Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Codogno Bas. 67 vs Rho Baseball (Jun 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Codogno Bas. 67 9, Rho Baseball 8 - Composite Box Score
Jun 14, 2015 at Rho (MI) (c.s. Molinello)

Codogno Bas. 67   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALBERI lf 
RASOIRA 3b 
MOREL ss 
CORIO 1b  13 
BONVINI cf 
GARIONI ph/cf 
BACCIOCCHI A dh 
CAPRA ph/dh 
SPEZIALI L. 2b 
CANTONI 2b 
SANGERMANI c 
CAMMI c 
ZAZZI C. rf 
BACCIOCCHI L p 
ETTAMI p 
Totals   38  12  27  18 

Rho Baseball   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PETROZZA dh 
MURILLO cf 
CALOIERO 1b 
BETTI ss 
SIGNORINI D rf 
TRUNFIO lf 
FOGLIO lf 
FIGUEROA D. 2b 
QUISINI I c  12 
D'ODORICO 3b 
CESARETTI p 
PERALTA p 
MONTICELLI D p 
Totals   34  10  27 

Codogno Bas. 67   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BACCIOCCHI Luca   5.0  19  25 
ETTAMI Dario W  4.0  15  16 
 
Rho Baseball   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CESARETTI Alessio   5.0  21  28 
PERALTA   2.1  11  13 
MONTICELLI Davide L  1.2 

Umpires - HP: VIMERCATI Daniele 1B: FOLTRAN Walter
Start: 21:00 Time: 3:50 Attendance: 45
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - DILETTI Fabrizio.
CESARETTI faced 2 batters in the 6th.
BACCIOCCHI L faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Codogno Bas. 67 9, Rho Baseball 8
Jun 14, 2015 at Rho (MI) (c.s. Molinello)

Codogno Bas. 67 starters: 25/lf ALBERI; 18/3b RASOIRA; 33/ss MOREL; 30/1b CORIO; 34/cf BONVINI; 19/dh BACCIOCCHI A; 21/2b SPEZIALI L.; 4/c SANGERMANI; 2/rf ZAZZI C.; 14/p BACCIOCCHI L;

Rho Baseball starters: 5/dh PETROZZA; 23/cf MURILLO; 46/1b CALOIERO; 34/ss BETTI; 37/rf SIGNORINI D; 43/lf TRUNFIO; 24/2b FIGUEROA D.; 0/c QUISINI I; 35/3b D'ODORICO; 44/p CESARETTI;

Codogno Bas. 67 1st - ALBERI flied out to lf. RASOIRA walked. MOREL walked; RASOIRA advanced to second. CORIO walked; MOREL advanced to second; RASOIRA advanced to third. BONVINI flied out to 2b. BACCIOCCHI A grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Rho Baseball 1st - PETROZZA grounded out to ss. MURILLO singled to shortstop. MURILLO stole second. MURILLO advanced to third on a passed ball. CALOIERO flied out to 2b. MURILLO scored on a wild pitch. BETTI walked. SIGNORINI D doubled to center field, RBI; BETTI scored. TRUNFIO struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Codogno Bas. 67 2nd - SPEZIALI L. struck out looking. SANGERMANI flied out to 2b. ZAZZI C. walked. ZAZZI C. advanced to second on a passed ball. ALBERI singled to shortstop; ZAZZI C. advanced to third. RASOIRA singled to third base, RBI; ALBERI advanced to second; ZAZZI C. scored. MOREL singled through the left side; RASOIRA advanced to second; ALBERI advanced to third. CORIO flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Rho Baseball 2nd - FIGUEROA D. walked. QUISINI I doubled to right center, RBI; FIGUEROA D. scored. D'ODORICO grounded out to 3b, SAC; QUISINI I advanced to third. PETROZZA struck out looking. QUISINI I scored on a passed ball, unearned. MURILLO lined out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Codogno Bas. 67 3rd - BONVINI struck out swinging. BACCIOCCHI A struck out swinging. SPEZIALI L. walked. SANGERMANI singled to center field; SPEZIALI L. advanced to second. ZAZZI C. struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Rho Baseball 3rd - CALOIERO flied out to lf. BETTI walked. BETTI stole second. BETTI advanced to third on a passed ball. SIGNORINI D grounded out to ss, RBI; BETTI scored, unearned. TRUNFIO struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Codogno Bas. 67 4th - ALBERI grounded out to ss. RASOIRA flied out to rf. MOREL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Rho Baseball 4th - FIGUEROA D. grounded out to 3b. QUISINI I reached on a fielding error by 2b. D'ODORICO doubled down the rf line, RBI; QUISINI I scored, unearned. D'ODORICO advanced to third on a wild pitch. D'ODORICO scored on a passed ball, unearned. PETROZZA struck out looking. MURILLO walked. MURILLO stole second. CALOIERO grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Codogno Bas. 67 5th - CORIO walked. BONVINI grounded out to 1b unassisted; CORIO advanced to second. BACCIOCCHI A singled to third base. SPEZIALI L. reached on a fielder's choice; BACCIOCCHI A out at second ss to 2b; CORIO advanced to third. SANGERMANI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Rho Baseball 5th - CAMMI to c for SANGERMANI. BETTI walked. SIGNORINI D grounded into double play p to ss to 1b; BETTI out on the play. TRUNFIO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Codogno Bas. 67 6th - ZAZZI C. walked. ALBERI singled to center field; ZAZZI C. advanced to second. PERALTA to p for CESARETTI. RASOIRA doubled to left field, 2 RBI; ALBERI scored; ZAZZI C. scored. MOREL singled to center field, advanced to second on the throw, advanced to third on the error; RASOIRA advanced to third, scored on an error by 3b. CORIO singled to left field, RBI; MOREL scored. BONVINI reached on a fielder's choice; CORIO out at second ss to 2b. BONVINI advanced to second on a passed ball. BACCIOCCHI A struck out swinging. SPEZIALI L. reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; BONVINI scored on the error, unearned. CAMMI grounded out to p. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

Rho Baseball 6th - CANTONI to 2b for SPEZIALI L.. FIGUEROA D. singled up the middle. ETTAMI to p for BACCIOCCHI L. QUISINI I singled to pitcher, bunt; FIGUEROA D. advanced to second. D'ODORICO reached on a fielder's choice; QUISINI I advanced to second on a fielder's choice; FIGUEROA D. out at third 3b unassisted. QUISINI I stole third. D'ODORICO out at second c to ss, caught stealing. PETROZZA walked. PETROZZA out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Codogno Bas. 67 7th - ZAZZI C. struck out swinging. ALBERI grounded out to p. RASOIRA hit by pitch. MOREL flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Rho Baseball 7th - MURILLO struck out swinging. CALOIERO grounded out to 2b. BETTI reached on a fielding error by ss. SIGNORINI D singled to center field; BETTI advanced to second. TRUNFIO reached on a fielder's choice; SIGNORINI D advanced to second on a fielder's choice; BETTI out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Codogno Bas. 67 8th - FOGLIO to lf for TRUNFIO. CORIO struck out swinging. GARIONI pinch hit for BONVINI. GARIONI walked. MONTICELLI D to p for PERALTA. CAPRA pinch hit for BACCIOCCHI A. GARIONI stole second. CAPRA struck out swinging. GARIONI advanced to third on a wild pitch. CANTONI walked. CANTONI advanced to second on a wild pitch. CAMMI hit by pitch. ZAZZI C. reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; CAMMI advanced to third on the error, scored on a throwing error by lf, unearned; CANTONI scored on the error, unearned; GARIONI scored on the error, unearned. ALBERI struck out looking. 3 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Rho Baseball 8th - GARIONI to cf. CAPRA to dh. FIGUEROA D. struck out swinging. QUISINI I lined out to 1b. D'ODORICO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Codogno Bas. 67 9th - RASOIRA grounded out to 2b. MOREL struck out looking. CORIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Rho Baseball 9th - PETROZZA grounded out to ss. MURILLO grounded out to p. CALOIERO singled to left center. BETTI singled to left field; CALOIERO advanced to second. SIGNORINI D singled to left field, RBI; BETTI advanced to second, out at third lf to ss to c to 3b; CALOIERO scored. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Codogno Bas. 67 9, Rho Baseball 8 (Jun 14, 2015 at Rho (MI))
----------------------------------------------------------------------
Codogno Bas. 67..... 010 005 030  -  9  9  2
Rho Baseball........ 221 200 001  -  8 10  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Codogno Bas. 67 - BACCIOCCHI Luca; ETTAMI Dario(6) and SANGERMANI Marco; CAMMI Simone
. Rho Baseball - CESARETTI Alessio; PERALTA(6); MONTICELLI Davide(8) and QUISINI Ilario.
Win-ETTAMI Dario  Loss-MONTICELLI Davide  T-3:50  A-45
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - DILETTI Fabrizio.

CESARETTI faced 2 batters in the 6th.
BACCIOCCHI L faced 1 batter in the 6th.
ESF 2008