Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TONNO INSUPERABILEFG vs ANZIO BC (Apr 26, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale 2015
TONNO INSUPERABILEFG 17 (4-4), ANZIO BC 4 (1-7) (Game 2) - Composite Box Score
Apr 26, 2015 at Anzio (R. Reatini)

TONNO INSUPERABILEFG  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
POMPILIO ss 
MALDONADO cf 
LUCENA 3b 
IACOVELLI rf 
FORTUNATO c 
CUFRE dh 
D'AGNELLI ph/dh 
BOVE 1b 
MASSARO P 2b 
DIMITRIO ph 
FANELLI 2b 
PANICO lf 
CARBONE lf 
BIZZOCO ph/lf 
PARRA p 
COLON V. p 
Totals   45  17  21  15  27 

ANZIO BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BRIGNONE cf 
MERCURI Fr 2b 
MERCURI D 1b 
RICCI ss/p 
OREFICE dh/1b 
COLAIANNI 3b/1b 
D'AURIA rf 
D'ALESSIO ph/3b 
LEONARDI lf 
VISALLI lf 
TAURELLI c 
BULFONE ss/3b 
CARANZETTI p 
FONTANA p 
Totals   36  27 

TONNO INSUPERABILEFG  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PARRA Jesus W,2-1  6.0  22  26 
COLON V. Yewy Antoni S,1  3.0  14  15 
 
ANZIO BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARANZETTI Simone L,0-3  6.0  12  27  31 
FONTANA Simone   2.0  12  16 
RICCI Manuel   1.0 

Umpires - HP: MONTALTO Riccardo 1B: FALCIANO Rosario
Start: 15:00 Time: 3:05 Attendance: 51
Weather: Sunny Game notes: Scorers - FARAONE A. Osvaldo, COLAIANNI Mario
FONTANA faced 4 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale 2015
TONNO INSUPERABILEFG 17 (4-4), ANZIO BC 4 (1-7) (Game 2)
Apr 26, 2015 at Anzio (R. Reatini)

TONNO INSUPERABILEFG starters: 2/ss POMPILIO; 9/cf MALDONADO; 15/3b LUCENA; 11/rf IACOVELLI; 30/c FORTUNATO; 50/dh CUFRE; 4/1b BOVE; 94/2b MASSARO P; 90/lf PANICO; 21/p PARRA;

ANZIO BC starters: 69/cf BRIGNONE; 24/2b MERCURI Fr; 15/1b MERCURI D; 28/dh OREFICE; 10/3b COLAIANNI; 4/rf D'AURIA; 14/lf LEONARDI; 11/c TAURELLI; 3/ss BULFONE; 31/p CARANZETTI;

TONNO INSUPERABILEFG 1st - POMPILIO singled to second base. MALDONADO tripled to left center, RBI; POMPILIO scored. LUCENA flied out to cf, SF, RBI; MALDONADO scored. IACOVELLI singled down the rf line. IACOVELLI stole second. FORTUNATO singled to shortstop; IACOVELLI advanced to third. CUFRE singled to center field, RBI; FORTUNATO advanced to second; IACOVELLI scored. BOVE grounded out to 2b, RBI; CUFRE advanced to second; FORTUNATO scored. MASSARO P struck out swinging. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

ANZIO BC 1st - BRIGNONE grounded out to 3b. MERCURI Fr flied out to cf. MERCURI D walked. OREFICE flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 2nd - PANICO walked. POMPILIO singled down the rf line; PANICO advanced to third. MALDONADO singled to left field, RBI; POMPILIO advanced to second; PANICO scored. MALDONADO advanced to second on a wild pitch, out at third lf to 3b; POMPILIO advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c. LUCENA struck out swinging. IACOVELLI singled to second base. FORTUNATO lined out to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ANZIO BC 2nd - COLAIANNI singled to right center. D'AURIA popped up to 2b. LEONARDI singled to catcher; COLAIANNI advanced to second. TAURELLI singled to second base, RBI; LEONARDI advanced to second, advanced to third on the throw; COLAIANNI scored. BULFONE singled to shortstop, RBI; TAURELLI advanced to second; LEONARDI scored. BRIGNONE fouled into double play rf to 3b; TAURELLI out on the play. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 3rd - CUFRE struck out swinging. BOVE flied out to 2b. MASSARO P struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ANZIO BC 3rd - MERCURI Fr grounded out to 2b. MERCURI D grounded out to 2b. OREFICE walked. COLAIANNI reached on a fielder's choice; OREFICE out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 4th - PANICO struck out swinging. POMPILIO singled to left center. MALDONADO grounded out to 1b unassisted; POMPILIO advanced to second. LUCENA walked. IACOVELLI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ANZIO BC 4th - D'AURIA struck out swinging. LEONARDI lined out to ss. TAURELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 5th - FORTUNATO singled up the middle. FORTUNATO stole second. CUFRE struck out swinging; FORTUNATO stole third. BOVE singled to right center, RBI; FORTUNATO scored. MASSARO P grounded into double play 3b to 2b to 1b; BOVE out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ANZIO BC 5th - CARBONE to lf for PANICO. BULFONE flied out to lf. BRIGNONE hit by pitch. BRIGNONE stole second. MERCURI Fr walked. MERCURI D reached on a fielder's choice; MERCURI Fr advanced to third on a throwing error by p; BRIGNONE advanced to third, scored on the error, unearned. MERCURI D stole second. OREFICE flied out to lf. COLAIANNI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 6th - RICCI to ss for MERCURI D. COLAIANNI to 1b. BULFONE to 3b. CARBONE walked. POMPILIO flied out to cf. MALDONADO struck out swinging. LUCENA doubled to left field, RBI; CARBONE scored. IACOVELLI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ANZIO BC 6th - D'ALESSIO pinch hit for D'AURIA. D'ALESSIO flied out to lf. LEONARDI fouled out to c. TAURELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 7th - D'ALESSIO to 3b. VISALLI to lf for LEONARDI. BULFONE to rf. FONTANA to p for CARANZETTI. FORTUNATO walked. CUFRE flied out to cf. BOVE singled to right field; FORTUNATO advanced to second. DIMITRIO pinch hit for MASSARO P. DIMITRIO singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; BOVE advanced to second, scored on the error; FORTUNATO scored. CARBONE struck out looking. POMPILIO tripled to left center, RBI; DIMITRIO scored. MALDONADO walked. LUCENA lined out to lf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ANZIO BC 7th - FANELLI to 2b for DIMITRIO. COLON V. to p for PARRA. BULFONE fouled out to 1b. BRIGNONE tripled to left field. BRIGNONE scored on a wild pitch. MERCURI Fr walked. RICCI struck out looking. OREFICE singled through the left side; MERCURI Fr advanced to second. COLAIANNI singled to center field; OREFICE advanced to second; MERCURI Fr advanced to third. D'ALESSIO struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 8th - IACOVELLI flied out to cf. FORTUNATO singled to second base. CUFRE flied out to cf. BOVE flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ANZIO BC 8th - VISALLI flied out to ss. TAURELLI struck out looking. BULFONE singled through the left side. BRIGNONE grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TONNO INSUPERABILEFG 9th - FANELLI walked. CARBONE singled to left center; FANELLI advanced to second. POMPILIO singled to left center; CARBONE advanced to second; FANELLI advanced to third. MALDONADO walked, RBI; POMPILIO advanced to second; CARBONE advanced to third; FANELLI scored. RICCI to p. OREFICE to 1b. COLAIANNI to ss. / for FONTANA. LUCENA doubled to left field, 3 RBI; MALDONADO scored; POMPILIO scored; CARBONE scored. IACOVELLI singled through the left side; LUCENA advanced to third. FORTUNATO singled to left field, RBI; IACOVELLI advanced to second; LUCENA scored. D'AGNELLI pinch hit for CUFRE. D'AGNELLI walked; FORTUNATO advanced to second; IACOVELLI advanced to third. BOVE flied out to lf. FANELLI grounded out to 2b, RBI; D'AGNELLI advanced to second; FORTUNATO advanced to third; IACOVELLI scored. BIZZOCO pinch hit for CARBONE. BIZZOCO struck out swinging. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

ANZIO BC 9th - D'AGNELLI to dh. BIZZOCO to lf. MERCURI Fr singled to right field. RICCI reached on a fielder's choice; MERCURI Fr out at second 2b to ss. OREFICE struck out swinging. COLAIANNI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


TONNO INSUPERABILEFG 17, ANZIO BC 4 (Apr 26, 2015 at Anzio) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
TONNO INSUPERABILEFG 420 011 306  - 17 21  1      (4-4)
ANZIO BC............ 020 010 100  -  4  9  2      (1-7)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TONNO INSUPERABILEFG - PARRA Jesus; COLON V. Yewy Antoni(7) and FORTUNATO Alfonso.
ANZIO BC - CARANZETTI Simone; FONTANA Simone(7); RICCI Manuel(9) and TAURELLI Angelo.
Win-PARRA Jesus(2-1)  Save-COLON V. Yewy Antoni(1)  Loss-CARANZETTI Simone(0-3)  T-3:05  A-51
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - FARAONE A. Osvaldo, COLAIANNI Mario

FONTANA faced 4 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori