Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD SENAGO MILANO vs COMCOR ENG. MODENA (Apr 02, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie A 2016
COMCOR ENG. MODENA 13 (1-0), ASD SENAGO MILANO 4 (0-1) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 02, 2016 at Modena (Torri)

ASD SENAGO MILANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REALINI cf 
VASSALLO ph 
LO MONACO 2b 
BANCORA pr/2b 
SUARDI dh 
MINARI ph 
BANFI rf 
MONTECCHI rf 
HERNANDEZ 1b 
BARAVALLE ph 
GONZALEZ D ss 
PASOTTO A c 
DELLAPENNA lf 
PASOTTO M ph/lf 
MALLI 3b 
MARZULLO S p 
VIALETTO p 
PETRIDIS p 
Totals   33  24  10 

COMCOR ENG. MODENA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VECCHI cf 
SCERRATO c 
BIAGINI 2b/1b 
GIBERTINI dh 
LABRIOLA pr 
MURARI rf 
RICCO' P. 3b 
GREGORINI lf 
ROVERSI ph/lf 
CORRADO 1b 
SOLA 2b 
CAMPAZZI ss 
SOTO p 
PRITONI p 
Totals   33  13  12  10  10  27 

ASD SENAGO MILANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARZULLO Stefano L,0-1  3.2  13  18 
VIALETTO Giovanni   4.0  16  21 
PETRIDIS Thomas   0.1 
 
COMCOR ENG. MODENA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SOTO LOPEZ Erik W,1-0  5.0  19  24 
PRITONI Gabriele S,1  4.0  14  17 

Umpires - HP: FINOCCHIARO Alessand 1B: CASER Andrea
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance: 35
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - MORETTI Renzo

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie A 2016
COMCOR ENG. MODENA 13 (1-0), ASD SENAGO MILANO 4 (0-1) (Game 1)
Apr 02, 2016 at Modena (Torri)

ASD SENAGO MILANO starters: 31/cf REALINI; 9/2b LO MONACO; 49/dh SUARDI; 14/rf BANFI; 24/1b HERNANDEZ; 56/ss GONZALEZ D; 21/c PASOTTO A; 5/lf DELLAPENNA; 22/3b MALLI; 47/p MARZULLO S;

COMCOR ENG. MODENA starters: 22/cf VECCHI; 16/c SCERRATO; 33/2b BIAGINI; 23/dh GIBERTINI; 7/rf MURARI; 17/3b RICCO' P.; 58/lf GREGORINI; 3/1b CORRADO; 20/ss CAMPAZZI; 13/p SOTO;

