Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Bolzano BC vs Junior Parma BC (Jul 26, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Junior Parma BC 14, Bolzano BC 5 - Composite Box Score
Jul 26, 2015 at Parma (PR) (Tullo Massera)

Bolzano BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INTROVIGNE ss/p 
GAIGA 3b 
DOTTORI 3b 
SINISCALCHI cf 
ALOTTI c 
SOMMADOSSI lf 
MELLINI 1b 
SEVVI dh/2b 
BELLINAZZI 2b/ss 
FATTOR rf 
BARCATTA p 
SOMADOSSI L p 
Totals   36  24 

Junior Parma BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAVAZZINI 2b 
CARAVITA ph 
TINARELLI 2b 
PUGOLOTTI cf 
VALENTI ss 
PINAZZI lf 
AMORETTI dh 
ROZZI 1b  11 
GRAIANI 3b 
MAZZA A c 
BERTOLOTTI rf 
MULAZZI p 
ZAMBELLONI p 
Totals   32  14  10  27  11 

Bolzano BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARCATTA Fabio   4.1  15  21 
SOMADOSSI Luca L  2.0  13 
INTROVIGNE Dennis   1.2  12 
 
Junior Parma BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MULAZZI Thomas W  7.0  29  30  11 
ZAMBELLONI Andrea   2.0 

Umpires - HP: ALINOVI Marco 1B: FRIGERI Bruno
Start: 15:30 Time: 3:05 Attendance:
Game notes: Scorers - BROGLIA Gian Luca.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Junior Parma BC 14, Bolzano BC 5
Jul 26, 2015 at Parma (PR) (Tullo Massera)

Bolzano BC starters: 59/ss INTROVIGNE; 3/3b GAIGA; 29/cf SINISCALCHI; 8/c ALOTTI; 82/lf SOMMADOSSI; 99/1b MELLINI; 50/dh SEVVI; 14/2b BELLINAZZI; 96/rf FATTOR; 84/p BARCATTA;

Junior Parma BC starters: 16/2b CAVAZZINI; 67/cf PUGOLOTTI; 13/ss VALENTI; 1/lf PINAZZI; 23/dh AMORETTI; 86/1b ROZZI; 46/3b GRAIANI; 28/c MAZZA A; 5/rf BERTOLOTTI; 45/p MULAZZI;

Bolzano BC 1st - INTROVIGNE singled through the left side. GAIGA grounded out to 1b unassisted, SAC; INTROVIGNE advanced to second. SINISCALCHI singled to right field, advanced to third on an error by rf, RBI; INTROVIGNE scored. ALOTTI doubled to right field, out at third rf to 2b to 3b, RBI; SINISCALCHI scored. SOMMADOSSI popped up to 1b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Junior Parma BC 1st - CAVAZZINI flied out to rf. PUGOLOTTI grounded out to 3b. VALENTI reached on a dropped fly by ss. PINAZZI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Bolzano BC 2nd - MELLINI grounded out to ss. SEVVI struck out swinging. BELLINAZZI popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Junior Parma BC 2nd - AMORETTI struck out swinging. ROZZI singled up the middle. GRAIANI reached on a fielder's choice; ROZZI out at second ss to 2b. MAZZA A flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 3rd - FATTOR singled through the left side. FATTOR advanced to second on a wild pitch. INTROVIGNE flied out to rf. GAIGA flied out to rf. SINISCALCHI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Junior Parma BC 3rd - BERTOLOTTI flied out to rf. CAVAZZINI walked. PUGOLOTTI reached on a throwing error by p, advanced to second on the error; CAVAZZINI advanced to third on the error. VALENTI grounded out to 3b, RBI; PUGOLOTTI advanced to third; CAVAZZINI scored, unearned. PINAZZI popped up to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Bolzano BC 4th - ALOTTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. SOMMADOSSI flied out to ss. MELLINI grounded out to 3b; ALOTTI advanced to third. SEVVI singled up the middle, RBI; ALOTTI scored, unearned. BELLINAZZI singled to right field; SEVVI advanced to second. FATTOR reached on a fielder's choice; BELLINAZZI advanced to second on a fielder's choice; SEVVI out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Junior Parma BC 4th - Dropped foul ball, E2. AMORETTI singled to shortstop. AMORETTI stole second. ROZZI walked. GRAIANI grounded out to 3b, SAC; ROZZI advanced to second; AMORETTI advanced to third. MAZZA A walked, advanced to second on a wild pitch; ROZZI advanced to third on a wild pitch; AMORETTI scored on a wild pitch, unearned. BERTOLOTTI walked. CAVAZZINI grounded into double play 3b to 1b; MAZZA A out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Bolzano BC 5th - INTROVIGNE flied out to rf. GAIGA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. SINISCALCHI tripled to right field, RBI; GAIGA scored, unearned. ALOTTI grounded out to 2b, RBI; SINISCALCHI scored, unearned. SOMMADOSSI grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Junior Parma BC 5th - PUGOLOTTI popped up to p. VALENTI walked. SOMADOSSI L to p for BARCATTA. VALENTI stole second. PINAZZI walked. PINAZZI advanced to second on a wild pitch; VALENTI advanced to third on a wild pitch. AMORETTI struck out swinging. ROZZI singled to left field, out at second lf to ss, RBI; PINAZZI scored; VALENTI scored. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 6th - MELLINI singled to shortstop. SEVVI grounded into double play 3b to 2b to 1b; MELLINI out on the play. BELLINAZZI reached on a fielding error by 3b. FATTOR flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Junior Parma BC 6th - GRAIANI hit by pitch. MAZZA A grounded out to p, SAC; GRAIANI advanced to second. BERTOLOTTI struck out swinging. CAVAZZINI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 7th - INTROVIGNE flied out to rf. GAIGA lined out to 3b. SINISCALCHI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Junior Parma BC 7th - PUGOLOTTI walked. VALENTI grounded out to p, SAC; PUGOLOTTI advanced to second. PINAZZI singled to center field, RBI; PUGOLOTTI scored. AMORETTI singled down the lf line; PINAZZI advanced to second. ROZZI singled to right field; AMORETTI advanced to second; PINAZZI advanced to third. ROZZI advanced to second on a wild pitch; AMORETTI advanced to third on a wild pitch; PINAZZI scored on a wild pitch. GRAIANI singled to left field, RBI; ROZZI advanced to third; AMORETTI scored. INTROVIGNE to p. SEVVI to 2b. BELLINAZZI to ss. / for SOMADOSSI L. GRAIANI advanced to second on a wild pitch; ROZZI scored on a wild pitch. MAZZA A walked. BERTOLOTTI reached on a fielder's choice; MAZZA A out at second ss to 2b; GRAIANI advanced to third. BERTOLOTTI stole second, advanced to third on the error; GRAIANI scored on a throwing error by c, unearned. CAVAZZINI flied out to ss. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Bolzano BC 8th - ZAMBELLONI to p for MULAZZI. ALOTTI flied out to 2b. SOMMADOSSI grounded out to 1b unassisted. MELLINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Junior Parma BC 8th - PUGOLOTTI singled to center field. VALENTI reached on a fielding error by 3b; PUGOLOTTI advanced to second. VALENTI advanced to second on a wild pitch; PUGOLOTTI advanced to third on a wild pitch. PINAZZI walked. AMORETTI lined out to ss. ROZZI flied out to rf, SF, RBI; VALENTI advanced to third; PUGOLOTTI scored. GRAIANI singled to third base, RBI; PINAZZI advanced to third; VALENTI scored, unearned. MAZZA A reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; GRAIANI advanced to third on the error; PINAZZI scored on the error, unearned. DOTTORI to 3b for GAIGA. BERTOLOTTI doubled to left field, 2 RBI; MAZZA A scored, unearned; GRAIANI scored, unearned. CARAVITA pinch hit for CAVAZZINI. CARAVITA flied out to rf. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 9th - TINARELLI to 2b for CARAVITA. SEVVI reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. BELLINAZZI flied out to 2b. FATTOR struck out swinging, out at first c to 1b. INTROVIGNE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Junior Parma BC 14, Bolzano BC 5 (Jul 26, 2015 at Parma (PR))
----------------------------------------------------------------------
Bolzano BC.......... 200 120 000  -  5  8  6
Junior Parma BC..... 001 120 55X  - 14 10  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Bolzano BC - BARCATTA Fabio; SOMADOSSI Luca(5); INTROVIGNE Dennis(7) and ALOTTI Mauro
. Junior Parma BC - MULAZZI Thomas; ZAMBELLONI Andrea(8) and MAZZA Alessio.
Win-MULAZZI Thomas  Loss-SOMADOSSI Luca  T-3:05  A-0
Game notes:
Scorers - BROGLIA Gian Luca.
ESF 2008