Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Nuova Pianorese Base vs Ponzano Blu Fioi (Sep 12, 2015)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League
Nuova Pianorese Base 9, Ponzano Blu Fioi 4 - Composite Box Score
Sep 12, 2015 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

Nuova Pianorese Base  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZZI ss 
SCAGNOLARI cf 
GUEVARA 1b  12 
PAGANUCCI c 
FACCHINI c 
BALBUENA 3b 
MAIESE dh 
AJUTI ph/dh 
ZUCCHELLI lf 
CHIEREGATTI 2b 
CLEMENTE rf 
GIUSTI rf 
VENDITTELLI p 
BARDASI Fe p 
Totals   40  10  27 

Ponzano Blu Fioi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BETTIOL ss 
SARTORI 3b/1b 
MONTAGNER cf/lf 
PACCAGNAN lf 
DUPRE' 2b 
RAMIREZ 2b/3b 
SCANDIUZZI 1b 
MILAN R. cf 
TONELLATO dh 
BRUNATI c 
GOMEZ rf 
CECCON rf 
GIROTTO p 
CHIOGGIA p 
Totals   36  27  11 

Nuova Pianorese Base  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VENDITTELLI Sandro W  8.0  32  34 
BARDASI Federico   1.0 
 
Ponzano Blu Fioi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIROTTO Christian L  4.2  21  24 
CHIOGGIA Francesco   4.1  19  21 

Umpires - HP: GARBIN Paolo 1B: PEGORARO Franco
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 50
Weather: Partly Cloudy Game notes: Scorers - ORLANDO Rosa Maria.
VENDITTELLI faced 2 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League
Nuova Pianorese Base 9, Ponzano Blu Fioi 4
Sep 12, 2015 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

Nuova Pianorese Base starters: 73/ss RIZZI; 7/cf SCAGNOLARI; 10/1b GUEVARA; 34/c PAGANUCCI; 14/3b BALBUENA; 29/dh MAIESE; 19/lf ZUCCHELLI; 6/2b CHIEREGATTI; 4/rf CLEMENTE; 32/p VENDITTELLI;

Ponzano Blu Fioi starters: 21/ss BETTIOL; 65/3b SARTORI; 25/cf MONTAGNER; 3/lf PACCAGNAN; 22/2b RAMIREZ; 10/1b SCANDIUZZI; 0/dh TONELLATO; 24/c BRUNATI; 12/rf GOMEZ; 14/p GIROTTO;

Nuova Pianorese Base 1st - RIZZI popped up to 1b. SCAGNOLARI singled to pitcher. SCAGNOLARI out at second c to ss, caught stealing. GUEVARA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 1st - BETTIOL singled to shortstop. SARTORI grounded out to 3b, SAC; BETTIOL advanced to second. MONTAGNER grounded out to 3b; BETTIOL advanced to third. PACCAGNAN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Nuova Pianorese Base 2nd - PAGANUCCI flied out to rf. BALBUENA struck out looking. MAIESE flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 2nd - RAMIREZ grounded out to 3b. SCANDIUZZI reached on a throwing error by ss. TONELLATO singled to center field; SCANDIUZZI advanced to second. BRUNATI fouled out to 1b; TONELLATO advanced to second; SCANDIUZZI advanced to third. TONELLATO advanced to third on a balk; SCANDIUZZI scored on a balk, unearned. GOMEZ flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Nuova Pianorese Base 3rd - ZUCCHELLI struck out looking. CHIEREGATTI flied out to cf. CLEMENTE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ponzano Blu Fioi 3rd - BETTIOL singled to right field. SARTORI grounded out to 3b; BETTIOL advanced to second. MONTAGNER singled to right field; BETTIOL advanced to third. MONTAGNER stole second. PACCAGNAN grounded out to ss, RBI; MONTAGNER advanced to third; BETTIOL scored. RAMIREZ struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Nuova Pianorese Base 4th - RIZZI doubled to left field. SCAGNOLARI reached on a fielding error by ss; RIZZI advanced to third. GUEVARA doubled to left field, RBI; SCAGNOLARI advanced to third; RIZZI scored. PAGANUCCI flied out to cf, SF, RBI; SCAGNOLARI scored, unearned. BALBUENA flied out to rf. MAIESE flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 4th - SCANDIUZZI fouled out to c. TONELLATO doubled to right field. BRUNATI grounded out to 2b. GOMEZ hit by pitch. BETTIOL grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Nuova Pianorese Base 5th - ZUCCHELLI hit by pitch. CHIEREGATTI popped up to 3b. CLEMENTE struck out swinging. RIZZI walked; ZUCCHELLI advanced to second. SCAGNOLARI reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b; RIZZI advanced to second on the error; ZUCCHELLI advanced to third on the error. GUEVARA reached on a fielding error by 1b, advanced to third on the error; SCAGNOLARI scored on the error, unearned; RIZZI scored on the error, unearned; ZUCCHELLI scored on the error, unearned. PAGANUCCI reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; GUEVARA scored on the error, unearned. BALBUENA doubled to left field; PAGANUCCI advanced to third. MAIESE singled to center field, 2 RBI; BALBUENA scored, unearned; PAGANUCCI scored, unearned. SARTORI to 1b. MONTAGNER to lf. DUPRE' to 2b for PACCAGNAN. RAMIREZ to 3b. MILAN R. to cf for SCANDIUZZI. CHIOGGIA to p for GIROTTO. ZUCCHELLI hit by pitch; MAIESE advanced to second. CHIEREGATTI singled through the left side; ZUCCHELLI advanced to second; MAIESE advanced to third. CLEMENTE grounded out to 2b. 6 runs, 3 hits, 3 errors, 3 LOB.

Ponzano Blu Fioi 5th - SARTORI struck out swinging. MONTAGNER popped up to ss. DUPRE' struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Nuova Pianorese Base 6th - RIZZI flied out to rf. SCAGNOLARI struck out looking. GUEVARA singled to left field, advanced to second on an error by lf. PAGANUCCI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 6th - RAMIREZ popped up to ss. MILAN R. struck out looking. TONELLATO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Nuova Pianorese Base 7th - BALBUENA walked. MAIESE reached on a fielder's choice; BALBUENA out at second 3b to 2b. ZUCCHELLI flied out to cf. CHIEREGATTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 7th - GIUSTI to rf for CLEMENTE. BRUNATI popped up to p. GOMEZ singled to shortstop. BETTIOL grounded out to ss; GOMEZ advanced to second. SARTORI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Nuova Pianorese Base 8th - CECCON to rf for GOMEZ. GIUSTI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. RIZZI reached on a fielder's choice; GIUSTI out at second 2b to ss. SCAGNOLARI flied out to cf. GUEVARA tripled to right field, RBI; RIZZI scored, unearned. PAGANUCCI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Ponzano Blu Fioi 8th - FACCHINI to c for PAGANUCCI. MONTAGNER grounded out to p. DUPRE' struck out swinging. RAMIREZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Nuova Pianorese Base 9th - BALBUENA popped up to 2b. AJUTI pinch hit for MAIESE. AJUTI struck out swinging, out at first c to 1b. ZUCCHELLI singled to center field. CHIEREGATTI doubled to center field; ZUCCHELLI advanced to third. GIUSTI popped up to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Ponzano Blu Fioi 9th - AJUTI to dh. MILAN R. reached on a throwing error by 3b. TONELLATO singled to right field; MILAN R. advanced to second. BARDASI Fe to p for VENDITTELLI. BRUNATI fouled out to 1b. CECCON popped up to 1b. BETTIOL doubled to left field, 2 RBI; TONELLATO scored, unearned; MILAN R. scored, unearned. SARTORI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Nuova Pianorese Base 9, Ponzano Blu Fioi 4 (Sep 12, 2015 at Ponzano Veneto (TV))
----------------------------------------------------------------------
Nuova Pianorese Base 000 260 010  -  9 10  2
Ponzano Blu Fioi.... 011 000 002  -  4  8  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Nuova Pianorese Base - VENDITTELLI Sandro; BARDASI Federico(9) and PAGANUCCI Andrea;
FACCHINI Marco. Ponzano Blu Fioi - GIROTTO Christian; CHIOGGIA Francesco(5) and BRUNATI Michele
.
Win-VENDITTELLI Sandro  Loss-GIROTTO Christian  T-3:00  A-50
Weather: Partly Cloudy
Game notes:
Scorers - ORLANDO Rosa Maria.

VENDITTELLI faced 2 batters in the 9th.
CEB 2011