Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC Conegliano vs Bolzano BC (May 24, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Bolzano BC 7, BC Conegliano 3 - Composite Box Score
May 24, 2015 at Bolzano (BZ) (T. Lazzarini)

BC Conegliano   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BISCHER lf 
BELLAFIORE cf 
SALVI 2b 
CENSI Si c 
BALDASSIN p/rf 
FLOTTA ss 
GUZZON rf 
PIN p 
SOLDAM p 
SALVADOR 3b 
COLINA S. 1b  10 
Totals   28  24  13 

Bolzano BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INTROVIGNE ss 
SEVVI ph/ss 
SINISCALCHI cf 
ALOTTI 3b 
MELLINI 1b  10 
ERITALE AL lf 
GAIGA c 
SOMMADOSSI dh 
BELLINAZZI 2b 
FATTOR rf 
ERITALE AN p 
ZACCOMER p 
Totals   32  27  13 

BC Conegliano   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BALDASSIN Daniel   5.0  18  22 
PIN Mattia L  0.1 
SOLDAM Simone   2.2  12 
 
Bolzano BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ERITALE Andrea W  7.0  21  30  11 
ZACCOMER Marco   2.0 

Umpires - HP: FALZI Giorgio 1B: PANAROTTO Andrea
Start: 10:30 Time: 2:40 Attendance: 50
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - SINISCALCHI Stefano.
BALDASSIN faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Bolzano BC 7, BC Conegliano 3
May 24, 2015 at Bolzano (BZ) (T. Lazzarini)

BC Conegliano starters: 3/lf BISCHER; 1/cf BELLAFIORE; 7/2b SALVI; 88/c CENSI Si; 99/p BALDASSIN; 14/ss FLOTTA; 2/rf GUZZON; 98/3b SALVADOR; 55/1b COLINA S.;

Bolzano BC starters: 59/ss INTROVIGNE; 29/cf SINISCALCHI; 8/3b ALOTTI; 99/1b MELLINI; 12/lf ERITALE AL; 3/c GAIGA; 82/dh SOMMADOSSI; 14/2b BELLINAZZI; 96/rf FATTOR; 4/p ERITALE AN;

BC Conegliano 1st - BISCHER singled to right field. BELLAFIORE grounded out to 3b, SAC; BISCHER advanced to second. SALVI grounded out to ss; BISCHER advanced to third. CENSI Si flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 1st - INTROVIGNE popped up to 1b. SINISCALCHI struck out looking. ALOTTI walked. ALOTTI stole second. MELLINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC Conegliano 2nd - BALDASSIN lined out to 3b. FLOTTA grounded out to 3b. GUZZON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 2nd - ERITALE AL grounded out to ss. GAIGA grounded out to ss. SOMMADOSSI doubled to left center. BELLINAZZI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BC Conegliano 3rd - SALVADOR singled to left field. COLINA S. hit by pitch; SALVADOR advanced to second. BISCHER out at first 1b to 2b, SAC; COLINA S. advanced to second; SALVADOR advanced to third. BELLAFIORE walked. SALVI reached on a fielder's choice, RBI; BELLAFIORE advanced to second on a fielder's choice; COLINA S. out at third 3b unassisted; SALVADOR scored. SALVI advanced to second on a wild pitch; BELLAFIORE advanced to third on a wild pitch. CENSI Si grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 3rd - FATTOR flied out to ss. INTROVIGNE walked. SINISCALCHI lined into double play 2b to 1b; INTROVIGNE out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC Conegliano 4th - BALDASSIN singled to center field. FLOTTA grounded out to p, SAC; BALDASSIN advanced to second. GUZZON struck out swinging. SALVADOR reached on a throwing error by 3b; BALDASSIN scored on the error, unearned. COLINA S. walked; SALVADOR advanced to second. BISCHER grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Bolzano BC 4th - ALOTTI walked. ALOTTI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. MELLINI grounded out to 3b; ALOTTI advanced to third. ERITALE AL reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; ALOTTI scored. GAIGA singled to pitcher; ERITALE AL advanced to third. GAIGA out at second c to 2b, caught stealing. SOMMADOSSI singled to center field, RBI; ERITALE AL scored, unearned. BELLINAZZI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

BC Conegliano 5th - BELLAFIORE flied out to cf. SALVI flied out to ss. CENSI Si struck out swinging to catcher. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 5th - FATTOR fouled out to rf. INTROVIGNE reached on a fielding error by ss. SINISCALCHI flied out to lf. INTROVIGNE stole second. INTROVIGNE stole third. ALOTTI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BC Conegliano 6th - BALDASSIN grounded out to 3b. FLOTTA walked. GUZZON grounded out to p, SAC; FLOTTA advanced to second. SALVADOR struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 6th - MELLINI walked. BALDASSIN to rf. PIN to p for GUZZON. ERITALE AL walked; MELLINI advanced to second. GAIGA singled to left field; ERITALE AL advanced to second; MELLINI advanced to third. SOMMADOSSI singled to shortstop, RBI; GAIGA advanced to second; ERITALE AL advanced to third; MELLINI scored. BELLINAZZI reached on a fielding error by 3b, RBI; SOMMADOSSI advanced to second; GAIGA advanced to third; ERITALE AL scored. FATTOR flied out to cf. INTROVIGNE singled to right field, RBI; BELLINAZZI advanced to second; SOMMADOSSI advanced to third; GAIGA scored. SOLDAM to p for PIN. SINISCALCHI flied out to 2b, SF, RBI; SOMMADOSSI scored, unearned. ALOTTI flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BC Conegliano 7th - COLINA S. singled to right field. BISCHER hit by pitch; COLINA S. advanced to second. BELLAFIORE grounded into double play ss to 2b to 1b; BISCHER out on the play; COLINA S. advanced to third. SALVI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 7th - MELLINI walked. ERITALE AL walked; MELLINI advanced to second. GAIGA singled to left center, advanced to second on the throw; ERITALE AL advanced to third on the throw; MELLINI advanced to third, out at home lf to ss to c. SOMMADOSSI grounded out to 2b. BELLINAZZI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BC Conegliano 8th - ZACCOMER to p for ERITALE AN. CENSI Si hit by pitch. BALDASSIN grounded into double play 2b to ss to 1b; CENSI Si out on the play. FLOTTA grounded out to p unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 8th - FATTOR reached on a fielding error by ss. SEVVI pinch hit for INTROVIGNE. SEVVI hit into double play 2b to ss to 1b to ss; FATTOR advanced to second, out on the play. SINISCALCHI tripled to left center. ALOTTI singled to left center, RBI; SINISCALCHI scored. MELLINI grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BC Conegliano 9th - SEVVI to ss. SOLDAM singled up the middle. SALVADOR struck out looking. COLINA S. flied out to cf. BISCHER singled to right field, advanced to third on an error by rf; SOLDAM scored on the error, unearned. BELLAFIORE flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Bolzano BC 7, BC Conegliano 3 (May 24, 2015 at Bolzano (BZ))
----------------------------------------------------------------------
BC Conegliano....... 001 100 001  -  3  6  5
Bolzano BC.......... 000 204 01X  -  7  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BC Conegliano - BALDASSIN Daniel; PIN Mattia(6); SOLDAM Simone(6) and CENSI Simone.
Bolzano BC - ERITALE Andrea; ZACCOMER Marco(8) and GAIGA Luca.
Win-ERITALE Andrea  Loss-PIN Mattia  T-2:40  A-50
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - SINISCALCHI Stefano.

BALDASSIN faced 1 batter in the 6th.
ESF 2008