Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JFK BAS. MONDOVI' vs CASTELLAMONTE OLD KI (May 24, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
CASTELLAMONTE OLD KI 13 (2-4), JFK BAS. MONDOVI' 4 (0-5) - Composite Box Score
May 24, 2015 at Castellamonte (Comunale)

JFK BAS. MONDOVI'   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAGLIANO cf 
FERRERO c 
VINAI ss/p 
PORTE 3b 
CAFFARO 2b 
TEALDI M rf 
BELTRANDO rf 
NUNEZ 1b 
CURTI 1b 
GIANOGLIO lf/p 
D'AMICO 2b/3b 
TOMATIS p 
POSTIGLIONI p 
CALCAGNO p/lf 
Totals   33  10  21 

CASTELLAMONTE OLD KI  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCUZZI L cf/p 
PILOTTO M 1b  10 
BACCHIN ss 
SERENA 3b 
CIDANI dh/rf 
FRANZONE rf 
SCARINGELLA 2b 
CITTADINO rf/cf 
LUBERES lf 
GIACOMO ROSA lf 
CASTIELLI c 
VISCONTI c 
SALTO p 
Totals   30  13  11  11  10  24  11 

JFK BAS. MONDOVI'   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TOMATIS Luca L  2.0  12 
POSTIGLIONI Elia   2.0  12 
CALCAGNO L   1.0 
GIANOGLIO Pietro   0.1 
VINAI Mattia   1.2 
 
CASTELLAMONTE OLD KI  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALTO Fabrizio W  3.1  16  21 
BOCCUZZI Lorenzo   4.2  10  17  17 

Umpires - HP: BARILE Aldo
Start: 15:30 Time: FORF-H Attendance: 47
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorer - GUGLIELMINI Renzo Espulso lanciatore del Mondovi' inizio seconda parte 8^ I. Gara omologata 9 - 0 per Castellamonte - Comunicato n. 7006 del 29.5.15
TOMATIS faced 1 batter in the 3rd.
POSTIGLIONI faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
CASTELLAMONTE OLD KI 13 (2-4), JFK BAS. MONDOVI' 4 (0-5)
May 24, 2015 at Castellamonte (Comunale)

JFK BAS. MONDOVI' starters: 55/cf PAGLIANO; 15/c FERRERO; 72/ss VINAI; 29/3b PORTE; 1/rf TEALDI M; 32/1b NUNEZ; 97/lf GIANOGLIO; 27/2b D'AMICO; 24/p TOMATIS;

CASTELLAMONTE OLD KI starters: 22/cf BOCCUZZI L; 25/1b PILOTTO M; 23/ss BACCHIN; 13/3b SERENA; 4/dh CIDANI; 9/2b SCARINGELLA; 20/rf CITTADINO; 5/lf LUBERES; 14/c CASTIELLI; 24/p SALTO;

