Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Los Amigos Olmedo vs Cali Roma Sprint 24 (Apr 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Los Amigos Olmedo 12, Cali Roma Sprint 24 5 - Composite Box Score
Apr 19, 2015 at Acilia (RM) (Roma XIII)

Los Amigos Olmedo   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DETTORI cf 
CONTINI rf 
RUFFINO ss 
CUGIA 3b 
FIGUEROA c/p 
PIRAS dh 
CANNAS c 
IBBA 1b 
RAGGIU AL lf 
CANU F lf 
RAGGIU AN 2b 
CASU 2b 
MANUNTA p 
MELONI p 
Totals   37  12  10  27  17 

Cali Roma Sprint 24   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AGROMONTE ss/p 
ATTURI 1b 
DURAN 3b 
ANGARICA cf/p 
NOCERA rf/2b 
UGLIANO 2b 
TOLENTINO 2b/ph 
MONZON c 
CAPPELLI c 
NUCIFERO p/cf 
ACCUMULO lf 
Totals   29  11  27  14 

Los Amigos Olmedo   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MANUNTA Alessandro W  5.0  12  18 
MELONI Massimiliano   1.2 
FIGUEROA Carlos   2.1  13  16 
 
Cali Roma Sprint 24   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NUCIFERO Matteo L  7.0  28  32 
ANGARICA Aurelio   0.1 
AGROMONTE Miguel   1.2 

Umpires - HP: TEDESCO Andrea 1B: BICCARI Antonio
Start: 15:30 Time: 4:00 Attendance: 50
Weather: Partly Cloudy Game notes: Scorers - TENAGLIA Emanuela, SALVATORE Federico.
MANUNTA faced 1 batter in the 6th.
NUCIFERO faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Los Amigos Olmedo 12, Cali Roma Sprint 24 5
Apr 19, 2015 at Acilia (RM) (Roma XIII)

Los Amigos Olmedo starters: 99/cf DETTORI; 30/rf CONTINI; 28/ss RUFFINO; 10/3b CUGIA; 58/c FIGUEROA; 9/dh PIRAS; 14/1b IBBA; 11/lf RAGGIU AL; 25/2b RAGGIU AN; 21/p MANUNTA;

Cali Roma Sprint 24 starters: 27/ss AGROMONTE; 5/1b ATTURI; 25/3b DURAN; 45/cf ANGARICA; 70/rf NOCERA; 21/2b UGLIANO; 13/c MONZON; 50/p NUCIFERO; 9/lf ACCUMULO;

Los Amigos Olmedo 1st - DETTORI singled to third base. CONTINI singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf; DETTORI scored on the error, unearned. RUFFINO fouled out to c. CUGIA reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; CONTINI advanced to third. CONTINI out at third p to 3b, caught stealing. FIGUEROA flied out to lf. 1 run, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Cali Roma Sprint 24 1st - AGROMONTE flied out to 2b. ATTURI grounded out to 3b. DURAN flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Los Amigos Olmedo 2nd - PIRAS flied out to 1b. IBBA reached on a throwing error by ss. RAGGIU AL grounded out to p; IBBA advanced to second. IBBA advanced to third on a wild pitch. RAGGIU AN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Cali Roma Sprint 24 2nd - ANGARICA walked. ANGARICA out at second c to 1b to ss, caught stealing. NOCERA struck out swinging. UGLIANO walked. MONZON grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 3rd - DETTORI struck out looking. CONTINI grounded out to p. RUFFINO fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Cali Roma Sprint 24 3rd - NUCIFERO walked. ACCUMULO out at first 1b to 2b, SAC; NUCIFERO advanced to second. AGROMONTE grounded out to 3b; NUCIFERO advanced to third. ATTURI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 4th - CUGIA hit by pitch. CUGIA stole second. FIGUEROA walked, out at second 3b to ss to 3b to ss; CUGIA advanced to third on a wild pitch, advanced to home on a fielder's choice. PIRAS singled through the left side. PIRAS out at second c to ss, caught stealing. IBBA tripled to left center. RAGGIU AL grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Cali Roma Sprint 24 4th - DURAN walked. ANGARICA reached on a fielder's choice; DURAN out at second 2b to ss. NOCERA grounded into double play 2b to ss to 1b; ANGARICA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Los Amigos Olmedo 5th - RAGGIU AN reached on a fielding error by 3b. DETTORI grounded out to 3b; RAGGIU AN advanced to second. CONTINI singled to right center, RBI; RAGGIU AN scored, unearned. RUFFINO flied out to cf. CONTINI out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Cali Roma Sprint 24 5th - UGLIANO grounded out to ss. MONZON flied out to ss. NUCIFERO popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Los Amigos Olmedo 6th - CUGIA struck out swinging. FIGUEROA grounded out to ss. PIRAS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Cali Roma Sprint 24 6th - ACCUMULO walked. MELONI to p for MANUNTA. AGROMONTE reached on a fielder's choice; ACCUMULO out at second cf to ss. AGROMONTE stole second. AGROMONTE scored on an error by ss, failed pickoff attempt. ATTURI popped up to p. DURAN walked. ANGARICA reached on a fielder's choice; DURAN out at second 3b to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Los Amigos Olmedo 7th - IBBA reached on a fielding error by ss. RAGGIU AL flied out to cf. RAGGIU AN reached on a fielding error by 3b; IBBA advanced to second. DETTORI reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the throw; RAGGIU AN advanced to second, advanced to third on the error; IBBA advanced to third, scored on the error, unearned. CONTINI flied out to cf, SF, RBI; RAGGIU AN scored, unearned. RUFFINO walked. CUGIA singled to shortstop; RUFFINO advanced to second; DETTORI advanced to third. DETTORI out at home c to p. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

Cali Roma Sprint 24 7th - CANU F to lf for RAGGIU AL. CASU to 2b for RAGGIU AN. NOCERA walked. TOLENTINO to 2b for UGLIANO. TOLENTINO pinch hit. TOLENTINO grounded out to p, SAC; NOCERA advanced to second. MONZON tripled to left center, out at home lf to 3b to c, RBI; NOCERA scored. NUCIFERO walked. FIGUEROA to p. CANNAS to c for PIRAS. / for MELONI. ACCUMULO walked; NUCIFERO advanced to second. AGROMONTE grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Los Amigos Olmedo 8th - FIGUEROA doubled to center field, ground-rule. TOLENTINO to 2b. ANGARICA to p. NOCERA to 2b. TOLENTINO to rf. NUCIFERO to cf. CANNAS singled to shortstop. CANNAS advanced to second on a wild pitch; FIGUEROA advanced to third on a wild pitch. IBBA walked. CANU F struck out looking. CASU singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; IBBA advanced to third, scored on the error; CANNAS scored; FIGUEROA scored. DETTORI walked. DETTORI advanced to second on a wild pitch; CASU advanced to third on a wild pitch. CONTINI hit by pitch. AGROMONTE to p. ANGARICA to 2b. NOCERA to ss. CAPPELLI to c for MONZON. CONTINI advanced to second on a passed ball; DETTORI advanced to third on a passed ball; CASU scored on a passed ball. RUFFINO walked. CUGIA walked, RBI; RUFFINO advanced to second; CONTINI advanced to third; DETTORI scored. FIGUEROA reached on a fielder's choice, RBI; CUGIA out at second ss to 2b; RUFFINO advanced to third; CONTINI scored. CANNAS singled to shortstop, RBI; FIGUEROA advanced to second; RUFFINO scored. IBBA struck out looking. 7 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Cali Roma Sprint 24 8th - ATTURI doubled to center field. DURAN walked. DURAN advanced to second on a passed ball; ATTURI advanced to third on a passed ball. ANGARICA singled to left field, RBI; ATTURI scored. NOCERA singled to third base; ANGARICA advanced to second; DURAN advanced to third. TOLENTINO struck out looking. CAPPELLI reached on a fielding error by ss, RBI; NOCERA advanced to second; ANGARICA advanced to third; DURAN scored. NUCIFERO reached on a fielder's choice, RBI; CAPPELLI advanced to second on a fielder's choice; NOCERA out at third 3b unassisted; ANGARICA scored. ACCUMULO grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Los Amigos Olmedo 9th - CANU F reached on a fielding error by 2b. CASU grounded into double play ss to 2b; CANU F out on the play. DETTORI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Cali Roma Sprint 24 9th - AGROMONTE singled to right field. AGROMONTE advanced to second on a passed ball. ATTURI flied out to cf. DURAN walked. ANGARICA flied out to cf. NOCERA singled to right field; DURAN advanced to second; AGROMONTE advanced to third. TOLENTINO struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


Los Amigos Olmedo 12, Cali Roma Sprint 24 5 (Apr 19, 2015 at Acilia (RM))
----------------------------------------------------------------------
Los Amigos Olmedo... 100 110 270  - 12 10  2
Cali Roma Sprint 24. 000 001 130  -  5  6  9
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Los Amigos Olmedo - MANUNTA Alessandro; MELONI Massimiliano(6); FIGUEROA Carlos(7)
and FIGUEROA Carlos; CANNAS Francesco. Cali Roma Sprint 24 - NUCIFERO Matteo;
ANGARICA Aurelio(8); AGROMONTE Miguel(8) and MONZON Jesus; CAPPELLI Luca.
Win-MANUNTA Alessandro  Loss-NUCIFERO Matteo  T-4:00  A-50
Weather: Partly Cloudy
Game notes:
Scorers - TENAGLIA Emanuela, SALVATORE Federico.

MANUNTA faced 1 batter in the 6th.
NUCIFERO faced 1 batter in the 8th.
ESF 2008