Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME OLTRETORRENTE vs FONTANA SALA BAGANZA (Apr 03, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie A 2016
FONTANA SALA BAGANZA 14 (1-0), CIEMME OLTRETORRENTE 2 (0-1) (Game 2) - Composite Box Score
Apr 03, 2016 at Sala Baganza (Comunale Baseball)

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TROLLI rf 
MATTIOLI lf 
DADDI dh 
LORI 3b 
GALBULLI C. 1b 
REVERBERI c 
BERTONCINI 2b 
GRECI cf 
COFFRINI ss 
PISCITELLI p 
ZANACCA p 
BETTATI p 
Totals   24  13  18 

FONTANA SALA BAGANZA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROMANINI M lf 
IRID ph/lf 
TANARA 2b 
BERTOLOTTI pr 
GRAIANI 3b 
DARAIO cf 
BOVA 1b 
BULGARELLI c  11 
CORSINI 3b/ss 
PESCI rf 
SILVESTRI dh 
MINGARDI ph/dh 
LANFRANCHI ss/2b 
RIVERA 2b 
TORTINI p 
DAZZI p 
ZAMBELLI p 
Totals   31  14  16  13  21 

CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PISCITELLI Gioele L,0-1  2.0  12 
ZANACCA Alberto E.   3.0  16  18 
BETTATI Jacopo   1.0 
 
FONTANA SALA BAGANZA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TORTINI Marco   3.2  13  19 
DAZZI Francesco W,1-0  2.1 
ZAMBELLI Alessandro   1.0 

Umpires - HP: FALZI Giorgio 1B: FILIPPI Silvano
Start: 10:30 Time: 2:55 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorers - LUCCHESE Giuseppe, ALFINITO Rosy
PISCITELLI faced 2 batters in the 3rd.
ZANACCA faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie A 2016
FONTANA SALA BAGANZA 14 (1-0), CIEMME OLTRETORRENTE 2 (0-1) (Game 2)
Apr 03, 2016 at Sala Baganza (Comunale Baseball)

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 4/rf TROLLI; 11/lf MATTIOLI; 58/dh DADDI; 43/3b LORI; 45/1b GALBULLI C.; 41/c REVERBERI; 75/2b BERTONCINI; 88/cf GRECI; 99/ss COFFRINI; 24/p PISCITELLI;

FONTANA SALA BAGANZA starters: 23/lf ROMANINI M; 16/2b TANARA; 10/cf DARAIO; 15/1b BOVA; 38/c BULGARELLI; 28/3b CORSINI; 26/rf PESCI; 7/dh SILVESTRI; 95/ss LANFRANCHI; 96/p TORTINI;

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - TROLLI struck out looking. MATTIOLI walked. DADDI struck out swinging. MATTIOLI advanced to second on a balk. LORI walked. GALBULLI C. doubled to left field, RBI; LORI advanced to third; MATTIOLI scored. REVERBERI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 1st - ROMANINI M singled to center field. TANARA struck out swinging. DARAIO singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf; ROMANINI M advanced to second, advanced to third on the error. BOVA walked. BULGARELLI flied out to rf, SF, RBI; DARAIO advanced to third; ROMANINI M scored. CORSINI popped up to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - BERTONCINI grounded out to 2b. GRECI struck out looking. COFFRINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 2nd - PESCI walked. PESCI stole second. PESCI advanced to third on a wild pitch. SILVESTRI reached on a dropped fly by cf; PESCI scored on the error, unearned. LANFRANCHI struck out swinging. ROMANINI M grounded into double play 2b to ss to 1b; SILVESTRI out on the play. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - TROLLI struck out swinging. MATTIOLI struck out swinging, reached first on a passed ball. DADDI out at first 1b to p; MATTIOLI advanced to second. LORI hit by pitch. MATTIOLI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. GALBULLI C. walked; LORI advanced to second. LORI stole third, failed pickoff attempt; MATTIOLI stole home, failed pickoff attempt, unearned. REVERBERI walked; GALBULLI C. advanced to second. BERTONCINI struck out looking. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 3rd - TANARA walked. TANARA stole second. DARAIO walked. ZANACCA to p for PISCITELLI. BOVA singled up the middle, RBI; DARAIO advanced to third; TANARA scored. BOVA stole second. BULGARELLI singled to left field, RBI; BOVA advanced to third; DARAIO scored. BULGARELLI stole second. CORSINI grounded out to ss. PESCI walked. SILVESTRI struck out swinging. LANFRANCHI reached on a fielder's choice; PESCI advanced to second; BULGARELLI out at third 3b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - GRECI struck out looking. COFFRINI flied out to rf. TROLLI walked. DAZZI to p for TORTINI. TROLLI advanced to second on a balk. MATTIOLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 4th - ROMANINI M walked. TANARA reached on a fielder's choice; ROMANINI M out at second 3b to 2b. BERTOLOTTI pinch ran for TANARA. BERTOLOTTI out at second c to ss, caught stealing. DARAIO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - GRAIANI to 3b for BERTOLOTTI. CORSINI to ss. LANFRANCHI to 2b. DADDI flied out to 2b. LORI singled to right field. GALBULLI C. grounded out to 2b; LORI advanced to second. REVERBERI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 5th - BOVA doubled down the lf line. BULGARELLI flied out to lf. CORSINI singled to center field; BOVA advanced to third. CORSINI stole second. PESCI tripled to center field, 2 RBI; CORSINI scored; BOVA scored. MINGARDI pinch hit for SILVESTRI. MINGARDI grounded out to ss. LANFRANCHI singled to shortstop, RBI; PESCI scored. LANFRANCHI out at first p to 1b, picked off. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - MINGARDI to dh. BERTONCINI struck out swinging, reached first on a throwing error by c. BERTONCINI out at first p to 1b, picked off. GRECI struck out swinging. COFFRINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 6th - ROMANINI M singled to right field. GRAIANI singled to third base, bunt; ROMANINI M advanced to second. DARAIO singled through the right side; GRAIANI advanced to second; ROMANINI M advanced to third. BETTATI to p for ZANACCA. BOVA singled to right center, 2 RBI; DARAIO advanced to third; GRAIANI scored; ROMANINI M scored. BULGARELLI flied out to rf. CORSINI singled through the left side, RBI; BOVA advanced to second; DARAIO scored. PESCI hit by pitch; CORSINI advanced to second; BOVA advanced to third. MINGARDI singled up the middle, RBI; PESCI advanced to second; CORSINI advanced to third; BOVA scored. LANFRANCHI flied out to rf. IRID pinch hit for ROMANINI M. IRID singled to shortstop, 2 RBI; MINGARDI advanced to third; PESCI scored; CORSINI scored. GRAIANI singled through the left side, RBI; IRID advanced to second; MINGARDI scored. DARAIO flied out to lf. 7 runs, 8 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - ZAMBELLI to p for DAZZI. RIVERA to 2b for LANFRANCHI. IRID to lf. TROLLI singled to second base. TROLLI stole second. MATTIOLI struck out looking. DADDI walked. LORI grounded into double play ss to 1b; DADDI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FONTANA SALA BAGANZA 14, CIEMME OLTRETORRENTE 2 (Apr 03, 2016 at Sala Baganza) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME OLTRETORRENTE 101 000 0 -  2  3  2      (0-1)
FONTANA SALA BAGANZA 112 037 X - 14 16  2      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME OLTRETORRENTE - PISCITELLI Gioele; ZANACCA  Alberto E.(3); BETTATI Jacopo(6)
and REVERBERI Luca. FONTANA SALA BAGANZA - TORTINI Marco; DAZZI Francesco(4);
ZAMBELLI Alessandro(7) and BULGARELLI Paolo.
Win-DAZZI Francesco(1-0)  Loss-PISCITELLI Gioele(0-1)  T-2:55  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - LUCCHESE Giuseppe, ALFINITO Rosy

PISCITELLI faced 2 batters in the 3rd.
ZANACCA faced 3 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori