Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

GRIZZLIES TORINO 48 vs CASTELLAMONTE OLD KI (Jul 12, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 19 (10-0), CASTELLAMONTE OLD KI 2 (3-7) - Composite Box Score
Jul 12, 2015 at Castellamonte (Comunale)

GRIZZLIES TORINO 48   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MINA cf 
SCALZO dh 
DE MARIA ss 
SIGNORINI rf 
MANTIA ph/rf 
D'ERCOLE 1b 
GILLI lf 
GIORDANA c 
TESIO 3b 
MELIS 2b 
MONZO p 
GIAROLA F p 
MIGLIORINI p 
Totals   42  19  18  17  21 

CASTELLAMONTE OLD KI  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCUZZI L cf/ss 
PILOTTO A dh 
BACCHIN ss/2b 
CIDANI rf 
OLIVA ph/rf 
SERENA 3b 
FRANZONE cf 
SCARINGELLA 2b/p 
PILOTTO M 1b  10 
CASTIELLI c 
CITTADINO lf/3b 
SALTO p 
AMORE p/lf 
Totals   28  21  11 

GRIZZLIES TORINO 48   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONZO Marco   4.0  14  15 
GIAROLA Filippo W  2.0  10  10 
MIGLIORINI Andrea   1.0 
 
CASTELLAMONTE OLD KI  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALTO Fabrizio L  3.0  17  19 
AMORE Gabriele   0.0 
SCARINGELLA Alessand   1.2  12 
BACCHIN GianLuca   2.1  15  16 

Umpires - HP: DALLA VILLA Luigino
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 70
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MELIS Luigi
AMORE faced 5 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 19 (10-0), CASTELLAMONTE OLD KI 2 (3-7)
Jul 12, 2015 at Castellamonte (Comunale)

GRIZZLIES TORINO 48 starters: 23/cf MINA; 26/dh SCALZO; 32/ss DE MARIA; 29/rf SIGNORINI; 44/1b D'ERCOLE; 66/lf GILLI; 10/c GIORDANA; 15/3b TESIO; 55/2b MELIS; 77/p MONZO;

CASTELLAMONTE OLD KI starters: 22/cf BOCCUZZI L; 31/dh PILOTTO A; 23/ss BACCHIN; 4/rf CIDANI; 13/3b SERENA; 9/2b SCARINGELLA; 25/1b PILOTTO M; 14/c CASTIELLI; 20/lf CITTADINO; 24/p SALTO;

GRIZZLIES TORINO 48 1st - MINA grounded out to ss. SCALZO grounded out to 3b. DE MARIA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 1st - BOCCUZZI L struck out swinging, out at first c to 1b. PILOTTO A struck out looking. BACCHIN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 2nd - SIGNORINI grounded out to ss. D'ERCOLE singled through the left side. GILLI grounded out to 2b. GIORDANA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 2nd - CIDANI flied out to p. SERENA singled to right field. SCARINGELLA reached on a fielding error by 3b; SERENA advanced to second. PILOTTO M flied into double play p to ss; SERENA out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 3rd - TESIO struck out looking. MELIS singled to shortstop. MELIS stole second. MINA walked. SCALZO singled to right field, RBI; MINA advanced to third; MELIS scored. SCALZO stole second. DE MARIA doubled to center field, 2 RBI; SCALZO scored; MINA scored. SIGNORINI singled to center field; DE MARIA advanced to third. D'ERCOLE reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; SIGNORINI advanced to second, advanced to third on the error; DE MARIA scored on a throwing error by 3b, unearned. GILLI singled to center field, RBI; D'ERCOLE advanced to third; SIGNORINI scored, unearned. GILLI stole second. GIORDANA grounded out to ss, RBI; GILLI advanced to third; D'ERCOLE scored, unearned. TESIO hit by pitch. TESIO stole second. MELIS singled to center field, RBI; TESIO advanced to third; GILLI scored, unearned. MELIS stole second. MINA flied out to rf. 7 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 3rd - CASTIELLI hit by pitch. CITTADINO struck out looking. BOCCUZZI L struck out swinging. PILOTTO A grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 4th - AMORE to p for SALTO. SCALZO singled to right center. SCALZO advanced to second on a wild pitch. SCALZO advanced to third on a passed ball. DE MARIA walked. DE MARIA stole second. SIGNORINI singled to right field, RBI; DE MARIA advanced to third; SCALZO scored. D'ERCOLE singled through the left side, RBI; SIGNORINI advanced to second; DE MARIA scored. GILLI walked; D'ERCOLE advanced to second; SIGNORINI advanced to third. BOCCUZZI L to ss. AMORE to lf for PILOTTO A. BACCHIN to 2b. FRANZONE to cf for SERENA. SCARINGELLA to p. CITTADINO to 3b. / for AMORE. GIORDANA flied into double play ss to 2b; D'ERCOLE out on the play. TESIO hit by pitch; GILLI advanced to second. MELIS walked, RBI; TESIO advanced to second; GILLI advanced to third; SIGNORINI scored. MINA singled to center field, RBI; MELIS advanced to second; TESIO advanced to third; GILLI scored. SCALZO reached on a fielder's choice; MINA out at second ss unassisted. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 4th - BACCHIN doubled to center field. CIDANI singled to center field; BACCHIN advanced to third. CIDANI advanced to second on a wild pitch. FRANZONE grounded out to ss, RBI; CIDANI advanced to third; BACCHIN scored. CIDANI out at home p to c, caught stealing. SCARINGELLA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 5th - DE MARIA grounded out to ss. SIGNORINI walked. D'ERCOLE reached on a fielding error by 3b; SIGNORINI advanced to second. GILLI singled up the middle; D'ERCOLE advanced to second; SIGNORINI advanced to third. GIORDANA M. Out by rule - Strikeout by rule. GIORDANA struck out swinging. TESIO hit by pitch, RBI; GILLI advanced to second; D'ERCOLE advanced to third; SIGNORINI scored, unearned. MELIS walked, RBI; TESIO advanced to second; GILLI advanced to third; D'ERCOLE scored, unearned. BACCHIN to p. SCARINGELLA to 2b. GILLI scored on a passed ball, unearned. MINA grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 5th - GIAROLA F to p for MONZO. PILOTTO M singled to right field. CASTIELLI singled to center field; PILOTTO M advanced to second. CITTADINO singled through the left side; CASTIELLI advanced to second; PILOTTO M advanced to third. BOCCUZZI L flied out to cf. AMORE reached on a fielder's choice, RBI; CITTADINO out at second ss to 2b; CASTIELLI advanced to third; PILOTTO M scored. BACCHIN grounded out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 6th - SCALZO flied out to 3b. DE MARIA singled down the lf line. MANTIA pinch hit for SIGNORINI. MANTIA struck out looking. D'ERCOLE doubled to center field; DE MARIA advanced to third. GILLI grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 6th - MANTIA to rf. OLIVA pinch hit for CIDANI. OLIVA struck out looking. FRANZONE singled through the left side. FRANZONE stole second. SCARINGELLA flied out to 1b. PILOTTO M reached on a fielder's choice; FRANZONE out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 7th - OLIVA to rf. GIORDANA struck out swinging. TESIO grounded out to 3b. MELIS doubled through the left side. MINA walked. SCALZO reached on a fielding error by ss; MINA advanced to second on the error; MELIS advanced to third on the error. DE MARIA doubled to center field, 2 RBI; SCALZO advanced to third; MINA scored, unearned; MELIS scored, unearned. MANTIA doubled through the left side, 2 RBI; DE MARIA scored, unearned; SCALZO scored, unearned. D'ERCOLE doubled to center field, RBI; MANTIA scored, unearned. GILLI reached on a fielding error by 1b; D'ERCOLE advanced to third on the error. GIORDANA flied out to lf. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

CASTELLAMONTE OLD KI 7th - MIGLIORINI to p for GIAROLA F. CASTIELLI struck out swinging. CITTADINO doubled to center field. BOCCUZZI L flied out to cf. AMORE flied out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GRIZZLIES TORINO 48 19, CASTELLAMONTE OLD KI 2 (Jul 12, 2015 at Castellamonte)
----------------------------------------------------------------------
GRIZZLIES TORINO 48. 007 430 5 - 19 18  1      (10-0)
CASTELLAMONTE OLD KI 000 110 0 -  2  8  4      (3-7)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GRIZZLIES TORINO 48 - MONZO Marco; GIAROLA Filippo(5); MIGLIORINI Andrea(7) and
GIORDANA Matteo. CASTELLAMONTE OLD KI - SALTO Fabrizio; AMORE Gabriele(4);
SCARINGELLA Alessand(4); BACCHIN GianLuca(5) and CASTIELLI Alessandro.
Win-GIAROLA Filippo  Loss-SALTO Fabrizio  T-3:00  A-70
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MELIS Luigi

AMORE faced 5 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori