Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD POL. ALI' TERME vs ASD AQUILA BRONTE (Jun 28, 2015)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 16, ASD AQUILA BRONTE 3
Jun 28, 2015 at Ali' Terme (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro cf 
KROEKER Timothy J. ss 
FALCONE Francesco 2b 
   DE NATALE Fabiano 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
   OLIVA lf 
FAUDALE Francesco c 
MINUTOLI Letterio dh 
FALCONE Marco rf 
   GIANNINO Antonino rf 
ROVITO Gabriele lf/3b 
AZZOLINA Francesco 1b 
GONZALEZ S. Journey p 
Totals  37  16  14  13  12  21  15 
  
ASD AQUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SANFILIPPO Riccardo 1b 
BONINA Alfredo 2b 
   CIRALDO Giuseppe pr/2b 
MONTAGNO Giuseppe p/rf 
BIUSO Biagio c/p 
MONTAGNO Giuseppe ss 
MONTAGNO Domenico 3b 
GALATI Emanuele lf 
ZERBO cf/p 
CALIO' rf/p 
Totals  25  21  11 

Score by Innings                     R  H  E
--------------------------------------------
ASD POL. ALI' TERME. 011 (11)03 0 - 16 14  1
ASD AQUILA BRONTE... 020 0   01 0 -  3  3  4
--------------------------------------------
E - DE NATALE; SANFILIPPO; CIRALDO; MONTAGNO G80; CALIO'. LOB - ALI 15; AQU 7. 2B - FALCONE F; FIUMARA; AZZOLINA; SANFILIPPO. HBP - MINUTOLI; AZZOLINA; MONTAGNO D. SH - FALCONE M. SB - FAUDALE; BONINA; BIUSO B 2; MONTAGNO G80; MONTAGNO D; GALATI.

ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GONZALEZ S. Journey W  7.0  25  31 
  
ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTAGNO Giuseppe L  3.1  11  10  21  26 
CALIO'   0.0 
BIUSO Biagio   2.2  12  19 
ZERBO   1.0 

Win - GONZALEZ. Loss - MONTAGNO G81. Save - None. WP - GONZALEZ; MONTAGNO G81 2; BIUSO B 2; ZERBO; CALIO'. HBP - by MONTAGNO G81 (MINUTOLI); by GONZALEZ (MONTAGNO D); by BIUSO B (AZZOLINA). PB - CALIO'.

Umpires - HP: CAVALLARO Giuseppe 1B: PILVIRENTI Giancarlo
Start: 16:15 Time: 2:50 Attendance: 38
Weather: Sunny Game notes: Scoer - SEBBIO Massimo
CALIO' faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2014
ASD POL. ALI' TERME 16, ASD AQUILA BRONTE 3
Jun 28, 2015 at Ali' Terme (Comunale)

ASD POL. ALI' TERME starters: 21/cf SPARACINO; 3/ss KROEKER; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA; 9/c FAUDALE; 5/dh MINUTOLI; 7/rf FALCONE M; 19/lf ROVITO; 10/1b AZZOLINA; 15/p GONZALEZ;

ASD AQUILA BRONTE starters: 35/1b SANFILIPPO; 23/2b BONINA; 26/p MONTAGNO G81; 27/c BIUSO B; 5/ss MONTAGNO G80; 4/3b MONTAGNO D; 7/lf GALATI; 0/cf ZERBO; 0/rf CALIO';

ASD POL. ALI' TERME 1st - SPARACINO flied out to cf. KROEKER singled through the left side. FALCONE F walked; KROEKER advanced to second. FIUMARA flied out to ss. FAUDALE reached on a fielder's choice; FALCONE F out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 1st - SANFILIPPO struck out swinging. BONINA grounded out to 2b. MONTAGNO G81 grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - MINUTOLI hit by pitch. FALCONE M grounded out to c, SAC; MINUTOLI advanced to second. ROVITO grounded out to 2b; MINUTOLI advanced to third. MINUTOLI scored on a wild pitch. AZZOLINA walked. SPARACINO flied out to lf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - BIUSO B walked. BIUSO B stole second. MONTAGNO G80 grounded out to ss. MONTAGNO D hit by pitch. BIUSO B stole third. MONTAGNO D stole second. GALATI struck out swinging. ZERBO singled to second base, 2 RBI; MONTAGNO D scored; BIUSO B scored. CALIO' struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - KROEKER reached on a fielding error by ss. FALCONE F doubled to left field, RBI; KROEKER scored, unearned. FIUMARA popped up to p. FAUDALE singled to third base; FALCONE F advanced to third. FAUDALE stole second. MINUTOLI walked. FALCONE M struck out swinging. ROVITO flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - SANFILIPPO struck out swinging. BONINA grounded out to ss. MONTAGNO G81 walked. BIUSO B grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - AZZOLINA doubled to left field. SPARACINO singled to left field. KROEKER singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; SPARACINO advanced to third; AZZOLINA scored. FALCONE F singled to left field, RBI; KROEKER advanced to third; SPARACINO scored. FALCONE F advanced to second on a fielder's choice. FIUMARA doubled to left field, 2 RBI; FALCONE F scored; KROEKER scored. FAUDALE singled to center field, RBI; FIUMARA scored. FAUDALE advanced to second on a wild pitch. MINUTOLI struck out swinging, out at first c to 1b; FAUDALE advanced to third on the throw. FALCONE M singled through the left side, RBI; FAUDALE scored. ROVITO singled to center field; FALCONE M advanced to second. MONTAGNO G81 to rf. CALIO' to p. ROVITO advanced to second on a wild pitch; FALCONE M advanced to third on a wild pitch. AZZOLINA walked. BIUSO B to p. CALIO' to c. SPARACINO walked, RBI; AZZOLINA advanced to second; ROVITO advanced to third; FALCONE M scored. KROEKER walked, RBI; SPARACINO advanced to second; AZZOLINA advanced to third; ROVITO scored. FALCONE F singled to second base, RBI; KROEKER advanced to second; SPARACINO advanced to third; AZZOLINA scored. FIUMARA fouled out to 1b. FAUDALE singled up the middle, 2 RBI; FALCONE F advanced to second; KROEKER scored; SPARACINO scored. FALCONE F advanced to third on a wild pitch. MINUTOLI struck out swinging. 11 runs, 10 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - MONTAGNO G80 grounded out to 2b. MONTAGNO D flied out to 2b. GALATI walked. GALATI stole second. ZERBO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - FALCONE M struck out looking. ROVITO struck out swinging, grounded out to 1b unassisted. AZZOLINA walked. SPARACINO reached on a fielder's choice; AZZOLINA out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - CALIO' lined out to 1b. SANFILIPPO struck out swinging. BONINA walked. BONINA stole second. CIRALDO pinch ran for BONINA. DE NATALE to 2b for FALCONE F. OLIVA to lf for FIUMARA. GIANNINO to rf for FALCONE M. ROVITO to 3b. MONTAGNO G81 struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - CIRALDO to 2b. KROEKER reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, advanced to second on the error. DE NATALE walked. DE NATALE advanced to second on a wild pitch; KROEKER advanced to third on a wild pitch. OLIVA reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; DE NATALE, scored on the error, unearned; KROEKER scored on a muffed throw by c, assist by 3b, unearned. FAUDALE grounded out to p; OLIVA advanced to third. MINUTOLI walked. GIANNINO singled to right field, out at first rf to p to 1b, RBI; MINUTOLI advanced to third; OLIVA scored, unearned. ROVITO walked. AZZOLINA hit by pitch; ROVITO advanced to second. SPARACINO fouled out to lf. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - BIUSO B grounded out to p. MONTAGNO G80 singled up the middle. MONTAGNO G80 stole second. MONTAGNO G80 advanced to third on a wild pitch. MONTAGNO D walked. GALATI struck out swinging. MONTAGNO D advanced to second on a fielder's choice. ZERBO reached on a fielding error by 2b; MONTAGNO D advanced to third on the error; MONTAGNO G80 scored on the error, unearned. CALIO' struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - BIUSO B to cf. ZERBO to p. KROEKER lined out to 1b. DE NATALE reached on a fielding error by 2b. OLIVA reached on a fielder's choice; DE NATALE out at second 3b to 2b. OLIVA advanced to second on a wild pitch. FAUDALE walked. FAUDALE advanced to second on a passed ball; OLIVA advanced to third on a passed ball. MINUTOLI walked. GIANNINO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - SANFILIPPO doubled down the lf line, ground-rule. CIRALDO struck out looking. MONTAGNO G81 flied out to cf. BIUSO B flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori