Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

0M VALPANARO ATHLETI vs ENEGAN GROSSETO (Apr 11, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale 2015
ENEGAN GROSSETO 15 (3-0), 0M VALPANARO ATHLETI 5 (2-1) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 11, 2015 at Grosseto (Jannella)

0M VALPANARO ATHLETI  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ADELMI cf 
DEL PRIORE 3b 
BACCELLI c 
VENTURI 1b 
DELIGIA dh 
DESIDERI 2b 
MONTANARI ph 
CAVALLARI lf 
VIGNALI ph 
PAGANELLI rf 
ACCORSI ss 
GIORGI p 
PIZZURRO p 
DRAGHETTI p 
Totals   27  11  18 

ENEGAN GROSSETO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE SANTIS cf 
LORA 3b 
BINDI ss 
SGNAOLIN 1b 
RAMIREZ 2b 
CAVALLINI rf 
ATTRITI c/lf 
GRILLI dh 
BRANDI lf 
GIOVANNINI ph/c 
STARNAI p 
PEREZ p 
COSTA p 
Totals   28  15  13  21 

0M VALPANARO ATHLETI  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIORGI Francesco L,0-1  0.1 
PIZZURRO Gianmarco   5.0  18  23 
DRAGHETTI Edoardo   0.2 
 
ENEGAN GROSSETO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STARNAI Andrea   0.2  10 
PEREZ S. Junior W,2-0  5.1  19  22 
COSTA Daniele   1.0 

Umpires - HP: FANCELLU Renzo 1B: PISTOLIN Fulvio
Start: 16:00 Time: 2:55 Attendance: 250
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - GRASSO Nicola, DEL BOTTEGONE Anna, FALINI Rossana

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale 2015
ENEGAN GROSSETO 15 (3-0), 0M VALPANARO ATHLETI 5 (2-1) (Game 1)
Apr 11, 2015 at Grosseto (Jannella)

0M VALPANARO ATHLETI starters: 21/cf ADELMI; 23/3b DEL PRIORE; 39/c BACCELLI; 10/1b VENTURI; 15/dh DELIGIA; 32/2b DESIDERI; 50/lf CAVALLARI; 20/rf PAGANELLI; 26/ss ACCORSI; 11/p GIORGI;

ENEGAN GROSSETO starters: 2/cf DE SANTIS; 51/3b LORA; 41/ss BINDI; 34/1b SGNAOLIN; 28/2b RAMIREZ; 31/rf CAVALLINI; 20/c ATTRITI; 56/dh GRILLI; 29/lf BRANDI; 25/p STARNAI;

0M VALPANARO ATHLETI 1st - ADELMI walked. DEL PRIORE hit by pitch; ADELMI advanced to second. DEL PRIORE advanced to second on a wild pitch; ADELMI advanced to third on a wild pitch. BACCELLI grounded out to 2b, RBI; DEL PRIORE advanced to third; ADELMI scored. VENTURI singled through the left side, RBI; DEL PRIORE scored. DELIGIA reached on a fielder's choice; VENTURI out at second ss to 2b. DESIDERI singled to third base; DELIGIA advanced to second. CAVALLARI reached on an error by ss, advanced to second on the error; DESIDERI scored on the error, unearned; DELIGIA scored on the error, unearned. CAVALLARI advanced to third on a wild pitch. PAGANELLI walked. ACCORSI walked; PAGANELLI advanced to second. ADELMI walked, RBI; ACCORSI advanced to second; PAGANELLI advanced to third; CAVALLARI scored, unearned. PEREZ to p for STARNAI. DEL PRIORE struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ENEGAN GROSSETO 1st - DE SANTIS singled to right center. LORA tripled to left center, RBI; DE SANTIS scored. BINDI reached on a fielding error by ss, RBI; LORA scored. BINDI advanced to second on a wild pitch. SGNAOLIN struck out swinging, out at first c to 1b; BINDI advanced to third on the throw. RAMIREZ singled to left field, RBI; BINDI scored, unearned. RAMIREZ stole second. CAVALLINI walked. ATTRITI walked; CAVALLINI advanced to second; RAMIREZ advanced to third. GRILLI tripled to left center, 3 RBI; ATTRITI scored; CAVALLINI scored; RAMIREZ scored. PIZZURRO to p for GIORGI. BRANDI struck out swinging. DE SANTIS grounded out to ss. 6 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

0M VALPANARO ATHLETI 2nd - BACCELLI doubled down the lf line. VENTURI walked. DELIGIA grounded out to ss; VENTURI advanced to second; BACCELLI advanced to third. DESIDERI struck out swinging. CAVALLARI walked. PAGANELLI reached on a fielder's choice; CAVALLARI advanced to second; VENTURI out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ENEGAN GROSSETO 2nd - LORA flied out to cf. BINDI struck out swinging. SGNAOLIN flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

0M VALPANARO ATHLETI 3rd - ACCORSI grounded out to 2b. ADELMI struck out swinging. DEL PRIORE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ENEGAN GROSSETO 3rd - RAMIREZ singled to right field. RAMIREZ stole second. CAVALLINI walked. ATTRITI tripled to right center, 2 RBI; CAVALLINI scored; RAMIREZ scored. GRILLI struck out swinging, out at first c to 1b. BRANDI struck out swinging. DE SANTIS popped up to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

0M VALPANARO ATHLETI 4th - BACCELLI reached on a fielding error by 3b. VENTURI fouled out to 1b. DELIGIA hit by pitch; BACCELLI advanced to second. DESIDERI struck out swinging. CAVALLARI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ENEGAN GROSSETO 4th - LORA grounded out to 3b. BINDI grounded out to ss. SGNAOLIN flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

0M VALPANARO ATHLETI 5th - PAGANELLI flied out to lf. ACCORSI struck out swinging. ADELMI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ENEGAN GROSSETO 5th - RAMIREZ grounded out to p. CAVALLINI grounded out to ss. ATTRITI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

0M VALPANARO ATHLETI 6th - DEL PRIORE struck out looking. BACCELLI singled to right field. BACCELLI advanced to second on a balk. VENTURI fouled out to c. DELIGIA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ENEGAN GROSSETO 6th - GRILLI walked. GIOVANNINI pinch hit for BRANDI. GRILLI advanced to second on a balk. GIOVANNINI grounded out to ss; GRILLI advanced to third. DE SANTIS hit by pitch. LORA reached on a fielder's choice to catcher, RBI; DE SANTIS advanced to second; GRILLI scored. LORA stole second; DE SANTIS stole third, scored on a throwing error by c. BINDI walked. SGNAOLIN walked; BINDI advanced to second; LORA advanced to third. DRAGHETTI to p for PIZZURRO. RAMIREZ reached on a fielder's choice, RBI; SGNAOLIN out at second 2b to ss; BINDI advanced to third; LORA scored. CAVALLINI walked; RAMIREZ advanced to second. CAVALLINI advanced to second on a wild pitch; RAMIREZ advanced to third on a wild pitch; BINDI scored on a wild pitch. ATTRITI singled up the middle, 2 RBI; CAVALLINI scored; RAMIREZ scored. ATTRITI advanced to second on a wild pitch. GRILLI walked. GIOVANNINI singled to left field, RBI; GRILLI advanced to second; ATTRITI scored. DE SANTIS flied out to rf. 7 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

0M VALPANARO ATHLETI 7th - ATTRITI to lf. GIOVANNINI to c. COSTA to p for PEREZ. MONTANARI pinch hit for DESIDERI. MONTANARI struck out swinging. VIGNALI pinch hit for CAVALLARI. VIGNALI grounded out to 3b. PAGANELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ENEGAN GROSSETO 15, 0M VALPANARO ATHLETI 5 (Apr 11, 2015 at Grosseto) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
0M VALPANARO ATHLETI 500 000 0 -  5  4  2      (2-1)
ENEGAN GROSSETO..... 602 007 X - 15  8  2      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: 0M VALPANARO ATHLETI - GIORGI Francesco; PIZZURRO Gianmarco(1); DRAGHETTI Edoardo(6)
and BACCELLI Marco. ENEGAN GROSSETO - STARNAI Andrea; PEREZ S. Junior(1); COSTA Daniele(7) and
ATTRITI Filippo; GIOVANNINI Antonio.
Win-PEREZ S. Junior(2-0)  Loss-GIORGI Francesco(0-1)  T-2:55  A-250
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - GRASSO Nicola, DEL BOTTEGONE Anna, FALINI Rossana
Comitato Nazionale Classificatori