Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BJ BOVISIO MASCIAGO vs B. MALNATE VIKINGS (Jul 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
BJ BOVISIO MASCIAGO 15 (9-3), B. MALNATE VIKINGS 9 (5-7) - Composite Box Score
Jul 19, 2015 at Malnate (Gurian)

BJ BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
GOBBO ss/p 
VANOSI p 
FLORENCIO p/ss 
BERNASCONI 1b 
PEZZUTTO c 
BOCCATO 3b 
LAZZARINI lf 
MARZORATI rf 
SANGREGORIO 2b 
Totals   41  15  15  10  27 

B. MALNATE VIKINGS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SARASSO rf/ss 
CERIANI ss/2b 
BERETTA cf 
LAMERA c 
GRAPPOLI T c 
VALDEZ 3b 
RODRIGUEZ ph/rf 
FORCELLA lf 
GHIRARDINI rf 
GIBERTINI 2b/3b 
MALAGO' 1b  10 
PURICELLI dh 
GRAPPOLI N p 
CEDANO G. p 
Totals   33  10  27  12 

BJ BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FLORENCIO R. Billy J W  8.0  29  37  11 
GOBBO Marco   0.0 
VANOSI Nicola   1.0 
 
B. MALNATE VIKINGS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRAPPOLI Nicolo' L  2.0  15 
CEDANO G, Julio M.   7.0  13  11  34  40 

Umpires - HP: VALENTINI Stefano 1B: GRASSI Marco
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino
GRAPPOLI N faced 3 batters in the 3rd.
GOBBO faced 3 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
BJ BOVISIO MASCIAGO 15 (9-3), B. MALNATE VIKINGS 9 (5-7)
Jul 19, 2015 at Malnate (Gurian)

BJ BOVISIO MASCIAGO starters: 68/cf PUTTI; 18/ss GOBBO; 90/p FLORENCIO; 44/1b BERNASCONI; 27/c PEZZUTTO; 33/3b BOCCATO; 75/lf LAZZARINI; 1/rf MARZORATI; 10/2b SANGREGORIO;

B. MALNATE VIKINGS starters: 17/rf SARASSO; 16/ss CERIANI; 14/cf BERETTA; 13/c LAMERA; 3/3b VALDEZ; 46/lf FORCELLA; 40/2b GIBERTINI; 45/1b MALAGO'; 57/dh PURICELLI; 66/p GRAPPOLI N;

BJ BOVISIO MASCIAGO 1st - PUTTI hit by pitch. GOBBO singled down the lf line; PUTTI advanced to second. GOBBO stole second; PUTTI stole third. FLORENCIO walked. BERNASCONI flied out to lf, SF, RBI; PUTTI scored. FLORENCIO advanced to second on a wild pitch; GOBBO advanced to third on a wild pitch. PEZZUTTO grounded out to 3b. BOCCATO walked. LAZZARINI flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 1st - SARASSO flied out to cf. CERIANI grounded out to 3b. BERETTA singled to second base. BERETTA stole second. BERETTA advanced to third on a passed ball. LAMERA walked. VALDEZ hit by pitch; LAMERA advanced to second. FORCELLA walked, RBI; VALDEZ advanced to second; LAMERA advanced to third; BERETTA scored. GIBERTINI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 2nd - MARZORATI grounded out to 3b. SANGREGORIO hit by pitch. PUTTI walked; SANGREGORIO advanced to second. GOBBO flied out to cf. FLORENCIO reached on a fielder's choice; PUTTI advanced to second; SANGREGORIO out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 2nd - MALAGO' struck out swinging. PURICELLI singled to second base. PURICELLI out at second c to ss, caught stealing. SARASSO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 3rd - BERNASCONI walked. PEZZUTTO singled to left field; BERNASCONI advanced to second. BOCCATO hit by pitch; PEZZUTTO advanced to second; BERNASCONI advanced to third. CEDANO G. to p for GRAPPOLI N. LAZZARINI singled to first base, RBI; BOCCATO advanced to second; PEZZUTTO advanced to third; BERNASCONI scored. MARZORATI reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, out at third rf to 3b, RBI; LAZZARINI advanced to second, scored on the error, unearned; BOCCATO advanced to third, scored on the error; PEZZUTTO scored. SANGREGORIO grounded out to p. PUTTI fouled out to 1b. 4 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 3rd - CERIANI lined out to 2b. BERETTA flied out to rf. LAMERA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 4th - GOBBO singled to third base. GOBBO advanced to second on a wild pitch. FLORENCIO reached on a fielder's choice to third base; GOBBO advanced to third. FLORENCIO stole second. BERNASCONI doubled through the left side, 2 RBI; FLORENCIO scored; GOBBO scored. PEZZUTTO struck out swinging. BOCCATO singled to shortstop. LAZZARINI singled to right field; BOCCATO advanced to second; BERNASCONI advanced to third. MARZORATI struck out swinging. SANGREGORIO struck out looking. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 4th - RODRIGUEZ pinch hit for VALDEZ. RODRIGUEZ reached on a fielding error by 2b. FORCELLA walked; RODRIGUEZ advanced to second. GIBERTINI fouled out to p. MALAGO' struck out looking. PURICELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 5th - SARASSO to ss. CERIANI to 2b. RODRIGUEZ to rf. GIBERTINI to 3b. PUTTI singled through the left side. PUTTI stole second. GOBBO walked. FLORENCIO singled to right field, RBI; GOBBO advanced to third; PUTTI scored. FLORENCIO out at second p to 1b to ss, caught stealing; GOBBO advanced to home on a fielder's choice. BERNASCONI walked. BERNASCONI out at second c to 2b, caught stealing. PEZZUTTO singled to left field. BOCCATO flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 5th - SARASSO grounded out to p. CERIANI walked. CERIANI stole second. BERETTA singled through the right side, RBI; CERIANI scored. BERETTA out at second c to ss, caught stealing. LAMERA doubled to right field. RODRIGUEZ popped up to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 6th - LAZZARINI struck out looking. MARZORATI fouled out to 1b. SANGREGORIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 6th - FORCELLA walked. GIBERTINI singled to third base; FORCELLA advanced to second. MALAGO' grounded out to 3b; GIBERTINI advanced to second; FORCELLA advanced to third. PURICELLI flied out to cf, SF, RBI; GIBERTINI advanced to third, scored on a throwing error by c, unearned; FORCELLA scored. SARASSO struck out swinging, reached first on a passed ball. SARASSO stole second. SARASSO stole third. CERIANI flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 7th - PUTTI singled to first base. GOBBO grounded out to 2b; PUTTI advanced to second. FLORENCIO struck out swinging. BERNASCONI singled to left field, RBI; PUTTI scored. PEZZUTTO tripled to center field, RBI; BERNASCONI scored. BOCCATO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; PEZZUTTO scored on the error, unearned. LAZZARINI lined out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 7th - BERETTA flied out to 2b. LAMERA flied out to 2b. RODRIGUEZ singled to right field. FORCELLA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 8th - GRAPPOLI T to c for LAMERA. RODRIGUEZ to lf. GHIRARDINI to rf for FORCELLA. MARZORATI grounded out to p. SANGREGORIO flied out to lf. PUTTI singled to second base. PUTTI stole second. GOBBO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 8th - GIBERTINI flied out to rf. MALAGO' walked. CEDANO G. to p for PURICELLI. / for CEDANO G.. CEDANO G. flied out to ss. SARASSO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 9th - FLORENCIO walked. FLORENCIO advanced to second on a wild pitch. BERNASCONI flied out to cf; FLORENCIO advanced to third. FLORENCIO scored on a wild pitch. PEZZUTTO walked. PEZZUTTO advanced to second on a wild pitch. BOCCATO doubled to right center, RBI; PEZZUTTO scored. LAZZARINI hit by pitch. MARZORATI hit by pitch; LAZZARINI advanced to second; BOCCATO advanced to third. SANGREGORIO grounded out to 2b, RBI; MARZORATI advanced to second; LAZZARINI advanced to third; BOCCATO scored. PUTTI grounded out to 2b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

B. MALNATE VIKINGS 9th - GOBBO to p. FLORENCIO to ss. CERIANI walked. BERETTA walked; CERIANI advanced to second. GRAPPOLI T walked; BERETTA advanced to second; CERIANI advanced to third. VANOSI to p for GOBBO. RODRIGUEZ walked, RBI; GRAPPOLI T advanced to second; BERETTA advanced to third; CERIANI scored. GHIRARDINI reached on a fielder's choice; RODRIGUEZ advanced to second; GRAPPOLI T advanced to third; BERETTA out at home p to c. GIBERTINI singled to left field, RBI; GHIRARDINI advanced to second; RODRIGUEZ advanced to third; GRAPPOLI T scored. MALAGO' grounded out to ss, RBI; GIBERTINI advanced to second; GHIRARDINI advanced to third; RODRIGUEZ scored. GIBERTINI scored on the error, unearned; GHIRARDINI scored on a throwing error by c, unearned. CEDANO G. grounded out to ss. 5 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


BJ BOVISIO MASCIAGO 15, B. MALNATE VIKINGS 9 (Jul 19, 2015 at Malnate)
----------------------------------------------------------------------
BJ BOVISIO MASCIAGO. 104 220 303  - 15 15  3      (9-3)
B. MALNATE VIKINGS.. 100 012 005  -  9  7  2      (5-7)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BJ BOVISIO MASCIAGO - FLORENCIO R. Billy J; GOBBO Marco(9); VANOSI Nicola(9) and
PEZZUTTO Riccardo. B. MALNATE VIKINGS - GRAPPOLI Nicolo'; CEDANO G, Julio M.(3) and LAMERA Marco
; GRAPPOLI Tommaso.
Win-FLORENCIO R. Billy J  Loss-GRAPPOLI Nicolo'  T-3:30  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino

GRAPPOLI N faced 3 batters in the 3rd.
GOBBO faced 3 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori