Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BS Rovigo vs BC Conegliano (Jul 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
BS Rovigo 6, BC Conegliano 1 - Composite Box Score
Jul 19, 2015 at Conegliano (TV) (Adelio Freschi)

BS Rovigo   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REYES ss/3b 
BERTO 2b 
SALVATORE cf 
SCHIBUOLA c 
VIGATO 1b 
MAGRO ph/lf 
DAL PRA 3b/1b  10 
BOSCHI rf/ss 
RAISI lf/rf 
FERRARI p 
PIETROGRANDE p 
Totals   34  13  27  14 

BC Conegliano   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BISCHER cf/lf 
SALVI 2b 
COLINA R. c 
CENSI Si c 
SOLDAM rf 
BOTTEON 3b/1b 
CAREGNATO 1b 
BELLAFIORE p/cf 
FLORA ss/3b 
GUZZON lf 
CENSI S. p 
COLINA S. 1b 
FLOTTA ss 
Totals   32  27  10 

BS Rovigo   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FERRARI Mirko W  8.0  29  30  11 
PIETROGRANDE Pablo   1.0 
 
BC Conegliano   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BELLAFIORE Samuel L  4.0  19  24 
CENSI Stefano   5.0  15  21 

Umpires - HP: MICEU Giorgio 1B: ZORZENON Roger
Start: 15:30 Time: 3:25 Attendance: 34
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BOTTEON Franco, BALALLI Graziano.
BELLAFIORE faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
BS Rovigo 6, BC Conegliano 1
Jul 19, 2015 at Conegliano (TV) (Adelio Freschi)

BS Rovigo starters: 2/ss REYES; 38/2b BERTO; 31/cf SALVATORE; 7/c SCHIBUOLA; 71/1b VIGATO; 42/3b DAL PRA; 9/rf BOSCHI; 10/lf RAISI; 22/p FERRARI;

BC Conegliano starters: 3/cf BISCHER; 7/2b SALVI; 64/c COLINA R.; 13/rf SOLDAM; 15/3b BOTTEON; 1/p BELLAFIORE; 65/ss FLORA; 19/lf GUZZON; 14/1b COLINA S.;

BS Rovigo 1st - REYES walked. REYES advanced to second on a passed ball. REYES advanced to third on a wild pitch. BERTO struck out swinging, reached first on a wild pitch. BERTO stole second. SALVATORE struck out swinging. SCHIBUOLA walked. VIGATO reached on a fielder's choice; SCHIBUOLA advanced to second on a fielder's choice; BERTO advanced to third on a fielder's choice; REYES out at home 1b to c. DAL PRA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BC Conegliano 1st - BISCHER singled to center field. BISCHER out at second p to 1b to 2b, caught stealing. SALVI struck out looking. COLINA R. struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 2nd - BOSCHI doubled down the lf line. RAISI grounded out to 1b unassisted; BOSCHI advanced to third. FERRARI flied out to cf, SF, RBI; BOSCHI scored. REYES singled to shortstop. REYES stole second. BERTO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC Conegliano 2nd - SOLDAM singled to right center. SOLDAM stole second. BOTTEON singled to left field; SOLDAM advanced to third. BELLAFIORE grounded out to p; BOTTEON advanced to second. FLORA grounded out to p. GUZZON grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BS Rovigo 3rd - SALVATORE doubled down the lf line. SCHIBUOLA struck out swinging. VIGATO singled up the middle, RBI; SALVATORE scored. VIGATO advanced to second on a passed ball. VIGATO advanced to third on a wild pitch. DAL PRA struck out swinging. BOSCHI singled to left field, RBI; VIGATO scored, unearned. BOSCHI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. RAISI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BC Conegliano 3rd - COLINA S. struck out looking. BISCHER grounded out to 3b. SALVI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 4th - FERRARI tripled to left field. REYES struck out looking. BERTO singled to shortstop, RBI; FERRARI scored. SALVATORE fouled out to 1b. BERTO stole second. SCHIBUOLA flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC Conegliano 4th - COLINA R. struck out swinging. SOLDAM flied out to cf. BOTTEON grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 5th - MAGRO pinch hit for VIGATO. MAGRO walked. DAL PRA hit by pitch; MAGRO advanced to second. BISCHER to lf. BELLAFIORE to cf. CENSI S. to p for GUZZON. DAL PRA advanced to second on a wild pitch; MAGRO advanced to third on a wild pitch. BOSCHI grounded out to ss, RBI; DAL PRA advanced to third; MAGRO scored. DAL PRA scored on a wild pitch. RAISI walked. FERRARI reached on a fielder's choice; RAISI out at second ss to 2b. FERRARI stole second, advanced to third on an error by 2b. REYES grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BC Conegliano 5th - REYES to 3b. MAGRO to lf. DAL PRA to 1b. BOSCHI to ss. RAISI to rf. BELLAFIORE fouled out to 1b. FLORA grounded out to ss. CENSI S. singled through the left side. COLINA S. grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 6th - CENSI Si to c for COLINA R.. BERTO struck out swinging. SALVATORE hit by pitch. SCHIBUOLA hit by pitch; SALVATORE advanced to second. MAGRO reached on a fielder's choice; SCHIBUOLA out at second ss to 2b; SALVATORE advanced to third. DAL PRA reached on a fielder's choice; MAGRO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC Conegliano 6th - BISCHER lined out to 1b. SALVI walked. CENSI Si flied into double play cf to 1b; SALVI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 7th - BOSCHI struck out swinging. RAISI struck out swinging. FERRARI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC Conegliano 7th - SOLDAM grounded out to p. BOTTEON flied out to rf. BELLAFIORE struck out swinging, reached first on a wild pitch. FLORA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 8th - BOTTEON to 1b. FLORA to 3b. FLOTTA to ss for COLINA S.. REYES walked. REYES advanced to second on a passed ball. BERTO walked. SALVATORE struck out looking. SCHIBUOLA grounded into double play 2b to ss to 1b; BERTO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC Conegliano 8th - CENSI S. reached on a fielding error by ss. FLOTTA grounded out to p; CENSI S. advanced to second. CENSI S. advanced to third on a wild pitch. BISCHER reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error, RBI; CENSI S. scored, unearned. SALVI struck out looking. CENSI Si struck out looking. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 9th - CAREGNATO to 1b for BOTTEON. MAGRO grounded out to p. DAL PRA singled through the left side. DAL PRA advanced to second on a passed ball. BOSCHI walked. RAISI reached on a fielder's choice; BOSCHI advanced to second on a fielder's choice; DAL PRA out at third 3b unassisted. Dropped foul ball, E2. FERRARI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BC Conegliano 9th - PIETROGRANDE to p for FERRARI. SOLDAM popped up to 1b. CAREGNATO grounded out to 1b unassisted. BELLAFIORE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BS Rovigo 6, BC Conegliano 1 (Jul 19, 2015 at Conegliano (TV))
----------------------------------------------------------------------
BS Rovigo........... 012 120 000  -  6  8  2
BC Conegliano....... 000 000 010  -  1  4  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BS Rovigo - FERRARI Mirko; PIETROGRANDE Pablo(9) and SCHIBUOLA NICCOLO'.
BC Conegliano - BELLAFIORE Samuel; CENSI Stefano(5) and COLINA Rafael; CENSI Simone.
Win-FERRARI Mirko  Loss-BELLAFIORE Samuel  T-3:25  A-34
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BOTTEON Franco, BALALLI Graziano.

BELLAFIORE faced 2 batters in the 5th.
ESF 2008