Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs PATERNO' RED SOX (Jun 28, 2015)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 9, PATERNO' RED SOX 7
Jun 28, 2015 at Belpasso (Warriors Field)

ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO Jvan ss 
EDDAIRI Zakaria 3b 
CAVALLARO Carlo p 
SGROI Claudio c 
SANGANI Saverio 2b 
LONGHITANO Salvatore lf 
CAVALLARO Fabio E. cf 
DRAGOJ Marjus 1b 
   CARTILLONE Maurizio ph/1b 
CASTRI' Saddeo Alb. rf 
Totals  37  12  27  14 
  
PATERNO' RED SOX   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GUARDO Alessio ss 
BOTTA Alessandro 2b 
   PERCIATO Matteo 2b 
CIANCITTO Giorgio 1b  13 
MARICI Claudio c 
FARO Consolato 3b 
PORTES Cabrera Erick lf 
   BONACCORSO Simone ph/lf 
MAZZEI Massimiliano dh 
   AVENI Giuseppe ph/dh 
BORZI' Francesco rf 
FICHERA Antonino cf 
BONACCORSO Cristian p 
   MANNINO Federico p 
   RUSSO Antonio p 
Totals  38  27  13  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 110 100 060 -  9 12  2
PATERNO' RED SOX.... 140 200 000 -  7  9  5
-------------------------------------------
E - EDDAIRI Z; SGROI CL; GUARDO 2; PORTES; BORZI'; FICHERA. LOB - RAD 14; RES2 12. 3B - MARICI. HBP - EDDAIRI Z; CAVALLARO F; DRAGOJ; CRASTRI'; BOTTA; AVENI. SB - FRANCO J 3; EDDAIRI Z; CAVALLARO C 2; SGROI CL 3; CAVALLARO F; BOTTA; CIANCITTO; MARICI; AVENI. CS - CAVALLARO C 2. Reached on CI - GUARDO.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo   9.0  38  46  13 
  
PATERNO' RED SOX   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONACCORSO Cristian   4.0  19  23 
MANNINO Federico L  3.1  13  21 
RUSSO Antonio   1.2 

Win - None. Loss - MANNINO. Save - None. WP - CAVALLARO C; BONACCORSO C. HBP - by CAVALLARO C (BOTTA); by MANNINO (CRASTRI'); by MANNINO (DRAGOJ); by MANNINO (EDDAIRI Z); by MANNINO (CAVALLARO F); by CAVALLARO C (AVENI). BK - BONACCORSO C. CI - SGROI CL.

Umpires - HP: GALATI G. Salvatore 1B: FUSTO Piero
Start: 10:30 Time: 3:23 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - SPARPAGLIA Maria Enrica

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD RANDAZZESE 9, PATERNO' RED SOX 7
Jun 28, 2015 at Belpasso (Warriors Field)

ASD RANDAZZESE starters: 30/ss FRANCO J; 32/3b EDDAIRI Z; 14/p CAVALLARO C; 34/c SGROI CL; 2/2b SANGANI; 5/lf LONGHITANO; 77/cf CAVALLARO F; 53/1b DRAGOJ; 22/rf CRASTRI';

PATERNO' RED SOX starters: 45/ss GUARDO; 42/2b BOTTA; 28/1b CIANCITTO; 60/c MARICI; 10/3b FARO; 3/lf PORTES; 90/dh MAZZEI; 13/rf BORZI'; 21/cf FICHERA; 27/p BONACCORSO C;

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J singled to shortstop. FRANCO J stole second. FRANCO J advanced to third on a balk. EDDAIRI Z struck out swinging. CAVALLARO C singled to right field, RBI; FRANCO J scored. SGROI CL singled to left field; CAVALLARO C advanced to second. SGROI CL stole second; CAVALLARO C stole third. SANGANI struck out swinging. LONGHITANO grounded out to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 1st - GUARDO flied out to lf. BOTTA hit by pitch. CIANCITTO walked; BOTTA advanced to second. MARICI lined out to 2b. FARO singled to right field, RBI; CIANCITTO advanced to second; BOTTA scored. PORTES singled to pitcher; FARO advanced to second; CIANCITTO advanced to third. MAZZEI reached on a fielder's choice; PORTES advanced to second on a fielder's choice; FARO advanced to third on a fielder's choice; CIANCITTO out at home p to c. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - CAVALLARO F struck out swinging. DRAGOJ singled to pitcher. CRASTRI' walked; DRAGOJ advanced to second. FRANCO J singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf; CRASTRI' advanced to second, advanced to third on the error; DRAGOJ advanced to third, scored on the error, unearned. EDDAIRI Z struck out swinging. CAVALLARO C flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 2nd - BORZI' singled to center field. FICHERA lined out to 2b. GUARDO reached on catcher's interference; BORZI' advanced to second. BOTTA walked; GUARDO advanced to second; BORZI' advanced to third. CIANCITTO singled to center field, 2 RBI; BOTTA advanced to second; GUARDO scored, unearned; BORZI' scored. BOTTA stole third. CIANCITTO stole second. MARICI tripled to center field, 2 RBI; CIANCITTO scored; BOTTA scored. FARO struck out swinging. PORTES flied out to p. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - SGROI CL walked. SGROI CL stole second. SANGANI struck out swinging. LONGHITANO grounded out to 1b unassisted; SGROI CL advanced to third. CAVALLARO F walked. CAVALLARO F stole second. DRAGOJ struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 3rd - MAZZEI struck out, reached first on a wild pitch. BORZI' reached on a fielder's choice; MAZZEI out at second p to ss. FICHERA walked; BORZI' advanced to second. GUARDO flied out to cf. BOTTA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - CRASTRI' grounded out to 1b unassisted. FRANCO J grounded out to 2b. EDDAIRI Z singled to left center. EDDAIRI Z stole second. CAVALLARO C singled to shortstop; EDDAIRI Z advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned. CAVALLARO C advanced to second on a wild pitch. CAVALLARO C stole third. SGROI CL walked. SGROI CL stole second. SANGANI struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 4th - CIANCITTO singled to center field. MARICI singled to center field; CIANCITTO advanced to second. FARO singled to left field, RBI; MARICI advanced to second; CIANCITTO scored. BONACCORSO S pinch hit for PORTES. BONACCORSO S reached on a fielder's choice; FARO advanced to second on a fielder's choice; MARICI advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by ss. MAZZEI infield fly to 2b. BORZI' reached on a fielder's choice, RBI; BONACCORSO S out at second ss to 2b; FARO advanced to third; MARICI scored, unearned. FICHERA grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - PERCIATO to 2b for BOTTA. BONACCORSO S to lf. MANNINO to p for BONACCORSO C. LONGHITANO grounded out to p. CAVALLARO F walked. DRAGOJ flied out to 2b. CRASTRI' hit by pitch; CAVALLARO F advanced to second. FRANCO J flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 5th - GUARDO grounded out to 2b. PERCIATO struck out looking. CIANCITTO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - EDDAIRI Z grounded out to p. CAVALLARO C walked. CAVALLARO C out at second c to 2b, caught stealing. SGROI CL walked. SANGANI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 6th - MARICI singled to right center. FARO flied out to rf. MARICI stole second. BONACCORSO S struck out swinging. AVENI pinch hit for MAZZEI. AVENI fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - AVENI to dh. LONGHITANO grounded out to 3b. CAVALLARO F grounded out to ss. DRAGOJ hit by pitch. CRASTRI' grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PATERNO' RED SOX 7th - BORZI' flied out to 2b. FICHERA grounded out to 1b unassisted. GUARDO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - FRANCO J singled to pitcher. FRANCO J stole second. EDDAIRI Z hit by pitch. CAVALLARO C walked; EDDAIRI Z advanced to second; FRANCO J advanced to third. SGROI CL singled to center field, advanced to second on a throwing error by cf, RBI; CAVALLARO C advanced to second, advanced to third on the error; EDDAIRI Z advanced to third, scored on the error; FRANCO J scored. SANGANI struck out swinging. LONGHITANO singled to shortstop, advanced to second on the error, RBI; SGROI CL advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned; CAVALLARO C scored. CAVALLARO F hit by pitch. CARTILLONE pinch hit for DRAGOJ. CARTILLONE singled to right field; CAVALLARO F advanced to second; LONGHITANO advanced to third, scored on a throwing error by rf, unearned. RUSSO to p for MANNINO. CRASTRI' grounded out to ss; CARTILLONE advanced to second; CAVALLARO F advanced to third. FRANCO J singled to second base, RBI; CARTILLONE advanced to third; CAVALLARO F scored, unearned. FRANCO J stole second. EDDAIRI Z grounded out to ss. 6 runs, 5 hits, 3 errors, 2 LOB.

PATERNO' RED SOX 8th - CARTILLONE to 1b. PERCIATO flied out to 2b. CIANCITTO struck out swinging. MARICI flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - CAVALLARO C walked. CAVALLARO C out at second c to 2b, caught stealing. SGROI CL grounded out to 3b. SANGANI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PATERNO' RED SOX 9th - FARO grounded out to 2b. BONACCORSO S flied out to cf. AVENI hit by pitch. AVENI stole second. BORZI' walked. FICHERA walked; BORZI' advanced to second; AVENI advanced to third. GUARDO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori