Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

B.C. FOSSANO vs JACKS TORINO B.S. (Jun 07, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
JACKS TORINO B.S. 19 (4-3), B.C. FOSSANO 9 (4-2) - Composite Box Score
Jun 07, 2015 at Torino (Passo Buole)

B.C. FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANDRONE N c/p 
PANERO L cf 
ROLLO R rf/lf 
SANDRONE C 2b 
RODRIGUEZ 1b/3b 
SINGH p/rf 
FORTE S 3b 
FRANCESCHINM 1b/p 
BONGIOANNI lf/p 
FORTE L c 
PENA DE LEON ss/3b 
Totals   31  12  20 

JACKS TORINO B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PESENTI 1b 
ARIOTTI 3b/c 
MERCIAI 2b 
PARENA c/3b 
PISPICO cf 
MINARDI p/rf 
BESSO rf 
BONANZINGA p 
MUZZIN p 
MEZZANO ROSA lf 
CRIOLLO ss 
Totals   25  19  12  17  21  12 

B.C. FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SINGH Jasvir L  0.2 
BONGIOANNI Sacha   2.0  12 
SANDRONE Nicolo'   2.2  10  18 
ROLLO Raffaele   0.0 
PENA DE LEON Luis D.   0.0 
FRANCESCHINI Michele   1.1 
 
JACKS TORINO B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MINARDI Fabrizio   4.0  16  23 
BONANZINGA Roberto   0.1 
MUZZIN Moreno W  2.2  10  12 

Umpires - HP: MOSSINO Claudio
Start: 16:30 Time: 3:30 Attendance: 33
Weather: Sunny Game notes: Scorer - PUDDU Riccardo
MINARDI faced 2 batters in the 5th.
ROLLO R faced 2 batters in the 6th.
PENA DE LEON faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
JACKS TORINO B.S. 19 (4-3), B.C. FOSSANO 9 (4-2)
Jun 07, 2015 at Torino (Passo Buole)

B.C. FOSSANO starters: 11/c SANDRONE N; 99/cf PANERO L; 96/rf ROLLO R; 25/2b SANDRONE C; 50/1b RODRIGUEZ; 23/p SINGH; 41/3b FORTE S; 4/lf BONGIOANNI; 70/ss PENA DE LEON;

JACKS TORINO B.S. starters: 5/1b PESENTI; 17/3b ARIOTTI; 24/2b MERCIAI; 13/c PARENA; 0/cf PISPICO; 9/p MINARDI; 25/rf BESSO; 62/lf MEZZANO ROSA; 53/ss CRIOLLO;

B.C. FOSSANO 1st - SANDRONE N struck out swinging, out at first c to 1b. PANERO L walked. ROLLO R reached on a fielder's choice; PANERO L out at second 2b to ss. SANDRONE C doubled to center field, RBI; ROLLO R scored. RODRIGUEZ hit by pitch. SINGH hit by pitch; RODRIGUEZ advanced to second; SANDRONE C advanced to third. FORTE S reached on a fielder's choice; SINGH out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

JACKS TORINO B.S. 1st - PESENTI walked. ARIOTTI flied out to lf. PESENTI stole second. PESENTI stole third. MERCIAI reached on a throwing error by 3b, RBI; PESENTI scored. PARENA struck out swinging. MERCIAI advanced to second on a wild pitch. PISPICO walked. PISPICO advanced to second on a wild pitch; MERCIAI advanced to third on a wild pitch. MINARDI walked. MERCIAI scored on a passed ball, unearned. PISPICO advanced to third on a throwing error by c. BESSO walked; MINARDI advanced to second. ROLLO R to lf. SINGH to rf. BONGIOANNI to p. MEZZANO ROSA flied out to ss. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 2nd - BONGIOANNI grounded out to ss. PENA DE LEON fouled out to ss. SANDRONE N walked. SANDRONE N stole second. PANERO L grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 2nd - CRIOLLO struck out swinging. PESENTI flied out to ss. ARIOTTI walked. MERCIAI singled to center field; ARIOTTI advanced to third. MERCIAI stole second. PARENA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 3rd - ROLLO R walked. SANDRONE C flied out to cf. RODRIGUEZ reached on a dropped fly by rf; ROLLO R advanced to second on the error. SINGH grounded into double play 2b to ss to 1b; RODRIGUEZ out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 3rd - PISPICO hit by pitch. MINARDI walked; PISPICO advanced to second. MINARDI stole second; PISPICO stole third. BESSO hit by pitch. MEZZANO ROSA lined into double play p to 1b; BESSO out on the play. CRIOLLO hit by pitch. PESENTI walked, RBI; CRIOLLO advanced to second; MINARDI advanced to third; PISPICO scored. SANDRONE N to p. FORTE L to c for BONGIOANNI. ARIOTTI doubled up the middle, 2 RBI; PESENTI advanced to third, scored on a muffed throw by c, unearned; CRIOLLO scored; MINARDI scored. MERCIAI grounded out to 3b. 4 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 4th - FORTE S walked. FORTE L walked; FORTE S advanced to second. PENA DE LEON singled to center field; FORTE L advanced to second; FORTE S advanced to third. SANDRONE N singled to right field, RBI; PENA DE LEON advanced to second; FORTE L advanced to third; FORTE S scored. PANERO L grounded into double play 2b to ss to 1b; SANDRONE N out on the play; PENA DE LEON advanced to third; FORTE L scored. ROLLO R flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 4th - PARENA struck out swinging. PISPICO struck out swinging. MINARDI walked. MINARDI stole second. BESSO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 5th - SANDRONE C doubled to left field. SANDRONE C scored on a passed ball. ARIOTTI to c. PARENA to 3b. RODRIGUEZ tripled to left field. MINARDI to rf. BONANZINGA to p for BESSO. SINGH walked. SINGH stole second, advanced to third on a throwing error by ss; RODRIGUEZ stole home. FORTE S flied out to ss. FORTE L singled to third base, RBI; SINGH scored. PENA DE LEON singled up the middle; FORTE L advanced to second. SANDRONE N singled to pitcher, bunt; PENA DE LEON advanced to second; FORTE L advanced to third. PANERO L singled to second base, RBI; SANDRONE N advanced to second; PENA DE LEON advanced to third; FORTE L scored. MUZZIN to p for BONANZINGA. ROLLO R struck out swinging. PANERO L advanced to second on a wild pitch; SANDRONE N advanced to third on a wild pitch; PENA DE LEON scored on a wild pitch. SANDRONE C walked. SANDRONE C advanced to second on a wild pitch; PANERO L advanced to third on a wild pitch; SANDRONE N scored on a wild pitch. RODRIGUEZ fouled out to 1b. 6 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 5th - MEZZANO ROSA grounded out to 2b. CRIOLLO walked. PESENTI struck out looking. ARIOTTI walked; CRIOLLO advanced to second. MERCIAI singled through the left side, RBI; ARIOTTI advanced to second; CRIOLLO scored. PARENA hit by pitch; MERCIAI advanced to second; ARIOTTI advanced to third. PISPICO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; PARENA scored on the error, unearned; MERCIAI scored on the error, unearned; ARIOTTI scored on the error, unearned. MINARDI hit by pitch. PISPICO out at third c to 3b, caught stealing. 4 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 6th - SINGH out at first 1b to p. FORTE S grounded out to 2b. FORTE L walked. PENA DE LEON doubled to left field; FORTE L advanced to third. SANDRONE N flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JACKS TORINO B.S. 6th - RODRIGUEZ to 3b. FRANCESCHINM to 1b for FORTE S. MUZZIN struck out swinging. MEZZANO ROSA walked. CRIOLLO walked; MEZZANO ROSA advanced to second. PESENTI walked; CRIOLLO advanced to second; MEZZANO ROSA advanced to third. SANDRONE N to ss. ROLLO R to p. RODRIGUEZ to lf. PENA DE LEON to 3b. PESENTI advanced to second on a wild pitch; CRIOLLO advanced to third on a wild pitch; MEZZANO ROSA scored on a wild pitch. ARIOTTI walked. MERCIAI walked, RBI; ARIOTTI advanced to second; PESENTI advanced to third; CRIOLLO scored. ROLLO R to lf. RODRIGUEZ to 3b. PENA DE LEON to p. PARENA walked, RBI; MERCIAI advanced to second; ARIOTTI advanced to third; PESENTI scored. FRANCESCHINM to p. PENA DE LEON to 1b. PISPICO hit by pitch, RBI; PARENA advanced to second; MERCIAI advanced to third; ARIOTTI scored. MINARDI flied out to lf. MERCIAI scored on a passed ball, unearned. MUZZIN grounded out to ss. 5 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 7th - PANERO L singled to shortstop. ROLLO R grounded into double play ss to 1b; PANERO L out on the play. SANDRONE C singled to left field. RODRIGUEZ flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 7th - MEZZANO ROSA hit by pitch. MEZZANO ROSA advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. CRIOLLO walked. PESENTI reached on a fielder's choice; CRIOLLO advanced to second on a muffed throw by ss, assist by 2b; MEZZANO ROSA advanced to third. ARIOTTI flied out to 2b. MERCIAI tripled to left field, 3 RBI; PESENTI scored; CRIOLLO scored, unearned; MEZZANO ROSA scored. PARENA grounded out to 1b unassisted, RBI; MERCIAI scored, unearned. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


JACKS TORINO B.S. 19, B.C. FOSSANO 9 (Jun 07, 2015 at Torino)
----------------------------------------------------------------------
B.C. FOSSANO........ 100 260 0 -  9 12  6      (4-2)
JACKS TORINO B.S.... 204 045 4 - 19  4  2      (4-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: B.C. FOSSANO - SINGH Jasvir; BONGIOANNI Sacha(1); SANDRONE Nicolo'(3);
ROLLO Raffaele(6); PENA DE LEON Luis D.(6); FRANCESCHINI Michele(6) and SANDRONE Nicolo';
FORTE Lorenzo. JACKS TORINO B.S. - MINARDI Fabrizio; BONANZINGA Roberto(5); MUZZIN Moreno(5)
and PARENA Alessandro; ARIOTTI Igor.
Win-MUZZIN Moreno  Loss-SINGH Jasvir  T-3:30  A-33
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - PUDDU Riccardo

MINARDI faced 2 batters in the 5th.
ROLLO R faced 2 batters in the 6th.
PENA DE LEON faced 1 batter in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori