Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AQUILA BRONTE vs ASD POL. ALI' TERME (Jun 28, 2015)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 17, ASD AQUILA BRONTE 7
Jun 28, 2015 at Ali- Terme (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CIRALDO Giuseppe rf/2b 
BIUSO Biagio c 
BONINA Alfredo ss 
MONTAGNO Giuseppe 1b/p 
SANFILIPPO Riccardo 3b 
MONTAGNO Giuseppe cf 
GALATI Emanuele lf 
SPITALERI Salvatore 2b/1b 
   ZERBO 1b 
CALIO' p/rf 
   MONTAGNO Domenico rf 
Totals  30  12  10  22  10  14 
  
ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro cf 
KROEKER Timothy J. ss 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
FAUDALE Francesco c 
GIUFFRIDA Giuseppe dh 
   DE NATALE Fabiano pr 
LANDO Zacarias Pablo lf 
FALCONE Marco rf 
   GIANNINO Antonino rf 
AZZOLINA Francesco 1b 
AERIA Francesco p 
   TODARO p 
   CIBATI Arcangelo p 
Totals  40  17  17  13  10  24  16  13 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
ASD AQUILA BRONTE... 002 301 01 -  7  7  4
ASD POL. ALI' TERME. 451 202 03 - 17 17  6
------------------------------------------

Note: 1 out, 2 runners LOB when the game ended.

E - MONTAGNO G81; SANFILIPPO 2; MONTAGNO G80; FALCONE F 3; FIUMARA 2; TODARO. LOB - AQU 14; ALI 13. 2B - BIUSO B 2; FALCONE F 2; FAUDALE; LANDO. 3B - FALCONE F; FAUDALE. HBP - SANFILIPPO; GALATI; FIUMARA; FALCONE M. SF - SANFILIPPO. SB - BIUSO B 2; BONINA 3; MONTAGNO G80 2; KROEKER; FAUDALE 3; GIUFFRIDA 2. CS - CIRALDO; MONTAGNO G80; GALATI; MONTAGNO D; KROEKER.

ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CALIO' L  3.1  12  10  19  28 
MONTAGNO Giuseppe   4.0  21  24 
  
ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AERIA Francesco   4.0  17  22 
TODARO W  3.0  10  20 
CIBATI Arcangelo   1.0 

Win - TODARO. Loss - CALIO'. Save - None. WP - MONTAGNO G81 4; CALIO' 4. HBP - by MONTAGNO G81 (FIUMARA); by TODARO (GALATI); by TODARO (SANFILIPPO); by MONTAGNO G81 (FALCONE M).

Umpires - HP: PULVIRENTI Giancarlo 1B: CAVALLARO Giuseppe
Start: 11:10 Time: 3:50 Attendance: 18
Weather: Windly Game notes: Scorer - SEBBIO Massimo
TODARO faced 4 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 17, ASD AQUILA BRONTE 7
Jun 28, 2015 at Ali- Terme (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE starters: 19/rf CIRALDO; 27/c BIUSO B; 23/ss BONINA; 26/1b MONTAGNO G81; 35/3b SANFILIPPO; 5/cf MONTAGNO G80; 7/lf GALATI; 24/2b SPITALERI; 0/p CALIO';

ASD POL. ALI' TERME starters: 21/cf SPARACINO; 3/ss KROEKER; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA; 9/c FAUDALE; 14/dh GIUFFRIDA; 1/lf LANDO; 7/rf FALCONE M; 10/1b AZZOLINA; 8/p AERIA;

ASD AQUILA BRONTE 1st - CIRALDO struck out swinging. BIUSO B struck out swinging. BONINA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 1st - SPARACINO singled through the left side. KROEKER walked; SPARACINO advanced to second. FALCONE F doubled to right field, ground-rule, RBI; KROEKER advanced to third; SPARACINO scored. FIUMARA grounded out to 2b, RBI; FALCONE F advanced to third; KROEKER scored. FAUDALE walked. GIUFFRIDA singled to right field, RBI; FAUDALE advanced to third; FALCONE F scored. LANDO flied out to 2b. GIUFFRIDA stole second; FAUDALE stole home. FALCONE M struck out looking. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - MONTAGNO G81 grounded out to 3b. SANFILIPPO grounded out to 2b. MONTAGNO G80 singled to center field. MONTAGNO G80 stole second. GALATI walked. SPITALERI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - AZZOLINA walked. SPARACINO singled to second base; AZZOLINA advanced to second. KROEKER singled to right field, RBI; SPARACINO advanced to third; AZZOLINA scored. KROEKER advanced to second on a wild pitch. FALCONE F doubled to right field, ground-rule, 2 RBI; KROEKER scored; SPARACINO scored. FALCONE F advanced to third on a wild pitch. , in the same action,. FALCONE F scored on a muffed throw by 3b, assist by c, unearned. FIUMARA walked. FAUDALE reached on a fielder's choice; FIUMARA out at second 2b to ss. GIUFFRIDA walked; FAUDALE advanced to second. LANDO singled to right field, RBI; GIUFFRIDA advanced to second; FAUDALE scored. LANDO advanced to second on a wild pitch; GIUFFRIDA advanced to third on a wild pitch. FALCONE M struck out looking. AZZOLINA walked. SPARACINO grounded out to 3b. 5 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - CALIO' struck out swinging. CIRALDO walked. CIRALDO advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by c, caught stealing. , in the same action,. CIRALDO advanced to third on the error. BIUSO B doubled to right field, ground-rule, RBI; CIRALDO scored, unearned. BONINA singled to left field; BIUSO B advanced to third. BONINA stole second. MONTAGNO G81 walked. SANFILIPPO flied out to lf, SF, out at first lf to 3b to 2b, RBI; BONINA out on the play; BIUSO B scored, unearned. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - KROEKER singled to shortstop. KROEKER stole second. FALCONE F walked. FALCONE F advanced to second on a fielder's choice; KROEKER out at third c to 3b, caught stealing. FIUMARA lined out to 3b. FALCONE F advanced to third on a wild pitch. FAUDALE walked. FAUDALE stole second. GIUFFRIDA reached on a dropped fly by 3b; FALCONE F scored on the error, unearned. GIUFFRIDA stole second; FAUDALE stole third. LANDO grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - MONTAGNO G80 flied out to 3b. GALATI singled to left field. GALATI advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by c, caught stealing. , in the same action,. GALATI advanced to third on the error. SPITALERI reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; GALATI scored on a muffed throw by 3b, assist by ss c, unearned. CALIO' struck out swinging, out at first c to 1b; SPITALERI advanced to third on the throw. CIRALDO singled to shortstop, RBI; SPITALERI scored, unearned. BIUSO B doubled to left field; CIRALDO advanced to third. , in the same action,. BIUSO B advanced to third on the error; CIRALDO scored on a throwing error by 3b, assist by lf, unearned. BONINA walked. BONINA stole second. MONTAGNO G81 grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - FALCONE M singled to third base. AZZOLINA struck out swinging. SPARACINO walked; FALCONE M advanced to second. CIRALDO to 2b. MONTAGNO G81 to p. SPITALERI to 1b. CALIO' to rf. SPARACINO advanced to second on a wild pitch; FALCONE M advanced to third on a wild pitch. SPARACINO advanced to third on a wild pitch; FALCONE M scored on a wild pitch. KROEKER singled to right center, RBI; SPARACINO scored. FALCONE F grounded out to 1b unassisted. FIUMARA hit by pitch; KROEKER advanced to second. FIUMARA advanced to second on a wild pitch; KROEKER advanced to third on a wild pitch. FAUDALE grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - TODARO to p for AERIA. SANFILIPPO grounded out to 2b. MONTAGNO G80 walked. MONTAGNO G80 stole second. MONTAGNO G80 out at third c to 3b, caught stealing. GALATI hit by pitch. SPITALERI reached on a fielder's choice; GALATI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - GIUFFRIDA grounded out to p. LANDO singled to shortstop. FALCONE M reached on a throwing error by p, advanced to third on the error; LANDO advanced to second, advanced to third on the error, out at home 1b to c. AZZOLINA flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - CALIO' struck out looking. CIRALDO grounded out to 2b. BIUSO B walked. BIUSO B stole second. BIUSO B stole third. BONINA walked. BONINA stole second. MONTAGNO G81 walked. SANFILIPPO hit by pitch, RBI; MONTAGNO G81 advanced to second; BONINA advanced to third; BIUSO B scored. MONTAGNO G80 reached on a fielder's choice; SANFILIPPO out at second 2b unassisted. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - MONTAGNO D to rf for CALIO'. SPARACINO singled to left field. SPARACINO advanced to second on a wild pitch. KROEKER flied out to lf. FALCONE F flied out to cf. FIUMARA singled to center field, RBI; SPARACINO scored. FAUDALE tripled to center field, RBI; FIUMARA scored. GIUFFRIDA popped up to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - GALATI grounded out to 2b. SPITALERI singled to shortstop. MONTAGNO D reached on a fielding error by 2b; SPITALERI advanced to second. MONTAGNO D advanced to second on a throwing error by p, caught stealing; SPITALERI. CIRALDO struck out swinging. BIUSO B flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - LANDO flied out to rf. FALCONE M hit by pitch. AZZOLINA lined out to 3b. SPARACINO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 8th - GIANNINO to rf for FALCONE M. BONINA walked. MONTAGNO G81 walked; BONINA advanced to second. SANFILIPPO walked; MONTAGNO G81 advanced to second; BONINA advanced to third. MONTAGNO G80 walked, RBI; SANFILIPPO advanced to second; MONTAGNO G81 advanced to third; BONINA scored. CIBATI to p for TODARO. GALATI struck out swinging. SPITALERI struck out looking. MONTAGNO D struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - KROEKER reached on a dropped fly by cf. FALCONE F tripled to left field, RBI; KROEKER scored, unearned. FIUMARA grounded out to 3b, RBI; FALCONE F scored. ZERBO to 1b for SPITALERI. FAUDALE doubled to right field, ground-rule. GIUFFRIDA walked. DE NATALE pinch ran for GIUFFRIDA. LANDO doubled to right field, ground-rule, RBI; DE NATALE advanced to third; FAUDALE scored. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori