Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BLUE SOX BROTHERS vs CASTELLAMONTE OLD KI (Jun 06, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
CASTELLAMONTE OLD KI 8 (3-4), BLUE SOX BROTHERS 3 (3-4) - Composite Box Score
Jun 06, 2015 at Castellamonte (Comunale)

BLUE SOX BROTHERS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO lf 
GIUBILO cf 
BARTOLINI 3b/p 
RAIS c 
GIACOMELLI 1b 
CUROTTO 2b 
GRIOLI 2b 
SCHIAPPACASS ss 
OTTONELLO A rf 
VAILATI dh/3b 
DONATO p 
Totals   30  24  12 

CASTELLAMONTE OLD KI  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCUZZI L p/lf 
SCARINGELLA 2b 
BACCHIN ss 
CIDANI rf 
SERENA 3b 
CITTADINO cf 
PILOTTO M 1b  12 
FRANZONE lf 
SALTO ph/p 
CASTIELLI c  10 
Totals   35  13  27  15 

BLUE SOX BROTHERS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DONATO Giuseppe L  6.1  10  28  31 
BARTOLINI Giacomo   1.2  10 
 
CASTELLAMONTE OLD KI  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOCCUZZI Lorenzo W  7.0  25  28  11 
SALTO Fabrizio   2.0 

Umpires - HP: SPINELLA Francesco 1B: PUGLIESE Santina
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GUGLIELMINI Renzo, CIDANI Silvio, GIACOMO ROSA Nadia

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
CASTELLAMONTE OLD KI 8 (3-4), BLUE SOX BROTHERS 3 (3-4)
Jun 06, 2015 at Castellamonte (Comunale)

BLUE SOX BROTHERS starters: 17/lf GARZIANO; 23/cf GIUBILO; 2/3b BARTOLINI; 90/c RAIS; 24/1b GIACOMELLI; 64/2b CUROTTO; 40/ss SCHIAPPACASS; 8/rf OTTONELLO A; 12/dh VAILATI; 70/p DONATO;

CASTELLAMONTE OLD KI starters: 22/p BOCCUZZI L; 9/2b SCARINGELLA; 23/ss BACCHIN; 4/rf CIDANI; 13/3b SERENA; 20/cf CITTADINO; 25/1b PILOTTO M; 7/lf FRANZONE; 14/c CASTIELLI;

BLUE SOX BROTHERS 1st - GARZIANO singled up the middle. GARZIANO out at second p to 1b to 2b, caught stealing. GIUBILO singled up the middle. GIUBILO stole second. BARTOLINI struck out looking. RAIS grounded out to p unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 1st - BOCCUZZI L flied out to 3b. SCARINGELLA walked. BACCHIN reached on a fielding error by 3b; SCARINGELLA advanced to second. CIDANI reached on a fielding error by ss; BACCHIN advanced to second; SCARINGELLA advanced to third. CIDANI advanced to second on a passed ball; BACCHIN advanced to third on a passed ball; SCARINGELLA scored on a passed ball, unearned. SERENA doubled through the right side, out at third rf to ss to 3b, 2 RBI; CIDANI scored, unearned; BACCHIN scored, unearned. CITTADINO grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 2nd - GIACOMELLI flied out to 2b. CUROTTO struck out swinging. SCHIAPPACASS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 2nd - PILOTTO M struck out looking. FRANZONE struck out swinging, out at first c to 1b. CASTIELLI reached on a fielding error by 1b. BOCCUZZI L doubled to center field; CASTIELLI advanced to third. SCARINGELLA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 3rd - OTTONELLO A struck out looking. VAILATI walked. GARZIANO singled up the middle; VAILATI advanced to second. GIUBILO doubled to center field, 2 RBI; GARZIANO scored; VAILATI scored. BARTOLINI grounded out to ss; GIUBILO advanced to third. RAIS grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 3rd - BACCHIN singled through the right side. CIDANI flied out to lf. SERENA reached on a fielder's choice; BACCHIN out at second ss unassisted. SERENA advanced to second on a passed ball. CITTADINO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 4th - GIACOMELLI singled through the left side. CUROTTO struck out swinging. SCHIAPPACASS grounded out to p, SAC; GIACOMELLI advanced to second. OTTONELLO A grounded out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 4th - PILOTTO M singled down the rf line. FRANZONE grounded out to p, SAC; PILOTTO M advanced to second. CASTIELLI singled to left field; PILOTTO M advanced to third. BOCCUZZI L singled to second base, RBI; CASTIELLI advanced to second; PILOTTO M scored. BOCCUZZI L stole second; CASTIELLI stole third. SCARINGELLA flied into double play ss to 3b; CASTIELLI out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 5th - VAILATI struck out swinging. GARZIANO grounded out to p. GIUBILO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 5th - BACCHIN flied out to rf. CIDANI singled to left field. CIDANI stole second. SERENA reached on a fielder's choice; CIDANI out at third ss to 3b. CITTADINO fouled out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 6th - BARTOLINI struck out looking. RAIS grounded out to 3b. GIACOMELLI walked. GIACOMELLI stole second. CUROTTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 6th - PILOTTO M flied out to rf. FRANZONE singled to second base. CASTIELLI reached on a fielder's choice; FRANZONE out at second 2b unassisted. BOCCUZZI L flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 7th - SCHIAPPACASS grounded out to ss. OTTONELLO A struck out swinging. VAILATI singled through the left side. VAILATI stole second. VAILATI advanced to third on a passed ball. GARZIANO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 7th - SCARINGELLA walked. SCARINGELLA out at first p to 1b, picked off. BACCHIN singled to second base. CIDANI singled to second base; BACCHIN advanced to second. BARTOLINI to p. GRIOLI to 2b for CUROTTO. VAILATI to 3b. / for DONATO. CIDANI advanced to second on a passed ball; BACCHIN advanced to third on a passed ball. SERENA singled to center field, 2 RBI; CIDANI scored; BACCHIN scored. SERENA stole second. CITTADINO hit by pitch. CITTADINO advanced to second on a passed ball; SERENA stole third. PILOTTO M walked. SALTO pinch hit for FRANZONE. SALTO grounded into double play p to c to 1b; SERENA out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 8th - BOCCUZZI L to lf. SALTO to p. GIUBILO walked. BARTOLINI flied into double play ss to 1b; GIUBILO out on the play. RAIS flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 8th - CASTIELLI flied out to ss. BOCCUZZI L walked. SCARINGELLA singled down the lf line, advanced to second on the throw, RBI; BOCCUZZI L scored. On the same play. SCARINGELLA scored on a throwing error by lf, unearned. BACCHIN reached on a dropped fly by lf, grounded out to 2b unassisted. CIDANI doubled to center field. SERENA reached on a fielding error by ss; CIDANI advanced to third on the error, out at third ss to 3b. 2 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 9th - GIACOMELLI singled to center field. GIACOMELLI stole second. GIACOMELLI advanced to third on a passed ball. GRIOLI walked. GRIOLI stole second, advanced to third on the throw; GIACOMELLI out at home ss to c. SCHIAPPACASS grounded out to ss, RBI; GRIOLI scored, unearned. OTTONELLO A struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CASTELLAMONTE OLD KI 8, BLUE SOX BROTHERS 3 (Jun 06, 2015 at Castellamonte)
----------------------------------------------------------------------
BLUE SOX BROTHERS... 002 000 001  -  3  7  6      (3-4)
CASTELLAMONTE OLD KI 300 100 22X  -  8 13  0      (3-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BLUE SOX BROTHERS - DONATO Giuseppe; BARTOLINI Giacomo(7) and RAIS Eros.
CASTELLAMONTE OLD KI - BOCCUZZI Lorenzo; SALTO Fabrizio(8) and CASTIELLI Alessandro.
Win-BOCCUZZI Lorenzo  Loss-DONATO Giuseppe  T-3:00  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GUGLIELMINI Renzo, CIDANI Silvio, GIACOMO ROSA Nadia
Comitato Nazionale Classificatori