Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ELEPHAS DIAMONDS vs B.C. ANCONA (Jun 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

Serie C - Zona 3 girone H 2015
B.C. ANCONA 9 (5-2), ELEPHAS DIAMONDS 8 (0-7) - Composite Box Score
Jun 14, 2015 at Ancona (Comunale)

ELEPHAS DIAMONDS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PROLI 1b 
BIASINI ss 
BRUNELLI 2b 
BELLETTINI T 2b/3b 
ABREU 3b/ss 
BENVENUTI c 
FRANCIA lf/3b 
ANTIMI cf 
LOMBARDI p/lf 
CHUNGA rf 
MORGAGNI ph/rf 
Totals   38  26  12 

B.C. ANCONA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ONOFRI cf 
PARRA p/1b 
VIRELLES 1b/ss 
MARTINEZ R. lf 
GROSSI pr/lf 
BESS DIAZ c 
CERIONI rf 
LIBERTI M. ss/p 
LIBERTI F. 3b 
UBALDI 2b 
Totals   43  14  27  14 

ELEPHAS DIAMONDS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMBARDI Matteo   8.1  12  40  46  12 
BELLETTINI Tommaso L  0.1 
 
B.C. ANCONA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PARRA Maximiliano   5.0  23  26  10 
LIBERTI Matteo W  4.0  15  21 

Umpires - HP: MATTEUCCI Maurizio
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 40
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorer - GREGORI Elisa

 
Play-by-Play
 

Serie C - Zona 3 girone H 2015
B.C. ANCONA 9 (5-2), ELEPHAS DIAMONDS 8 (0-7)
Jun 14, 2015 at Ancona (Comunale)

ELEPHAS DIAMONDS starters: 11/1b PROLI; 81/ss BIASINI; 21/2b BELLETTINI T; 2/3b ABREU; 77/c BENVENUTI; 31/lf FRANCIA; 7/cf ANTIMI; 35/p LOMBARDI; 13/rf CHUNGA;

B.C. ANCONA starters: 35/cf ONOFRI; 19/p PARRA; 26/1b VIRELLES; 24/lf MARTINEZ R.; 27/c BESS DIAZ; 22/rf CERIONI; 23/ss LIBERTI M.; 32/3b LIBERTI F.; 21/2b UBALDI;

ELEPHAS DIAMONDS 1st - PROLI grounded out to ss. BIASINI struck out swinging. BELLETTINI T singled to center field. ABREU singled to left field; BELLETTINI T advanced to second. BENVENUTI walked; ABREU advanced to second; BELLETTINI T advanced to third. FRANCIA struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

B.C. ANCONA 1st - ONOFRI reached on a throwing error by ss. ONOFRI advanced to second on a wild pitch. PARRA grounded out to 1b unassisted; ONOFRI advanced to third. VIRELLES reached on a fielder's choice, reached on a fielder's choice; ONOFRI out at third 3b to c to 3b. MARTINEZ R. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 2nd - ANTIMI singled to third base. LOMBARDI reached on a fielder's choice; ANTIMI out at second ss to 2b. CHUNGA singled to second base; LOMBARDI advanced to second. CHUNGA advanced to second on a wild pitch; LOMBARDI advanced to third on a wild pitch. PROLI reached on a fielder's choice to third base, RBI; LOMBARDI scored. BIASINI walked; PROLI advanced to second; CHUNGA advanced to third. BELLETTINI T reached on a fielding error by 1b, RBI; BIASINI advanced to second; PROLI advanced to third; CHUNGA scored. ABREU out at first 1b to 2b, RBI; BELLETTINI T advanced to second; BIASINI advanced to third; PROLI scored, unearned. BENVENUTI grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

B.C. ANCONA 2nd - BRUNELLI to 2b for BIASINI. BELLETTINI T to 3b. ABREU to ss. BESS DIAZ singled to left field. CERIONI flied out to lf. BESS DIAZ stole second. LIBERTI M. singled to right field, RBI; BESS DIAZ scored. LIBERTI F. singled to shortstop; LIBERTI M. advanced to second. UBALDI reached on a fielder's choice; LIBERTI F. out at second ss to 2b; LIBERTI M. advanced to third. ONOFRI grounded out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 3rd - FRANCIA struck out swinging. ANTIMI grounded out to ss. LOMBARDI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. ANCONA 3rd - PARRA walked. PARRA stole second. VIRELLES walked. MARTINEZ R. doubled to left field, RBI; VIRELLES advanced to third; PARRA scored. BESS DIAZ doubled to center field, RBI; MARTINEZ R. advanced to third; VIRELLES scored. CERIONI lined out to 3b. LIBERTI M. flied out to 2b. LIBERTI F. grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 4th - CHUNGA grounded out to ss. PROLI reached on a throwing error by 3b. PROLI stole second. BRUNELLI reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error, out at third cf to c to 3b; PROLI advanced to third, scored on the error, unearned. BELLETTINI T doubled to center field. ABREU grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

B.C. ANCONA 4th - UBALDI flied out to cf. ONOFRI singled to left field. ONOFRI stole second. PARRA walked. PARRA stole second; ONOFRI stole third. VIRELLES struck out looking. MARTINEZ R. doubled to right field, 2 RBI; PARRA scored; ONOFRI scored. BESS DIAZ hit by pitch. CERIONI singled to left field; BESS DIAZ advanced to second; MARTINEZ R. advanced to third. GROSSI pinch ran for MARTINEZ R.. LIBERTI M. struck out looking. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 5th - GROSSI to lf. BENVENUTI grounded out to ss. FRANCIA grounded out to 3b. ANTIMI walked. LOMBARDI reached on a fielder's choice; ANTIMI out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. ANCONA 5th - LIBERTI F. singled to right field. UBALDI struck out swinging. ONOFRI flied out to 1b. PARRA walked; LIBERTI F. advanced to second. VIRELLES flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 6th - PARRA to 1b. VIRELLES to ss. LIBERTI M. to p. CHUNGA struck out looking. PROLI walked. PROLI out at second c to 2b, caught stealing. BRUNELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. ANCONA 6th - GROSSI struck out looking. BESS DIAZ singled to center field. CERIONI reached on a fielder's choice; BESS DIAZ out at second ss to 2b. LIBERTI M. reached on a fielder's choice; CERIONI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 7th - BELLETTINI T grounded out to ss. ABREU flied out to rf. BENVENUTI walked. FRANCIA walked; BENVENUTI advanced to second. ANTIMI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. ANCONA 7th - LIBERTI F. flied out to 3b. UBALDI grounded out to ss. ONOFRI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. PARRA walked. VIRELLES reached on a fielder's choice; PARRA out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 8th - LOMBARDI struck out swinging. MORGAGNI pinch hit for CHUNGA. MORGAGNI walked. PROLI flied out to 2b. BRUNELLI reached on a fielder's choice; MORGAGNI out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. ANCONA 8th - MORGAGNI to rf. GROSSI grounded out to 2b. BESS DIAZ struck out looking. CERIONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ELEPHAS DIAMONDS 9th - BELLETTINI T flied out to rf. ABREU singled to center field. BENVENUTI walked; ABREU advanced to second. FRANCIA reached on a fielding error by 2b; BENVENUTI advanced to second; ABREU advanced to third. ANTIMI reached on a fielding error by 2b, RBI; FRANCIA advanced to second; BENVENUTI advanced to third; ABREU scored, unearned. LOMBARDI walked, RBI; ANTIMI advanced to second; FRANCIA advanced to third; BENVENUTI scored, unearned. MORGAGNI struck out looking. PROLI reached on a dropped fly by lf; LOMBARDI advanced to second on the error; ANTIMI scored on the error, unearned; FRANCIA scored on the error, unearned. BRUNELLI flied out to cf. 4 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

B.C. ANCONA 9th - LIBERTI M. singled to center field. LIBERTI M. stole second. LIBERTI F. grounded out to 3b; LIBERTI M. advanced to third. UBALDI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, RBI; LIBERTI M. scored. UBALDI stole second. ONOFRI doubled to left field, RBI; UBALDI scored, unearned. BELLETTINI T to p. FRANCIA to 3b. LOMBARDI to lf. PARRA walked. VIRELLES singled to shortstop, RBI; PARRA advanced to second; ONOFRI scored. VIRELLES stole second; PARRA stole third. GROSSI struck out swinging. BESS DIAZ singled to right field, RBI; VIRELLES advanced to third; PARRA scored, unearned. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


B.C. ANCONA 9, ELEPHAS DIAMONDS 8 (Jun 14, 2015 at Ancona)
----------------------------------------------------------------------
ELEPHAS DIAMONDS.... 030 100 004  -  8  6  3      (0-7)
B.C. ANCONA......... 012 200 004  -  9 14  6      (5-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ELEPHAS DIAMONDS - LOMBARDI Matteo; BELLETTINI Tommaso(9) and BENVENUTI Matteo.
B.C. ANCONA - PARRA Maximiliano; LIBERTI Matteo(6) and BESS DIAZ Roberto C..
Win-LIBERTI Matteo  Loss-BELLETTINI Tommaso  T-3:10  A-40
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorer - GREGORI Elisa
Comitato Nazionale Classificatori