Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AQUILA BRONTE vs ASD BRONTE BC (Jun 14, 2015)

 
Box Score
 

Serie C League - 2015
ASD BRONTE BC 17, ASD AQUILA BRONTE 7
Jun 14, 2015 at Bronte (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MONTAGNO Domenico c 
BONINA Alfredo 2b 
VICINZINO Gaetano ss 
   ZERBO ph/ss 
LONGHITANO Francesco 1b 
SANFILIPPO Riccardo 3b 
MONTAGNO Giuseppe p 
CIRALDO Giuseppe rf 
MUSARRA Giuseppe cf 
GALATI Emanuele lf 
Totals  23  17  21  10  12 
  
ASD BRONTE BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
PORTALE Matteo ss 
SPITALERI Matteo c 
MELI Carmine p 
   MUSARRA Biagio p 
MONTAGNO Simone 1b 
   TRISCARI Daniele ph/1b 
PANTALEO Emanuele cf 
ROMANO Vincenzo lf 
   GALATI Carmelo lf 
BONINA rf 
   PORTALE Emanuele ph/rf 
SANFILIPPO Salvatore 3b 
SANFILIPPO Giuseppe 2b 
   ADOKITEY ph/2b 
Totals  37  17  10  11  21  14 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD AQUILA BRONTE... 102 031 0 -  7  6  7
ASD BRONTE BC....... 023 330 6 - 17 10  1
-----------------------------------------
E - BONINA; VICINZINO 2; LONGHITANO 3; GALATI; MONTAGNO. DP - BRO 1. LOB - AQU 12; BRO 6. 2B - PORTALE M. HR - PORTALE M. HBP - GALATI. SB - SANFILIPPO; CIRALDO; PORTALE M 2; SPITALERI; MUSARRA 2; PANTALEO; SANFILIPPO S 2. CS - MONTAGNO D; MUSARRA.

ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTAGNO Giuseppe L  7.0  10  17  37  44  10 
  
ASD BRONTE BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MELI Carmine   2.2  10  16 
MUSARRA Biagio W  4.1  17  24 

Win - MUSARRA. Loss - MONTAGNO G81. Save - None. WP - MONTAGNO G81 2; MELI C. HBP - by MONTAGNO G81 (GALATI).

Umpires - HP: ROMANO Luigi 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2015
ASD BRONTE BC 17, ASD AQUILA BRONTE 7
Jun 14, 2015 at Bronte (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE starters: 4/c MONTAGNO D; 23/2b BONINA; 15/ss VICINZINO; 36/1b LONGHITANO; 35/3b SANFILIPPO; 26/p MONTAGNO G81; 19/rf CIRALDO; 2/cf MUSARRA; 7/lf GALATI;

ASD BRONTE BC starters: 22/ss PORTALE M; 30/c SPITALERI; 33/p MELI C; 28/1b MONTAGNO; 31/cf PANTALEO; 9/lf ROMANO; 0/rf BONINA; 14/3b SANFILIPPO S; 17/2b SANFILIPPO G;

ASD AQUILA BRONTE 1st - MONTAGNO D walked. MONTAGNO D out at second c to ss, caught stealing. BONINA walked. VICINZINO walked; BONINA advanced to second. LONGHITANO singled to center field, RBI; VICINZINO advanced to second; BONINA scored. SANFILIPPO grounded into double play 2b to ss to 1b; LONGHITANO out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 1st - PORTALE M flied out to cf. SPITALERI singled to right field. MELI C reached on a fielding error by ss; SPITALERI advanced to second. SPITALERI advanced to third on a wild pitch. SPITALERI out at home c to p. MONTAGNO flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - MONTAGNO G81 grounded out to 2b. CIRALDO walked. CIRALDO stole second. CIRALDO advanced to third on a wild pitch. MUSARRA walked. MUSARRA out at second c to ss, caught stealing. GALATI walked. MONTAGNO D walked; GALATI advanced to second. BONINA struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 2nd - PANTALEO reached on a fielding error by ss. PANTALEO stole second. ROMANO reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to third on the error; PANTALEO advanced to third, scored on the error, unearned. BONINA grounded out to 2b, RBI; ROMANO scored, unearned. SANFILIPPO S flied out to ss. SANFILIPPO G lined out to rf. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - VICINZINO grounded out to 3b. LONGHITANO grounded out to ss. SANFILIPPO walked. MONTAGNO G81 walked; SANFILIPPO advanced to second. CIRALDO walked; MONTAGNO G81 advanced to second; SANFILIPPO advanced to third. MUSARRA to p for MELI C. MUSARRA walked, RBI; CIRALDO advanced to second; MONTAGNO G81 advanced to third; SANFILIPPO scored. GALATI singled to center field, RBI; MUSARRA advanced to second; CIRALDO advanced to third; MONTAGNO G81 scored. MONTAGNO D grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD BRONTE BC 3rd - PORTALE M doubled. PORTALE M stole third. SPITALERI walked. SPITALERI stole second. MUSARRA reached on a dropped fly by 2b; SPITALERI scored on the error, unearned; PORTALE M scored on the error, unearned. MUSARRA stole second. MUSARRA stole third. MONTAGNO flied out to cf. PANTALEO grounded out to 3b, RBI; MUSARRA scored, unearned. ROMANO grounded out to c. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - BONINA grounded out to ss. VICINZINO flied out to cf. LONGHITANO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BRONTE BC 4th - PORTALE E pinch hit for BONINA. PORTALE E struck out. SANFILIPPO S singled to second base. ADOKITEY pinch hit for SANFILIPPO G. ADOKITEY reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; SANFILIPPO S advanced to third on the error. ADOKITEY advanced to third on a wild pitch; SANFILIPPO S scored on a wild pitch. PORTALE M singled to third base, RBI; ADOKITEY scored, unearned. PORTALE M stole second. SPITALERI singled to left field, RBI; PORTALE M scored. MUSARRA singled; SPITALERI advanced to second. MONTAGNO reached on a fielder's choice; MUSARRA advanced to second on a fielder's choice; SPITALERI out at third 2b to 3b. PANTALEO flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - GALATI to lf for ROMANO. PORTALE E to rf. ADOKITEY to 2b. SANFILIPPO walked. MONTAGNO G81 singled to right field; SANFILIPPO advanced to second. MONTAGNO G81 out at second p to ss, picked off. SANFILIPPO stole third. CIRALDO flied out to 2b. MUSARRA walked. GALATI reached on a fielding error by 1b; MUSARRA advanced to second; SANFILIPPO scored, unearned. MONTAGNO D singled, RBI; GALATI scored, unearned; MUSARRA scored, unearned. BONINA walked; MONTAGNO D advanced to second. ZERBO pinch hit for VICINZINO. ZERBO struck out. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BRONTE BC 5th - ZERBO to ss. GALATI flied out to 3b. PORTALE E struck out. SANFILIPPO S singled to center field. SANFILIPPO S stole second. SANFILIPPO S stole third. ADOKITEY singled to second base, RBI; SANFILIPPO S scored. PORTALE M reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to second on the error; ADOKITEY advanced to third on the error. SPITALERI reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; PORTALE M scored on the error, unearned; ADOKITEY scored on the error, unearned. MUSARRA grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - LONGHITANO singled to left field. SANFILIPPO singled to center field; LONGHITANO advanced to second. MONTAGNO G81 reached on a fielder's choice, RBI; SANFILIPPO out at second ss to 2b; LONGHITANO scored. CIRALDO walked; MONTAGNO G81 advanced to second. MUSARRA struck out. GALATI grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BRONTE BC 6th - TRISCARI pinch hit for MONTAGNO. TRISCARI flied out to 3b. PANTALEO grounded out to ss. GALATI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - TRISCARI to 1b. MONTAGNO D walked. BONINA walked; MONTAGNO D advanced to second. MONTAGNO D out at second c to 2b. ZERBO struck out. LONGHITANO reached on a fielder's choice; BONINA out at second 1b to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BRONTE BC 7th - PORTALE E flied out to lf. SANFILIPPO S walked. ADOKITEY singled to center field; SANFILIPPO S advanced to second. PORTALE M homered to left field, 3 RBI; ADOKITEY scored; SANFILIPPO S scored. SPITALERI walked. MUSARRA walked; SPITALERI advanced to second. TRISCARI walked; MUSARRA advanced to second; SPITALERI advanced to third. PANTALEO walked, RBI; TRISCARI advanced to second; MUSARRA advanced to third; SPITALERI scored. GALATI hit by pitch, RBI; PANTALEO advanced to second; TRISCARI advanced to third; MUSARRA scored. PORTALE E grounded out to 1b unassisted, RBI; TRISCARI scored. SANFILIPPO S struck out. 6 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori