Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD POL. ALI' TERME vs ASD AQUILA BRONTE (Apr 19, 2015)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 19, ASD AQUILA BRONTE 12
Apr 19, 2015 at Bronte (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
AZZOLINA Francesco 1b  14 
SPARACINO Alessandro ss 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
FAUDALE Francesco c 
GONZALEZ S. Journey dh/p 
MINUTOLI Letterio rf 
   LANDO Zacarias Pablo ph/cf 
MALLUZZO Michele lf 
ROVITO Gabriele cf 
   FALCONE Marco ph/cf 
GIUCA Salvatore p 
Totals  38  19  12  17  13  27  16  17 
  
ASD AQUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BIUSO Biagio c 
BONINA Alfredo 2b/p 
VICINZINO Gaetano ss 
LONGHITANO Francesco rf 
MONTAGNO Domenico lf 
SPITALERI Salvatore 1b  12 
MUSARRA Giuseppe cf 
SANFILIPPO Riccardo 3b/p 
MONTAGNO Giuseppe p/2b 
Totals  36  12  11  27  15  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD POL. ALI' TERME. 030 015 523 - 19 12  3
ASD AQUILA BRONTE... 232 203 000 - 12  9  6
-------------------------------------------
E - ROVITO; GIUCA 2; MONTAGNO D; MUSARRA 3; SANFILIPPO; MONTAGNO G80. DP - AQU 1. LOB - ALI 17; AQU 11. 2B - SANFILIPPO. 3B - VICINZINO. HBP - SPARACINO; FAUDALE 2; MINUTOLI 2; LANDO; MALLUZZO; MONTAGNO D. SH - FAUDALE; GONZALEZ 2; MUSARRA; MONTAGNO G80. SF - SPARACINO; FIUMARA. SB - AZZOLINA; BONINA; VICINZINO 2; LONGHITANO 3; MONTAGNO D 2; SPITALERI; SANFILIPPO. CS - ROVITO.

ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore   3.1  16  23 
GONZALEZ S. Journey W  5.2  20  27  11 
  
ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTAGNO Giuseppe   5.1  21  33 
BONINA Alfredo   0.1 
SANFILIPPO Riccardo L  3.1  10  16  25 

Win - GONZALEZ. Loss - SANFILIPPO. Save - None. WP - GONZALEZ; GIUCA 4; SANFILIPPO 3; MONTAGNO G80. HBP - by MONTAGNO G80 (MINUTOLI); by MONTAGNO G80 (FAUDALE); by BONINA (MALLUZZO); by BONINA (SPARACINO); by SANFILIPPO (MINUTOLI); by GONZALEZ (MONTAGNO D); by SANFILIPPO (FAUDALE); by SANFILIPPO (LANDO).

Umpires - HP: PULVIRENTI Giancarlo 1B: CAVALLARO Giuseppe
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 19, ASD AQUILA BRONTE 12
Apr 19, 2015 at Bronte (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME starters: 10/1b AZZOLINA; 21/ss SPARACINO; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA; 9/c FAUDALE; 15/dh GONZALEZ; 3/rf MINUTOLI; 4/lf MALLUZZO; 19/cf ROVITO; 33/p GIUCA;

ASD AQUILA BRONTE starters: 27/c BIUSO B; 23/2b BONINA; 0/ss VICINZINO; 36/rf LONGHITANO; 0/lf MONTAGNO D; 24/1b SPITALERI; 0/cf MUSARRA; 35/3b SANFILIPPO; 0/p MONTAGNO G80;

ASD POL. ALI' TERME 1st - AZZOLINA struck out. SPARACINO grounded out to 3b. FALCONE F walked. FIUMARA walked; FALCONE F advanced to second. FAUDALE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 1st - BIUSO B walked. BIUSO B advanced to second on a wild pitch. BIUSO B advanced to third on a wild pitch. BONINA singled, RBI; BIUSO B scored. BONINA stole second. BONINA advanced to third on a wild pitch. BONINA scored on a wild pitch. VICINZINO struck out. LONGHITANO struck out. MONTAGNO D walked. MONTAGNO D stole second. SPITALERI flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - GONZALEZ singled. MINUTOLI walked; GONZALEZ advanced to second. MINUTOLI advanced to second on a wild pitch; GONZALEZ advanced to third on a wild pitch. MALLUZZO struck out. ROVITO singled, 2 RBI; MINUTOLI scored; GONZALEZ scored. AZZOLINA reached on a fielding error by p; ROVITO advanced to second, advanced to third on the error. SPARACINO reached on a dropped fly by lf, SF, RBI; AZZOLINA advanced to second on the error; ROVITO scored, unearned. FALCONE F grounded into double play ss to 2b to 1b; SPARACINO out on the play. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - MUSARRA grounded out to 3b. SANFILIPPO walked. MONTAGNO G80 grounded out to p, SAC; SANFILIPPO advanced to second. BIUSO B singled; SANFILIPPO advanced to third. BONINA singled, RBI; BIUSO B advanced to second; SANFILIPPO scored. VICINZINO tripled, 2 RBI; BONINA scored; BIUSO B scored. LONGHITANO flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - FIUMARA walked. FAUDALE reached on a fielder's choice; FIUMARA out at second p to 2b. GONZALEZ grounded out to 3b, SAC; FAUDALE advanced to second. MINUTOLI flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - MONTAGNO D walked. SPITALERI grounded out to 2b; MONTAGNO D advanced to second. MUSARRA reached on a muffed throw by p, assist by 1b, advanced to third on the error; MONTAGNO D advanced to third, scored on the error, unearned. SANFILIPPO walked. MONTAGNO G80 reached on a muffed throw by p, assist by 1b, RBI; SANFILIPPO advanced to second, advanced to third on the error; MUSARRA scored, unearned. BIUSO B flied out to 1b. BONINA flied out to rf. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - MALLUZZO grounded out to p. ROVITO walked. ROVITO out at second p to 1b to ss, caught stealing, picked off. AZZOLINA singled. SPARACINO walked; AZZOLINA advanced to second. AZZOLINA stole third. FALCONE F flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - VICINZINO grounded out to 1b unassisted. LONGHITANO singled. LONGHITANO stole second. LONGHITANO stole third. MONTAGNO D walked. GONZALEZ to p. / for GIUCA. SPITALERI walked; MONTAGNO D advanced to second. SPITALERI advanced to second on a wild pitch; MONTAGNO D advanced to third on a wild pitch; LONGHITANO scored on a wild pitch. MUSARRA grounded out to p, SAC, RBI; SPITALERI advanced to third; MONTAGNO D scored. SANFILIPPO walked. SANFILIPPO stole second. MONTAGNO G80 grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - FIUMARA grounded out to ss. FAUDALE singled. GONZALEZ walked; FAUDALE advanced to second. MINUTOLI hit by pitch; GONZALEZ advanced to second; FAUDALE advanced to third. MALLUZZO singled, RBI; MINUTOLI advanced to second; GONZALEZ advanced to third; FAUDALE scored. ROVITO flied out to 3b. AZZOLINA grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - BIUSO B grounded out to 2b. BONINA lined out to p. VICINZINO walked. VICINZINO stole second. VICINZINO stole third. VICINZINO out at third p to 3b, picked off. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - SPARACINO struck out. FALCONE F walked. FIUMARA singled; FALCONE F advanced to second. FAUDALE hit by pitch; FIUMARA advanced to second; FALCONE F advanced to third. GONZALEZ singled, 2 RBI; FAUDALE advanced to third; FIUMARA scored; FALCONE F scored. BONINA to p. MONTAGNO G80 to 2b. MINUTOLI walked; GONZALEZ advanced to second. MALLUZZO hit by pitch, RBI; MINUTOLI advanced to second; GONZALEZ advanced to third; FAUDALE scored. ROVITO struck out. AZZOLINA walked, RBI; MALLUZZO advanced to second; MINUTOLI advanced to third; GONZALEZ scored. SPARACINO hit by pitch, RBI; AZZOLINA advanced to second; MALLUZZO advanced to third; MINUTOLI scored. BONINA to 3b. SANFILIPPO to p. FALCONE F reached on a fielder's choice; SPARACINO out at second 3b to 2b. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - LONGHITANO struck out. MONTAGNO D walked. SPITALERI walked; MONTAGNO D advanced to second. SPITALERI stole second; MONTAGNO D stole third. MUSARRA flied out to p. SANFILIPPO doubled, 2 RBI; SPITALERI scored; MONTAGNO D scored. MONTAGNO G80 reached on a dropped fly by cf; SANFILIPPO advanced to third, scored on the error, unearned. BIUSO B grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - FIUMARA singled. FAUDALE grounded out to p, SAC; FIUMARA advanced to second. GONZALEZ reached on a dropped fly by cf; FIUMARA scored on the error. MINUTOLI hit by pitch; GONZALEZ advanced to second. MALLUZZO singled, RBI; MINUTOLI advanced to second; GONZALEZ scored, unearned. ROVITO reached on a fielding error by p; MALLUZZO advanced to second; MINUTOLI advanced to third. AZZOLINA infield fly to 1b. SPARACINO singled, 3 RBI; ROVITO scored, unearned; MALLUZZO scored, unearned; MINUTOLI scored, unearned. FALCONE F grounded out to 3b unassisted. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - BONINA grounded out to 2b. VICINZINO grounded out to p. LONGHITANO singled. MONTAGNO D hit by pitch; LONGHITANO advanced to second. SPITALERI reached on a fielder's choice; MONTAGNO D out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - FIUMARA reached on a dropped fly by cf. FAUDALE hit by pitch; FIUMARA advanced to second. GONZALEZ grounded out to p, SAC; FAUDALE advanced to second; FIUMARA advanced to third. MINUTOLI reached on a dropped fly by cf, RBI; FAUDALE advanced to third on the error; FIUMARA scored, unearned. MINUTOLI advanced to second on a wild pitch; FAUDALE scored on a wild pitch, unearned. MALLUZZO walked. MALLUZZO advanced to second on a wild pitch; MINUTOLI advanced to third on a wild pitch. ROVITO struck out. AZZOLINA struck out. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 8th - MUSARRA grounded out to 2b. SANFILIPPO grounded out to 2b. MONTAGNO G80 singled. BIUSO B flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 9th - SPARACINO walked. FALCONE F singled; SPARACINO advanced to second. FALCONE F advanced to second on a wild pitch; SPARACINO advanced to third on a wild pitch. FIUMARA flied out to rf, SF, RBI; SPARACINO scored. FAUDALE walked. GONZALEZ grounded out to ss; FAUDALE advanced to second; FALCONE F advanced to third. LANDO pinch hit for MINUTOLI. LANDO hit by pitch. MALLUZZO singled, 2 RBI; LANDO advanced to second; FAUDALE scored; FALCONE F scored. FALCONE M pinch hit. FALCONE M to cf for ROVITO. FALCONE M grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 9th - LANDO to cf. FALCONE M to rf. BONINA grounded out to c unassisted. VICINZINO struck out. LONGHITANO singled. LONGHITANO stole second. MONTAGNO D grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori