Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

GRIZZLIES TORINO 48 vs BLUE SOX BROTHERS (Jun 21, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 26 (8-0), BLUE SOX BROTHERS 5 (3-5) - Composite Box Score
Jun 21, 2015 at Alessandria (Comunale)

GRIZZLIES TORINO 48   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTUCELLI A 2b 
MELIS ph/2b 
SCALZO dh/p 
TESIO ph/3b 
BERTUCELLI D ss 
GIAROLA T ph/ss 
DE MARIA 3b/p 
GILLI lf 
FESTA ph/lf 
D'ERCOLE 1b 
MIGLIORINI pr/1b 
GIORDANA c 
MANTIA rf 
GAMBEDOTTI ph/cf 
MINA cf/rf 
GIAROLA F p 
MONZO p 
Totals   51  26  26  21  21  10 

BLUE SOX BROTHERS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO lf 
SCHIAPPACASS ss 
SUBRIANO 1b 
GIACOMELLI dh/p 
GIUBILO cf 
BARTOLINI 2b/3b 
RAIS c 
FRACCHIA 3b 
CUROTTO 2b 
VAILATI rf 
DONATO p/rf 
Totals   23  10  21 

GRIZZLIES TORINO 48   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIAROLA Filippo   1.1  10 
MONZO Marco   2.2  13 
SCALZO Marco W  2.0 
DE MARIA Maurizio   1.0 
 
BLUE SOX BROTHERS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DONATO Giuseppe L  1.1  13  14 
GIACOMELLI Paolo   4.1  12  13  27  30 
BARTOLINI Giacomo   1.1  11  12 

Umpires - HP: SPINELLA Francesco
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MELIS Luigi
MONZO faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 26 (8-0), BLUE SOX BROTHERS 5 (3-5)
Jun 21, 2015 at Alessandria (Comunale)

GRIZZLIES TORINO 48 starters: 96/2b BERTUCELLI A; 26/dh SCALZO; 40/ss BERTUCELLI D; 32/3b DE MARIA; 66/lf GILLI; 44/1b D'ERCOLE; 10/c GIORDANA; 54/rf MANTIA; 23/cf MINA; 52/p GIAROLA F;

BLUE SOX BROTHERS starters: 17/lf GARZIANO; 40/ss SCHIAPPACASS; 18/1b SUBRIANO; 24/dh GIACOMELLI; 23/cf GIUBILO; 2/2b BARTOLINI; 90/c RAIS; 57/3b FRACCHIA; 0/rf VAILATI; 70/p DONATO;

GRIZZLIES TORINO 48 1st - BERTUCELLI A singled to second base. SCALZO singled to third base, bunt; BERTUCELLI A advanced to third. BERTUCELLI D singled to center field, RBI; SCALZO advanced to second; BERTUCELLI A scored. BERTUCELLI D advanced to second on a passed ball; SCALZO advanced to third on a passed ball. DE MARIA singled to left field, 2 RBI; BERTUCELLI D scored; SCALZO scored. GILLI singled to right field; DE MARIA advanced to second. D'ERCOLE singled up the middle; GILLI advanced to second; DE MARIA advanced to third. GIORDANA grounded into double play p to c to 1b; D'ERCOLE advanced to second; GILLI advanced to third; DE MARIA out on the play. MANTIA flied out to c. 3 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 1st - GARZIANO singled through the left side. GARZIANO stole second. SCHIAPPACASS grounded out to 3b; GARZIANO advanced to third. SUBRIANO grounded out to 3b. GIACOMELLI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 2nd - BARTOLINI to 3b. CUROTTO to 2b for FRACCHIA. MINA reached on a fielding error by 3b. BERTUCELLI A singled to right field; MINA advanced to second. SCALZO walked; BERTUCELLI A advanced to second; MINA advanced to third. BERTUCELLI D singled through the left side, 2 RBI; SCALZO advanced to second; BERTUCELLI A scored; MINA scored, unearned. DE MARIA grounded out to 1b unassisted; BERTUCELLI D advanced to second; SCALZO advanced to third. GILLI singled up the middle, 2 RBI; BERTUCELLI D scored; SCALZO scored. GIACOMELLI to p. DONATO to rf for VAILATI. / for DONATO. GILLI stole second. D'ERCOLE struck out swinging. GIORDANA singled to left field, RBI; GILLI scored, unearned. MANTIA reached on a fielder's choice; GIORDANA out at second ss to 2b. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 2nd - GIUBILO singled down the rf line. BARTOLINI walked; GIUBILO advanced to second. BARTOLINI stole second; GIUBILO stole third. GIUBILO scored on a wild pitch. RAIS reached on a fielding error by ss; BARTOLINI advanced to third. RAIS out at first c to 1b, caught stealing; BARTOLINI advanced to home on a fielder's choice. CUROTTO walked. CUROTTO stole second. CUROTTO stole third. DONATO walked. DONATO stole second; CUROTTO stole home. GARZIANO walked. MONZO to p for GIAROLA F. SCHIAPPACASS struck out swinging. SUBRIANO struck out looking. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 3rd - MINA reached on a fielding error by p. BERTUCELLI A reached on a fielding error by ss; MINA advanced to second. SCALZO reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; BERTUCELLI A advanced to second, advanced to third on the error; MINA advanced to third, scored on the error, unearned. BERTUCELLI D singled to right field, RBI; SCALZO advanced to third; BERTUCELLI A scored, unearned. BERTUCELLI D stole second; SCALZO scored on a throwing error by c, unearned. DE MARIA flied into double play 2b to ss; BERTUCELLI D out on the play. GILLI tripled to right field. D'ERCOLE singled through the right side, RBI; GILLI scored, unearned. GIORDANA singled to center field; D'ERCOLE advanced to second. MANTIA flied out to ss. 4 runs, 4 hits, 4 errors, 2 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 3rd - GIACOMELLI walked. GIUBILO reached on a fielder's choice; GIACOMELLI out at second 2b to ss. GIUBILO stole second. GIUBILO stole third. BARTOLINI singled to center field, RBI; GIUBILO scored. BARTOLINI out at second c to ss, caught stealing. RAIS walked. RAIS advanced to second on a balk. RAIS out at second c to 2b to ss, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 4th - MINA grounded out to 3b. BERTUCELLI A walked. SCALZO reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; BERTUCELLI A advanced to third on the error. BERTUCELLI D singled to center field, RBI; SCALZO scored, unearned; BERTUCELLI A scored. DE MARIA singled through the left side; BERTUCELLI D advanced to second. GILLI grounded out to 2b; DE MARIA advanced to second; BERTUCELLI D advanced to third. D'ERCOLE singled through the left side, 2 RBI; DE MARIA scored, unearned; BERTUCELLI D scored, unearned. GIORDANA flied out to ss. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 4th - CUROTTO walked. DONATO struck out looking. GARZIANO flied out to 2b. SCHIAPPACASS flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 5th - MANTIA singled to right field. MANTIA out at first p to 1b, picked off. MINA struck out looking. BERTUCELLI A flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 5th - SUBRIANO walked. GIACOMELLI walked; SUBRIANO advanced to second. GIUBILO walked; GIACOMELLI advanced to second; SUBRIANO advanced to third. SCALZO to p. / for MONZO. BARTOLINI struck out swinging. RAIS hit by pitch, RBI; GIUBILO advanced to second; GIACOMELLI advanced to third; SUBRIANO scored. CUROTTO infield fly to 2b. DONATO struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 6th - SCALZO struck out swinging. GIAROLA T pinch hit for BERTUCELLI D. GIAROLA T struck out swinging. DE MARIA singled to third base. GILLI walked; DE MARIA advanced to second. D'ERCOLE walked; GILLI advanced to second; DE MARIA advanced to third. GIORDANA singled up the middle, 2 RBI; D'ERCOLE advanced to second; GILLI scored; DE MARIA scored. MIGLIORINI pinch ran for D'ERCOLE. GAMBEDOTTI pinch hit for MANTIA. GAMBEDOTTI doubled to center field, RBI; GIORDANA advanced to third; MIGLIORINI scored. GIACOMELLI to 3b. BARTOLINI to p. MINA singled to shortstop, 2 RBI; GAMBEDOTTI scored; GIORDANA scored. MELIS pinch hit for BERTUCELLI A. MELIS singled to right field; MINA advanced to second. SCALZO grounded out to 2b. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 6th - MELIS to 2b. GIAROLA T to ss. MIGLIORINI to 1b. GAMBEDOTTI to cf. MINA to rf. GARZIANO grounded out to 2b. SCHIAPPACASS struck out looking. SUBRIANO singled to left field. GIACOMELLI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 7th - GIAROLA T singled to third base. DE MARIA singled to left field; GIAROLA T advanced to second. FESTA pinch hit for GILLI. FESTA flied out to ss. MIGLIORINI reached on a dropped fly by cf; DE MARIA advanced to second on the error; GIAROLA T advanced to third on the error. GIORDANA reached on a fielding error by ss, RBI; MIGLIORINI advanced to second; DE MARIA advanced to third; GIAROLA T scored, unearned. GAMBEDOTTI flied out to cf, SF, RBI; MIGLIORINI advanced to third; DE MARIA scored, unearned. GIORDANA stole second. MINA reached on a fielding error by ss; GIORDANA advanced to third on the error; MIGLIORINI scored on the error, unearned. MINA stole second. GIORDANA scored on a passed ball, unearned. MELIS singled to right field, RBI; MINA scored, unearned. TESIO pinch hit for SCALZO. TESIO flied out to ss. 5 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 7th - TESIO to 3b. DE MARIA to p. FESTA to lf. GIUBILO flied out to cf. BARTOLINI struck out swinging. RAIS grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GRIZZLIES TORINO 48 26, BLUE SOX BROTHERS 5 (Jun 21, 2015 at Alessandria)
----------------------------------------------------------------------
GRIZZLIES TORINO 48. 354 405 5 - 26 26  1      (8-0)
BLUE SOX BROTHERS... 031 010 0 -  5  4  9      (3-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GRIZZLIES TORINO 48 - GIAROLA Filippo; MONZO Marco(2); SCALZO Marco(5);
DE MARIA Maurizio(7) and GIORDANA Matteo. BLUE SOX BROTHERS - DONATO Giuseppe;
GIACOMELLI Paolo(2); BARTOLINI Giacomo(6) and RAIS Eros.
Win-SCALZO Marco  Loss-DONATO Giuseppe  T-3:30  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MELIS Luigi

MONZO faced 3 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori