Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Palladio BS Vicenza vs Bolzano BC (Apr 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Bolzano BC 7, Palladio BS Vicenza 2 - Composite Box Score
Apr 19, 2015 at Bolzano (BZ) (Lazzarini)

Palladio BS Vicenza   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE A ss 
SANCHEZ 3b 
FERRARI rf 
GRIGOLETTO dh 
CHIMETTO 1b 
BOGONI lf 
BARCA 2b 
BALBUENA ph/2b 
ZIN cf 
SALVIATI pr/cf 
ERLE P c 
DAL CERE' c 
SANTANA p 
SARTORI p 
FABIANI p 
Totals   35  11  24  12 

Bolzano BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INTROVIGNE dh/p 
SINISCALCHI cf/1b 
GAIGA c  11 
ALOTTI 3b/ss 
ZINTELLI ss 
SOMMADOSSI lf/rf 
ERITALE AL lf/3b 
MELLINI 1b 
FATTOR pr/rf 
DIVINA p 
ZACCOMER rf/cf 
BELLINAZZI 2b 
ERITALE p 
Totals   32  27 

Palladio BS Vicenza   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANTANA Manuel L  5.0  19  23 
SARTORI Fabio   2.1  11  12 
FABIANI Paọo   0.2 
 
Bolzano BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ERITALE Andrea W  6.1  22  25 
INTROVIGNE Dennis   1.0 
DIVINA Ruben   1.2 

Umpires - HP: FALZI Giorgio 1B: PANAROTTO Andrea
Start: 11:00 Time: 3:00 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SINISCALCHI Stefano.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Bolzano BC 7, Palladio BS Vicenza 2
Apr 19, 2015 at Bolzano (BZ) (Lazzarini)

Palladio BS Vicenza starters: 66/ss ERLE A; 69/3b SANCHEZ; 90/rf FERRARI; 33/dh GRIGOLETTO; 89/1b CHIMETTO; 9/lf BOGONI; 71/2b BARCA; 8/cf ZIN; 93/c ERLE P; 18/p SANTANA;

Bolzano BC starters: 59/dh INTROVIGNE; 29/cf SINISCALCHI; 3/c GAIGA; 8/3b ALOTTI; 6/ss ZINTELLI; 12/lf ERITALE AL; 99/1b MELLINI; 78/rf ZACCOMER; 14/2b BELLINAZZI; 4/p ERITALE;

Palladio BS Vicenza 1st - ERLE A flied out to ss. SANCHEZ grounded out to ss. FERRARI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 1st - INTROVIGNE struck out swinging. SINISCALCHI grounded out to 2b. GAIGA singled to shortstop. ALOTTI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 2nd - GRIGOLETTO flied out to lf. CHIMETTO grounded out to ss. BOGONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 2nd - ZINTELLI walked. ZINTELLI stole second. ERITALE AL doubled to left field, advanced to third on a throwing error by lf, RBI; ZINTELLI scored. MELLINI flied out to cf, SF, RBI; ERITALE AL scored, unearned. ZACCOMER grounded out to p, bunt. BELLINAZZI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Palladio BS Vicenza 3rd - BARCA grounded out to ss. ZIN grounded out to 2b. ERLE P singled to shortstop. ERLE P out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 3rd - INTROVIGNE reached on catcher's interference. INTROVIGNE stole second. SINISCALCHI struck out swinging. GAIGA struck out swinging. ALOTTI walked. ZINTELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Palladio BS Vicenza 4th - ERLE A walked. SANCHEZ singled to left field; ERLE A advanced to second. ::: FERRARI A. - Out By Rule , Dropped Infield Fly - (DIF) :::. FERRARI flied into double play ss to 3b; ERLE A out on the play. GRIGOLETTO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 4th - ERITALE AL doubled to left field. ERITALE AL stole third. MELLINI flied out to 3b. ZACCOMER reached on a throwing error by p; ERITALE AL scored on the error, unearned. BELLINAZZI flied out to lf. ZACCOMER stole second. ZACCOMER out at third c to 3b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Palladio BS Vicenza 5th - CHIMETTO singled to right field. BOGONI doubled to left field; CHIMETTO advanced to third. BARCA walked. ZIN reached on a fielder's choice; BARCA advanced to second on a fielder's choice; BOGONI advanced to third on a fielder's choice; CHIMETTO out at home 1b to c. SALVIATI pinch ran for ZIN. ERLE P struck out swinging. ERLE A struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Bolzano BC 5th - SALVIATI to cf. INTROVIGNE singled to left field. SINISCALCHI flied into double play cf to 1b; INTROVIGNE out on the play. GAIGA reached on a fielding error by ss. ALOTTI singled to second base; GAIGA advanced to second. ZINTELLI flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Palladio BS Vicenza 6th - SANCHEZ struck out swinging. FERRARI flied out to 2b. GRIGOLETTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 6th - DAL CERE' to c for ERLE P. SARTORI to p for SANTANA. ERITALE AL grounded out to p. MELLINI singled to right field. FATTOR pinch ran for MELLINI. FATTOR out at second c to ss, caught stealing. ZACCOMER fouled out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Palladio BS Vicenza 7th - SINISCALCHI to 1b. FATTOR to rf. ZACCOMER to cf. CHIMETTO singled to shortstop. BOGONI walked; CHIMETTO advanced to second. BALBUENA pinch hit for BARCA. BALBUENA struck out swinging. INTROVIGNE to p. / for ERITALE. SALVIATI struck out swinging. DAL CERE' walked; BOGONI advanced to second; CHIMETTO advanced to third. ERLE A flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Bolzano BC 7th - BALBUENA to 2b. BELLINAZZI reached on a fielding error by 3b. BELLINAZZI advanced to second on a wild pitch. BELLINAZZI advanced to third on a wild pitch. INTROVIGNE singled to shortstop, RBI; BELLINAZZI scored, unearned. SINISCALCHI reached on a fielder's choice; INTROVIGNE out at second ss to 2b. SINISCALCHI stole second. SINISCALCHI advanced to third on a passed ball. GAIGA reached on a fielding error by 2b, RBI; SINISCALCHI scored, unearned. GAIGA advanced to second on a passed ball. ALOTTI out at first p to 2b to 1b; GAIGA advanced to third. ZINTELLI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 8th - ALOTTI to ss. SOMMADOSSI to lf for ZINTELLI. ERITALE AL to 3b. SANCHEZ singled to left field. FERRARI reached on a dropped fly by lf; SANCHEZ advanced to third on the throw. GRIGOLETTO walked; FERRARI advanced to second. CHIMETTO reached on a fielder's choice, RBI; GRIGOLETTO advanced to second on a fielder's choice; FERRARI out at third 3b unassisted; SANCHEZ scored. BOGONI singled to center field; CHIMETTO advanced to second; GRIGOLETTO advanced to third. INTROVIGNE to ss. ALOTTI to 3b. SOMMADOSSI to rf. ERITALE AL to lf. DIVINA to p for FATTOR. BALBUENA struck out looking. SALVIATI reached on a fielding error by 3b; BOGONI advanced to second on the error; CHIMETTO advanced to third on the error; GRIGOLETTO scored on the error, unearned. DAL CERE' struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

Bolzano BC 8th - ERITALE AL singled to center field. DIVINA grounded out to p, SAC; ERITALE AL advanced to second. ZACCOMER struck out swinging, reached first on a wild pitch; ERITALE AL advanced to third on a wild pitch. FABIANI to p for SARTORI. BELLINAZZI reached on a throwing error by p, advanced to third on the error, out at home rf to c, SAC; ZACCOMER scored on the error, unearned; ERITALE AL scored. INTROVIGNE singled to shortstop. SINISCALCHI grounded out to 2b; INTROVIGNE advanced to second. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 9th - ERLE A struck out swinging, out at first c to 1b. SANCHEZ doubled to left field. FERRARI flied out to cf. GRIGOLETTO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Bolzano BC 7, Palladio BS Vicenza 2 (Apr 19, 2015 at Bolzano (BZ))
----------------------------------------------------------------------
Palladio BS Vicenza. 000 000 020  -  2  8  7
Bolzano BC.......... 020 100 22X  -  7  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Palladio BS Vicenza - SANTANA Manuel; SARTORI Fabio(6); FABIANI Paọo(8) and
ERLE Peter; DAL CERE' Luca. Bolzano BC - ERITALE Andrea; INTROVIGNE Dennis(7); DIVINA Ruben(8)
and GAIGA Luca.
Win-ERITALE Andrea  Loss-SANTANA Manuel  T-3:00  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SINISCALCHI Stefano.
ESF 2008