Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

COMCOR ENG. MODENA vs FONTANA SALA BAGANZA (Apr 24, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie A 2016
COMCOR ENG. MODENA 16 (5-2), FONTANA SALA BAGANZA 4 (3-4) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 24, 2016 at Sala Baganza PR (Comunale)

COMCOR ENG. MODENA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMPAZZI ss 
VECCHI cf 
BIAGINI 1b 
D'AMICO 3b 
MURARI rf/lf 
ROVERSI lf 
LABRIOLA rf 
GIBERTINI 2b 
SOLA ph/2b 
GREGORINI dh 
CORRADO ph/dh 
CORBINO c 
SOTO p 
SINGH p 
Totals   31  16  16  12  21 

FONTANA SALA BAGANZA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROMANINI M lf 
IRID ph/lf 
TANARA 2b 
CUPRI pr/2b 
DARAIO cf 
MINGARDI cf 
BULGARELLI c 
ROMANINI E c 
GRAIANI 3b 
PESCI rf/1b 
CORSI 1b 
BERTOLOTTI ph/rf 
SILVESTRI dh 
GRAVANTE ph/dh 
LANFRANCHI ss 
ZAMBELLONI p 
TORTINI p 
BAISI p 
Totals   26  21 

COMCOR ENG. MODENA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SOTO LOPEZ Erik W,3-0  6.0  23  28 
SINGH Balraj   1.0 
 
FONTANA SALA BAGANZA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZAMBELLONI Andrea L,0-2  1.1  13 
TORTINI Marco   3.2  18  24 
BAISI Federico   2.0  10 

Umpires - HP: MARIELLA Giuseppe 1B: SIGNORETTI Maurizio
Start: 10:30 Time: 2:35 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BOSCAROL Sonia, ALFINITO Rosy

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie A 2016
COMCOR ENG. MODENA 16 (5-2), FONTANA SALA BAGANZA 4 (3-4) (Game 1)
Apr 24, 2016 at Sala Baganza PR (Comunale)

COMCOR ENG. MODENA starters: 20/ss CAMPAZZI; 22/cf VECCHI; 33/1b BIAGINI; 61/3b D'AMICO; 7/rf MURARI; 18/lf ROVERSI; 23/2b GIBERTINI; 58/dh GREGORINI; 68/c CORBINO; 13/p SOTO;

FONTANA SALA BAGANZA starters: 23/lf ROMANINI M; 16/2b TANARA; 10/cf DARAIO; 38/c BULGARELLI; 86/3b GRAIANI; 26/rf PESCI; 14/1b CORSI; 7/dh SILVESTRI; 95/ss LANFRANCHI; 18/p ZAMBELLONI;

COMCOR ENG. MODENA 1st - CAMPAZZI walked. VECCHI hit by pitch; CAMPAZZI advanced to second. BIAGINI hit by pitch; VECCHI advanced to second; CAMPAZZI advanced to third. D'AMICO walked, RBI; BIAGINI advanced to second; VECCHI advanced to third; CAMPAZZI scored. MURARI doubled to right field, 2 RBI; D'AMICO advanced to third; BIAGINI scored; VECCHI scored. ROVERSI flied out to 2b. GIBERTINI grounded out to ss, RBI; MURARI advanced to third; D'AMICO scored. GREGORINI grounded out to 3b. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 1st - ROMANINI M hit by pitch. TANARA reached on a fielder's choice; ROMANINI M out at second 2b to ss. CUPRI pinch ran for TANARA. DARAIO walked; CUPRI advanced to second. BULGARELLI singled up the middle; DARAIO advanced to second; CUPRI advanced to third. GRAIANI struck out swinging. PESCI doubled to center field, 2 RBI; BULGARELLI advanced to third; DARAIO scored; CUPRI scored. BULGARELLI scored on a wild pitch. CORSI walked. SILVESTRI grounded out to 3b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 2nd - CUPRI to 2b. CORBINO walked. CAMPAZZI reached on a fielding error by ss; CORBINO advanced to second. VECCHI fouled out to c. BIAGINI hit by pitch; CAMPAZZI advanced to second; CORBINO advanced to third. D'AMICO homered to left field, 4 RBI; BIAGINI scored; CAMPAZZI scored, unearned; CORBINO scored. TORTINI to p for ZAMBELLONI. MURARI singled to right field. MURARI stole second. ROVERSI walked. GIBERTINI walked; ROVERSI advanced to second; MURARI advanced to third. GREGORINI struck out swinging. CORBINO walked, RBI; GIBERTINI advanced to second; ROVERSI advanced to third; MURARI scored. CAMPAZZI struck out looking. 5 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 2nd - LANFRANCHI flied out to ss. ROMANINI M grounded out to ss. CUPRI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 3rd - VECCHI singled to second base. VECCHI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. BIAGINI reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, RBI; VECCHI scored. D'AMICO walked; BIAGINI advanced to second. MURARI walked; D'AMICO advanced to second; BIAGINI advanced to third. ROVERSI doubled to left field, 2 RBI; MURARI advanced to third; D'AMICO scored; BIAGINI scored, unearned. GIBERTINI grounded out to 1b unassisted, RBI; ROVERSI advanced to third; MURARI scored. GREGORINI singled to shortstop, RBI; ROVERSI scored. CORBINO reached on a fielder's choice; GREGORINI out at second 2b to ss. CAMPAZZI doubled to left field, RBI; CORBINO scored, unearned. VECCHI fouled out to 3b. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 3rd - DARAIO grounded out to 1b unassisted. BULGARELLI fouled out to 1b. GRAIANI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 4th - BIAGINI flied out to lf. D'AMICO struck out looking. MURARI singled to shortstop. ROVERSI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 4th - PESCI singled up the middle. BERTOLOTTI pinch hit for CORSI. BERTOLOTTI reached on a fielding error by ss; PESCI advanced to second, advanced to third on the error. SILVESTRI grounded out to 3b, RBI; BERTOLOTTI advanced to second; PESCI scored, unearned. LANFRANCHI flied out to lf. IRID pinch hit for ROMANINI M. IRID grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 5th - IRID to lf. MINGARDI to cf for DARAIO. ROMANINI E to c for BULGARELLI. PESCI to 1b. BERTOLOTTI to rf. SOLA pinch hit for GIBERTINI. SOLA walked. CORRADO pinch hit for GREGORINI. CORRADO struck out looking. CORBINO grounded out to 3b; SOLA advanced to second. SOLA advanced to third on a passed ball. CAMPAZZI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 5th - SOLA to 2b. CORRADO to dh. CUPRI fouled out to 3b. MINGARDI walked. ROMANINI E hit by pitch; MINGARDI advanced to second. GRAIANI struck out looking. PESCI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 6th - BAISI to p for TORTINI. VECCHI grounded out to 2b. BIAGINI struck out looking. D'AMICO reached on a fielding error by 3b. MURARI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 6th - MURARI to lf. LABRIOLA to rf for ROVERSI. BERTOLOTTI singled to shortstop. GRAVANTE pinch hit for SILVESTRI. GRAVANTE grounded out to ss; BERTOLOTTI advanced to second. LANFRANCHI singled to shortstop. IRID grounded into double play ss to 2b to 1b; LANFRANCHI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 7th - GRAVANTE to dh. LABRIOLA walked. SOLA walked; LABRIOLA advanced to second. SOLA advanced to second on a passed ball; LABRIOLA advanced to third on a passed ball. CORRADO walked. CORBINO struck out looking. CAMPAZZI flied out to rf, SF, RBI; SOLA advanced to third; LABRIOLA scored, unearned. VECCHI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FONTANA SALA BAGANZA 7th - SINGH to p for SOTO. CUPRI walked. MINGARDI flied out to cf. ROMANINI E flied out to 3b. GRAIANI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


COMCOR ENG. MODENA 16, FONTANA SALA BAGANZA 4 (Apr 24, 2016 at Sala Baganza PR) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
COMCOR ENG. MODENA.. 456 000 1 - 16  8  1      (5-2)
FONTANA SALA BAGANZA 300 100 0 -  4  5  4      (3-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: COMCOR ENG. MODENA - SOTO LOPEZ Erik; SINGH Balraj(7) and CORBINO Enzo.
FONTANA SALA BAGANZA - ZAMBELLONI Andrea; TORTINI Marco(2); BAISI Federico(6) and
BULGARELLI Paolo; ROMANINI Edoardo.
Win-SOTO LOPEZ Erik(3-0)  Loss-ZAMBELLONI Andrea(0-2)  T-2:35  A-40
HR MOD - D'AMICO Andrea.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BOSCAROL Sonia, ALFINITO Rosy
Comitato Nazionale Classificatori