Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC Cairese vs Rho Baseball (Jun 20, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Rho Baseball 7, BC Cairese 6 - Composite Box Score
Jun 20, 2015 at Rho(MI) (C.S. Rho Molinello)

BC Cairese   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PASCOLI MAT 3b 
BELLINO lf 
PASCOLI MAR ss 
GUZMAM dh 
FERRUCCIO RO cf 
LOMONTE 1b  10 
DE LOS SANTO c 
FERRUCCIO RI 2b 
GRANATA rf 
BLOISE rf 
BAISI p 
BERRETTA p 
Totals   40  13  11  25 

Rho Baseball   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PETROZZA dh 
D'ODORICO 2b 
CERATI pr 
CALOIERO 3b 
BETTI ss 
MURILLO cf 
SIGNORINI D c  11 
FIGUEROA D. rf 
TRUNFIO lf 
QUISINI C pr/lf 
PASQUALINI ph 
FOGLIO 1b  10 
MONTICELLI D p 
DI FONZO p 
Totals   33  10  27 

BC Cairese   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BAISI Luca   3.1  11  16 
BERRETTA Davide L  5.0  22  26 
 
Rho Baseball   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTICELLI Davide   5.1  10  26  30 
DI FONZO Andrea W  3.2  14  15 

Umpires - HP: PUGLIESE Santina 1B: SPINELLA Francesco
Start: 20:30 Time: 3:05 Attendance: 48
Weather: Clear Game notes: Scorers - BELLAVIA Gianfranco.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Rho Baseball 7, BC Cairese 6
Jun 20, 2015 at Rho(MI) (C.S. Rho Molinello)

BC Cairese starters: 24/3b PASCOLI MAT; 17/lf BELLINO; 39/ss PASCOLI MAR; 56/dh GUZMAM; 18/cf FERRUCCIO RO; 32/1b LOMONTE; 43/c DE LOS SANTO; 27/2b FERRUCCIO RI; 10/rf GRANATA; 2/p BAISI;

Rho Baseball starters: 5/dh PETROZZA; 35/2b D'ODORICO; 46/3b CALOIERO; 34/ss BETTI; 23/cf MURILLO; 37/c SIGNORINI D; 24/rf FIGUEROA D.; 43/lf TRUNFIO; 26/1b FOGLIO; 40/p MONTICELLI D;

BC Cairese 1st - PASCOLI MAT struck out looking. BELLINO singled to left field. BELLINO stole second. PASCOLI MAR singled to shortstop; BELLINO advanced to third. PASCOLI MAR stole second. GUZMAM reached on a fielding error by 2b, RBI; PASCOLI MAR advanced to third; BELLINO scored. GUZMAM stole second. FERRUCCIO RO struck out swinging. LOMONTE grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Rho Baseball 1st - PETROZZA walked. D'ODORICO grounded out to 3b, SAC; PETROZZA advanced to second. CALOIERO singled to center field, advanced to second on the throw; PETROZZA advanced to third. CALOIERO advanced to third on a wild pitch; PETROZZA scored on a wild pitch. BETTI flied out to rf, SF, RBI; CALOIERO scored. MURILLO flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BC Cairese 2nd - DE LOS SANTO singled to left field. DE LOS SANTO advanced to second on a passed ball. FERRUCCIO RI walked. GRANATA struck out swinging. PASCOLI MAT singled to first base, RBI; FERRUCCIO RI advanced to second, advanced to third on an error by 2b; DE LOS SANTO scored. BELLINO singled to right field, RBI; PASCOLI MAT advanced to second, out at third rf to 3b; FERRUCCIO RI scored. BELLINO stole second. PASCOLI MAR singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; BELLINO scored. GUZMAM flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Rho Baseball 2nd - SIGNORINI D doubled to left field. FIGUEROA D. struck out swinging. TRUNFIO struck out looking. FOGLIO walked. PETROZZA reached on a fielder's choice; FOGLIO out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC Cairese 3rd - FERRUCCIO RO grounded out to 3b. LOMONTE walked. LOMONTE advanced to second on a wild pitch. DE LOS SANTO struck out swinging. FERRUCCIO RI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Rho Baseball 3rd - D'ODORICO grounded out to 3b. CALOIERO flied out to ss. BETTI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC Cairese 4th - GRANATA struck out swinging. PASCOLI MAT grounded out to 1b unassisted. BELLINO singled up the middle. BELLINO stole second. PASCOLI MAR walked. GUZMAM reached on a fielder's choice; PASCOLI MAR out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Rho Baseball 4th - BLOISE to rf for GRANATA. MURILLO singled to left field. MURILLO advanced to second on a wild pitch. SIGNORINI D flied out to 2b. MURILLO advanced to third on a wild pitch. FIGUEROA D. walked. BERRETTA to p for BAISI. TRUNFIO out at first 1b to p, RBI; FIGUEROA D. advanced to second; MURILLO scored. FOGLIO flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC Cairese 5th - FERRUCCIO RO struck out swinging. LOMONTE walked. DE LOS SANTO singled to left field; LOMONTE advanced to second. FERRUCCIO RI grounded out to p; DE LOS SANTO advanced to second; LOMONTE advanced to third. BLOISE struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Rho Baseball 5th - PETROZZA struck out looking. Dropped foul ball, E2. D'ODORICO grounded out to p. CALOIERO singled up the middle. BETTI grounded out to 3b. CALOIERO out at first 3b to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BC Cairese 6th - PASCOLI MAT grounded out to ss. BELLINO singled to center field, advanced to second on an error by cf. PASCOLI MAR tripled to center field, RBI; BELLINO scored. DI FONZO to p for MONTICELLI D. GUZMAM grounded out to 3b. FERRUCCIO RO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Rho Baseball 6th - MURILLO grounded out to 1b unassisted. SIGNORINI D grounded out to 3b. FIGUEROA D. fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC Cairese 7th - LOMONTE doubled to left field. DE LOS SANTO struck out looking. FERRUCCIO RI hit by pitch. BLOISE struck out looking. PASCOLI MAT flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Rho Baseball 7th - TRUNFIO hit by pitch. QUISINI C pinch ran for TRUNFIO. FOGLIO flied out to 1b. PETROZZA grounded out to 2b; QUISINI C advanced to second. D'ODORICO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC Cairese 8th - QUISINI C to lf. BELLINO flied out to ss. Dropped foul ball, E5. PASCOLI MAR struck out swinging. GUZMAM flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Rho Baseball 8th - CALOIERO singled to left field. ::: CALOIERO A. out by rule - Runner INterference (RIN) - :::. BETTI reached on a fielder's choice; CALOIERO out at first 1b unassisted. MURILLO fouled out to c. SIGNORINI D singled to center field; BETTI advanced to second. SIGNORINI D advanced to second on a wild pitch; BETTI advanced to third on a wild pitch. FIGUEROA D. struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC Cairese 9th - FERRUCCIO RO singled to right center. FERRUCCIO RO stole second. LOMONTE grounded out to 3b. DE LOS SANTO doubled to left field, RBI; FERRUCCIO RO scored. FERRUCCIO RI flied out to rf; DE LOS SANTO advanced to third. BLOISE grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Rho Baseball 9th - PASQUALINI pinch hit for QUISINI C. PASQUALINI struck out swinging. FOGLIO walked. PETROZZA hit by pitch; FOGLIO advanced to second. D'ODORICO singled up the middle; PETROZZA advanced to second; FOGLIO advanced to third. CERATI pinch ran for D'ODORICO. CALOIERO singled to right field, RBI; CERATI advanced to second; PETROZZA advanced to third; FOGLIO scored. BETTI singled to right field, 2 RBI; CALOIERO advanced to third; CERATI scored; PETROZZA scored. BETTI stole second. MURILLO walked. SIGNORINI D singled to center field, RBI; MURILLO advanced to second; BETTI advanced to third; CALOIERO scored. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


Rho Baseball 7, BC Cairese 6 (Jun 20, 2015 at Rho(MI))
----------------------------------------------------------------------
BC Cairese.......... 130 001 001  -  6 13  1
Rho Baseball........ 200 100 004  -  7 10  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC Cairese - BAISI Luca; BERRETTA Davide(4) and DE LO SANTOS Bautist. Rho Baseball -
MONTICELLI Davide; DI FONZO Andrea(6) and SIGNORINI Dario.
Win-DI FONZO Andrea  Loss-BERRETTA Davide  T-3:05  A-48
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - BELLAVIA Gianfranco.
ESF 2008