Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Palladio BS Vicenza vs Bolzano BC (Apr 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Bolzano BC 10, Palladio BS Vicenza 1 - Composite Box Score
Apr 19, 2015 at Bolzano (BZ) (Lazzarini)

Palladio BS Vicenza   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATI cf 
BOGONI c/lf 
ERLE P rf/lf 
CHIMETTO 1b  10 
BALBUENA 2b 
SANCHEZ 3b 
ROSSI dh 
TONIOLO 3b 
ERLE A 2b 
BOMMARTINI lf 
DAL CERE' c 
GRIGOLETTO rf 
PIGATO ss 
GIRARDI p 
MAGNANI p 
ANTONIAZZO p 
Totals   30  24  13 

Bolzano BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INTROVIGNE dh 
SINISCALCHI cf 
GAIGA 3b 
ALOTTI c 
ZINTELLI ss 
ERITALE AL lf 
ERITALE 1b 
SOMMADOSSI rf 
FATTOR ph/rf 
BELLINAZZI 2b 
BELLIERO p 
ZACCOMER p 
Totals   36  10  10  27  10 

Palladio BS Vicenza   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIRARDI Elia L  3.0  14  14 
MAGNANI Marco   2.1  11  14 
ANTONIAZZO Mattia   2.2  11  13 
 
Bolzano BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BELLIERO Davide W  6.0  21  23 
ZACCOMER Marco S  3.0  13 

Umpires - HP: PANAROTTO Andrea 1B: FALZI Giorgio
Start: 15:30 Time: 2:55 Attendance: 85
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SINISCALCHI Stefano.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Bolzano BC 10, Palladio BS Vicenza 1
Apr 19, 2015 at Bolzano (BZ) (Lazzarini)

Palladio BS Vicenza starters: 70/cf SALVIATI; 9/c BOGONI; 93/rf ERLE P; 89/1b CHIMETTO; 75/2b BALBUENA; 97/dh ROSSI; 83/3b TONIOLO; 4/lf BOMMARTINI; 99/ss PIGATO; 85/p GIRARDI;

Bolzano BC starters: 59/dh INTROVIGNE; 29/cf SINISCALCHI; 3/3b GAIGA; 8/c ALOTTI; 6/ss ZINTELLI; 12/lf ERITALE AL; 4/1b ERITALE; 53/rf SOMMADOSSI; 14/2b BELLINAZZI; 30/p BELLIERO;

Palladio BS Vicenza 1st - SALVIATI singled up the middle. BOGONI flied out to lf. SALVIATI stole second. ERLE P reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; SALVIATI advanced to third, out at home rf to c. CHIMETTO singled to left field, RBI; ERLE P scored, unearned. BALBUENA struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Bolzano BC 1st - INTROVIGNE grounded out to 2b. SINISCALCHI singled up the middle. SINISCALCHI stole second. GAIGA singled up the middle, advanced to second on the throw; SINISCALCHI advanced to third, out at home cf to c. GAIGA advanced to third on a wild pitch. ALOTTI reached on a fielding error by ss; GAIGA scored on the error, unearned. ZINTELLI reached on a dropped fly by lf; ALOTTI advanced to second on the error. ZINTELLI advanced to second on a wild pitch; ALOTTI advanced to third on a wild pitch. ERITALE AL struck out swinging. 1 run, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

Palladio BS Vicenza 2nd - ROSSI flied out to 2b. TONIOLO reached on a dropped fly by lf, out at second lf to 2b. BOMMARTINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Bolzano BC 2nd - ERITALE popped up to 2b. SOMMADOSSI struck out swinging. BELLINAZZI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Palladio BS Vicenza 3rd - PIGATO grounded out to ss. SALVIATI walked. BOGONI flied out to cf. SALVIATI stole second. ERLE P flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 3rd - INTROVIGNE singled to pitcher. SINISCALCHI reached on a fielder's choice; INTROVIGNE out at second 2b to ss. SINISCALCHI stole second. GAIGA grounded out to p; SINISCALCHI advanced to third. ALOTTI singled to center field, RBI; SINISCALCHI scored. ZINTELLI flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 4th - CHIMETTO flied out to 2b. BALBUENA grounded out to ss. ROSSI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 4th - MAGNANI to p for GIRARDI. ERITALE AL reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. ERITALE struck out swinging. ERITALE AL stole third. SOMMADOSSI struck out looking. BELLINAZZI walked. BELLINAZZI stole second. INTROVIGNE flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Palladio BS Vicenza 5th - TONIOLO flied out to 1b. BOMMARTINI singled through the left side. PIGATO flied out to 2b. SALVIATI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 5th - BOGONI to lf. SANCHEZ to 3b for BALBUENA. ERLE A to 2b for TONIOLO. DAL CERE' to c for BOMMARTINI. SINISCALCHI singled to third base. SINISCALCHI stole second. GAIGA reached on a throwing error by 3b; SINISCALCHI advanced to third, scored on the error, unearned. ALOTTI lined out to 3b. ZINTELLI grounded out to p; GAIGA advanced to second. GAIGA advanced to third on a balk. ERITALE AL flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 6th - BOGONI walked. ERLE P reached on a fielder's choice; BOGONI out at second 3b to 2b. CHIMETTO flied out to cf. SANCHEZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 6th - ERITALE walked. FATTOR pinch hit for SOMMADOSSI. FATTOR grounded out to p, SAC; ERITALE advanced to second. BELLINAZZI singled to shortstop; ERITALE advanced to third. INTROVIGNE singled to left field, RBI; BELLINAZZI advanced to second; ERITALE scored. ANTONIAZZO to p for MAGNANI. BELLINAZZI stole third. SINISCALCHI hit by pitch; INTROVIGNE advanced to second. SINISCALCHI advanced to third on a wild pitch; INTROVIGNE scored on a wild pitch; BELLINAZZI scored on a wild pitch. GAIGA walked. GAIGA stole second. ALOTTI grounded out to ss, RBI; SINISCALCHI scored. GAIGA advanced to third on a wild pitch. ZINTELLI singled to left field, RBI; GAIGA scored. ERITALE AL singled to center field; ZINTELLI advanced to third. ERITALE AL stole second. ERITALE singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; ERITALE AL scored; ZINTELLI scored. FATTOR grounded out to 2b. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 7th - FATTOR to rf. ZACCOMER to p for BELLIERO. ROSSI grounded out to ss. ERLE A grounded out to p, bunt. DAL CERE' reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. PIGATO reached on a fielder's choice; DAL CERE' out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Bolzano BC 7th - BELLINAZZI grounded out to 3b. INTROVIGNE grounded out to 3b. SINISCALCHI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Palladio BS Vicenza 8th - SALVIATI walked. SALVIATI advanced to second on a wild pitch. BOGONI flied out to 1b. ERLE P walked. ERLE P advanced to second on a passed ball; SALVIATI advanced to third on a passed ball. CHIMETTO walked. SANCHEZ grounded into double play ss to 2b to 1b; CHIMETTO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 8th - BOGONI to c. ERLE P to lf. GRIGOLETTO to rf for DAL CERE'. GAIGA reached on a throwing error by ss. ALOTTI grounded into double play 2b to ss to 1b; GAIGA out on the play. ZINTELLI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Palladio BS Vicenza 9th - ROSSI fouled out to 1b. ERLE A hit by pitch. GRIGOLETTO flied out to lf. PIGATO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Bolzano BC 10, Palladio BS Vicenza 1 (Apr 19, 2015 at Bolzano (BZ))
----------------------------------------------------------------------
Palladio BS Vicenza. 100 000 000  -  1  3  5
Bolzano BC.......... 101 017 00X  - 10 10  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Palladio BS Vicenza - GIRARDI Elia; MAGNANI Marco(4); ANTONIAZZO Mattia(6) and
BOGONI Matteo; DAL CERE' Luca. Bolzano BC - BELLIERO Davide; ZACCOMER Marco(7) and ALOTTI Mauro
.
Win-BELLIERO Davide  Save-ZACCOMER Marco  Loss-GIRARDI Elia  T-2:55  A-85
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SINISCALCHI Stefano.
ESF 2008