Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BULLDOGS ATHLETICS vs B. MALNATE VIKINGS (May 03, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
B. MALNATE VIKINGS 9 (2-0), BULLDOGS ATHLETICS 4 (0-3) - Composite Box Score
May 03, 2015 at Malnate (Gurian)

BULLDOGS ATHLETICS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DIMATTEO p/ss 
NAVONI c 
TOSCANO 3b 
SILVERA 3b 
CUEVAS ss/1b 
PEREGO 1b/rf 
GRIMALDI rf 
GRAZIADEI cf 
PISANI ph 
CEREDA 2b 
RIGOLDI lf 
MARAGLINO rf 
GIAMMELLO p 
Totals   31  10  24  10 

B. MALNATE VIKINGS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CERIANI ss 
GIBERTINI lf 
BERETTA cf/p 
FORCELLA rf/cf 
LAMERA c 
MALAGO' 1b 
VALDEZ 3b 
TOTARO 2b 
GRAPPOLI N p 
ZOIA G rf 
Totals   30  10  12  27 

BULLDOGS ATHLETICS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DIMATTEO Frederic L  3.0  12  19 
GIAMMELLO Christian   5.0  18  23 
 
B. MALNATE VIKINGS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRAPPOLI Nicolo'   4.0  17  23 
BERETTA Jacopo W  5.0  14  20 

Umpires - HP: IACONO Sebastian
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 45
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
B. MALNATE VIKINGS 9 (2-0), BULLDOGS ATHLETICS 4 (0-3)
May 03, 2015 at Malnate (Gurian)

BULLDOGS ATHLETICS starters: 42/p DIMATTEO; 20/c NAVONI; 60/3b TOSCANO; 25/ss CUEVAS; 31/1b PEREGO; 9/cf GRAZIADEI; 11/2b CEREDA; 13/lf RIGOLDI; 10/rf MARAGLINO;

B. MALNATE VIKINGS starters: 16/ss CERIANI; 40/lf GIBERTINI; 14/cf BERETTA; 46/rf FORCELLA; 13/c LAMERA; 45/1b MALAGO'; 3/3b VALDEZ; 86/2b TOTARO; 66/p GRAPPOLI N;

BULLDOGS ATHLETICS 1st - DIMATTEO struck out swinging. NAVONI walked. TOSCANO popped up to 2b. NAVONI stole second. CUEVAS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 1st - CERIANI reached on a fielding error by 1b. GIBERTINI singled to pitcher, bunt; CERIANI advanced to second. GIBERTINI stole second, advanced to third on the error; CERIANI stole third, scored on a throwing error by c, unearned. BERETTA grounded out to p, SAC, RBI; GIBERTINI scored, unearned. FORCELLA walked. FORCELLA stole second. FORCELLA advanced to third on a passed ball. LAMERA fouled out to p. MALAGO' struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 2nd - PEREGO grounded out to p. GRAZIADEI walked. CEREDA reached on a fielder's choice; GRAZIADEI out at second 3b to 2b. RIGOLDI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 2nd - VALDEZ hit by pitch. VALDEZ stole second. VALDEZ out at third c to 3b, caught stealing. TOTARO walked. TOTARO stole second, advanced to third on a muffed throw by ss. GRAPPOLI N struck out swinging. CERIANI tripled to left field, RBI; TOTARO scored. GIBERTINI walked, stole second. BERETTA hit by pitch. FORCELLA flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 3rd - MARAGLINO flied out to rf. DIMATTEO struck out swinging. NAVONI walked. NAVONI stole second. TOSCANO singled to right field, RBI; NAVONI scored. TOSCANO stole second. CUEVAS singled through the left side; TOSCANO advanced to third. CUEVAS R. Defensive indifference. CUEVAS advanced to second on a fielder's choice. PEREGO singled to third base, RBI; CUEVAS advanced to third; TOSCANO scored. PEREGO stole second. GRAZIADEI walked. CEREDA reached on a fielder's choice; GRAZIADEI advanced to second; PEREGO out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 3rd - LAMERA singled up the middle. MALAGO' singled to pitcher, bunt; LAMERA advanced to third. MALAGO' stole second. MALAGO' advanced to third on a wild pitch; LAMERA scored on a wild pitch. MALAGO' out at home p to c, caught stealing. VALDEZ singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf. TOTARO singled to center field; VALDEZ advanced to third. TOTARO stole second. TOTARO out at second p to ss, caught stealing; VALDEZ advanced to home on a fielder's choice. GRAPPOLI N walked. GRAPPOLI N stole second. CERIANI grounded out to p. 2 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 4th - RIGOLDI struck out looking. MARAGLINO hit by pitch. MARAGLINO advanced to second on a balk. DIMATTEO flied out to rf. NAVONI singled down the lf line, RBI; MARAGLINO scored. NAVONI stole second. TOSCANO doubled to right field, RBI; NAVONI scored. TOSCANO advanced to third on a wild pitch. CUEVAS walked. PEREGO grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 4th - DIMATTEO to ss. CUEVAS to 1b. PEREGO to rf. GIAMMELLO to p for MARAGLINO. GIBERTINI popped up to c. BERETTA walked. FORCELLA reached on a fielder's choice; BERETTA out at second ss unassisted. LAMERA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 5th - BERETTA to p. FORCELLA to cf. ZOIA G to rf for GRAPPOLI N. GRAZIADEI walked. GRAZIADEI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. CEREDA walked. RIGOLDI lined into double play ss to 1b; CEREDA out on the play. GIAMMELLO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 5th - MALAGO' lined out to 3b. VALDEZ popped up to p. TOTARO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 6th - DIMATTEO struck out swinging. NAVONI walked. NAVONI stole second. TOSCANO flied out to cf. CUEVAS flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 6th - SILVERA to 3b for TOSCANO. GRIMALDI to rf for PEREGO. ZOIA G grounded out to p. CERIANI singled to third base. GIBERTINI struck out looking. CERIANI out at first c to 1b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 7th - GRIMALDI flied out to lf. GRAZIADEI struck out swinging. CEREDA popped up to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 7th - BERETTA popped up to p. FORCELLA struck out swinging. LAMERA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 8th - RIGOLDI walked. RIGOLDI stole second. GIAMMELLO struck out swinging. DIMATTEO flied out to rf. NAVONI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 8th - MALAGO' walked. MALAGO' stole second. VALDEZ struck out looking. TOTARO singled to center field; MALAGO' advanced to third. TOTARO stole second. ZOIA G doubled to center field, 2 RBI; TOTARO scored; MALAGO' scored. ZOIA G advanced to third on a passed ball. CERIANI walked, stole second. GIBERTINI reached on a fielder's choice, reached on a fielder's choice; CERIANI advanced to third; ZOIA G out at home c unassisted. BERETTA singled to left field, 2 RBI; GIBERTINI scored; CERIANI scored. FORCELLA hit by pitch; BERETTA advanced to second. LAMERA walked; FORCELLA advanced to second; BERETTA advanced to third. MALAGO' grounded out to p. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

BULLDOGS ATHLETICS 9th - SILVERA struck out looking. CUEVAS fouled out to c. GRIMALDI walked. PISANI pinch hit for GRAZIADEI. PISANI hit by pitch; GRIMALDI advanced to second. GRIMALDI stole third. CEREDA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


B. MALNATE VIKINGS 9, BULLDOGS ATHLETICS 4 (May 03, 2015 at Malnate)
----------------------------------------------------------------------
BULLDOGS ATHLETICS.. 002 200 000  -  4  5  4      (0-3)
B. MALNATE VIKINGS.. 212 000 04X  -  9 10  1      (2-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BULLDOGS ATHLETICS - DIMATTEO Frederic; GIAMMELLO Christian(4) and NAVONI Alberto.
B. MALNATE VIKINGS - GRAPPOLI Nicolo'; BERETTA Jacopo(5) and LAMERA Marco.
Win-BERETTA Jacopo  Loss-DIMATTEO Frederic  T-3:00  A-45
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino
Comitato Nazionale Classificatori