Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AQUILA BRONTE vs ASD RANDAZZESE (Jul 05, 2015)

 
Box Score
 

Serie C League - 2015
ASD RANDAZZESE 25, ASD AQUILA BRONTE 6
Jul 05, 2015 at Randazzo (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CIRALDO Giuseppe rf 
MUSARRA Giuseppe 2b 
GRIGOLI 1b 
MONTAGNO Giuseppe p/ss 
SANFILIPPO Riccardo ss/p 
MONTAGNO Giuseppe 3b 
MONTAGNO Maurizio c 
GENNA Antonio cf 
GALATI Emanuele lf 
Totals  30  18 
  
ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO Jvan ss 
CARIOLA Francesco cf 
   EDDAIRI Zakaria p/3b 
CAVALLARO Carlo p/cf 
SGROI Claudio c/p 
SANGANI Saverio 2b 
MASSIMINO Carmelo S. 3b 
   GULLOTTO Mauro A. c 
SGROI Carmelo rf 
LONGHITANO Salvatore lf 
   CASTRI' Saddeo Alb. pr/lf 
DRAGOJ Marjus 1b 
Totals  36  25  13  14  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD AQUILA BRONTE... 000 005 1 -  6  8  6
ASD RANDAZZESE...... 305 737 X - 25 13  4
-----------------------------------------
E - MUSARRA; GRIGOLI; MONTAGNO G81; MONTAGNO G80 2; GENNA; EDDAIRI Z; SANGANI 2; MASSIMINO. DP - RAD 1. LOB - AQU 9; RAD 10. 2B - CAVALLARO C; MASSIMINO. 3B - CAVALLARO C 2. HBP - FRANCO J 2; EDDAIRI Z; SGROI CL; MASSIMINO 2; SGROI CA; LONGHITANO. SH - SANFILIPPO; SANGANI. SB - MUSARRA; GALATI; FRANCO J 3; CARIOLA; CAVALLARO C 2; SGROI CL 2; SGROI CA; LONGHITANO. CS - MONTAGNO G81.

ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTAGNO Giuseppe L  3.2  15  22  32 
SANFILIPPO Riccardo   2.1  10  14  21 
  
ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo   4.0  15  15 
EDDAIRI Zakaria   2.0  11  15 
SGROI Claudio W  1.0 

Win - SGROI CL. Loss - MONTAGNO G81. Save - None. WP - MONTAGNO G81 2; SANFILIPPO 2; SGROI CL. HBP - by MONTAGNO G81 (LONGHITANO); by MONTAGNO G81 (SGROI CL); by MONTAGNO G81 (MASSIMINO); by MONTAGNO G81 (SGROI CA); by SANFILIPPO (FRANCO J); by SANFILIPPO (MASSIMINO); by SANFILIPPO (FRANCO J); by SANFILIPPO (EDDAIRI Z).

Umpires - HP: ROMANO Luigi 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 16:00 Time: 2:50 Attendance:
Game notes: Scorers: GRASSO S., CALA' A.

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2015
ASD RANDAZZESE 25, ASD AQUILA BRONTE 6
Jul 05, 2015 at Randazzo (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE starters: 19/rf CIRALDO; 2/2b MUSARRA; 0/1b GRIGOLI; 26/p MONTAGNO G81; 35/ss SANFILIPPO; 5/3b MONTAGNO G80; 21/c MONTAGNO M; 18/cf GENNA; 7/lf GALATI;

ASD RANDAZZESE starters: 30/ss FRANCO J; 21/cf CARIOLA; 14/p CAVALLARO C; 34/c SGROI CL; 2/2b SANGANI; 49/3b MASSIMINO; 26/rf SGROI CA; 5/lf LONGHITANO; 53/1b DRAGOJ;

ASD AQUILA BRONTE 1st - CIRALDO grounded out to 3b. MUSARRA grounded out to ss. GRIGOLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J singled to shortstop. FRANCO J stole second. FRANCO J stole third. CARIOLA reached on a dropped fly by 1b; FRANCO J scored on the error. CARIOLA stole second. CAVALLARO C tripled to right field, RBI; CARIOLA scored, unearned. SGROI CL singled to left field, RBI; CAVALLARO C scored. SGROI CL stole second. SANGANI flied out to 3b. MASSIMINO grounded out to ss. SGROI CA grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - MONTAGNO G81 reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. SANFILIPPO flied out to p. MONTAGNO G80 fouled out to c. MONTAGNO M reached on a fielding error by 3b; MONTAGNO G81 advanced to third on the error. GENNA reached on a fielder's choice; MONTAGNO M out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - LONGHITANO struck out looking. DRAGOJ grounded out to ss. FRANCO J lined out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - GALATI singled to second base. GALATI stole second. CIRALDO struck out swinging. MUSARRA grounded out to 2b; GALATI advanced to third. GRIGOLI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - CARIOLA grounded out to ss. CAVALLARO C singled to right field. CAVALLARO C stole second. CAVALLARO C advanced to third on a fielder's choice. SGROI CL walked,. SANGANI reached on a fielder's choice, SAC, RBI; SGROI CL advanced to third; CAVALLARO C scored. SANGANI advanced to second on a fielder's choice. MASSIMINO flied out to 1b. SGROI CA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; SANGANI scored on the error, unearned; SGROI CL scored on the error, unearned. SGROI CA stole third. LONGHITANO hit by pitch. LONGHITANO stole second. DRAGOJ singled to second base, RBI; LONGHITANO advanced to third; SGROI CA scored, unearned. DRAGOJ advanced to second on a fielder's choice. DRAGOJ advanced to third on a wild pitch; LONGHITANO scored on a wild pitch, unearned. FRANCO J walked. FRANCO J advanced to second on a fielder's choice. CARIOLA struck out, out at first c to 1b. 5 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - MONTAGNO G81 singled to third base. MONTAGNO G81 out at second c to ss, caught stealing. SANFILIPPO struck out looking. MONTAGNO G80 struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - CAVALLARO C reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. CAVALLARO C stole third. SGROI CL hit by pitch. SGROI CL advanced to second on a fielder's choice. SANGANI walked. MASSIMINO hit by pitch, RBI; SANGANI advanced to second; SGROI CL advanced to third; CAVALLARO C scored, unearned. SGROI CA hit by pitch, RBI; MASSIMINO advanced to second; SANGANI advanced to third; SGROI CL scored. LONGHITANO walked, RBI; SGROI CA advanced to second; MASSIMINO advanced to third; SANGANI scored. DRAGOJ struck out looking. FRANCO J reached on a fielder's choice; LONGHITANO advanced to second on a fielder's choice; SGROI CA advanced to third on a fielder's choice; MASSIMINO out at home 3b to c. FRANCO J advanced to third on a wild pitch; LONGHITANO scored on a wild pitch, unearned; SGROI CA scored on a wild pitch, unearned. FRANCO J stole home, unearned. CARIOLA singled to center field. CAVALLARO C tripled to center field, RBI; CARIOLA scored, unearned. SGROI CL reached on a throwing error by 3b. SANGANI walked; SGROI CL advanced to second. MONTAGNO G81 to ss. SANFILIPPO to p. MASSIMINO lined out to p. 7 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - EDDAIRI Z to p for CARIOLA. CAVALLARO C to cf. MONTAGNO M fouled out to c. GENNA walked. GALATI struck out swinging. CIRALDO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - SGROI CA reached on a fielding error by ss. LONGHITANO singled to shortstop; SGROI CA advanced to second. CRASTRI' pinch ran for LONGHITANO. DRAGOJ reached on a fielder's choice; CRASTRI' advanced to second on a fielder's choice; SGROI CA out at third 3b unassisted. DRAGOJ advanced to third on a wild pitch; CRASTRI' scored on a wild pitch. FRANCO J hit by pitch. EDDAIRI Z struck out looking. CAVALLARO C reached on a dropped fly by cf; FRANCO J scored on the error, unearned; DRAGOJ scored on the error, unearned. SGROI CL walked; CAVALLARO C advanced to second. SANGANI flied out to 3b. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - CRASTRI' to lf. MUSARRA singled to right field. MUSARRA stole second. MUSARRA advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. GRIGOLI struck out looking. MONTAGNO G81 walked. SANFILIPPO reached on a fielder's choice, SAC, RBI; MONTAGNO G81 advanced to second. MONTAGNO G80 singled to second base, RBI; SANFILIPPO advanced to second; MONTAGNO G81 advanced to third; MUSARRA scored. MONTAGNO M walked, RBI; MONTAGNO G80 advanced to second; SANFILIPPO advanced to third; MONTAGNO G81 scored. GENNA singled to pitcher, RBI; MONTAGNO M advanced to second; MONTAGNO G80 advanced to third; SANFILIPPO scored. GALATI singled to shortstop, RBI; GENNA advanced to second; MONTAGNO M advanced to third; MONTAGNO G80 scored. CIRALDO singled to pitcher, RBI; GALATI advanced to second; GENNA advanced to third; MONTAGNO M scored. MUSARRA flied out to 1b. GRIGOLI flied out to 1b. 5 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - MASSIMINO hit by pitch. SGROI CA singled to pitcher, bunt; MASSIMINO advanced to second. CRASTRI' walked; SGROI CA advanced to second; MASSIMINO advanced to third. DRAGOJ walked, RBI; CRASTRI' advanced to second; SGROI CA advanced to third; MASSIMINO scored. SGROI CA out at third c to 3b. FRANCO J hit by pitch; DRAGOJ advanced to second; CRASTRI' advanced to third. EDDAIRI Z hit by pitch, RBI; FRANCO J advanced to second; DRAGOJ advanced to third; CRASTRI' scored. CAVALLARO C doubled to left field, 2 RBI; EDDAIRI Z advanced to third; FRANCO J scored; DRAGOJ scored. SGROI CL singled to center field, RBI; CAVALLARO C advanced to third; EDDAIRI Z scored. SGROI CL stole second. CAVALLARO C scored on a wild pitch. SANGANI flied out to 2b. MASSIMINO doubled to right field, RBI; SGROI CL scored. SGROI CA singled to left field; MASSIMINO advanced to third. CRASTRI' flied out to 2b. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - EDDAIRI Z to 3b. SGROI CL to p. GULLOTTO to c for MASSIMINO. MONTAGNO G81 flied out to 2b. SANFILIPPO singled to center field. MONTAGNO G80 reached on a fielder's choice; SANFILIPPO advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by p. MONTAGNO M walked; MONTAGNO G80 advanced to second; SANFILIPPO advanced to third. MONTAGNO M advanced to second on a wild pitch; MONTAGNO G80 advanced to third on a wild pitch; SANFILIPPO scored on a wild pitch, unearned. GENNA walked. GALATI fouled into double play 1b unassisted; GENNA out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori