Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Ponzano Blu Fioi vs BS Rovigo (Apr 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Ponzano Blu Fioi 8, BS Rovigo 6 - Composite Box Score
Apr 19, 2015 at Rovigo (RO) (Comunale)

Ponzano Blu Fioi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TONOLO cf/2b 
PACCAGNAN 1b 
BRUNATI c 
RAMIREZ 3b/ss 
BETTIOL ss/p 
SCANDIUZZI c/1b 
GOMEZ rf 
MARTINEZ rf 
DUPRE' 2b 
CECCON ph/lf 
MILAN R. cf 
TONELLATO dh 
MONTAGNER lf/cf 
CHIOGGIA p 
DELLA ROSA p/3b 
Totals   37  10  27  13 

BS Rovigo   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTO 2b 
SACCHETTO ss 
SALVATORE dh/lf 
FERRARI cf 
SCHIUBUOLA c  12 
VIGATO 1b 
EMMANUEL rf 
RAISI lf 
BOSCHI p 
REYES 3b 
RONDINA p/rf 
Totals   35  10  27 

Ponzano Blu Fioi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHIOGGIA Francesco   6.0  23  27 
DELLA ROSA Erik W  2.0  10 
BETTIOL Fabio S  1.0 
 
BS Rovigo   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RONDINA Michele   6.0  26  30 
BOSCHI Tommaso L  3.0  11  14 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: BETTONI Ivano
Start: 15:30 Time: 3:35 Attendance: 50
Game notes: Scorers - SCHIBUOLA Michelangelo.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Ponzano Blu Fioi 8, BS Rovigo 6
Apr 19, 2015 at Rovigo (RO) (Comunale)

Ponzano Blu Fioi starters: 2/cf TONOLO; 3/1b PACCAGNAN; 22/3b RAMIREZ; 21/ss BETTIOL; 10/c SCANDIUZZI; 12/rf GOMEZ; 7/2b DUPRE'; 0/dh TONELLATO; 25/lf MONTAGNER; 36/p CHIOGGIA;

BS Rovigo starters: 38/2b BERTO; 32/ss SACCHETTO; 31/dh SALVATORE; 22/cf FERRARI; 7/c SCHIUBUOLA; 71/1b VIGATO; 15/rf EMMANUEL; 10/lf RAISI; 2/3b REYES; 21/p RONDINA;

Ponzano Blu Fioi 1st - TONOLO flied out to 2b. PACCAGNAN reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error. RAMIREZ struck out looking. BETTIOL singled to center field; PACCAGNAN advanced to third, out at home cf to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BS Rovigo 1st - BERTO singled to shortstop. SACCHETTO hit by pitch; BERTO advanced to second. SALVATORE reached on a fielder's choice; SACCHETTO out at second lf to 2b; BERTO advanced to third. SALVATORE stole second. FERRARI fouled out to 3b. SCHIUBUOLA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Ponzano Blu Fioi 2nd - SCANDIUZZI struck out swinging. GOMEZ singled up the middle. DUPRE' struck out swinging. TONELLATO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 2nd - VIGATO flied out to rf. EMMANUEL hit by pitch. RAISI grounded into double play 2b to ss to 1b; EMMANUEL out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 3rd - MONTAGNER flied out to cf. TONOLO grounded out to p. PACCAGNAN walked. RAMIREZ singled to right field; PACCAGNAN advanced to third. RAMIREZ stole second. BETTIOL walked. SCANDIUZZI singled to third base, RBI; BETTIOL advanced to second; RAMIREZ advanced to third; PACCAGNAN scored. GOMEZ flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BS Rovigo 3rd - REYES struck out swinging. BERTO singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b. SACCHETTO struck out swinging. SALVATORE singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; BERTO scored. FERRARI walked. SCHIUBUOLA tripled to right field, 2 RBI; FERRARI scored; SALVATORE scored. VIGATO grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 4th - DUPRE' flied out to cf. TONELLATO struck out swinging. MONTAGNER grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 4th - EMMANUEL struck out swinging. RAISI grounded out to ss. REYES tripled to center field. BERTO singled to left field, RBI; REYES scored. SACCHETTO flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 5th - TONOLO singled to left field. PACCAGNAN flied out to 2b. TONOLO stole second. RAMIREZ reached on a fielding error by ss. BETTIOL walked; RAMIREZ advanced to second; TONOLO advanced to third. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice; BETTIOL advanced to second on a fielder's choice; RAMIREZ advanced to third on a fielder's choice; TONOLO out at home 3b to c. GOMEZ walked, RBI; SCANDIUZZI advanced to second; BETTIOL advanced to third; RAMIREZ scored, unearned. CECCON pinch hit for DUPRE'. CECCON singled to left field, RBI; GOMEZ advanced to second; SCANDIUZZI advanced to third; BETTIOL scored, unearned. TONELLATO flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

BS Rovigo 5th - TONOLO to 2b. CECCON to lf. MONTAGNER to cf. SALVATORE tripled to left field. FERRARI grounded out to ss. SCHIUBUOLA hit by pitch. SCHIUBUOLA advanced to second on a fielder's choice; SALVATORE out at home c to ss to c, caught stealing. VIGATO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 6th - MONTAGNER tripled to left field. TONOLO grounded out to ss. MONTAGNER scored on a wild pitch. PACCAGNAN struck out swinging. RAMIREZ struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 6th - BRUNATI to c for PACCAGNAN. SCANDIUZZI to 1b. EMMANUEL flied out to ss. RAISI struck out swinging. REYES struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 7th - SALVATORE to lf. RONDINA to rf for EMMANUEL. BOSCHI to p for RAISI. / for RONDINA. BETTIOL struck out swinging. SCANDIUZZI doubled to center field. SCANDIUZZI advanced to third on a wild pitch. GOMEZ grounded out to 3b, RBI; SCANDIUZZI scored. CECCON struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 7th - MARTINEZ to rf for GOMEZ. DELLA ROSA to p for CHIOGGIA. BERTO reached on a fielding error by 2b. SACCHETTO singled to left field; BERTO advanced to second. SALVATORE singled to left field, RBI; SACCHETTO advanced to second; BERTO scored, unearned. FERRARI struck out swinging to catcher. SALVATORE stole second; SACCHETTO stole third. SCHIUBUOLA struck out swinging. VIGATO struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Ponzano Blu Fioi 8th - TONELLATO grounded out to p. MONTAGNER grounded out to 3b. TONOLO walked. TONOLO advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. BRUNATI flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BS Rovigo 8th - MILAN R. to cf for CECCON. MONTAGNER to lf. RONDINA flied out to cf. BOSCHI grounded out to 2b. REYES walked. REYES stole second. BERTO singled to second base, out at second 1b to ss, RBI; REYES scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 9th - RAMIREZ walked. BETTIOL struck out swinging. RAMIREZ advanced to second on a wild pitch. SCANDIUZZI walked. SCANDIUZZI stole second; RAMIREZ stole third. MARTINEZ singled to left field, RBI; SCANDIUZZI advanced to third; RAMIREZ scored. MARTINEZ advanced to second on a balk; SCANDIUZZI scored on a balk. MILAN R. reached on a fielding error by p; MARTINEZ scored on a throwing error by 1b, unearned. TONELLATO flied into double play cf to 1b; MILAN R. out on the play. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 9th - RAMIREZ to ss. BETTIOL to p. DELLA ROSA to 3b for TONELLATO. / for DELLA ROSA. SACCHETTO fouled out to 1b. SALVATORE hit by pitch. FERRARI reached on a fielder's choice; SALVATORE out at second 2b to ss. SCHIUBUOLA reached on a fielder's choice; FERRARI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Ponzano Blu Fioi 8, BS Rovigo 6 (Apr 19, 2015 at Rovigo (RO))
----------------------------------------------------------------------
Ponzano Blu Fioi.... 001 021 103  -  8  9  2
BS Rovigo........... 003 100 110  -  6 10  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Ponzano Blu Fioi - CHIOGGIA Francesco; DELLA ROSA Erik(7); BETTIOL Fabio(9) and
BRUNATI Michele; SCANDIUZZI Matteo. BS Rovigo - RONDINA Michele; BOSCHI Tommaso(7) and
SCHIBUOLA NICCOLO'.
Win-DELLA ROSA Erik  Save-BETTIOL Fabio  Loss-BOSCHI Tommaso  T-3:35  A-50
Game notes:
Scorers - SCHIBUOLA Michelangelo.
ESF 2008