Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

B.C. FOSSANO vs GRIZZLIES TORINO 48 (May 24, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 17 (5-0), B.C. FOSSANO 1 (2-3) - Composite Box Score
May 24, 2015 at Torino (Passo Buole)

B.C. FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANDRONE N c/ss 
PANERO L cf 
IANNACCONE ph/cf 
ROLLO R lf 
SANDRONE C 2b/1b 
RODRIGUEZ 3b/cf 
SINGH rf/p 
FRANCESCHINM 1b 
FORTE S 2b 
BONGIOANNI p 
ROLLO G p 
FORTE L c 
PENA DE LEON ss/3b 
Totals   23  18 

GRIZZLIES TORINO 48   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTUCELLI A 2b 
BERTUCELLI D ss 
GIAROLA T ph/ss 
DE MARIA 3b 
BARBERO rf 
GILLI lf 
SCALZO lf 
D'ERCOLE 1b 
MANTIA dh 
GIORDANA c 
DENTE c 
MINA cf 
GAMBEDOTTI ph/cf 
GIAROLA F p 
MONZO p 
Totals   28  17  14  14  21  14 

B.C. FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONGIOANNI Sacha L  3.0  14  23 
ROLLO Gabriele   2.0  11  18 
SINGH Jasvir   1.0 
 
GRIZZLIES TORINO 48   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIAROLA Filippo W  5.0  17  20 
MONZO Marco   2.0 

Umpires - HP: MELILLI Maurizio 1B: DOTTO Andrea
Start: 10:00 Time: 2:55 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MELIS Luigi

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 17 (5-0), B.C. FOSSANO 1 (2-3)
May 24, 2015 at Torino (Passo Buole)

B.C. FOSSANO starters: 11/c SANDRONE N; 99/cf PANERO L; 96/lf ROLLO R; 25/2b SANDRONE C; 50/3b RODRIGUEZ; 23/rf SINGH; 77/1b FRANCESCHINM; 4/p BONGIOANNI; 70/ss PENA DE LEON;

GRIZZLIES TORINO 48 starters: 96/2b BERTUCELLI A; 40/ss BERTUCELLI D; 32/3b DE MARIA; 34/rf BARBERO; 66/lf GILLI; 44/1b D'ERCOLE; 54/dh MANTIA; 10/c GIORDANA; 23/cf MINA; 52/p GIAROLA F;

B.C. FOSSANO 1st - SANDRONE N singled to right field. PANERO L grounded out to p, SAC; SANDRONE N advanced to third. ROLLO R singled to shortstop, RBI; SANDRONE N scored. SANDRONE C singled to left field; ROLLO R advanced to third, out at home lf to ss to 3b to c. RODRIGUEZ flied out to rf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 1st - BERTUCELLI A walked. BERTUCELLI A stole second. BERTUCELLI D singled to center field; BERTUCELLI A advanced to third. BERTUCELLI D stole second. DE MARIA singled to left field, 2 RBI; BERTUCELLI D scored; BERTUCELLI A scored. BARBERO doubled through the left side, RBI; DE MARIA advanced to third. GILLI singled to center field, RBI; DE MARIA scored. GILLI advanced to second on a fielder's choice; BARBERO out at third c to 3b, caught stealing. D'ERCOLE walked. MANTIA infield fly to 2b. GIORDANA reached on a fielder's choice; D'ERCOLE advanced to second; GILLI out at third 3b unassisted. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 2nd - SINGH grounded out to 2b. FRANCESCHINM struck out looking. BONGIOANNI singled to left field. PENA DE LEON reached on a fielder's choice; BONGIOANNI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 2nd - MINA walked. MINA stole second. BERTUCELLI A walked. BERTUCELLI A advanced to second on the error; MINA advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. BERTUCELLI D flied out to cf, SF, RBI; BERTUCELLI A advanced to third; MINA scored, unearned. DE MARIA singled to left field, RBI; BERTUCELLI A scored, unearned. BARBERO struck out swinging. GILLI grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 3rd - SANDRONE N walked. PANERO L reached on a fielder's choice; SANDRONE N out at second ss to 2b. ROLLO R grounded into double play 3b to 2b to 1b; PANERO L out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 3rd - D'ERCOLE reached on a throwing error by ss. MANTIA walked; D'ERCOLE advanced to second. GIORDANA grounded out to 3b, SAC; MANTIA advanced to second; D'ERCOLE advanced to third. MANTIA advanced to third on a wild pitch; D'ERCOLE scored on a wild pitch, unearned. MINA struck out swinging, reached first on a wild pitch. BERTUCELLI A tripled to left field, 2 RBI; MINA scored; MANTIA scored. BERTUCELLI D grounded out to p. DE MARIA walked. BARBERO walked; DE MARIA advanced to second. GILLI reached on a fielder's choice; BARBERO advanced to second; DE MARIA advanced to third; BERTUCELLI A out at home c unassisted. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 4th - SANDRONE C walked. RODRIGUEZ singled to left field; SANDRONE C advanced to second. SINGH reached on a fielder's choice; RODRIGUEZ out at second ss to 2b; SANDRONE C advanced to third. FRANCESCHINM flied out to ss. BONGIOANNI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 4th - ROLLO G to p for BONGIOANNI. D'ERCOLE reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. D'ERCOLE advanced to third on a wild pitch. MANTIA struck out swinging. GIORDANA walked. MINA walked; GIORDANA advanced to second. BERTUCELLI A walked, RBI; MINA advanced to second; GIORDANA advanced to third; D'ERCOLE scored, unearned. BERTUCELLI D walked, RBI; BERTUCELLI A advanced to second; MINA advanced to third; GIORDANA scored. DE MARIA flied out to rf, SF, RBI; BERTUCELLI A advanced to third; MINA scored, unearned. BARBERO walked; BERTUCELLI D advanced to second. GILLI tripled to right field, 3 RBI; BARBERO scored, unearned; BERTUCELLI D scored, unearned; BERTUCELLI A scored, unearned. D'ERCOLE reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; GILLI scored on the error, unearned. MANTIA reached on a fielding error by 2b; D'ERCOLE scored on the error, unearned. GIORDANA flied out to cf. 8 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 5th - PENA DE LEON struck out swinging, out at first c to 1b. SANDRONE N struck out looking. IANNACCONE pinch hit for PANERO L. IANNACCONE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 5th - IANNACCONE to cf. GAMBEDOTTI pinch hit for MINA. GAMBEDOTTI walked. BERTUCELLI A flied out to 2b. GIAROLA T pinch hit for BERTUCELLI D. GIAROLA T flied out to 2b. DE MARIA reached on a dropped fly by cf; GAMBEDOTTI advanced to third on the error. BARBERO reached on a fielding error by 1b; DE MARIA advanced to third on the error; GAMBEDOTTI scored on the error, unearned. GILLI flied out to cf. 1 run, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 6th - GIAROLA T to ss. SCALZO to lf for GILLI. GAMBEDOTTI to cf. MONZO to p for GIAROLA F. ROLLO R grounded out to ss. SANDRONE C walked. RODRIGUEZ struck out swinging. SINGH grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 6th - SANDRONE N to ss. IANNACCONE to rf. SANDRONE C to 1b. RODRIGUEZ to cf. SINGH to p. FORTE S to 2b for FRANCESCHINM. FORTE L to c for ROLLO G. PENA DE LEON to 3b. D'ERCOLE walked. MANTIA reached on a dropped fly by cf; D'ERCOLE advanced to second on the error. GIORDANA infield fly to ss. GAMBEDOTTI grounded into double play 3b to 1b; D'ERCOLE out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 7th - DENTE to c for GIORDANA. FORTE S grounded out to p. FORTE L struck out looking. PENA DE LEON grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GRIZZLIES TORINO 48 17, B.C. FOSSANO 1 (May 24, 2015 at Torino)
----------------------------------------------------------------------
B.C. FOSSANO........ 100 000 0 -  1  5  8      (2-3)
GRIZZLIES TORINO 48. 323 810 X - 17  7  0      (5-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: B.C. FOSSANO - BONGIOANNI Sacha; ROLLO Gabriele(4); SINGH Jasvir(6) and
SANDRONE Nicolo'; FORTE Lorenzo. GRIZZLIES TORINO 48 - GIAROLA Filippo; MONZO Marco(6) and
GIORDANA Matteo; DENTE Michael.
Win-GIAROLA Filippo  Loss-BONGIOANNI Sacha  T-2:55  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MELIS Luigi
Comitato Nazionale Classificatori