 49/1b POLI D; 41/p BORTOLOTTI;

ISCOPY ALPINA JR starters: 16/2b UGRIN F; 55/ss COSOLI; 22/dh STARC; 82/lf TOLEDO; 26/cf AINGER; 85/1b SUSSAN; 7/c SOSSI; 80/3b PAOLETICH; 12/rf CATTO; 44/p TAMARO;

REDSKINS IMOLA 1st - SOSA doubled to left field. AGRETTI flied out to cf; SOSA scored on a throwing error by ss. AMBROSINI grounded out to ss. MEDINA singled to left field. GNUDI singled to shortstop; MEDINA advanced to second. CORTINI flied out to cf. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 1st - UGRIN F grounded out to 2b. COSOLI walked. STARC lined into double play 2b to 1b; COSOLI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA 2nd - COROLI singled down the lf line. COROLI stole second. MOSCARIELLO grounded out to ss; COROLI advanced to third. COROLI scored on a wild pitch. POLI D flied out to 2b. SOSA struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 2nd - TOLEDO flied out to cf. AINGER grounded out to 2b. SUSSAN grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA 3rd - AGRETTI singled through the left side. AMBROSINI walked; AGRETTI advanced to second. MEDINA walked; AMBROSINI advanced to second; AGRETTI advanced to third. GNUDI singled to right field, RBI; MEDINA advanced to second; AMBROSINI advanced to third; AGRETTI scored. CORTINI reached on a fielder's choice; GNUDI advanced to second; MEDINA advanced to third; AMBROSINI out at home 3b to c. COROLI struck out looking. MOSCARIELLO flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 3rd - SOSSI walked. SOSSI advanced to second on a wild pitch. SOSSI advanced to third on a wild pitch. PAOLETICH walked. CATTO grounded out to 1b unassisted, SAC, RBI; PAOLETICH advanced to second; SOSSI scored. UGRIN F walked. COSOLI singled up the middle, RBI; UGRIN F advanced to second, advanced to third on a fielding error by cf; PAOLETICH scored. STARC singled to right field, RBI; COSOLI advanced to third; UGRIN F scored. TOLEDO singled to right field, RBI; STARC advanced to second; COSOLI scored. LENTINI I to p for BORTOLOTTI. AINGER walked; TOLEDO advanced to second; STARC advanced to third. SUSSAN singled up the middle, 2 RBI; AINGER advanced to third; TOLEDO scored; STARC scored. SOSSI doubled to left field, RBI; SUSSAN advanced to third; AINGER scored. PAOLETICH grounded out to 2b. CATTO singled to third base, RBI; SUSSAN scored. UGRIN F flied out to 2b. 8 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

REDSKINS IMOLA 4th - POLI D reached on a throwing error by ss. SOSA hit by pitch; POLI D advanced to second. AGRETTI singled to left center, RBI; SOSA advanced to second; POLI D scored, unearned. AMBROSINI singled through the left side, RBI; AGRETTI advanced to second; SOSA scored. MEDINA singled to right field, RBI; AMBROSINI advanced to third; AGRETTI scored. GNUDI flied out to rf, SF, RBI; AMBROSINI scored. CORTINI struck out swinging. COROLI struck out looking. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 4th - COSOLI reached on a fielding error by 3b. COSOLI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. STARC flied out to lf. TOLEDO hit by pitch. AINGER grounded out to 2b; TOLEDO advanced to second; COSOLI advanced to third. SUSSAN singled to center field, 2 RBI; TOLEDO scored, unearned; COSOLI scored, unearned. SOSSI flied out to 1b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

REDSKINS IMOLA 5th - BRESCIANI to 3b for PAOLETICH. MOSCARIELLO singled to center field. MOSCARIELLO out at second c to ss, caught stealing. POLI D popped up to p. SOSA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 5th - LENTINI F to c for SOSA. AMBROSINI to rf. GNUDI to lf. COROLI to cf. BRESCIANI struck out looking. CATTO struck out swinging, out at first c to 1b. UGRIN F flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA 6th - AGRETTI flied out to lf. AMBROSINI flied out to rf. MEDINA walked. GNUDI singled up the middle; MEDINA advanced to second. CORTINI walked; GNUDI advanced to second; MEDINA advanced to third. COROLI walked, RBI; CORTINI advanced to second; GNUDI advanced to third; MEDINA scored. UGRIN A to p for TAMARO. MOSCARIELLO reached on a dropped fly by lf; COROLI advanced to third on the error; CORTINI scored on the error, unearned; GNUDI scored on the error, unearned. POLI D singled to left center, RBI; MOSCARIELLO advanced to second; COROLI scored, unearned. POLI D advanced to second on a balk; MOSCARIELLO advanced to third on a balk. LENTINI F struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 6th - COSOLI struck out swinging. STARC singled to right field. TOLEDO flied out to lf. STARC stole second. AINGER walked. SUSSAN flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

REDSKINS IMOLA 7th - AGRETTI walked. AMBROSINI hit by pitch; AGRETTI advanced to second. COSOLI to p. DIAZ to ss for STARC. / for UGRIN A. AMBROSINI advanced to second on a balk; AGRETTI advanced to third on a balk. MEDINA walked. GNUDI grounded out to ss, RBI; MEDINA advanced to second; AMBROSINI advanced to third; AGRETTI scored. CORTINI singled to center field, RBI; MEDINA advanced to third; AMBROSINI scored. COROLI reached on a fielder's choice; CORTINI out at second ss to 2b. COROLI stole second. MOSCARIELLO walked. POLI D walked, RBI; MOSCARIELLO advanced to second; COROLI advanced to third; MEDINA scored. LENTINI F flied out to cf. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 7th - SOSSI struck out swinging. BRESCIANI singled through the left side. BRESCIANI stole second, advanced to third on a throwing error by c. CATTO grounded out to 3b. UGRIN F grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

REDSKINS IMOLA 8th - KRECIC to c for SOSSI. AGRETTI singled up the middle. AMBROSINI fouled out to 1b. MEDINA grounded out to 2b; AGRETTI advanced to second. GNUDI walked. CORTINI doubled to center field, RBI; GNUDI advanced to third; AGRETTI scored. COROLI walked. ROSSEL to cf for COSOLI. AINGER to p. MOSCARIELLO walked, RBI; COROLI advanced to second; CORTINI advanced to third; GNUDI scored. POLI D walked, RBI; MOSCARIELLO advanced to second; COROLI advanced to third; CORTINI scored. LENTINI F flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 8th - ROSSEL hit by pitch. ROSSEL advanced to second on a wild pitch. DIAZ tripled down the lf line, RBI; ROSSEL scored. TOLEDO flied out to lf, SF, RBI; DIAZ scored. AINGER struck out looking. SUSSAN singled to right center. VALIC pinch ran for SUSSAN. VALIC stole second. KRECIC grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

REDSKINS IMOLA 9th - VALIC to 1b. AGRETTI singled through the left side. AMBROSINI struck out swinging. MEDINA walked; AGRETTI advanced to second. GNUDI struck out looking. CORTINI reached on a fielder's choice; MEDINA out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ISCOPY ALPINA JR 9th - BRESCIANI flied out to lf. LE ROSE pinch hit for CATTO. LE ROSE singled to right field. UGRIN F reached on a fielding error by 3b; LE ROSE advanced to second. ROSSEL singled to left field; UGRIN F advanced to second; LE ROSE advanced to third. DIAZ singled through the left side, 2 RBI; ROSSEL advanced to second, out at third lf to 3b; UGRIN F scored, unearned; LE ROSE scored. TOLEDO flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


REDSKINS IMOLA 17, ISCOPY ALPINA JR 14 (Jul 12, 2015 at Opicina) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
REDSKINS IMOLA...... 111 404 330  - 17 16  5      (18-15)
ISCOPY ALPINA JR.... 008 200 022  - 14 14  3      (10-17)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: REDSKINS IMOLA - BORTOLOTTI Luca; LENTINI Ivan(3) and LENTINI Fabio; AMBROSINI Eugenio
. ISCOPY ALPINA JR - TAMARO Andrea; UGRIN Alberto(6); COSOLI Daniele(7); AINGER Luca(8) and
SOSSI Matteo; KRECIC Ilja.
Win-LENTINI Ivan(1-2)  Loss-TAMARO Andrea(6-8)  T-4:28  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers -  MARANGONI Barbara, BURLINI Jasmine

UGRIN A faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori