Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

GRIZZLIES TORINO 48 vs BJ BOVISIO MASCIAGO (Sep 26, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 18 (3-0), BJ BOVISIO MASCIAGO 3 (0-3) - Composite Box Score
Sep 26, 2015 at Bovisio Masciago (Comunale)

GRIZZLIES TORINO 48   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTUCELLI A 2b 
MELIS 2b 
BERTUCELLI D ss 
BARBERO rf 
MANTIA rf 
SIGNORINI lf 
GAMBEDOTTI cf 
DE MARIA 3b 
D'ERCOLE 1b 
GIORDANA c 
MINA cf/lf 
FESTA lf 
GIAROLA T dh 
SCALZO p 
MIGLIORINI p 
Totals   35  18  16  15  21  13 

BJ BOVISIO MASCIAGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
FRIGERIO lf/rf 
GOBBO M. 2b/ss 
FLORENCIO ss/p 
BERNASCONI 1b 
GARCIA LUNA 3b 
GOBBO A. ph 
PEZZUTTO c 
ARIENTI rf/lf 
LOSQUADRO G p 
MARZORATI rf 
SANGREGORIO 2b/rf 
Totals   26  21 

GRIZZLIES TORINO 48   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCALZO Marco W  5.0  19  23 
MIGLIORINI Andrea   2.0 
 
BJ BOVISIO MASCIAGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOSQUADRO Giampaolo L  4.1  15  17  17  25  37 
FLORENCIO R. Billy J   2.2  10  10 

Umpires - HP: FARINA Denis 1B: FOLTRAN Walter
Start: 14:30 Time: 3:00 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MELIS Luigi

 
Play-by-Play
 

Serie C - ZONA 1 2015
GRIZZLIES TORINO 48 18 (3-0), BJ BOVISIO MASCIAGO 3 (0-3)
Sep 26, 2015 at Bovisio Masciago (Comunale)

GRIZZLIES TORINO 48 starters: 96/2b BERTUCELLI A; 40/ss BERTUCELLI D; 34/rf BARBERO; 29/lf SIGNORINI; 32/3b DE MARIA; 44/1b D'ERCOLE; 10/c GIORDANA; 23/cf MINA; 2/dh GIAROLA T; 26/p SCALZO;

BJ BOVISIO MASCIAGO starters: 68/cf PUTTI; 60/lf FRIGERIO; 90/ss FLORENCIO; 44/1b BERNASCONI; 42/3b GARCIA LUNA; 27/c PEZZUTTO; 86/rf ARIENTI; 9/p LOSQUADRO G; 10/2b SANGREGORIO;

GRIZZLIES TORINO 48 1st - BERTUCELLI A singled to left field. BERTUCELLI A advanced to second on a balk. BERTUCELLI D singled to center field, RBI; BERTUCELLI A scored. BARBERO singled through the left side; BERTUCELLI D advanced to second. SIGNORINI walked; BARBERO advanced to second; BERTUCELLI D advanced to third. DE MARIA reached on a fielder's choice, RBI; SIGNORINI advanced to second; BARBERO out at third 3b unassisted; BERTUCELLI D scored. D'ERCOLE hit by pitch; DE MARIA advanced to second; SIGNORINI advanced to third. GIORDANA reached on a fielder's choice, RBI; D'ERCOLE out at second 3b to ss; DE MARIA advanced to third; SIGNORINI scored. MINA singled through the left side, RBI; GIORDANA advanced to second; DE MARIA scored. GIAROLA T flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 1st - PUTTI out at first ss to 2b. FRIGERIO walked. FLORENCIO reached on a fielder's choice; FRIGERIO out at second 3b to 2b. FLORENCIO stole second. BERNASCONI hit by pitch. FLORENCIO stole third. GARCIA LUNA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 2nd - BERTUCELLI A walked. BERTUCELLI A out at first p to 1b to ss to 1b, caught stealing. BERTUCELLI D singled to third base, bunt. BARBERO walked; BERTUCELLI D advanced to second. SIGNORINI lined into double play ss unassisted; BERTUCELLI D out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 2nd - PEZZUTTO singled through the left side. ARIENTI struck out swinging. LOSQUADRO G struck out looking. SANGREGORIO reached on a fielder's choice; PEZZUTTO out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 3rd - DE MARIA flied out to cf. D'ERCOLE singled to center field. GIORDANA singled to third base; D'ERCOLE advanced to second. MINA reached on a fielder's choice; GIORDANA advanced to second; D'ERCOLE out at third cf to 3b. GIAROLA T reached on a fielder's choice; MINA advanced to second; GIORDANA out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 3rd - PUTTI walked. PUTTI stole second. FRIGERIO struck out swinging. FLORENCIO reached on a fielder's choice; PUTTI out at third ss to 3b. FLORENCIO out at second p to 1b to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 4th - BERTUCELLI A walked. BERTUCELLI D walked; BERTUCELLI A advanced to second. BARBERO singled to center field; BERTUCELLI D advanced to second; BERTUCELLI A advanced to third. SIGNORINI doubled to left field, 2 RBI; BARBERO advanced to third; BERTUCELLI D scored; BERTUCELLI A scored. FRIGERIO to rf. ARIENTI to lf. DE MARIA hit by pitch. D'ERCOLE flied out to rf, SF, RBI; SIGNORINI advanced to third; BARBERO scored. DE MARIA stole second. GIORDANA singled to third base, bunt, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; DE MARIA advanced to third, scored on the error; SIGNORINI scored. MINA flied out to lf. GIAROLA T walked. BERTUCELLI A walked; GIAROLA T advanced to second; GIORDANA advanced to third. BERTUCELLI D doubled through the left side, 2 RBI; BERTUCELLI A advanced to third; GIAROLA T scored; GIORDANA scored. BARBERO struck out swinging. 7 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 4th - BERNASCONI grounded out to 3b. GARCIA LUNA singled to center field. PEZZUTTO singled to center field; GARCIA LUNA advanced to second. PEZZUTTO advanced to second on a wild pitch; GARCIA LUNA advanced to third on a wild pitch. ARIENTI singled to left field, RBI; PEZZUTTO advanced to third; GARCIA LUNA scored. LOSQUADRO G flied out to lf, SF, RBI; PEZZUTTO scored. SANGREGORIO struck out looking. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 5th - GOBBO M. to 2b for FRIGERIO. SANGREGORIO to rf. SIGNORINI singled to shortstop. DE MARIA singled to third base; SIGNORINI advanced to second. D'ERCOLE singled to center field; DE MARIA advanced to second; SIGNORINI advanced to third. GIORDANA singled to third base, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; D'ERCOLE advanced to second, advanced to third on the error; DE MARIA advanced to third, scored on the error; SIGNORINI scored. MINA reached on a fielder's choice, RBI; GIORDANA out at third ss to 3b; D'ERCOLE scored. GIAROLA T hit by pitch; MINA advanced to second. BERTUCELLI A walked; GIAROLA T advanced to second; MINA advanced to third. GOBBO M. to ss. FLORENCIO to p. MARZORATI to rf for LOSQUADRO G. SANGREGORIO to 2b. BERTUCELLI D reached on a fielding error by 2b, RBI; BERTUCELLI A advanced to second, advanced to third on the error; GIAROLA T advanced to third, scored on the error; MINA scored. BARBERO doubled down the lf line, RBI; BERTUCELLI D advanced to third; BERTUCELLI A scored. SIGNORINI grounded out to ss, RBI; BERTUCELLI D scored, unearned. DE MARIA flied out to lf. 7 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 5th - PUTTI singled through the left side. GOBBO M. reached on a fielder's choice; PUTTI out at second 3b to 2b. FLORENCIO doubled to right field; GOBBO M. advanced to third. BERNASCONI grounded out to ss, RBI; GOBBO M. scored. GARCIA LUNA flied out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 6th - D'ERCOLE grounded out to p. GIORDANA grounded out to ss. MINA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 6th - MIGLIORINI to p for SCALZO. MELIS to 2b for BERTUCELLI A. MANTIA to rf for BARBERO. GAMBEDOTTI to cf for SIGNORINI. MINA to lf. PEZZUTTO struck out swinging, out at first c to 1b. ARIENTI flied out to cf. MARZORATI walked. SANGREGORIO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GRIZZLIES TORINO 48 7th - GIAROLA T flied out to cf. MELIS struck out looking. BERTUCELLI D flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ BOVISIO MASCIAGO 7th - FESTA to lf for MINA. PUTTI reached on a fielding error by lf. GOBBO M. reached on a fielder's choice; PUTTI out at second ss to 2b. FLORENCIO reached on a fielder's choice; GOBBO M. out at second ss to 2b. BERNASCONI walked; FLORENCIO advanced to second. GOBBO A. pinch hit for GARCIA LUNA. GOBBO A. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


GRIZZLIES TORINO 48 18, BJ BOVISIO MASCIAGO 3 (Sep 26, 2015 at Bovisio Masciago)
----------------------------------------------------------------------
GRIZZLIES TORINO 48. 400 770 0 - 18 16  1      (3-0)
BJ BOVISIO MASCIAGO. 000 210 0 -  3  6  3      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GRIZZLIES TORINO 48 - SCALZO Marco; MIGLIORINI Andrea(6) and GIORDANA Matteo.
BJ BOVISIO MASCIAGO - LOSQUADRO Giampaolo; FLORENCIO R. Billy J(5) and PEZZUTTO Riccardo.
Win-SCALZO Marco  Loss-LOSQUADRO Giampaolo  T-3:00  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MELIS Luigi
Comitato Nazionale Classificatori