Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

B.C. FOSSANO vs JUVE98 B.C. (Jun 21, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
B.C. FOSSANO 18 (4-4), JUVE98 B.C. 6 (2-6) - Composite Box Score
Jun 21, 2015 at Torino (Passo Buole)

B.C. FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PANERO L lf 
ROLLO G ph/lf 
SANDRONE N p/c 
CONTARDO 1b  10 
SANDRONE C 2b 
RODRIGUEZ cf 
SINGH rf 
BONGIOANNI p 
FRANCESCHINM p 
FORTE S 3b 
FORTE L c/rf 
IANNACCONE ph/rf 
PENA DE LEON ss 
Totals   43  18  16  14  27  15 

JUVE98 B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ARAIO S 3b/p 
CESANO cf 
CASTILLO ss 
ROSSO 1b  15 
EANDI p 
CALCAGNO c 
MOLINATTI c/p 
CHIESA lf 
SICLARI rf 
GUANDALINI ph/rf 
D'ARAIO D 2b 
TAGLIABUE 2b 
MADDALENO lf/p 
DI CRESCENZO 3b 
Totals   34  27  12 

B.C. FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANDRONE Nicolo'   5.1  20  26 
BONGIOANNI Sacha W  2.2  11  12 
FRANCESCHINI Michele   1.0 
 
JUVE98 B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
EANDI Matteo   5.0  19  22 
MOLINATTI Matteo L  2.1  10  16 
MADDALENO Roberto   1.0  10  11 
D'ARAIO Samuele   0.2 

Umpires - HP: MOSSINO Claudio 1B: NETTI Andrea
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - D'ARAIO Antonio

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
B.C. FOSSANO 18 (4-4), JUVE98 B.C. 6 (2-6)
Jun 21, 2015 at Torino (Passo Buole)

B.C. FOSSANO starters: 99/lf PANERO L; 11/p SANDRONE N; 1/1b CONTARDO; 25/2b SANDRONE C; 50/cf RODRIGUEZ; 23/rf SINGH; 41/3b FORTE S; 10/c FORTE L; 70/ss PENA DE LEON;

JUVE98 B.C. starters: 35/3b D'ARAIO S; 22/cf CESANO; 3/ss CASTILLO; 17/1b ROSSO; 44/p EANDI; 69/c MOLINATTI; 8/rf SICLARI; 33/2b D'ARAIO D; 19/lf MADDALENO;

B.C. FOSSANO 1st - PANERO L walked. PANERO L stole second. SANDRONE N flied out to cf; PANERO L advanced to third on a throwing error by cf. PANERO L out at home p to c. CONTARDO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

JUVE98 B.C. 1st - D'ARAIO S reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. D'ARAIO S out at second c to 2b, caught stealing. CESANO struck out looking. CASTILLO hit by pitch. ROSSO singled to center field; CASTILLO advanced to second. CASTILLO stole third. EANDI singled to third base; ROSSO advanced to second. MOLINATTI out at first 1b to 2b. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 2nd - SANDRONE C doubled down the lf line. RODRIGUEZ flied out to lf. SINGH grounded out to p; SANDRONE C advanced to third. FORTE S flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUVE98 B.C. 2nd - SICLARI struck out swinging. D'ARAIO D struck out swinging. MADDALENO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 3rd - FORTE L singled to second base. PENA DE LEON reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to second on the error; FORTE L advanced to second, advanced to third on the error. On the same play. PENA DE LEON advanced to third on the error; FORTE L scored on a throwing error by 1b, unearned. PANERO L grounded out to 1b unassisted, RBI; PENA DE LEON scored, unearned. SANDRONE N grounded out to 3b. CONTARDO singled through the left side. SANDRONE C singled up the middle; CONTARDO advanced to second. RODRIGUEZ walked; SANDRONE C advanced to second; CONTARDO advanced to third. SINGH lined out to 1b. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

JUVE98 B.C. 3rd - D'ARAIO S grounded out to ss. CESANO hit by pitch. CESANO stole second. CASTILLO grounded out to ss; CESANO advanced to third. CESANO out at third p to 3b, picked off. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 4th - FORTE S flied out to rf. FORTE L grounded out to ss. PENA DE LEON grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUVE98 B.C. 4th - ROSSO grounded out to ss. EANDI walked. EANDI stole second. EANDI advanced to third on a passed ball. MOLINATTI doubled to right field, RBI; EANDI scored. MOLINATTI stole third, out at home lf to c. SICLARI walked. D'ARAIO D grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 5th - ROLLO G pinch hit for PANERO L. ROLLO G grounded out to 1b unassisted. SANDRONE N tripled to left field. CONTARDO flied out to lf, SF, RBI; SANDRONE N scored. SANDRONE C grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JUVE98 B.C. 5th - ROLLO G to lf. MADDALENO grounded out to p. D'ARAIO S struck out swinging. CESANO reached on a dropped fly by rf. CASTILLO singled to left field; CESANO advanced to second. CASTILLO advanced to second on a wild pitch; CESANO advanced to third on a wild pitch. ROSSO singled up the middle, 2 RBI; CASTILLO scored, unearned; CESANO scored, unearned. ROSSO stole second. EANDI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 6th - CALCAGNO to c for EANDI. MOLINATTI to p. RODRIGUEZ flied out to cf. SINGH struck out looking. FORTE S grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUVE98 B.C. 6th - MOLINATTI flied out to cf. GUANDALINI pinch hit for SICLARI. GUANDALINI walked. GUANDALINI stole second. GUANDALINI advanced to third on a wild pitch. D'ARAIO D walked. SANDRONE N to c. BONGIOANNI to p for SINGH. FORTE L to rf. D'ARAIO D stole second. MADDALENO singled through the left side, RBI; D'ARAIO D advanced to third; GUANDALINI scored. MADDALENO advanced to second on a balk; D'ARAIO D scored on a balk. D'ARAIO S grounded out to p; MADDALENO advanced to third. CESANO singled through the left side, RBI; MADDALENO scored. CASTILLO flied out to 3b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 7th - GUANDALINI to rf. FORTE L walked. PENA DE LEON doubled to left field; FORTE L advanced to third. ROLLO G flied out to cf. SANDRONE N singled to center field, RBI; PENA DE LEON advanced to third; FORTE L scored. SANDRONE N stole second. CONTARDO walked. SANDRONE C walked, RBI; CONTARDO advanced to second; SANDRONE N advanced to third; PENA DE LEON scored. SANDRONE C advanced to second on a wild pitch; CONTARDO advanced to third on a wild pitch; SANDRONE N scored on a wild pitch. RODRIGUEZ walked. BONGIOANNI doubled to left field, 2 RBI; RODRIGUEZ advanced to third; SANDRONE C scored; CONTARDO scored. FORTE S flied out to rf, SF, RBI; RODRIGUEZ scored. FORTE L grounded out to ss. 6 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUVE98 B.C. 7th - ROSSO flied out to cf. CALCAGNO grounded out to 2b. MOLINATTI grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 8th - PENA DE LEON struck out swinging, reached first on a passed ball, advanced to second on a passed ball. PENA DE LEON advanced to third on a passed ball. ROLLO G grounded out to ss, RBI; PENA DE LEON scored, unearned. . SANDRONE N walked. CHIESA to lf for MOLINATTI. MADDALENO to p. CONTARDO flied out to ss. SANDRONE C grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUVE98 B.C. 8th - GUANDALINI struck out swinging. D'ARAIO D grounded out to ss. MADDALENO singled to third base. MADDALENO advanced to second on a balk. D'ARAIO S walked. CESANO lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 9th - RODRIGUEZ tripled to right center. BONGIOANNI walked. BONGIOANNI advanced to second on a passed ball; RODRIGUEZ scored on a passed ball. FORTE S grounded out to 3b. IANNACCONE pinch hit for FORTE L. IANNACCONE singled to third base; BONGIOANNI advanced to third. PENA DE LEON singled to first base, RBI; IANNACCONE advanced to second; BONGIOANNI scored. PENA DE LEON advanced to second on a wild pitch; IANNACCONE advanced to third on a wild pitch. ROLLO G reached on a dropped fly by rf; PENA DE LEON advanced to third on the error; IANNACCONE scored on the error. SANDRONE N singled to left field, RBI; ROLLO G advanced to second; PENA DE LEON scored. CONTARDO doubled to left field, RBI; SANDRONE N advanced to third; ROLLO G scored. SANDRONE C doubled to left field, 2 RBI; CONTARDO scored; SANDRONE N scored. D'ARAIO S to p. DI CRESCENZO to 3b for MADDALENO. RODRIGUEZ grounded out to ss; SANDRONE C advanced to third. BONGIOANNI singled to left field, RBI; SANDRONE C scored, unearned. FORTE S singled to right field; BONGIOANNI advanced to second. FORTE S advanced to second on a passed ball; BONGIOANNI advanced to third on a passed ball. IANNACCONE struck out swinging. 8 runs, 8 hits, 1 error, 2 LOB.

JUVE98 B.C. 9th - IANNACCONE to rf. FRANCESCHINM to p for BONGIOANNI. CASTILLO flied out to rf. ROSSO flied out to lf. CALCAGNO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 10th - TAGLIABUE to 2b for D'ARAIO D. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


B.C. FOSSANO 18, JUVE98 B.C. 6 (Jun 21, 2015 at Torino)
----------------------------------------------------------------------
B.C. FOSSANO........ 002 010 618 0 - 18 16  2      (4-4)
JUVE98 B.C.......... 000 123 000 X -  6  8  4      (2-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: B.C. FOSSANO - SANDRONE Nicolo'; BONGIOANNI Sacha(6); FRANCESCHINI Michele(9) and
FORTE Lorenzo; SANDRONE Nicolo'. JUVE98 B.C. - EANDI Matteo; MOLINATTI Matteo(6);
MADDALENO Roberto(8); D'ARAIO Samuele(9) and CALCAGNO Stefano; MOLINATTI Matteo.
Win-BONGIOANNI Sacha  Loss-MOLINATTI Matteo  T-3:40  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - D'ARAIO Antonio
Comitato Nazionale Classificatori