Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Bolzano BC vs BS Rovigo (May 31, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
BS Rovigo 7, Bolzano BC 4 - Composite Box Score
May 31, 2015 at Rovigo (RO) (Comunale)

Bolzano BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SINISCALCHI cf 
GAIGA 3b 
ALOTTI c 
MELLINI 1b 
ERITALE AN 1b 
ERITALE AL lf 
SOMMADOSSI rf 
BELLINAZZI 2b 
SEVVI dh 
INTROVIGNE ss 
DIVINA p 
BELLIERO p 
Totals   34  13  24  13 

BS Rovigo   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REYES ss 
BERTO 2b 
SALVATORE cf 
SCHIBUOLA 1b/c 
FERRARI 3b 
VIGATO dh 
RAISI lf 
DAL PRA c/1b  14 
EMMANUEL rf 
RONDINA p 
PIETROGRANDE p 
Totals   34  12  27  13 

Bolzano BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DIVINA Ruben L  4.0  18  23 
BELLIERO Davide   4.0  16  18 
 
BS Rovigo   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RONDINA Michele W  7.1  11  27  32 
PIETROGRANDE Pablo S  1.2 

Umpires - HP: GARBIN Paolo 1B: DEVERCELLI Fabio
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SCHIBUOLA Michelangelo.
DIVINA faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
BS Rovigo 7, Bolzano BC 4
May 31, 2015 at Rovigo (RO) (Comunale)

Bolzano BC starters: 29/cf SINISCALCHI; 3/3b GAIGA; 8/c ALOTTI; 99/1b MELLINI; 12/lf ERITALE AL; 82/rf SOMMADOSSI; 14/2b BELLINAZZI; 0/dh SEVVI; 59/ss INTROVIGNE; 60/p DIVINA;

BS Rovigo starters: 2/ss REYES; 38/2b BERTO; 31/cf SALVATORE; 7/1b SCHIBUOLA; 22/3b FERRARI; 71/dh VIGATO; 10/lf RAISI; 42/c DAL PRA; 15/rf EMMANUEL; 21/p RONDINA;

Bolzano BC 1st - SINISCALCHI grounded out to 2b. GAIGA grounded out to 1b unassisted. ALOTTI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 1st - REYES grounded out to 2b. BERTO walked. BERTO stole second. SALVATORE struck out swinging. SCHIBUOLA walked. SCHIBUOLA advanced to second on a wild pitch; BERTO advanced to third on a wild pitch. FERRARI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 2nd - MELLINI struck out looking. ERITALE AL struck out looking. SOMMADOSSI walked. BELLINAZZI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 2nd - ERITALE AN to 1b for MELLINI. VIGATO struck out swinging. RAISI hit by pitch. RAISI advanced to second on a passed ball. DAL PRA flied out to p. EMMANUEL grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 3rd - SEVVI singled to shortstop. SEVVI stole second. INTROVIGNE singled through the right side; SEVVI advanced to third. SINISCALCHI singled to right field, RBI; INTROVIGNE advanced to third; SEVVI scored. SINISCALCHI stole second. GAIGA walked. ALOTTI singled to right field, RBI; GAIGA advanced to second; SINISCALCHI advanced to third; INTROVIGNE scored. ERITALE AN reached on a fielder's choice; ALOTTI advanced to second on a fielder's choice; GAIGA advanced to third on a fielder's choice; SINISCALCHI out at home 3b to c. ERITALE AL struck out swinging. SOMMADOSSI struck out swinging. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

BS Rovigo 3rd - REYES singled to right field. BERTO singled to third base, bunt; REYES advanced to second. SALVATORE walked; BERTO advanced to second; REYES advanced to third. SCHIBUOLA struck out swinging. FERRARI flied out to cf, SF, RBI; BERTO advanced to third; REYES scored. SALVATORE stole second. VIGATO singled up the middle, 2 RBI; SALVATORE scored; BERTO scored. RAISI struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 4th - BELLINAZZI struck out swinging. SEVVI struck out looking. INTROVIGNE reached on a fielding error by 2b. INTROVIGNE stole second. SINISCALCHI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BS Rovigo 4th - DAL PRA singled to left field. DAL PRA advanced to second on a wild pitch. EMMANUEL grounded out to c; DAL PRA advanced to third. REYES reached on a fielder's choice; DAL PRA out at home 3b to c. BERTO reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b; REYES advanced to third on the error. BERTO advanced to third on a wild pitch; REYES scored on a wild pitch, unearned. SALVATORE singled to shortstop, RBI; BERTO scored, unearned. SALVATORE out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Bolzano BC 5th - GAIGA walked. ALOTTI grounded into double play ss to 2b to 1b; GAIGA out on the play. ERITALE AN struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 5th - SCHIBUOLA doubled to left field. SCHIBUOLA advanced to third on a wild pitch. FERRARI tripled to right field, RBI; SCHIBUOLA scored. BELLIERO to p for DIVINA. VIGATO flied out to 2b. RAISI reached on a fielder's choice; FERRARI out at home p to 3b to c. DAL PRA walked; RAISI advanced to second. EMMANUEL singled to shortstop; DAL PRA advanced to second; RAISI advanced to third. REYES struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Bolzano BC 6th - ERITALE AL struck out looking. SOMMADOSSI walked. BELLINAZZI grounded into double play ss to 2b to 1b; SOMMADOSSI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BS Rovigo 6th - BERTO flied out to 2b. SALVATORE doubled to right field. SALVATORE advanced to third on a wild pitch. SCHIBUOLA walked. FERRARI singled to left field, RBI; SCHIBUOLA advanced to second; SALVATORE scored. VIGATO grounded into double play 2b to ss to 1b; FERRARI out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 7th - SEVVI struck out looking. INTROVIGNE grounded out to 3b. SINISCALCHI walked. SINISCALCHI stole second. GAIGA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 7th - RAISI grounded out to ss. DAL PRA singled to center field. EMMANUEL singled to shortstop; DAL PRA advanced to second. REYES grounded out to 3b; EMMANUEL advanced to second; DAL PRA advanced to third. BERTO flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 8th - ALOTTI singled to center field. ALOTTI advanced to second on a wild pitch. ERITALE AN flied out to lf. ERITALE AL tripled to right field, RBI; ALOTTI scored. PIETROGRANDE to p for RONDINA. SOMMADOSSI struck out swinging. BELLINAZZI singled to right field, RBI; ERITALE AL scored. SEVVI singled to catcher; BELLINAZZI advanced to second. BELLINAZZI out at second p to ss, picked off. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

BS Rovigo 8th - SALVATORE flied out to cf. SCHIBUOLA grounded out to ss. FERRARI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 9th - SCHIBUOLA to c. DAL PRA to 1b. INTROVIGNE struck out swinging. SINISCALCHI grounded out to 2b. GAIGA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. ALOTTI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


BS Rovigo 7, Bolzano BC 4 (May 31, 2015 at Rovigo (RO))
----------------------------------------------------------------------
Bolzano BC.......... 002 000 020  -  4  8  1
BS Rovigo........... 003 211 00X  -  7 12  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Bolzano BC - DIVINA Ruben; BELLIERO Davide(5) and ALOTTI Mauro. BS Rovigo -
RONDINA Michele; PIETROGRANDE Pablo(8) and DAL PRA Nicola; SCHIBUOLA NICCOLO'.
Win-RONDINA Michele  Save-PIETROGRANDE Pablo  Loss-DIVINA Ruben  T-3:30  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SCHIBUOLA Michelangelo.

DIVINA faced 2 batters in the 5th.
ESF 2008