ASD SENAGO MILANO 1st - REALINI grounded out to ss. LO MONACO struck out looking. SUARDI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 1st - VECCHI out at first 2b to p. SCERRATO singled to right field. BIAGINI flied into double play lf to ss to 1b; SCERRATO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD SENAGO MILANO 2nd - BANFI grounded out to ss. HERNANDEZ singled up the middle. GONZALEZ D hit by pitch; HERNANDEZ advanced to second. PASOTTO A singled to center field; GONZALEZ D advanced to second; HERNANDEZ advanced to third. DELLAPENNA struck out looking. MALLI flied out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 2nd - GIBERTINI walked. MURARI doubled to left field; GIBERTINI advanced to third. RICCO' P. reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw; MURARI advanced to third; GIBERTINI out at third ss to c to 3b. GREGORINI singled to center field, RBI; RICCO' P. advanced to third; MURARI scored. GREGORINI stole second; RICCO' P. stole home. CORRADO grounded out to 3b; GREGORINI advanced to third. CAMPAZZI walked. VECCHI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD SENAGO MILANO 3rd - REALINI flied out to 1b. LO MONACO singled down the lf line. SUARDI walked; LO MONACO advanced to second. BANCORA pinch ran for LO MONACO. BANFI flied out to cf. HERNANDEZ flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 3rd - BANCORA to 2b. SCERRATO walked. BIAGINI walked; SCERRATO advanced to second. BIAGINI stole second; SCERRATO stole third. GIBERTINI struck out swinging. MURARI walked. RICCO' P. grounded into double play ss to 1b; MURARI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD SENAGO MILANO 4th - GONZALEZ D hit by pitch. GONZALEZ D out at second c to 2b, caught stealing. PASOTTO A struck out swinging. DELLAPENNA flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 4th - GREGORINI struck out swinging. CORRADO tripled to right field. CAMPAZZI flied out to 1b. VIALETTO to p for MARZULLO S. VECCHI singled to center field, RBI; CORRADO scored. VECCHI stole second. SCERRATO singled to shortstop, advanced to second on the error; VECCHI advanced to third, scored on a throwing error by 1b, unearned. SCERRATO stole third, scored on a throwing error by c, unearned. BIAGINI flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD SENAGO MILANO 5th - MALLI flied out to 2b. REALINI walked. BANCORA doubled down the lf line; REALINI advanced to third. SUARDI grounded out to ss, RBI; BANCORA advanced to third; REALINI scored. BANFI doubled to left field, RBI; BANCORA scored. BANFI stole third. HERNANDEZ walked, advanced to second on a throwing error by c. GONZALEZ D singled to pitcher, RBI; HERNANDEZ advanced to third; BANFI scored. HERNANDEZ out at third c to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 5th - GIBERTINI grounded out to 3b. MURARI fouled out to 1b. RICCO' P. walked. RICCO' P. stole second. GREGORINI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD SENAGO MILANO 6th - PRITONI to p for SOTO. PASOTTO A singled to center field. PASOTTO M pinch hit for DELLAPENNA. PASOTTO A stole second. PASOTTO M walked. PASOTTO A stole third. MALLI flied out to cf, SF, RBI; PASOTTO A scored. REALINI reached on a fielder's choice; PASOTTO M out at second ss unassisted. REALINI stole second. BANCORA walked. SUARDI flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 6th - MONTECCHI to rf for BANFI. PASOTTO M to lf. CORRADO grounded out to 1b unassisted. CAMPAZZI flied out to lf. VECCHI walked. SCERRATO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD SENAGO MILANO 7th - BIAGINI to 1b. SOLA to 2b for CORRADO. MONTECCHI grounded out to 1b unassisted. HERNANDEZ struck out swinging. GONZALEZ D struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 7th - BIAGINI flied out to cf. GIBERTINI singled up the middle. LABRIOLA pinch ran for GIBERTINI. MURARI flied out to cf. LABRIOLA stole second. RICCO' P. struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD SENAGO MILANO 8th - PASOTTO A flied out to cf. PASOTTO M struck out swinging. MALLI flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 8th - ROVERSI pinch hit for GREGORINI. ROVERSI singled to left field. SOLA out at first p to 2b, SAC; ROVERSI advanced to second. CAMPAZZI singled to shortstop. CAMPAZZI stole second; ROVERSI stole third. VECCHI walked. SCERRATO flied out to cf, SF, RBI; CAMPAZZI advanced to third; ROVERSI scored. BIAGINI tripled to center field, 2 RBI; VECCHI scored; CAMPAZZI scored. PETRIDIS to p for VIALETTO. BIAGINI scored on a passed ball. LABRIOLA walked. MURARI singled down the lf line, advanced to second on the throw; LABRIOLA advanced to third. RICCO' P. singled to left field, 2 RBI; MURARI scored; LABRIOLA scored. On the same play. RICCO' P. advanced to third on a fielding error by lf. ROVERSI hit by pitch. ROVERSI advanced to second on a passed ball. SOLA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; ROVERSI scored on the error, unearned; RICCO' P. scored on the error, unearned. CAMPAZZI walked; SOLA advanced to second. VECCHI flied out to rf. 8 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD SENAGO MILANO 9th - ROVERSI to lf. VASSALLO pinch hit for REALINI. VASSALLO grounded out to ss. BANCORA reached on a fielding error by 3b. MINARI pinch hit for SUARDI. MINARI singled through the left side; BANCORA advanced to second. MONTECCHI flied out to cf. BARAVALLE pinch hit for HERNANDEZ. BARAVALLE fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


COMCOR ENG. MODENA 13, ASD SENAGO MILANO 4 (Apr 02, 2016 at Modena) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
ASD SENAGO MILANO... 000 031 000  -  4  8  4      (0-1)
COMCOR ENG. MODENA.. 020 300 08X  - 13 12  2      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD SENAGO MILANO - MARZULLO Stefano; VIALETTO Giovanni(4); PETRIDIS Thomas(8) and
PASOTTO Andrea. COMCOR ENG. MODENA - SOTO LOPEZ Erik; PRITONI Gabriele(6) and SCERRATO Gianluca
.
Win-SOTO LOPEZ Erik(1-0)  Save-PRITONI Gabriele(1)  Loss-MARZULLO Stefano(0-1)  T-3:40  A-35
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - MORETTI Renzo
Comitato Nazionale Classificatori