Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

B.C. FOSSANO vs BLUE SOX BROTHERS (Jul 26, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
B.C. FOSSANO 8 (6-5), BLUE SOX BROTHERS 6 (4-8) - Composite Box Score
Jul 26, 2015 at Alessandria (Comunale)

B.C. FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PENA DE LEON ss 
SANDRONE N c 
CONTARDO 1b/p 
SANDRONE C 2b 
ROLLO R lf 
RODRIGUEZ cf 
FORTE S 3b 
CIANNI rf 
ROLLO G p 
FRANCESCHINM ph/p 
Totals   38  11  27  12 

BLUE SOX BROTHERS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO cf 
BARTOLINI 3b 
GIUBILO lf 
RAIS c  11 
OTTONELLO A 2b 
SCHIAPPACASS ss 
VAILATI rf 
DI SAURO ph/rf 
MEDINA dh 
OTTONELLO L ph 
LUGO 1b 
FRACCHIA 1b 
DONATO p 
Totals   34  12  11  27 

B.C. FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROLLO Gabriele   3.0  11  16 
FRANCESCHINI Michele W  4.0  15  23 
CONTARDO Andrea S  2.0  10 
 
BLUE SOX BROTHERS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DONATO Giuseppe L  9.0  11  38  44  11 

Umpires - HP: DALLAVILLA Luigino 1B: NETTI Andrea
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 35
Weather: Sunny
FRANCESCHINM faced 4 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
B.C. FOSSANO 8 (6-5), BLUE SOX BROTHERS 6 (4-8)
Jul 26, 2015 at Alessandria (Comunale)

B.C. FOSSANO starters: 70/ss PENA DE LEON; 11/c SANDRONE N; 1/1b CONTARDO; 25/2b SANDRONE C; 96/lf ROLLO R; 50/cf RODRIGUEZ; 41/3b FORTE S; 32/rf CIANNI; 69/p ROLLO G;

BLUE SOX BROTHERS starters: 17/cf GARZIANO; 2/3b BARTOLINI; 23/lf GIUBILO; 90/c RAIS; 8/2b OTTONELLO A; 40/ss SCHIAPPACASS; 12/rf VAILATI; 0/dh MEDINA; 22/1b LUGO; 70/p DONATO;

B.C. FOSSANO 1st - PENA DE LEON flied out to lf. SANDRONE N grounded out to c. CONTARDO singled to shortstop. SANDRONE C singled to left field; CONTARDO advanced to third. ROLLO R flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 1st - GARZIANO grounded out to p. BARTOLINI singled to center field. BARTOLINI out at second p to 1b to 2b, caught stealing. GIUBILO reached on a dropped fly by rf. RAIS reached on a fielding error by 1b; GIUBILO advanced to third on the error. RAIS stole second. OTTONELLO A grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 2nd - RODRIGUEZ reached on a fielding error by 1b. FORTE S hit by pitch; RODRIGUEZ advanced to second. CIANNI reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error; FORTE S advanced to second, advanced to third on the error; RODRIGUEZ advanced to third, scored on the error, unearned. ROLLO G struck out. PENA DE LEON reached on a fielder's choice, RBI; CIANNI out at third ss to 3b; FORTE S scored, unearned. PENA DE LEON stole second. PENA DE LEON stole third. SANDRONE N flied out to lf. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 2nd - SCHIAPPACASS walked. VAILATI struck out. MEDINA walked; SCHIAPPACASS advanced to second. MEDINA stole second; SCHIAPPACASS stole third. LUGO struck out. GARZIANO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 3rd - FRACCHIA to 1b for LUGO. CONTARDO walked. CONTARDO stole second. SANDRONE C walked. SANDRONE C stole second; CONTARDO stole third. SANDRONE C advanced to third on a wild pitch; CONTARDO scored on a wild pitch. ROLLO R grounded out to ss. RODRIGUEZ singled to shortstop; SANDRONE C out at home ss to c. RODRIGUEZ advanced to second on a wild pitch. FORTE S singled to right field, RBI; RODRIGUEZ scored. CIANNI grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 3rd - BARTOLINI hit by pitch. GIUBILO struck out. RAIS grounded out to 3b; BARTOLINI advanced to second. OTTONELLO A walked. OTTONELLO A stole second; BARTOLINI stole third. SCHIAPPACASS walked. DI SAURO pinch hit for VAILATI. DI SAURO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 4th - DI SAURO to rf. FRANCESCHINM pinch hit for ROLLO G. FRANCESCHINM struck out. PENA DE LEON flied out to c. SANDRONE N grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 4th - FRANCESCHINM to p. MEDINA singled to second base. FRACCHIA walked; MEDINA advanced to second. GARZIANO reached on a fielder's choice; FRACCHIA advanced to second; MEDINA out at third 1b to 3b. BARTOLINI grounded out to 2b; GARZIANO advanced to second; FRACCHIA advanced to third. GIUBILO walked. RAIS flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 5th - CONTARDO walked. SANDRONE C reached on a fielder's choice; CONTARDO out at second 3b to 2b. ROLLO R singled to right field; SANDRONE C advanced to third. ROLLO R stole second. RODRIGUEZ struck out. SANDRONE C out at home c unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 5th - OTTONELLO A walked. OTTONELLO A stole second. SCHIAPPACASS struck out. DI SAURO flied out to ss. MEDINA singled to center field, RBI; OTTONELLO A scored. FRACCHIA walked; MEDINA advanced to second. GARZIANO walked; FRACCHIA advanced to second; MEDINA advanced to third. BARTOLINI flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

B.C. FOSSANO 6th - FORTE S flied out to cf. CIANNI struck out. FRANCESCHINM struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 6th - GIUBILO flied out to rf. RAIS flied out to lf. OTTONELLO A grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 7th - PENA DE LEON flied out to cf. SANDRONE N singled to center field. CONTARDO singled to right field; SANDRONE N advanced to third. SANDRONE C singled to shortstop, RBI; CONTARDO advanced to second; SANDRONE N scored. ROLLO R singled to center field; SANDRONE C advanced to second; CONTARDO advanced to third, out at home cf to c. RODRIGUEZ flied out to cf. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 7th - SCHIAPPACASS struck out. DI SAURO singled to right field. DI SAURO out at second c to 2b, caught stealing. MEDINA struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 8th - FORTE S flied out to cf. CIANNI walked. FRANCESCHINM flied out to lf. PENA DE LEON flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 8th - FRACCHIA hit by pitch. GARZIANO singled to pitcher; FRACCHIA advanced to second. GARZIANO stole second; FRACCHIA stole third. BARTOLINI walked. GIUBILO walked, RBI; BARTOLINI advanced to second; GARZIANO advanced to third; FRACCHIA scored. CONTARDO to p. FRANCESCHINM to 1b. RAIS reached on a fielder's choice, RBI; GIUBILO out at second 2b unassisted; BARTOLINI advanced to third; GARZIANO scored. OTTONELLO A grounded out to p, SAC, RBI; RAIS advanced to second; BARTOLINI scored. SCHIAPPACASS grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 9th - SANDRONE N grounded out to 1b unassisted. CONTARDO singled to center field. SANDRONE C singled to shortstop; CONTARDO advanced to second. CONTARDO stole third. ROLLO R walked; SANDRONE C advanced to second. CONTARDO scored on a wild pitch. ROLLO R stole second; SANDRONE C stole third. RODRIGUEZ fouled out to 1b. FORTE S reached on a fielding error by 1b; ROLLO R scored on the error, unearned; SANDRONE C scored on the error, unearned. CIANNI struck out. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BLUE SOX BROTHERS 9th - DI SAURO grounded out to 3b. OTTONELLO L pinch hit for MEDINA. OTTONELLO L struck out. FRACCHIA singled to center field. FRACCHIA stole second. GARZIANO singled to center field, RBI; FRACCHIA scored. GARZIANO stole second. GARZIANO stole third. BARTOLINI walked. GIUBILO singled to center field, RBI; BARTOLINI advanced to second; GARZIANO scored. RAIS flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


B.C. FOSSANO 8, BLUE SOX BROTHERS 6 (Jul 26, 2015 at Alessandria)
----------------------------------------------------------------------
B.C. FOSSANO........ 022 000 103  -  8 11  2      (6-5)
BLUE SOX BROTHERS... 000 010 032  -  6  8  3      (4-8)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: B.C. FOSSANO - ROLLO Gabriele; FRANCESCHINI Michele(4); CONTARDO Andrea(8) and
SANDRONE Nicolo'. BLUE SOX BROTHERS - DONATO Giuseppe and RAIS Eros.
Win-FRANCESCHINI Michele  Save-CONTARDO Andrea  Loss-DONATO Giuseppe  T-3:00  A-35
Weather: Sunny

FRANCESCHINM faced 4 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori