Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD POL. ALI' TERME vs ASD RANDAZZESE (Jun 14, 2015)

 
Box Score
 

Serie C League - 2015
ASD RANDAZZESE 17, ASD POL. ALI' TERME 13
Jun 14, 2015 at Randazzo (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
AZZOLINA Francesco 1b 
   MINUTOLI Letterio ph/1b 
KROEKER Timothy J. ss 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
FAUDALE Francesco c 
SPARACINO Alessandro cf 
RACITI Roberto lf 
GIUFFRIDA Giuseppe dh 
   ROVITO Gabriele ph/dh 
FALCONE Marco rf 
   OLIVA ph/rf 
GONZALEZ S. Journey p 
   GIUCA Salvatore p 
   TODARO p 
Totals  43  13  12  24 
  
ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO Jvan cf 
ZACCARIA ss/3b 
   MASSIMINO Carmelo S. 3b 
CAVALLARO Carlo p/1b 
IMBROGIO P. Vincenzo c/3b 
SGROI Claudio 3b/c 
SANGANI Saverio 2b 
CARTILLONE Maurizio 1b 
   CAVALLARO Fabio E. lf 
LONGHITANO Salvatore lf/rf 
DRAGOJ Marjus rf 
   GULLOTTO Mauro A. lf/p 
Totals  34  17  10  10  27  12  12 

Score by Innings                       R  H  E
----------------------------------------------
ASD POL. ALI' TERME. 013 224 01   0 - 13 12  4
ASD RANDAZZESE...... 302 000 2(10)0 - 17  9  7
----------------------------------------------
E - KROEKER; FIUMARA; SPARACINO; FALCONE M; ZACCARIA 2; MASSIMINO; SGROI CL; DRAGOJ; GULLOTTO 2. LOB - ALI 7; RAD 12. 2B - FALCONE F; FIUMARA; FAUDALE; RACITI. HBP - FALCONE F; FALCONE M; FRANCO J 4; ZACCARIA; SGROI CL; SANGANI; LONGHITANO; DRAGOJ. SH - FIUMARA. SB - FRANCO J 5; ZACCARIA 2; IMBROGIO; SANGANI. CS - SPARACINO; CAVALLARO C.

ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GONZALEZ S. Journey   6.2  24  35 
GIUCA Salvatore   0.1 
TODARO L  1.0 
  
ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo   5.0  26  28 
GULLOTTO Mauro A. W  4.0  17  19 

Win - GULLOTTO. Loss - TODARO. Save - None. WP - TODARO 3. HBP - by GONZALEZ (FRANCO J); by GONZALEZ (SGROI CL); by CAVALLARO C (FALCONE M); by GONZALEZ (ZACCARIA); by GONZALEZ (DRAGOJ); by GULLOTTO (FALCONE F); by GONZALEZ (FRANCO J); by GONZALEZ (LONGHITANO); by GIUCA (FRANCO J); by GIUCA (SANGANI); by TODARO (FRANCO J). PB - FAUDALE 4; IMBROGIO 2.

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: NICOLOSI Salvatore
Start: 15:30 Time: 3:59 Attendance:
Game notes: Scorer: GRASSO S., GALVAGNO G.
GIUCA faced 6 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2015
ASD RANDAZZESE 17, ASD POL. ALI' TERME 13
Jun 14, 2015 at Randazzo (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME starters: 10/1b AZZOLINA; 3/ss KROEKER; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA; 9/c FAUDALE; 21/cf SPARACINO; 23/lf RACITI; 14/dh GIUFFRIDA; 7/rf FALCONE M; 15/p GONZALEZ;

ASD RANDAZZESE starters: 30/cf FRANCO J; 0/ss ZACCARIA; 14/p CAVALLARO C; 57/c IMBROGIO; 34/3b SGROI CL; 2/2b SANGANI; 85/1b CARTILLONE; 5/lf LONGHITANO; 53/rf DRAGOJ;

ASD POL. ALI' TERME 1st - AZZOLINA struck out swinging. KROEKER grounded out to p. FALCONE F out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J hit by pitch. FRANCO J stole second. FRANCO J stole third. ZACCARIA walked. ZACCARIA stole second. CAVALLARO C singled to right field, RBI; ZACCARIA advanced to third; FRANCO J scored. IMBROGIO singled to right field, RBI; CAVALLARO C advanced to third, scored on an error by rf, unearned; ZACCARIA scored. IMBROGIO advanced to second on a passed ball. IMBROGIO stole third. SGROI CL hit by pitch. SGROI CL advanced to second on a fielder's choice. SANGANI struck out swinging. CARTILLONE flied out to p. LONGHITANO grounded out to p unassisted. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - FIUMARA grounded out to 3b. FAUDALE doubled to left field. FAUDALE advanced to third on a passed ball. SPARACINO singled to shortstop, RBI. RACITI singled to right field, RBI; SPARACINO advanced to second; FAUDALE scored. GIUFFRIDA reached on a fielder's choice; RACITI out at second 1b to ss; SPARACINO advanced to third. FALCONE M hit by pitch; GIUFFRIDA advanced to second. AZZOLINA grounded out to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - DRAGOJ grounded out to p. FRANCO J struck out swinging. ZACCARIA hit by pitch. ZACCARIA stole second. CAVALLARO C grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - KROEKER reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. FALCONE F doubled to center field, RBI; KROEKER scored, unearned. FIUMARA singled to center field; FALCONE F advanced to third. FAUDALE singled to left field, RBI; FIUMARA advanced to second; FALCONE F scored. SPARACINO grounded out to p; FAUDALE advanced to second; FIUMARA advanced to third. RACITI lined out to p. FIUMARA scored on a passed ball, unearned. GIUFFRIDA grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - IMBROGIO grounded out to ss. SGROI CL struck out looking. SANGANI walked. SANGANI stole second. CARTILLONE walked. LONGHITANO walked; CARTILLONE advanced to second; SANGANI advanced to third. DRAGOJ hit by pitch, RBI; LONGHITANO advanced to second; CARTILLONE advanced to third; SANGANI scored. FRANCO J singled to pitcher, RBI; DRAGOJ advanced to second; LONGHITANO advanced to third, out at home p to 1b to c; CARTILLONE scored. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - LONGHITANO to rf. GULLOTTO to lf for DRAGOJ. FALCONE M struck out swinging. AZZOLINA grounded out to 2b. KROEKER singled to center field. FALCONE F reached on a fielding error by 3b; KROEKER advanced to third on the error. FALCONE F advanced to second on a fielder's choice. FIUMARA doubled to left field, 2 RBI; FALCONE F scored, unearned; KROEKER scored, unearned. FAUDALE flied out to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - ZACCARIA struck out looking. CAVALLARO C walked. CAVALLARO C out at second c to 2b, caught stealing. IMBROGIO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - SPARACINO reached on a fielding error by ss. SPARACINO out at second p to 1b to ss, caught stealing. RACITI doubled to left field. GIUFFRIDA walked. ROVITO pinch hit for GIUFFRIDA. FALCONE M struck out looking. ROVITO scored on the error, unearned; RACITI scored on an error by ss, unearned. AZZOLINA flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - SGROI CL grounded out to ss. SANGANI flied out to 3b. CARTILLONE reached on a dropped fly by cf. CARTILLONE advanced to second on a passed ball. LONGHITANO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - CAVALLARO C to 1b. IMBROGIO to 3b. SGROI CL to c. CAVALLARO F to lf for CARTILLONE. GULLOTTO to p. KROEKER singled to shortstop. FALCONE F hit by pitch; KROEKER advanced to second. FIUMARA reached on an error by p, SAC, advanced to second on the error; FALCONE F advanced to second, advanced to third on the error; KROEKER advanced to third, scored on the error. FAUDALE flied out to cf. SPARACINO singled to right field, RBI; FIUMARA advanced to third; FALCONE F scored, unearned. RACITI grounded out to 1b unassisted; SPARACINO advanced to second. ROVITO reached on a throwing error by p, advanced to third on the error; SPARACINO scored on the error, unearned; FIUMARA scored on the error, unearned. FALCONE M struck out looking. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - GULLOTTO flied out to rf. FRANCO J hit by pitch. FRANCO J stole second. FRANCO J stole third. ZACCARIA struck out swinging. CAVALLARO C grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - AZZOLINA grounded out to p. KROEKER fouled out to 1b. FALCONE F fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - IMBROGIO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. SGROI CL singled to third base; IMBROGIO advanced to third. SGROI CL advanced to second on a fielder's choice. SANGANI flied out to p. CAVALLARO F popped up to 1b, bunt. LONGHITANO hit by pitch. GIUCA to p for GONZALEZ. GULLOTTO walked, RBI; LONGHITANO advanced to second; SGROI CL advanced to third; IMBROGIO scored, unearned. FRANCO J hit by pitch, RBI; GULLOTTO advanced to second; LONGHITANO advanced to third; SGROI CL scored, unearned. ZACCARIA grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - ZACCARIA to 3b. IMBROGIO to ss. MASSIMINO to 3b for ZACCARIA. FIUMARA grounded out to p. FAUDALE reached on a fielding error by 3b. SPARACINO fouled out to rf. RACITI singled to right field, RBI; FAUDALE scored, unearned. ROVITO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - CAVALLARO C walked. IMBROGIO singled to center field; CAVALLARO C advanced to second. SGROI CL singled to center field, RBI; IMBROGIO advanced to second; CAVALLARO C scored. SANGANI hit by pitch; SGROI CL advanced to second; IMBROGIO advanced to third. SANGANI advanced to second on a passed ball; SGROI CL advanced to third on a passed ball; IMBROGIO scored on a passed ball. CAVALLARO F reached on a fielder's choice, RBI; SANGANI advanced to third; SGROI CL scored. CAVALLARO F advanced to second on a fielder's choice. LONGHITANO walked. TODARO to p for GIUCA. GULLOTTO singled to right field, scored on the error, RBI; LONGHITANO advanced to second, scored on the error; CAVALLARO F advanced to third, scored on the error; SANGANI scored. FRANCO J hit by pitch. FRANCO J stole second. MASSIMINO reached on a fielder's choice; FRANCO J out at third p to 3b. MASSIMINO advanced to second on a passed ball. CAVALLARO C singled to shortstop, advanced to second on an error by 3b; MASSIMINO advanced to third, scored on the error, unearned. IMBROGIO walked. SGROI CL fouled out to 3b. CAVALLARO C advanced to third on a wild pitch. IMBROGIO advanced to second on a fielder's choice. IMBROGIO advanced to third on a wild pitch; CAVALLARO C scored on a wild pitch, unearned. SANGANI walked. SANGANI advanced to second on a wild pitch. CAVALLARO F singled to left field, RBI; SANGANI advanced to third; IMBROGIO scored, unearned. LONGHITANO fouled out to 1b. 10 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 9th - OLIVA pinch hit for FALCONE M. ROVITO to dh. OLIVA struck out looking. MINUTOLI pinch hit for AZZOLINA. MINUTOLI struck out swinging. KROEKER struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - MINUTOLI to 1b. OLIVA to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori