Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Europa BC Sager vs Ponzano Blu Fioi (Jul 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Ponzano Blu Fioi 15, Europa BC Sager 4 - Composite Box Score
Jul 19, 2015 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

Europa BC Sager   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOSSI 2b 
COLUSSI ss 
BOSCAROL lf 
FELIX cf 
LEVORATO rf 
FEDELE dh 
DORIGO 1b 
PORTELLI D c 
VINCENZINO c 
DEL NEGRO lf/ss 
GAZZOLA rf/cf 
MUSER 3b 
KELLY GOMEZ p 
MASSA p 
MARCANO p 
PIZZIGA p 
Totals   29  18 

Ponzano Blu Fioi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MONTAGNER lf/cf 
PACCAGNAN 1b/3b 
SARTORI 3b/p 
GOMEZ rf 
CECCON ph/rf 
TONELLATO dh/1b 
SCANDIUZZI c 
BRUNATI c 
DUPRE' 2b 
MILAN D. 2b 
BETTIOL ss 
MILAN R. cf 
TONOLO lf 
CHIOGGIA p 
Totals   23  15  10  13  21 

Europa BC Sager   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KELLY GOMEZ Stingrac L  4.2  17  27 
MASSA Lorenzo   0.0 
MARCANO M. Juan O.   0.0 
PIZZIGA Lucien   1.1 
 
Ponzano Blu Fioi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHIOGGIA Francesco W  6.0  23  24 
SARTORI Michele   1.0 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: DEVERCELLI Fabio
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 15
Weather: Sunny Game notes: Scorers - ORLANDO Rosa, VALERI Valerio.
MASSA faced 4 batters in the 5th.
MARCANO faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Ponzano Blu Fioi 15, Europa BC Sager 4
Jul 19, 2015 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

Europa BC Sager starters: 26/2b BERTOSSI; 14/ss COLUSSI; 21/cf FELIX; 50/dh FEDELE; 0/1b DORIGO; 33/c PORTELLI D; 8/lf DEL NEGRO; 31/rf GAZZOLA; 3/3b MUSER; 37/p KELLY GOMEZ;

Ponzano Blu Fioi starters: 25/lf MONTAGNER; 3/1b PACCAGNAN; 65/3b SARTORI; 12/rf GOMEZ; 0/dh TONELLATO; 10/c SCANDIUZZI; 7/2b DUPRE'; 21/ss BETTIOL; 96/cf MILAN R.; 36/p CHIOGGIA;

Europa BC Sager 1st - BERTOSSI reached on a dropped fly by 1b. COLUSSI reached on a fielder's choice; BERTOSSI out at second 2b to ss. COLUSSI out at second c to ss, caught stealing. FELIX struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 1st - MONTAGNER walked. MONTAGNER stole second. PACCAGNAN grounded out to p, SAC; MONTAGNER advanced to third. SARTORI reached on a fielder's choice to catcher. SARTORI stole second. GOMEZ walked. TONELLATO flied out to rf, SF, RBI; SARTORI advanced to third; MONTAGNER scored. SCANDIUZZI struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Europa BC Sager 2nd - FEDELE singled to center field. DORIGO flied out to rf. PORTELLI D struck out swinging. DEL NEGRO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 2nd - DUPRE' grounded out to ss. BETTIOL singled to right field. MILAN R. grounded out to p, SAC; BETTIOL advanced to second. MONTAGNER grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 3rd - GAZZOLA struck out swinging. MUSER flied out to cf. BERTOSSI singled to center field. COLUSSI popped up to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 3rd - PACCAGNAN flied out to rf. SARTORI popped up to ss. GOMEZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Europa BC Sager 4th - FELIX singled through the left side. FEDELE popped up to 2b. DORIGO flied out to lf. PORTELLI D walked; FELIX advanced to second. DEL NEGRO homered to center field, inside the park, 3 RBI; PORTELLI D scored; FELIX scored. GAZZOLA struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 4th - TONELLATO struck out swinging. SCANDIUZZI grounded out to 3b. DUPRE' walked. BETTIOL reached on a fielder's choice; DUPRE' out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 5th - MUSER fouled out to 3b. BERTOSSI lined out to ss. COLUSSI doubled to right field. FELIX struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 5th - VINCENZINO to c for PORTELLI D. MILAN R. walked. MONTAGNER walked; MILAN R. advanced to second. PACCAGNAN grounded out to 3b, SAC; MONTAGNER advanced to second; MILAN R. advanced to third. SARTORI singled up the middle, 2 RBI; MONTAGNER scored; MILAN R. scored. GOMEZ singled to left field; SARTORI advanced to second. TONELLATO singled to center field, RBI; GOMEZ advanced to third; SARTORI scored. TONELLATO stole second. SCANDIUZZI struck out swinging. DUPRE' walked. BETTIOL reached on a throwing error by 3b; DUPRE' advanced to second on the error; TONELLATO advanced to third on the error; GOMEZ scored on the error, unearned. MILAN R. singled to center field, advanced to second on an error by cf, 2 RBI; BETTIOL scored on the error, unearned; DUPRE' scored, unearned; TONELLATO scored, unearned. MASSA to p for KELLY GOMEZ. MONTAGNER tripled to left field, RBI; MILAN R. scored, unearned. PACCAGNAN walked. PACCAGNAN advanced to second on a wild pitch; MONTAGNER scored on a wild pitch, team unearned. SARTORI walked. GOMEZ walked; SARTORI advanced to second; PACCAGNAN advanced to third. MARCANO to p for MASSA. GOMEZ advanced to second on a wild pitch; SARTORI advanced to third on a wild pitch; PACCAGNAN scored on a wild pitch, team unearned. TONELLATO walked. SCANDIUZZI walked, RBI; TONELLATO advanced to second; GOMEZ advanced to third; SARTORI scored, team unearned. DUPRE' walked, RBI; SCANDIUZZI advanced to second; TONELLATO advanced to third; GOMEZ scored, team unearned. PIZZIGA to p for MARCANO. DUPRE' advanced to second on a wild pitch; SCANDIUZZI advanced to third on a wild pitch; TONELLATO scored on a wild pitch, team unearned. BETTIOL hit by pitch. MILAN R. walked, RBI; BETTIOL advanced to second; DUPRE' advanced to third; SCANDIUZZI scored, team unearned. MONTAGNER grounded out to p. 14 runs, 5 hits, 2 errors, 3 LOB.

Europa BC Sager 6th - MONTAGNER to cf. BRUNATI to c for SCANDIUZZI. TONOLO to lf for MILAN R.. FEDELE flied out to lf. DORIGO grounded out to 1b unassisted. VINCENZINO fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 6th - BOSCAROL to lf for COLUSSI. LEVORATO to rf for FELIX. DEL NEGRO to ss. GAZZOLA to cf. PACCAGNAN flied out to lf. SARTORI singled through the right side. CECCON pinch hit for GOMEZ. CECCON popped up to ss. TONELLATO popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 7th - PACCAGNAN to 3b. SARTORI to p. CECCON to rf. TONELLATO to 1b. MILAN D. to 2b for DUPRE'. / for CHIOGGIA. DEL NEGRO singled through the left side. GAZZOLA fouled out to 1b. MUSER singled to center field; DEL NEGRO advanced to second. BERTOSSI reached on a fielder's choice; MUSER out at second 2b to ss; DEL NEGRO advanced to third. BOSCAROL reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; BERTOSSI advanced to third on the error; DEL NEGRO scored on the error, unearned. LEVORATO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


Ponzano Blu Fioi 15, Europa BC Sager 4 (Jul 19, 2015 at Ponzano Veneto (TV))
----------------------------------------------------------------------
Europa BC Sager..... 000 30   0 1 -  4  7  2
Ponzano Blu Fioi.... 100 0(14)0 X - 15  7  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Europa BC Sager - KELLY GOMEZ Stingrac; MASSA  Lorenzo(5); MARCANO M. Juan O.(5);
PIZZIGA Lucien(5) and PORTELLI Davide; VINCENZINO Luca. Ponzano Blu Fioi - CHIOGGIA Francesco;
SARTORI Michele(7) and SCANDIUZZI Matteo; BRUNATI Michele.
Win-CHIOGGIA Francesco  Loss-KELLY GOMEZ Stingrac  T-2:30  A-15
HR EUR - DEL NEGRO Simone.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - ORLANDO Rosa, VALERI Valerio.

MASSA faced 4 batters in the 5th.
MARCANO faced 3 batters in the 5th.
ESF 2008