JFK BAS. MONDOVI' 1st - PAGLIANO grounded out to ss. FERRERO walked. VINAI doubled to center field; FERRERO advanced to third. PORTE singled up the middle, RBI; VINAI advanced to third; FERRERO scored. TEALDI M lined out to ss. NUNEZ singled to center field, RBI; PORTE advanced to second; VINAI scored. GIANOGLIO walked; NUNEZ advanced to second; PORTE advanced to third. D'AMICO reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; GIANOGLIO advanced to third on the error; NUNEZ scored on the error, unearned; PORTE scored on the error, unearned. TOMATIS flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 1st - BOCCUZZI L walked. PILOTTO M walked; BOCCUZZI L advanced to second. BACCHIN singled to center field, advanced to second on the throw; PILOTTO M advanced to second, advanced to third on the throw; BOCCUZZI L advanced to third, out at home cf to c. SERENA grounded out to 1b unassisted, RBI; BACCHIN advanced to third; PILOTTO M scored. CIDANI singled up the middle, RBI; BACCHIN scored. SCARINGELLA flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 2nd - PAGLIANO hit by pitch. FERRERO walked; PAGLIANO advanced to second. VINAI reached on a fielder's choice; FERRERO out at second ss to 2b; PAGLIANO advanced to third. PORTE grounded out to p; VINAI advanced to second. TEALDI M grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 2nd - CITTADINO hit by pitch. LUBERES struck out swinging. CASTIELLI grounded out to p, SAC; CITTADINO advanced to second. BOCCUZZI L doubled to center field, RBI; CITTADINO scored. PILOTTO M flied out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 3rd - NUNEZ flied out to cf. GIANOGLIO grounded out to 2b. D'AMICO singled up the middle. TOMATIS grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 3rd - BACCHIN singled to center field. POSTIGLIONI to p for TOMATIS. SERENA singled to pitcher, bunt; BACCHIN advanced to second. CIDANI singled up the middle; SERENA advanced to second; BACCHIN advanced to third. SCARINGELLA reached on a fielder's choice, RBI; CIDANI out at second 1b to 2b; SERENA advanced to third; BACCHIN scored. SCARINGELLA advanced to second on a wild pitch. CITTADINO flied out to lf. LUBERES hit by pitch. CASTIELLI reached on a fielder's choice; LUBERES out at second 2b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 4th - GIACOMO ROSA to lf for LUBERES. PAGLIANO flied out to 2b. FERRERO walked. VINAI singled to center field; FERRERO advanced to third. BOCCUZZI L to p. CIDANI to rf. CITTADINO to cf. / for SALTO. PORTE Y. Out by rule Strikeout by rule. PORTE struck out swinging. TEALDI M struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 4th - BOCCUZZI L walked. PILOTTO M grounded out to p; BOCCUZZI L advanced to third. BACCHIN singled to left field, RBI; BOCCUZZI L scored. SERENA lined into double play 2b to 1b; BACCHIN out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 5th - NUNEZ struck out looking. GIANOGLIO struck out swinging. D'AMICO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 5th - CIDANI walked. SCARINGELLA singled down the rf line; CIDANI advanced to third. CALCAGNO to p for POSTIGLIONI. SCARINGELLA stole second. CITTADINO grounded out to p unassisted. GIACOMO ROSA walked. CASTIELLI singled to pitcher, bunt, RBI; GIACOMO ROSA advanced to second; SCARINGELLA advanced to third; CIDANI scored. CASTIELLI advanced to second on a passed ball; GIACOMO ROSA advanced to third on a passed ball; SCARINGELLA scored on a passed ball. BOCCUZZI L grounded out to 2b, RBI; CASTIELLI advanced to third, scored on a muffed throw by 3b, unearned; GIACOMO ROSA scored. PILOTTO M walked. PILOTTO M stole second. PILOTTO M advanced to third on a wild pitch. BACCHIN walked. SERENA flied out to lf. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 6th - FRANZONE to rf for CIDANI. CALCAGNO singled to right field. CALCAGNO stole second. PAGLIANO struck out swinging. FERRERO grounded out to ss; CALCAGNO advanced to third. VINAI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 6th - GIANOGLIO to p. CALCAGNO to lf. FRANZONE struck out swinging. SCARINGELLA hit by pitch. CITTADINO reached on a fielding error by 2b; SCARINGELLA advanced to second. CITTADINO advanced to second on a wild pitch; SCARINGELLA advanced to third on a wild pitch. GIACOMO ROSA singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; CITTADINO scored, unearned; SCARINGELLA scored. GIACOMO ROSA advanced to third on a wild pitch. CASTIELLI walked. CASTIELLI stole second. BOCCUZZI L walked. VINAI to p. CAFFARO to 2b for PORTE. BELTRANDO to rf for TEALDI M. CURTI to 1b for NUNEZ. GIANOGLIO to ss. D'AMICO to 3b. PILOTTO M struck out looking. BACCHIN singled to center field, RBI; BOCCUZZI L advanced to second; CASTIELLI advanced to third; GIACOMO ROSA scored, unearned. SERENA walked, RBI; BACCHIN advanced to second; BOCCUZZI L advanced to third; CASTIELLI scored, unearned. FRANZONE grounded out to ss. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 7th - VISCONTI to c for CASTIELLI. CAFFARO struck out swinging, reached first on a passed ball. BELTRANDO flied out to 2b. CURTI struck out swinging. GIANOGLIO singled to left field; CAFFARO advanced to second. D'AMICO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 7th - SCARINGELLA flied out to rf. CITTADINO struck out swinging. GIACOMO ROSA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 8th - CALCAGNO grounded out to c. PAGLIANO struck out swinging. FERRERO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CASTELLAMONTE OLD KI 13, JFK BAS. MONDOVI' 4 (May 24, 2015 at Castellamonte)
----------------------------------------------------------------------
JFK BAS. MONDOVI'... 400 000 00 -  4  7  2      (0-5)
CASTELLAMONTE OLD KI 211 144 0X - 13 11  1      (2-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JFK BAS. MONDOVI' - TOMATIS Luca; POSTIGLIONI Elia(3); CALCAGNO L(5);
GIANOGLIO Pietro(6); VINAI Mattia(6) and FERRERO Alessandro. CASTELLAMONTE OLD KI -
SALTO Fabrizio; BOCCUZZI Lorenzo(4) and CASTIELLI Alessandro; VISCONTI Mattia.
Win-SALTO Fabrizio  Loss-TOMATIS Luca  T-FORF-H  A-47
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorer - GUGLIELMINI Renzo
Espulso lanciatore del Mondovi' inizio seconda parte 8^ I.
Gara omologata 9 - 0 per Castellamonte - Comunicato n. 7006 del 29.5.15

TOMATIS faced 1 batter in the 3rd.
POSTIGLIONI faced 2 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori