Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BRONTE BC vs WARRIORS PATERNO' (Apr 19, 2015)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD BRONTE BC 17, WARRIORS PATERNO' 16
Apr 19, 2015 at Belpasso (Warriors Field)

ASD BRONTE BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
PORTALE Matteo ss/p 
TRISCARI Daniele 3b 
SANFILIPPO Salvatore 1b/p 
MONTAGNO Simone rf 
PORTALE Emanuele lf/1b 
SPITALERI Matteo c  13 
MELI Carmine p 
   ROMANO Vincenzo cf 
PANTALEO Emanuele cf/ss 
GRIGOLI Francesco 2b 
Totals  44  17  16  10  27  10 
  
WARRIORS PATERNO'   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BONFIGLIO Valentino 2b/ss 
CONSIGLIO Corrado ss 
   CARCAGNOLO Salvat. S 2b 
AVENI Gabriele rf/p 
GUARDO Luca Nicola 1b 
GAROFALO Emanuele p/rf 
GAROFALO Caspare c 
   SIYAMBALA Gamage S cf 
PECI Fabio lf 
PISANA Rosario cf/c 
ACCOMANDO Ignazio 3b 
Totals  40  16  16  12  27  14  13 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD BRONTE BC....... 051 600 203 - 17 16  8
WARRIORS PATERNO'... 002 073 022 - 16  8  5
-------------------------------------------
E - PORTALE M; SANFILIPPO; PORTALE E 2; PANTALEO; GRIGOLI 3; CONSIGLIO 2; GAROFALO E; PISANA; ACCOMANDO. DP - BRO 1. LOB - BRO 6; WAR 13. 2B - SANFILIPPO; PORTALE E; BONFIGLIO; GAROFALO E; PISANA. 3B - ROMANO. HBP - SANFILIPPO. SB - PORTALE M 2; TRISCARI 2; PORTALE E; ROMANO; GRIGOLI 3; BONFIGLIO 3; AVENI; ACCOMANDO. CS - PORTALE M; GAROFALO E 2.

ASD BRONTE BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MELI Carmine   4.1  13  21 
PORTALE Matteo   0.1 
SANFILIPPO Salvatore W  4.1  23  26 
  
WARRIORS PATERNO'   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO Emanuele   5.0  12  12  28  29 
AVENI Gabriele   3.0  13  18 
BONFIGLIO Valentino L  1.0 

Win - SANFILIPPO. Loss - BONFIGLIO. Save - None. WP - PORTALE M; MELI C 2; BONFIGLIO; AVENI 2; GAROFALO E 2. HBP - by GAROFALO E (SANFILIPPO).

Umpires - HP: NICOLOSI Salvatore 1B: FUSTO Piero
Start: 15:30 Time: 4:05 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SEBBIO Massimo, CESAREO Marzio
AVENI faced 3 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD BRONTE BC 17, WARRIORS PATERNO' 16
Apr 19, 2015 at Belpasso (Warriors Field)

ASD BRONTE BC starters: 22/ss PORTALE M; 25/3b TRISCARI; 1/1b SANFILIPPO; 28/rf MONTAGNO; 11/lf PORTALE E; 30/c SPITALERI; 33/p MELI C; 31/cf PANTALEO; 29/2b GRIGOLI;

WARRIORS PATERNO' starters: 43/2b BONFIGLIO; 8/ss CONSIGLIO; 19/rf AVENI; 34/1b GUARDO; 49/p GAROFALO E; 40/c GAROFALO G; 3/lf PECI; 22/cf PISANA; 48/3b ACCOMANDO;

ASD BRONTE BC 1st - PORTALE M flied out to 3b. TRISCARI flied out to lf. SANFILIPPO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WARRIORS PATERNO' 1st - BONFIGLIO walked. CONSIGLIO flied into double play cf to 1b; BONFIGLIO out on the play. AVENI walked. AVENI stole second. GUARDO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 2nd - MONTAGNO grounded out to ss. PORTALE E singled to shortstop. SPITALERI singled to pitcher; PORTALE E advanced to second. MELI C singled to shortstop; SPITALERI advanced to second; PORTALE E advanced to third. PANTALEO singled to pitcher, RBI; MELI C advanced to second; SPITALERI advanced to third; PORTALE E scored. GRIGOLI singled to shortstop, RBI; PANTALEO advanced to second; MELI C advanced to third; SPITALERI scored. PORTALE M reached on a fielding error by cf, advanced to second on the error, advanced to third on the throw, RBI; GRIGOLI advanced to second on the error, out at third cf to 3b to c to 3b; PANTALEO advanced to third, scored on the error, unearned; MELI C scored, unearned. TRISCARI singled to shortstop, RBI; PORTALE M scored, unearned. SANFILIPPO struck out looking. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

WARRIORS PATERNO' 2nd - GAROFALO E walked. GAROFALO G walked; GAROFALO E advanced to second. GAROFALO E out at second p to 3b to ss, caught stealing, picked off. PECI struck out looking. PISANA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 3rd - MONTAGNO reached on a fielding error by ss. PORTALE E reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, out at third 1b to c; MONTAGNO advanced to second, scored on the error, unearned. SPITALERI grounded out to 3b. MELI C grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

WARRIORS PATERNO' 3rd - ACCOMANDO struck out swinging. BONFIGLIO walked. BONFIGLIO stole second. CONSIGLIO out at first 1b to p; BONFIGLIO advanced to third. AVENI walked. AVENI advanced to second on a wild pitch. GUARDO walked. GAROFALO E singled to right field, 2 RBI; GUARDO advanced to third; AVENI scored; BONFIGLIO scored. GAROFALO E out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 4th - PANTALEO singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third on the error. SIYAMBALA to cf for GAROFALO G. PISANA to c. GRIGOLI singled to shortstop, RBI; PANTALEO scored, unearned. GRIGOLI stole second. PORTALE M struck out swinging. GRIGOLI stole third. GRIGOLI scored. TRISCARI singled to third base. SANFILIPPO hit by pitch; TRISCARI advanced to second. SANFILIPPO advanced to second on a wild pitch; TRISCARI advanced to third on a wild pitch. MONTAGNO singled to shortstop, RBI; SANFILIPPO advanced to third; TRISCARI scored. BONFIGLIO to ss. CARCAGNOLO to 2b for CONSIGLIO. MONTAGNO advanced to third on a wild pitch; SANFILIPPO scored on a wild pitch. PORTALE E doubled to center field, RBI; MONTAGNO scored. SPITALERI flied out to ss. PORTALE E stole third. MELI C reached on a fielder's choice, out at second 3b to c to ss, RBI; PORTALE E scored, unearned. 6 runs, 5 hits, 1 error, 0 LOB.

WARRIORS PATERNO' 4th - SIYAMBALA struck out swinging. PECI grounded out to p. PISANA singled to right field. PISANA advanced to second on a wild pitch. ACCOMANDO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 5th - PANTALEO flied out to 2b. GRIGOLI singled down the lf line. GRIGOLI stole second. PORTALE M flied out to lf. TRISCARI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WARRIORS PATERNO' 5th - BONFIGLIO grounded out to ss. CARCAGNOLO walked. AVENI singled to center field; CARCAGNOLO advanced to second. PORTALE M to p. ROMANO to cf for MELI C. PANTALEO to ss. GUARDO walked; AVENI advanced to second; CARCAGNOLO advanced to third. GUARDO advanced to second on a wild pitch; AVENI advanced to third on a wild pitch; CARCAGNOLO scored on a wild pitch. GAROFALO E walked. SIYAMBALA reached on a fielder's choice; GAROFALO E advanced to second on a fielder's choice; GUARDO advanced to third on a fielder's choice; AVENI scored on a throwing error by p, unearned. PECI reached on a fielder's choice; SIYAMBALA advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; GAROFALO E advanced to third on a fielder's choice, scored on the error, unearned; GUARDO scored on a throwing error by ss, unearned. PISANA flied out to lf. ACCOMANDO reached on an error by 1b; PECI advanced to third on the error; SIYAMBALA scored on the error, unearned. BONFIGLIO walked; ACCOMANDO advanced to second. CARCAGNOLO walked, RBI; BONFIGLIO advanced to second; ACCOMANDO advanced to third; PECI scored, unearned. AVENI walked; CARCAGNOLO advanced to second; BONFIGLIO advanced to third; ACCOMANDO scored, unearned. PORTALE M to lf. SANFILIPPO to p. PORTALE E to 1b. GUARDO struck out swinging. 7 runs, 1 hit, 3 errors, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 6th - AVENI to p. GAROFALO E to rf. SANFILIPPO flied out to lf. MONTAGNO walked. PORTALE E grounded out to p; MONTAGNO advanced to third. SPITALERI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WARRIORS PATERNO' 6th - GAROFALO E doubled to left field. SIYAMBALA grounded out to p; GAROFALO E advanced to third. PECI reached on a fielding error by 1b, advanced to third on the error, RBI; GAROFALO E scored. PISANA struck out swinging. ACCOMANDO singled to third base, RBI; PECI scored, unearned. ACCOMANDO stole second. BONFIGLIO doubled to left field, RBI; ACCOMANDO scored, unearned. CARCAGNOLO walked. AVENI reached on a fielder's choice; CARCAGNOLO out at second 2b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BRONTE BC 7th - ROMANO singled to second base. ROMANO stole second. PANTALEO grounded out to p; ROMANO advanced to third. GRIGOLI popped up to p. PORTALE M walked. PORTALE M stole second. TRISCARI walked. SANFILIPPO doubled to shortstop, 2 RBI; TRISCARI advanced to third; PORTALE M scored; ROMANO scored. MONTAGNO grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WARRIORS PATERNO' 7th - GUARDO struck out looking. GAROFALO E grounded out to ss. SIYAMBALA grounded out to p unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BRONTE BC 8th - PORTALE E struck out swinging. SPITALERI flied out to ss. ROMANO tripled to left field. PANTALEO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WARRIORS PATERNO' 8th - PECI walked. PISANA reached on a fielder's choice; PECI advanced to second on a throwing error by 2b. ACCOMANDO struck out swinging. BONFIGLIO reached on a fielding error by 2b; PISANA advanced to second; PECI advanced to third. CARCAGNOLO struck out looking. AVENI singled to second base, RBI; BONFIGLIO advanced to second; PISANA advanced to third; PECI scored, unearned. GUARDO walked, RBI; AVENI advanced to second; BONFIGLIO advanced to third; PISANA scored, unearned. GAROFALO E grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 9th - GRIGOLI singled to third base. GRIGOLI advanced to third on a wild pitch. GRIGOLI scored on a wild pitch. PORTALE M walked. PORTALE M stole second. PORTALE M advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by c, caught stealing. PORTALE M scored on the error, unearned. TRISCARI walked. BONFIGLIO to p. AVENI to ss. TRISCARI stole second. TRISCARI stole third. SANFILIPPO fouled out to c. TRISCARI scored on a wild pitch, unearned. MONTAGNO popped up to p. PORTALE E struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

WARRIORS PATERNO' 9th - SIYAMBALA reached on a fielding error by 2b. PECI struck out swinging. PISANA doubled to left field, RBI; SIYAMBALA scored, unearned. ACCOMANDO fouled out to c. BONFIGLIO reached on a fielding error by 1b; PISANA scored on the error, unearned. BONFIGLIO stole second. BONFIGLIO stole third. CARCAGNOLO struck out looking. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori