Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Ponzano Blu Fioi vs Bolzano BC (Jun 21, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Ponzano Blu Fioi 17, Bolzano BC 6 - Composite Box Score
Jun 21, 2015 at Bolzano (BZ) (Lazzarini)

Ponzano Blu Fioi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BETTIOL ss/p 
TONOLO 3b/ss 
GOMEZ rf/cf 
BRUNATI c 
TONELLATO dh/1b 
CECCON lf 
MONTAGNER cf/3b 
SCANDIUZZI 1b/rf 
DUPRE' 2b 
GIROTTO p 
Totals   39  17  14  10  10  24 

Bolzano BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INTROVIGNE ss 
SINISCALCHI c 
BELLINAZZI 2b 
ERITALE AL lf 
ALOTTI 3b 
SEVVI dh 
SOMMADOSSI rf 
FATTOR rf 
MELLINI 1b 
ZACCOMER cf/p 
ERITALE AN p/cf 
Totals   35  12  24  12 

Ponzano Blu Fioi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIROTTO Christian W  7.0  11  31  33  12 
BETTIOL Fabio   1.0 
 
Bolzano BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ERITALE Andrea L  6.0  25  33 
ZACCOMER Marco   2.0  10  14  18 

Umpires - HP: DE VERCELLI Fabio 1B: GARBIN Paolo
Start: 11:00 Time: 2:50 Attendance: 45
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - SINISCALCHI Stefano.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Ponzano Blu Fioi 17, Bolzano BC 6
Jun 21, 2015 at Bolzano (BZ) (Lazzarini)

Ponzano Blu Fioi starters: 21/ss BETTIOL; 2/3b TONOLO; 12/rf GOMEZ; 24/c BRUNATI; 0/dh TONELLATO; 92/lf CECCON; 25/cf MONTAGNER; 10/1b SCANDIUZZI; 7/2b DUPRE'; 14/p GIROTTO;

Bolzano BC starters: 59/ss INTROVIGNE; 29/c SINISCALCHI; 14/2b BELLINAZZI; 12/lf ERITALE AL; 8/3b ALOTTI; 50/dh SEVVI; 82/rf SOMMADOSSI; 99/1b MELLINI; 78/cf ZACCOMER; 4/p ERITALE AN;

Ponzano Blu Fioi 1st - BETTIOL singled to left field. BETTIOL stole second. TONOLO singled to right field, advanced to third on an error by rf; BETTIOL scored on the error. GOMEZ struck out looking. BRUNATI flied out to cf, SF, RBI; TONOLO scored, unearned. TONELLATO flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Bolzano BC 1st - INTROVIGNE flied out to rf. SINISCALCHI singled up the middle. SINISCALCHI stole second. BELLINAZZI grounded out to 2b. ERITALE AL struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 2nd - CECCON singled to shortstop. MONTAGNER reached on a fielding error by 2b, advanced to second on a throwing error by 2b; CECCON advanced to third on the error. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 3b; MONTAGNER scored on the error, unearned; CECCON out at third 3b unassisted. DUPRE' flied out to cf. BETTIOL struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

Bolzano BC 2nd - ALOTTI walked. SEVVI doubled to left field; ALOTTI advanced to third. SOMMADOSSI struck out swinging. MELLINI lined out to p. ZACCOMER struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Ponzano Blu Fioi 3rd - TONOLO singled to right field. FATTOR to rf for SOMMADOSSI. GOMEZ reached on a throwing error by c, SAC; TONOLO advanced to second. BRUNATI reached on a fielder's choice; GOMEZ advanced to second on a fielder's choice; TONOLO out at third ss to 3b. TONELLATO singled to left field, RBI; BRUNATI advanced to second; GOMEZ scored, unearned. CECCON hit by pitch; TONELLATO advanced to second; BRUNATI advanced to third. MONTAGNER struck out swinging. SCANDIUZZI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Bolzano BC 3rd - INTROVIGNE flied out to rf. SINISCALCHI singled to pitcher. BELLINAZZI reached on a fielder's choice; SINISCALCHI out at second 3b to 2b. ERITALE AL fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 4th - DUPRE' flied out to cf. BETTIOL hit by pitch. BETTIOL advanced to second on an error by 1b, failed pickoff attempt. TONOLO struck out looking. GOMEZ reached on a throwing error by 3b; BETTIOL scored on the error, unearned. GOMEZ advanced to second on a wild pitch. BRUNATI walked. TONELLATO struck out swinging. 1 run, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 4th - ALOTTI flied out to lf. SEVVI doubled down the lf line. FATTOR flied out to rf. MELLINI singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; SEVVI scored. ZACCOMER singled to right field; MELLINI advanced to third. ZACCOMER out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 5th - CECCON struck out swinging. MONTAGNER struck out swinging. SCANDIUZZI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 5th - INTROVIGNE walked. INTROVIGNE stole second. SINISCALCHI flied out to cf. BELLINAZZI flied out to cf. ERITALE AL doubled to center field, out at third cf to ss to 3b, RBI; INTROVIGNE scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 6th - DUPRE' singled to left field. BETTIOL walked; DUPRE' advanced to second. BETTIOL advanced to second on a fielder's choice; DUPRE' out at third c to 3b, caught stealing. TONOLO walked. GOMEZ reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; TONOLO advanced to third on the error; BETTIOL scored on the error. BRUNATI singled to center field, RBI; GOMEZ advanced to third; TONOLO scored, unearned. BRUNATI out at second c to ss, caught stealing. TONELLATO intentionally walked. CECCON grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Bolzano BC 6th - ALOTTI flied out to rf. SEVVI grounded out to 3b. FATTOR flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 7th - ZACCOMER to p. ERITALE AN to cf for SEVVI. / for ERITALE AN. MONTAGNER hit by pitch. MONTAGNER stole second. SCANDIUZZI singled to catcher, bunt; MONTAGNER advanced to third. SCANDIUZZI stole second, advanced to third on a throwing error by c; MONTAGNER scored on the error. DUPRE' struck out looking. BETTIOL walked. TONOLO singled to right field, RBI; BETTIOL advanced to second; SCANDIUZZI scored. GOMEZ infield fly to 1b. TONOLO stole second; BETTIOL stole third. BRUNATI walked. TONELLATO singled to center field, 2 RBI; BRUNATI advanced to second; TONOLO scored; BETTIOL scored. CECCON hit by pitch; TONELLATO advanced to second; BRUNATI advanced to third. MONTAGNER reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error, 2 RBI; CECCON advanced to third on the error; TONELLATO scored on the error, unearned; BRUNATI scored on the error, unearned. SCANDIUZZI struck out swinging. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

Bolzano BC 7th - MELLINI singled to center field. ZACCOMER struck out swinging. INTROVIGNE singled up the middle; MELLINI advanced to second. SINISCALCHI reached on a fielder's choice; INTROVIGNE advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss; MELLINI advanced to third. BELLINAZZI singled to left field, advanced to second on the throw, 3 RBI; SINISCALCHI scored; INTROVIGNE scored, unearned; MELLINI scored. ERITALE AL flied out to 2b. ALOTTI doubled to left center, RBI; BELLINAZZI scored, unearned. ERITALE AN flied out to 3b. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 8th - DUPRE' doubled to right center. BETTIOL reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; DUPRE' scored on the error. TONOLO singled to right field, RBI; BETTIOL scored, unearned. GOMEZ struck out swinging. BRUNATI singled to shortstop; TONOLO advanced to third, scored on an error by ss. TONELLATO doubled to right field, RBI; BRUNATI scored. CECCON flied into double play rf to 2b to ss; TONELLATO out on the play. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 0 LOB.

Bolzano BC 8th - BETTIOL to p. TONOLO to ss. GOMEZ to cf. TONELLATO to 1b. MONTAGNER to 3b. SCANDIUZZI to rf. / for GIROTTO. FATTOR grounded out to ss. MELLINI flied out to ss. ZACCOMER tripled down the lf line. INTROVIGNE struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Ponzano Blu Fioi 17, Bolzano BC 6 (Jun 21, 2015 at Bolzano (BZ))
----------------------------------------------------------------------
Ponzano Blu Fioi.... 211 102 64 - 17 14  1
Bolzano BC.......... 000 110 40 -  6 12 12
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Ponzano Blu Fioi - GIROTTO Christian; BETTIOL Fabio(8) and BRUNATI Michele.
Bolzano BC - ERITALE Andrea; ZACCOMER Marco(7) and SINISCALCHI Stefano.
Win-GIROTTO Christian  Loss-ERITALE Andrea  T-2:50  A-45
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - SINISCALCHI Stefano.
ESF 2008