Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JFK BAS. MONDOVI' vs GRIZZLIES TORINO 48 (Jun 18, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 23 (7-0), JFK BAS. MONDOVI' 2 (1-6) - Composite Box Score
Jun 18, 2015 at Torino (Passo Buole)

JFK BAS. MONDOVI'   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAGLIANO cf 
TAMBURI 2b 
VINAI ss/p 
NUNEZ 1b 
TEALDI M lf/p 
CAFFARO 3b/ss 
FERRERO c 
BELTRANDO rf 
POSTIGLIONI p 
GIANOGLIO p 
TOMATIS p 
CALCAGNO p/lf 
Totals   26  18 

GRIZZLIES TORINO 48   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTUCELLI A 2b 
GIAROLA T ss 
SCALZO dh/p 
BERTUCELLI D ss/2b 
MELIS 2b 
DE MARIA 3b 
TESIO 3b 
MIGLIORINI 3b 
GILLI lf 
MINA lf 
D'ERCOLE 1b 
GIORDANA c 
MANTIA rf 
FESTA rf 
GAMBEDOTTI cf 
GIAROLA F p 
MONZO p 
Totals   30  23  14  16  20  21 

JFK BAS. MONDOVI'   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POSTIGLIONI Elia L  1.2  12 
GIANOGLIO Pietro   0.2 
TOMATIS Luca   1.1  10 
CALCAGNO L   0.1 
TEALDI Marco   0.2 
VINAI Mattia   1.1  12 
 
GRIZZLIES TORINO 48   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIAROLA Filippo   3.0  11  13 
MONZO Marco   2.0  13 
SCALZO Marco W  2.0 

Umpires - HP: BARILE Aldo 1B: NETTI Andrea
Start: 20:00 Time: 2:55 Attendance: 45
Weather: Clear Game notes: Scorer - MELIS Luigi
CALCAGNO faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 23 (7-0), JFK BAS. MONDOVI' 2 (1-6)
Jun 18, 2015 at Torino (Passo Buole)

JFK BAS. MONDOVI' starters: 55/cf PAGLIANO; 90/2b TAMBURI; 72/ss VINAI; 32/1b NUNEZ; 1/lf TEALDI M; 37/3b CAFFARO; 15/c FERRERO; 16/rf BELTRANDO; 67/p POSTIGLIONI;

GRIZZLIES TORINO 48 starters: 96/2b BERTUCELLI A; 26/dh SCALZO; 40/ss BERTUCELLI D; 32/3b DE MARIA; 66/lf GILLI; 44/1b D'ERCOLE; 10/c GIORDANA; 54/rf MANTIA; 39/cf GAMBEDOTTI; 52/p GIAROLA F;

JFK BAS. MONDOVI' 1st - PAGLIANO grounded out to 2b. TAMBURI flied out to rf. VINAI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 1st - BERTUCELLI A grounded out to ss. SCALZO grounded out to 2b. BERTUCELLI D singled to left center. DE MARIA lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 2nd - NUNEZ struck out swinging. TEALDI M grounded out to 3b. CAFFARO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 2nd - GILLI flied out to cf. D'ERCOLE walked. GIORDANA walked; D'ERCOLE advanced to second. MANTIA fouled out to 1b. GAMBEDOTTI walked; GIORDANA advanced to second; D'ERCOLE advanced to third. BERTUCELLI A singled to third base, RBI; GAMBEDOTTI advanced to second; GIORDANA advanced to third; D'ERCOLE scored. SCALZO singled to right field, 2 RBI; BERTUCELLI A advanced to third; GAMBEDOTTI scored; GIORDANA scored. SCALZO stole second. BERTUCELLI D singled through the left side, advanced to second on the throw, 2 RBI; SCALZO scored; BERTUCELLI A scored. GIANOGLIO to p for POSTIGLIONI. DE MARIA flied out to rf. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 3rd - FERRERO singled to shortstop. BELTRANDO hit by pitch; FERRERO advanced to second. GIANOGLIO reached on a fielder's choice; BELTRANDO advanced to second; FERRERO out at third 3b unassisted. PAGLIANO reached on a fielder's choice to third base; GIANOGLIO advanced to second; BELTRANDO advanced to third. TAMBURI reached on a fielder's choice, RBI; PAGLIANO out at second ss to 2b; GIANOGLIO advanced to third; BELTRANDO scored. TAMBURI stole second. VINAI walked. NUNEZ grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 3rd - GILLI walked. GILLI stole second. D'ERCOLE walked. D'ERCOLE advanced to second on a passed ball; GILLI advanced to third on a passed ball. GIORDANA singled to third base, RBI; GILLI scored. MANTIA grounded out to 2b; GIORDANA advanced to second; D'ERCOLE advanced to third. GAMBEDOTTI walked. GAMBEDOTTI advanced to second on a passed ball; GIORDANA scored on a passed ball; D'ERCOLE scored on a passed ball. BERTUCELLI A walked. TOMATIS to p for GIANOGLIO. BERTUCELLI A advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt; GAMBEDOTTI scored on the error. SCALZO walked. BERTUCELLI D flied out to cf, SF, RBI; BERTUCELLI A scored, unearned. DE MARIA reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; SCALZO scored on the error, unearned. DE MARIA advanced to third on a wild pitch. GILLI walked. D'ERCOLE walked; GILLI advanced to second. DE MARIA out at home p to c, caught stealing. 6 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 4th - MONZO to p for GIAROLA F. TESIO to 3b for DE MARIA. TEALDI M grounded out to 2b. CAFFARO struck out swinging. FERRERO walked. BELTRANDO reached on a throwing error by 3b; FERRERO advanced to third on the error. TOMATIS hit by pitch; BELTRANDO advanced to second. PAGLIANO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 4th - GIORDANA flied out to lf. MANTIA walked. GAMBEDOTTI flied out to lf. BERTUCELLI A doubled through the right side; MANTIA advanced to third. SCALZO walked. CALCAGNO to p for TOMATIS. BERTUCELLI D walked, RBI; SCALZO advanced to second; BERTUCELLI A advanced to third; MANTIA scored. BERTUCELLI A out at third p to 3b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 5th - GIAROLA T to ss for BERTUCELLI A. BERTUCELLI D to 2b. MINA to lf for GILLI. TAMBURI walked. VINAI fouled out to c. NUNEZ grounded out to 2b; TAMBURI advanced to second. TEALDI M singled to second base, RBI; TAMBURI scored. CAFFARO hit by pitch; TEALDI M advanced to second. FERRERO walked; CAFFARO advanced to second; TEALDI M advanced to third. BELTRANDO struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 5th - TESIO singled to shortstop. MINA singled to left center; TESIO advanced to second. D'ERCOLE singled to left center, RBI; MINA advanced to third; TESIO scored. TEALDI M to p. CALCAGNO to lf. D'ERCOLE advanced to second on a wild pitch; MINA scored on a wild pitch. GIORDANA grounded out to ss; D'ERCOLE advanced to third. MANTIA singled to third base. GAMBEDOTTI struck out swinging. GIAROLA T walked; MANTIA advanced to second. SCALZO singled to right field, 2 RBI; GIAROLA T advanced to third; MANTIA scored; D'ERCOLE scored. SCALZO advanced to second on a wild pitch; GIAROLA T scored on a wild pitch. BERTUCELLI D walked. VINAI to p. TEALDI M to 3b. CAFFARO to ss. TESIO singled to center field, RBI; BERTUCELLI D advanced to second; SCALZO scored. MINA walked; TESIO advanced to second; BERTUCELLI D advanced to third. D'ERCOLE walked, RBI; MINA advanced to second; TESIO advanced to third; BERTUCELLI D scored. GIORDANA flied out to 1b. 7 runs, 6 hits, 0 errors, 3 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 6th - SCALZO to p. MELIS to 2b for BERTUCELLI D. MIGLIORINI to 3b for TESIO. FESTA to rf for MANTIA. / for MONZO. CALCAGNO singled to shortstop. PAGLIANO struck out swinging. TAMBURI walked; CALCAGNO advanced to second. VINAI reached on a fielder's choice; TAMBURI out at second ss to 2b; CALCAGNO advanced to third. NUNEZ walked; VINAI advanced to second. TEALDI M struck out swinging, reached on a fielder's choice; NUNEZ advanced to second; VINAI advanced to third; CALCAGNO out at home c unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 6th - FESTA singled to third base. GAMBEDOTTI walked; FESTA advanced to second. GAMBEDOTTI advanced to second on a passed ball; FESTA advanced to third on a passed ball. GIAROLA T walked. SCALZO doubled to right field, 3 RBI; GIAROLA T scored; GAMBEDOTTI scored; FESTA scored. MELIS flied out to 2b. MIGLIORINI grounded out to 2b; SCALZO advanced to third. SCALZO scored on a wild pitch. MINA walked. D'ERCOLE grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JFK BAS. MONDOVI' 7th - CAFFARO struck out looking. FERRERO flied out to cf. BELTRANDO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GRIZZLIES TORINO 48 23, JFK BAS. MONDOVI' 2 (Jun 18, 2015 at Torino)
----------------------------------------------------------------------
JFK BAS. MONDOVI'... 001 010 0 -  2  3  2      (1-6)
GRIZZLIES TORINO 48. 056 174 X - 23 14  1      (7-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JFK BAS. MONDOVI' - POSTIGLIONI Elia; GIANOGLIO Pietro(2); TOMATIS Luca(3);
CALCAGNO L(4); TEALDI Marco(5); VINAI Mattia(5) and FERRERO Alessandro. GRIZZLIES TORINO 48 -
GIAROLA Filippo; MONZO Marco(4); SCALZO Marco(6) and GIORDANA Matteo.
Win-SCALZO Marco  Loss-POSTIGLIONI Elia  T-2:55  A-45
Weather: Clear
Game notes:
Scorer - MELIS Luigi

CALCAGNO faced 3 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori