Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BJ BOVISIO MASCIAGO vs SARONNO B.C. (May 03, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
BJ BOVISIO MASCIAGO 9 (2-0), SARONNO B.C. 4 (1-2) - Composite Box Score
May 03, 2015 at Saronno (Comunale)

BJ BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
VANOSI dh 
GARCIA LUNA 3b 
BERNASCONI rf 
GOBBO ss 
LAZZARINI lf 
BOCCATO c 
FRIGERIO 1b 
SANGREGORIO 2b 
VAGHI p 
LOSQUADRO G p 
FLORENCIO p/2b 
Totals   44  11  34  13 

SARONNO B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAVALIERE ss 
PROCE rf 
GIROLA 1b  13 
MARQUEZ 3b 
ZONI c  11 
VANDI G dh 
GRACI lf/cf 
LUSIAN N 2b 
TAROCCO cf 
VOLO ph/lf 
TOSI p 
RAZZA p 
Totals   36  34  12 

BJ BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FLORENCIO R. Billy J   5.0  18  23 
VAGHI Oscar   0.1 
LOSQUADRO Giampaolo W  6.0  18  21 
 
SARONNO B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TOSI Daniele   9.0  33  38  12 
RAZZA Alessio L  2.1  11  14 

Umpires - HP: CRESCENZI Emilio 1B: FARINA Denis
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - SIGNORINI Donatella

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
BJ BOVISIO MASCIAGO 9 (2-0), SARONNO B.C. 4 (1-2)
May 03, 2015 at Saronno (Comunale)

BJ BOVISIO MASCIAGO starters: 68/cf PUTTI; 26/dh VANOSI; 42/3b GARCIA LUNA; 44/rf BERNASCONI; 18/ss GOBBO; 75/lf LAZZARINI; 33/c BOCCATO; 60/1b FRIGERIO; 10/2b SANGREGORIO; 90/p FLORENCIO;

SARONNO B.C. starters: 7/ss CAVALIERE; 9/rf PROCE; 24/1b GIROLA; 80/3b MARQUEZ; 31/c ZONI; 88/dh VANDI G; 45/lf GRACI; 72/2b LUSIAN N; 82/cf TAROCCO; 42/p TOSI;

BJ BOVISIO MASCIAGO 1st - PUTTI grounded out to 1b unassisted. VANOSI struck out swinging. GARCIA LUNA reached on a throwing error by 3b. GARCIA LUNA stole second. BERNASCONI reached on a fielder's choice; GARCIA LUNA out at second 3b to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SARONNO B.C. 1st - CAVALIERE struck out swinging. PROCE lined out to ss. GIROLA hit by pitch. MARQUEZ grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 2nd - GOBBO flied out to 1b. LAZZARINI grounded out to 3b. BOCCATO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SARONNO B.C. 2nd - ZONI flied out to ss. VANDI G singled to left field. VANDI G advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. GRACI reached on a fielder's choice; VANDI G out at third p to 3b. GRACI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. LUSIAN N reached on a fielder's choice; GRACI out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 3rd - FRIGERIO flied out to rf. SANGREGORIO singled to pitcher, bunt. PUTTI struck out swinging. SANGREGORIO stole second. VANOSI fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SARONNO B.C. 3rd - TAROCCO walked. TAROCCO out at first p to 1b, picked off. CAVALIERE flied out to lf. PROCE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 4th - GARCIA LUNA struck out swinging. BERNASCONI singled to left field. BERNASCONI advanced to second on a wild pitch. GOBBO singled to center field; BERNASCONI advanced to third. GOBBO stole second. LAZZARINI singled to center field, RBI; GOBBO advanced to third; BERNASCONI scored. BOCCATO hit by pitch; LAZZARINI advanced to second. FRIGERIO flied out to rf, SF, RBI; BOCCATO advanced to second; LAZZARINI advanced to third; GOBBO scored. SANGREGORIO struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SARONNO B.C. 4th - GIROLA flied out to ss. MARQUEZ grounded out to p. ZONI walked. VANDI G grounded out to p; ZONI advanced to second. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 5th - PUTTI struck out looking. VANOSI grounded out to 3b. GARCIA LUNA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SARONNO B.C. 5th - GRACI walked. LUSIAN N struck out swinging. TAROCCO singled up the middle; GRACI advanced to second. CAVALIERE walked; TAROCCO advanced to second; GRACI advanced to third. PROCE reached on a fielder's choice to catcher, RBI; CAVALIERE advanced to second; TAROCCO advanced to third; GRACI scored. GIROLA doubled to left center, 3 RBI; PROCE scored; CAVALIERE scored; TAROCCO scored. GIROLA stole third. MARQUEZ struck out looking. ZONI grounded out to ss. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 6th - BERNASCONI grounded out to 3b. GOBBO hit by pitch. GOBBO stole second. LAZZARINI struck out swinging. GOBBO stole third. BOCCATO hit by pitch. FRIGERIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SARONNO B.C. 6th - FLORENCIO to 2b for VANOSI. VAGHI to p for SANGREGORIO. / for FLORENCIO. VANDI G walked. VANDI G out at second c to ss, caught stealing. GRACI walked. GRACI advanced to second on a wild pitch. LUSIAN N walked. LOSQUADRO G to p for VAGHI. GRACI out at second p to 2b, picked off. TAROCCO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 7th - LOSQUADRO G reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. PUTTI singled to left field, advanced to third on a fielding error by lf, RBI; LOSQUADRO G scored, unearned. FLORENCIO grounded out to ss, RBI; PUTTI scored, unearned. GARCIA LUNA flied out to lf. BERNASCONI grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

SARONNO B.C. 7th - CAVALIERE struck out swinging. PROCE flied out to 3b. GIROLA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 8th - GOBBO struck out swinging. LAZZARINI flied out to cf. BOCCATO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SARONNO B.C. 8th - MARQUEZ grounded out to 2b. ZONI flied out to cf. VANDI G flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 9th - FRIGERIO grounded out to p. LOSQUADRO G grounded out to p. PUTTI hit by pitch. PUTTI stole second. FLORENCIO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SARONNO B.C. 9th - GRACI reached on a throwing error by ss. LUSIAN N singled to left field; GRACI advanced to second. VOLO pinch hit for TAROCCO. VOLO walked; LUSIAN N advanced to second; GRACI advanced to third. CAVALIERE flied out to cf. PROCE reached on a fielder's choice; VOLO advanced to second; LUSIAN N advanced to third; GRACI out at home 3b to c. GIROLA reached on a fielder's choice; PROCE advanced to second; VOLO out at third ss to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 10th - GRACI to cf. VOLO to lf. RAZZA to p for TOSI. GARCIA LUNA struck out looking. BERNASCONI lined out to ss. GOBBO singled to shortstop. GOBBO stole second. LAZZARINI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SARONNO B.C. 10th - MARQUEZ singled to third base. ZONI grounded out to p, SAC; MARQUEZ advanced to second. VANDI G flied out to rf. GRACI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 11th - Batter set to FLORENCIO. PUTTI placed on first. LOSQUADRO G placed on second. Outs are set to 1. FLORENCIO reached on a fielder's choice; PUTTI out at second ss to 2b; LOSQUADRO G advanced to third. GARCIA LUNA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SARONNO B.C. 11th - Batter set to GIROLA. PROCE placed on first. CAVALIERE placed on second. Outs are set to 1. GIROLA reached on a fielder's choice; PROCE advanced to second; CAVALIERE out at third 2b to 3b. MARQUEZ flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 12th - GARCIA LUNA placed on first. FLORENCIO placed on second. Outs are set to 1. BERNASCONI singled, RBI; GARCIA LUNA advanced to third; FLORENCIO scored. BERNASCONI stole second. GOBBO walked. LAZZARINI doubled to left center, 3 RBI; GOBBO scored; BERNASCONI scored; GARCIA LUNA scored. BOCCATO hit by pitch. FRIGERIO reached on a fielder's choice; BOCCATO advanced to second; LAZZARINI out at third 3b unassisted. LOSQUADRO G reached on a dropped fly by ss, advanced to second on the error; FRIGERIO advanced to third on the error; BOCCATO scored on the error, unearned. PUTTI walked. FLORENCIO flied out to 2b. 5 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

SARONNO B.C. 12th - MARQUEZ placed on first. GIROLA placed on second. Outs are set to 1. MARQUEZ advanced to second on a wild pitch; GIROLA advanced to third on a wild pitch. ZONI walked. VANDI G lined into double play 2b unassisted; ZONI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


BJ BOVISIO MASCIAGO 9, SARONNO B.C. 4 (May 03, 2015 at Saronno)
----------------------------------------------------------------------
BJ BOVISIO MASCIAGO. 000 200 200 005  -  9  8  3      (2-0)
SARONNO B.C......... 000 040 000 000  -  4  5  4      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BJ BOVISIO MASCIAGO - FLORENCIO R. Billy J; VAGHI Oscar(6); LOSQUADRO Giampaolo(6)
and BOCCATO Mattia. SARONNO B.C. - TOSI Daniele; RAZZA Alessio(10) and ZONI Jacopo.
Win-LOSQUADRO Giampaolo  Loss-RAZZA Alessio  T-3:30  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - SIGNORINI Donatella
Comitato Nazionale Classificatori