Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Palladio BS Vicenza vs Europa BC Sager (May 17, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Europa BC Sager 10, Palladio BS Vicenza 2 - Composite Box Score
May 17, 2015 at Castions d.mura (UD) (Parrocchiale)

Palladio BS Vicenza   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE A ss 
SANCHEZ rf/cf 
BOGONI c 
GRIGOLETTO 1b 
BALBUENA lf 
DAL CERE' dh/p 
TONIOLO 3b 
BARCA ph/2b 
PIGATO 2b/3b 
SALVIATI cf 
BOMMARTINI ph/rf 
ANTONIAZZO p 
FABIANI p 
Totals   34  24 

Europa BC Sager   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NARDI 3b/rf 
COLUSSI ss 
FELIX cf 
PIZZIGA 1b 
FEDELE rf 
BOSCAROL pr/rf 
LEVORATO ph 
BERTAGNA 3b 
DORIGO lf 
DEL NEGRO c 
GAZZOLA dh 
VINCENZINO ph/dh 
MUSER 2b 
KELLY GOMEZ p 
MASSA p 
Totals   42  10  15  10  27 

Palladio BS Vicenza   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANTONIAZZO Mattia L  4.2  25  33 
FABIANI Paolo   2.1  14  16 
DAL CERE' Luca   1.0 
 
Europa BC Sager   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KELLY GOMEZ Stingrac W  7.0  28  30 
MASSA Lorenzo   2.0 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: ZORZENON Roger
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SOJAT Erika, BURLINI Jastine, COMELLI Barbara.
FABIANI faced 4 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Europa BC Sager 10, Palladio BS Vicenza 2
May 17, 2015 at Castions d.mura (UD) (Parrocchiale)

Palladio BS Vicenza starters: 66/ss ERLE A; 69/rf SANCHEZ; 9/c BOGONI; 33/1b GRIGOLETTO; 75/lf BALBUENA; 5/dh DAL CERE'; 83/3b TONIOLO; 99/2b PIGATO; 70/cf SALVIATI; 80/p ANTONIAZZO;

Europa BC Sager starters: 41/3b NARDI; 14/ss COLUSSI; 21/cf FELIX; 43/1b PIZZIGA; 50/rf FEDELE; 0/lf DORIGO; 8/c DEL NEGRO; 31/dh GAZZOLA; 3/2b MUSER; 37/p KELLY GOMEZ;

Palladio BS Vicenza 1st - ERLE A struck out swinging. SANCHEZ flied out to lf. BOGONI singled through the left side. GRIGOLETTO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 1st - NARDI singled to shortstop. NARDI out at second c to 2b, caught stealing. COLUSSI singled up the middle. FELIX doubled to center field, advanced to third on the throw, RBI; COLUSSI scored. PIZZIGA fouled out to 1b. FEDELE struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 2nd - BALBUENA singled through the left side. DAL CERE' flied out to cf. TONIOLO grounded out to 3b; BALBUENA advanced to second. PIGATO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 2nd - DORIGO flied out to rf. DEL NEGRO struck out looking. GAZZOLA walked. MUSER singled to right field; GAZZOLA advanced to second. NARDI reached on a fielding error by 3b; MUSER advanced to second on the error; GAZZOLA advanced to third on the error. COLUSSI lined out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Palladio BS Vicenza 3rd - SALVIATI grounded out to 1b unassisted. ERLE A struck out swinging. SANCHEZ flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Europa BC Sager 3rd - FELIX flied out to rf. PIZZIGA homered to left field, RBI. FEDELE walked. DORIGO reached on a fielding error by c, SAC; FEDELE advanced to second. DEL NEGRO reached on a fielder's choice; DORIGO advanced to second; FEDELE advanced to third. GAZZOLA grounded out to 1b unassisted, RBI; DEL NEGRO advanced to second; DORIGO advanced to third; FEDELE scored, unearned. MUSER flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Palladio BS Vicenza 4th - BOGONI grounded out to 2b. GRIGOLETTO reached on a throwing error by ss. BALBUENA grounded out to ss. DAL CERE' walked; GRIGOLETTO advanced to second. TONIOLO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Europa BC Sager 4th - NARDI struck out swinging. COLUSSI doubled to right center. FELIX doubled down the lf line, RBI; COLUSSI scored. PIZZIGA flied out to cf. FEDELE walked. DORIGO walked; FEDELE advanced to second; FELIX advanced to third. DEL NEGRO struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Palladio BS Vicenza 5th - PIGATO struck out swinging. SALVIATI singled to center field. ERLE A flied out to lf. SANCHEZ singled to left field; SALVIATI advanced to second. BOGONI fouled out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Europa BC Sager 5th - GAZZOLA grounded out to ss. MUSER reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. MUSER advanced to second on a throwing error by c. NARDI flied out to rf. COLUSSI walked. FELIX walked; COLUSSI advanced to second; MUSER advanced to third. PIZZIGA singled up the middle, 2 RBI; FELIX advanced to third; COLUSSI scored, unearned; MUSER scored, unearned. FEDELE singled to left field, RBI; PIZZIGA advanced to second; FELIX scored, unearned. BOSCAROL pinch ran for FEDELE. DORIGO hit by pitch; BOSCAROL advanced to second; PIZZIGA advanced to third. FABIANI to p for ANTONIAZZO. DEL NEGRO struck out swinging, reached first on a wild pitch; DORIGO advanced to second on a wild pitch; BOSCAROL advanced to third on a wild pitch; PIZZIGA scored on a wild pitch, unearned. GAZZOLA struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

Palladio BS Vicenza 6th - BOSCAROL to rf. GRIGOLETTO reached on a throwing error by 2b. BALBUENA struck out looking. DAL CERE' flied out to rf. TONIOLO walked; GRIGOLETTO advanced to second. PIGATO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Europa BC Sager 6th - MUSER struck out swinging, out at first c to 1b. NARDI grounded out to 3b. COLUSSI walked. FELIX singled through the left side; COLUSSI advanced to second. FELIX advanced to second on a wild pitch; COLUSSI advanced to third on a wild pitch. PIZZIGA walked. BOSCAROL struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Palladio BS Vicenza 7th - SALVIATI singled to center field. ERLE A struck out swinging; SALVIATI stole second. SANCHEZ flied out to cf. BOGONI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 7th - DORIGO flied out to rf. DEL NEGRO singled to third base. VINCENZINO pinch hit for GAZZOLA. VINCENZINO flied out to 3b. MUSER grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Palladio BS Vicenza 8th - VINCENZINO to dh. MASSA to p for KELLY GOMEZ. GRIGOLETTO grounded out to p. BALBUENA walked. DAL CERE' reached on a fielder's choice; BALBUENA out at second 2b to ss. BARCA pinch hit for TONIOLO. BARCA walked; DAL CERE' advanced to second. PIGATO doubled to left center, 2 RBI; BARCA scored; DAL CERE' scored. BOMMARTINI pinch hit for SALVIATI. BOMMARTINI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Europa BC Sager 8th - SANCHEZ to cf. BARCA to 2b. PIGATO to 3b. BOMMARTINI to rf. NARDI singled to left field, advanced to second on an error by lf. COLUSSI doubled to left center, RBI; NARDI scored. FELIX singled to center field; COLUSSI advanced to third. PIZZIGA doubled to left field, RBI; FELIX advanced to third; COLUSSI scored. DAL CERE' to p. / for FABIANI. LEVORATO pinch hit for BOSCAROL. LEVORATO grounded out to c. DORIGO struck out looking. DEL NEGRO struck out looking. 2 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Palladio BS Vicenza 9th - NARDI to rf. BERTAGNA to 3b for LEVORATO. ERLE A walked. SANCHEZ flied out to ss. BOGONI grounded into double play 2b to ss to 1b; ERLE A out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Europa BC Sager 10, Palladio BS Vicenza 2 (May 17, 2015 at Castions d.mura (UD))
----------------------------------------------------------------------
Palladio BS Vicenza. 000 000 020  -  2  6  5
Europa BC Sager..... 102 140 02X  - 10 15  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Palladio BS Vicenza - ANTONIAZZO Mattia; FABIANI Paolo(5); DAL CERE' Luca(8) and
BOGONI Matteo. Europa BC Sager - KELLY GOMEZ Stingrac; MASSA  Lorenzo(8) and DEL NEGRO Simone.
Win-KELLY GOMEZ Stingrac  Loss-ANTONIAZZO Mattia  T-2:45  A-40
HR EUR - PIZZIGA Lucien.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SOJAT Erika, BURLINI Jastine, COMELLI Barbara.

FABIANI faced 4 batters in the 8th.
ESF 2008