Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AQUILA BRONTE vs ASD RANDAZZESE (Apr 26, 2015)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 13, ASD AQUILA BRONTE 11
Apr 26, 2015 at Randazzo (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BIUSO Biagio c/lf 
BONINA Alfredo 2b 
VICINZINO Gaetano ss 
LONGHITANO Francesco rf 
MONTAGNO Domenico lf/c 
   CIRALDO Giuseppe ph/c 
MONTAGNO Giuseppe 1b/p 
MONTAGNO Giuseppe 3b/1b 
MUSARRA Giuseppe cf 
   GALATI Emanuele pr/cf 
SANFILIPPO Riccardo p/3b 
Totals  48  11  20  24  10  12 
  
ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO Jvan 1b  10 
EDDAIRI Zakaria ss 
CAVALLARO Carlo p 
SGROI Claudio 3b 
GULLOTTO Mauro A. c 
SANGANI Saverio 2b 
CAVALLARO Fabio E. lf 
LONGHITANO Salvatore cf 
SGROI Carmelo rf 
   DRAGOJ Marjus rf 
Totals  38  13  14  27  10  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD AQUILA BRONTE... 311 110 013 - 11 20  5
ASD RANDAZZESE...... 210 005 140 - 13 14  4
-------------------------------------------
E - VICINZINO 2; MONTAGNO G81 2; SANFILIPPO; SGROI CL 2; CAVALLARO F; LONGHITANO. DP - AQU 1; RAD 1. LOB - AQU 12; RAD 11. 2B - BIUSO B; BONINA; VICINZINO 3; CAVALLARO C; SGROI CL. 3B - BONINA. HBP - EDDAIRI Z; CAVALLARO C; GULLOTTO; LONGHITANO. SF - BONINA. SB - BIUSO B 2; BONINA; VICINZINO; LONGHITANO; MONTAGNO D; FRANCO J; EDDAIRI Z; SGROI CL 3; GULLOTTO; CAVALLARO F; LONGHITANO 4; SGROI CA; DRAGOJ. CS - LONGHITANO.

ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANFILIPPO Riccardo L  6.0  10  28  33 
MONTAGNO Giuseppe   2.0  10  15 
  
ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo W  9.0  20  11  48  50  10 

Win - CAVALLARO C. Loss - SANFILIPPO. Save - None. WP - MONTAGNO G81 2; SANFILIPPO 2. HBP - by SANFILIPPO (GULLOTTO); by MONTAGNO G81 (CAVALLARO C); by MONTAGNO G81 (LONGHITANO); by MONTAGNO G81 (EDDAIRI Z). PB - MONTAGNO D.

Umpires - HP: BUDA Riccardo 1B: CAVALLARO Giuseppe
Start: 15:30 Time: Attendance:
Game notes: Scorer -

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 13, ASD AQUILA BRONTE 11
Apr 26, 2015 at Randazzo (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE starters: 27/c BIUSO B; 23/2b BONINA; 0/ss VICINZINO; 36/rf LONGHITANO; 5/lf MONTAGNO D; 26/1b MONTAGNO G81; 4/3b MONTAGNO G80; 2/cf MUSARRA; 35/p SANFILIPPO;

ASD RANDAZZESE starters: 30/1b FRANCO J; 32/ss EDDAIRI Z; 14/p CAVALLARO C; 34/3b SGROI CL; 10/c GULLOTTO; 2/2b SANGANI; 77/lf CAVALLARO F; 5/cf LONGHITANO; 26/rf SGROI CA;

ASD AQUILA BRONTE 1st - BIUSO B fouled out to c. BONINA doubled to right field. VICINZINO singled to shortstop; BONINA advanced to third. VICINZINO stole second; BONINA stole home. LONGHITANO singled to right field; VICINZINO advanced to third. LONGHITANO stole second. MONTAGNO D struck out. MONTAGNO G81 singled to center field, 2 RBI; LONGHITANO scored; VICINZINO scored. MONTAGNO G80 grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J singled to pitcher. FRANCO J stole second. EDDAIRI Z singled to pitcher; FRANCO J advanced to third. EDDAIRI Z stole second. CAVALLARO C flied out to 2b. SGROI CL singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p, RBI; EDDAIRI Z advanced to third, scored on the error, unearned; FRANCO J scored, unearned. GULLOTTO flied out to p. SGROI CL stole third. SANGANI flied out to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - MUSARRA fouled out to 1b. SANFILIPPO struck out. BIUSO B doubled to left field, scored on a throwing error by lf, unearned. BONINA flied out to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - CAVALLARO F struck out. LONGHITANO singled to center field. LONGHITANO stole second. SGROI CA reached on a fielding error by ss; LONGHITANO advanced to third, scored on the error. FRANCO J singled to third base; SGROI CA advanced to second. EDDAIRI Z grounded out to 2b; FRANCO J advanced to second; SGROI CA advanced to third. CAVALLARO C flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - VICINZINO doubled to left field. LONGHITANO singled to left field; VICINZINO advanced to third. LONGHITANO out at second p to 1b to ss, caught stealing; VICINZINO advanced to home on a fielder's choice. MONTAGNO D grounded out to p. MONTAGNO G81 reached on a fielding error by 3b. MONTAGNO G80 flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - SGROI CL walked. SGROI CL stole second. GULLOTTO hit by pitch. GULLOTTO advanced to second on a wild pitch; SGROI CL advanced to third on a wild pitch. SANGANI flied into double play ss to 2b; GULLOTTO out on the play. CAVALLARO F flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - MUSARRA reached on a dropped fly by cf. SANFILIPPO singled to left field; MUSARRA advanced to second. BIUSO B singled to pitcher; SANFILIPPO advanced to second; MUSARRA advanced to third. BONINA flied out to cf, SF, RBI; SANFILIPPO advanced to third; MUSARRA scored, unearned. BIUSO B stole second. VICINZINO grounded out to p. LONGHITANO flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - LONGHITANO grounded out to 2b. SGROI CA singled to third base. SGROI CA stole second. FRANCO J walked. EDDAIRI Z grounded out to 2b; FRANCO J advanced to second; SGROI CA advanced to third. CAVALLARO C flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - MONTAGNO D singled to second base. MONTAGNO G81 singled to right field; MONTAGNO D advanced to second. MONTAGNO G80 grounded out to ss; MONTAGNO G81 advanced to second; MONTAGNO D advanced to third. MUSARRA singled to third base, RBI; MONTAGNO G81 advanced to third; MONTAGNO D scored. SANFILIPPO grounded out to 3b; MUSARRA advanced to second. GALATI pinch ran for MUSARRA. BIUSO B flied out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - GALATI to cf. SGROI CL struck out. GULLOTTO flied out to 2b. SANGANI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - BONINA flied out to 3b. VICINZINO struck out. LONGHITANO singled to center field. MONTAGNO D flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - CAVALLARO F grounded out to p. LONGHITANO walked. LONGHITANO stole second. SGROI CA walked. FRANCO J singled to first base; SGROI CA advanced to second; LONGHITANO advanced to third. FRANCO J out at first p to 1b, picked off. SGROI CA scored on a wild pitch; LONGHITANO scored on a wild pitch. EDDAIRI Z singled to center field. CAVALLARO C doubled to left field, RBI; EDDAIRI Z scored. SGROI CL doubled to left field, RBI; CAVALLARO C scored. SGROI CL stole third. GULLOTTO reached on a fielding error by 1b; SGROI CL scored on the error, unearned. SANGANI grounded out to 2b. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - DRAGOJ to rf for SGROI CA. MONTAGNO G81 singled to shortstop. MONTAGNO G80 reached on a fielder's choice; MONTAGNO G81 advanced to second. GALATI struck out. SANFILIPPO struck out. BIUSO B reached on a fielder's choice; MONTAGNO G80 advanced to second on a fielder's choice; MONTAGNO G81 out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - BIUSO B to lf. MONTAGNO D to c. MONTAGNO G81 to p. MONTAGNO G80 to 1b. SANFILIPPO to 3b. CAVALLARO F grounded out to 3b. LONGHITANO walked. LONGHITANO stole second. LONGHITANO stole third. DRAGOJ walked. DRAGOJ stole second. FRANCO J singled to right field, RBI; DRAGOJ advanced to third; LONGHITANO scored. FRANCO J advanced to second on a fielder's choice; DRAGOJ out at home c to p. FRANCO J advanced to third on a passed ball. EDDAIRI Z struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 8th - BONINA tripled to right field. VICINZINO doubled to center field, RBI; BONINA scored. LONGHITANO singled to third base. MONTAGNO D reached on a fielder's choice; LONGHITANO out at second ss unassisted; VICINZINO advanced to third. MONTAGNO D stole second. MONTAGNO G81 walked. MONTAGNO G80 grounded into double play p to c to 1b; VICINZINO out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - CAVALLARO C hit by pitch. CAVALLARO C advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. SGROI CL singled to right field, RBI; CAVALLARO C scored. SGROI CL advanced to second on a wild pitch. SGROI CL advanced to third on a wild pitch. GULLOTTO singled to pitcher, RBI; SGROI CL scored. GULLOTTO stole second. SANGANI grounded out to 3b. CAVALLARO F singled to center field, RBI; GULLOTTO scored. CAVALLARO F stole second. LONGHITANO hit by pitch. DRAGOJ struck out. FRANCO J reached on a fielding error by ss; LONGHITANO advanced to second on the error; CAVALLARO F advanced to third on the error. EDDAIRI Z hit by pitch, RBI; FRANCO J advanced to second; LONGHITANO advanced to third; CAVALLARO F scored, unearned. CAVALLARO C flied out to ss. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 9th - GALATI grounded out to 1b unassisted. SANFILIPPO reached on a fielding error by 3b. BIUSO B reached on a fielder's choice; SANFILIPPO out at second ss to 2b. BIUSO B stole second. BONINA singled to right field, RBI; BIUSO B scored, unearned. VICINZINO doubled to center field; BONINA advanced to third. LONGHITANO singled to center field, 2 RBI; VICINZINO scored, unearned; BONINA scored, unearned. CIRALDO pinch hit for MONTAGNO D. CIRALDO struck out. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - CIRALDO to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori