Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

COMCOR ENG. MODENA vs CUS BRESCIA BASEBALL (Jun 12, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie A 2016
COMCOR ENG. MODENA 10 (11-6), CUS BRESCIA BASEBALL 2 (6-9) (Game 1) - Composite Box Score
Jun 12, 2016 at Brescia (Zona Monpiano)

COMCOR ENG. MODENA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VECCHI cf 
SCERRATO c 
BIAGINI 1b  12 
D'AMICO 3b 
RICCO' P. 3b 
MURARI rf 
ROVERSI lf 
GREGORINI dh 
BARALDI 2b 
SOLA ph/2b 
CAMPAZZI ss 
SOTO p 
PRITONI p 
Totals   36  10  13  11  27  12 

CUS BRESCIA BASEBALL  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LOARDI cf 
VIRGADAULA L ph 
BAZZANA ss 
VIRGADAULA F ph 
PESTANA G. c 
JARAMILLO M. 3b 
PARROTTA 1b  11 
MIRANDI dh 
PARELLO' 2b 
ALLOISIO 2b 
BERTOZZI rf 
ZUCCHINI ph/rf 
VINETTI lf 
COLETTI p 
PITTARI p 
BONETTI p 
DELL'AGNESE p 
Totals   33  27  18 

COMCOR ENG. MODENA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SOTO LOPEZ Erik W,4-2  8.0  30  35  12 
PRITONI Gabriele   1.0 
 
CUS BRESCIA BASEBALL  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLETTI Matteo L,1-3  4.1  17  24 
PITTARI Kevin   2.0  10  15 
BONETTI Nicolo'   1.2 
DELL'AGNESE Gabriel   1.0 

Umpires - HP: VIMERCATI Daniele 1B: GRASSI Marco
Start: 14:00 Time: 2:50 Attendance: 25
Weather: Sunny Game notes: Scorer - COSTA Laura

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie A 2016
COMCOR ENG. MODENA 10 (11-6), CUS BRESCIA BASEBALL 2 (6-9) (Game 1)
Jun 12, 2016 at Brescia (Zona Monpiano)

COMCOR ENG. MODENA starters: 22/cf VECCHI; 16/c SCERRATO; 33/1b BIAGINI; 61/3b D'AMICO; 7/rf MURARI; 18/lf ROVERSI; 58/dh GREGORINI; 25/2b BARALDI; 20/ss CAMPAZZI; 13/p SOTO;

CUS BRESCIA BASEBALL starters: 15/cf LOARDI; 58/ss BAZZANA; 24/c PESTANA G.; 10/3b JARAMILLO M.; 36/1b PARROTTA; 49/dh MIRANDI; 8/2b PARELLO'; 19/rf BERTOZZI; 6/lf VINETTI; 4/p COLETTI;

COMCOR ENG. MODENA 1st - VECCHI singled to second base. SCERRATO grounded out to p; VECCHI advanced to second. VECCHI stole third. BIAGINI hit by pitch. D'AMICO grounded into double play ss to 2b to 1b; BIAGINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 1st - RICCO' P. to 3b for D'AMICO. LOARDI grounded out to 3b. BAZZANA grounded out to 2b. PESTANA G. singled to right field. JARAMILLO M. walked; PESTANA G. advanced to second. PARROTTA singled to left field, RBI; JARAMILLO M. advanced to second; PESTANA G. scored. MIRANDI grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 2nd - MURARI walked. ROVERSI flied out to lf. GREGORINI struck out swinging. MURARI out at second p to 1b to 2b to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 2nd - PARELLO' walked. BERTOZZI struck out looking. VINETTI reached on a fielder's choice; PARELLO' advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by p. LOARDI reached on a fielder's choice; VINETTI out at second 3b to 2b; PARELLO' advanced to third. LOARDI stole second; PARELLO' stole home, unearned. BAZZANA struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 3rd - BARALDI grounded out to 3b. CAMPAZZI grounded out to 3b. VECCHI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 3rd - PESTANA G. struck out swinging. JARAMILLO M. flied out to ss. PARROTTA singled to right field. MIRANDI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 4th - SCERRATO singled up the middle. SCERRATO out at first c to 1b. BIAGINI walked. RICCO' P. reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; BIAGINI advanced to second, advanced to third on the error. MURARI walked. ROVERSI singled to left field, RBI; MURARI advanced to second; RICCO' P. advanced to third; BIAGINI scored, unearned. GREGORINI reached on a fielder's choice; ROVERSI advanced to second; MURARI advanced to third; RICCO' P. out at home p to c. BARALDI walked, RBI; GREGORINI advanced to second; ROVERSI advanced to third; MURARI scored, unearned. CAMPAZZI singled to center field, RBI; BARALDI advanced to second; GREGORINI advanced to third, out at home cf to c; ROVERSI scored, unearned. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 4th - PARELLO' grounded out to p, bunt. BERTOZZI struck out looking. VINETTI walked. LOARDI singled through the right side; VINETTI advanced to second. BAZZANA reached on a fielder's choice; LOARDI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 5th - VECCHI singled to left center. SCERRATO grounded out to p; VECCHI advanced to second. BIAGINI intentionally walked. RICCO' P. singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; BIAGINI advanced to third; VECCHI scored. MURARI intentionally walked. ROVERSI singled up the middle, RBI; MURARI advanced to second; RICCO' P. advanced to third; BIAGINI scored. PITTARI to p for COLETTI. GREGORINI singled to shortstop, RBI; ROVERSI advanced to second; MURARI advanced to third; RICCO' P. scored. BARALDI struck out looking. CAMPAZZI struck out looking. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 5th - PESTANA G. struck out swinging. JARAMILLO M. walked. PARROTTA reached on a fielder's choice; JARAMILLO M. out at second 2b to ss. MIRANDI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 6th - VECCHI singled to third base, bunt. SCERRATO reached on a throwing error by p, advanced to second on the error; VECCHI advanced to second, advanced to third on the error. BIAGINI walked. RICCO' P. singled through the left side, RBI; BIAGINI advanced to second; SCERRATO advanced to third; VECCHI scored, unearned. MURARI grounded into double play ss to c to 1b; RICCO' P. advanced to second; BIAGINI advanced to third; SCERRATO out on the play. ROVERSI walked. RICCO' P. advanced to third on a wild pitch; BIAGINI scored on a wild pitch, unearned. GREGORINI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 6th - PARELLO' grounded out to p. BERTOZZI flied out to 1b. VINETTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 7th - ALLOISIO to 2b for PARELLO'. BARALDI flied out to 1b. CAMPAZZI singled to third base. VECCHI hit by pitch; CAMPAZZI advanced to second. SCERRATO walked; VECCHI advanced to second; CAMPAZZI advanced to third. BIAGINI walked, RBI; SCERRATO advanced to second; VECCHI advanced to third; CAMPAZZI scored. BONETTI to p for PITTARI. RICCO' P. grounded into double play 2b to ss to 1b; BIAGINI out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 7th - LOARDI out at first 3b to 2b. BAZZANA fouled out to 1b. PESTANA G. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 8th - MURARI singled to left field. ROVERSI walked; MURARI advanced to second. GREGORINI flied out to rf. SOLA pinch hit for BARALDI. SOLA singled to left field, RBI; ROVERSI advanced to second; MURARI scored. CAMPAZZI flied out to 2b. VECCHI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 8th - SOLA to 2b. JARAMILLO M. flied out to rf. PARROTTA flied out to cf. MIRANDI singled to pitcher. ALLOISIO walked; MIRANDI advanced to second. ZUCCHINI pinch hit for BERTOZZI. ZUCCHINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENG. MODENA 9th - ZUCCHINI to rf. DELL'AGNESE to p for BONETTI. SCERRATO grounded out to 3b. BIAGINI flied out to ss. RICCO' P. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 9th - PRITONI to p for SOTO. VINETTI flied out to 1b. VIRGADAULA L pinch hit for LOARDI. VIRGADAULA L flied out to cf. VIRGADAULA F pinch hit for BAZZANA. VIRGADAULA F grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


COMCOR ENG. MODENA 10, CUS BRESCIA BASEBALL 2 (Jun 12, 2016 at Brescia) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
COMCOR ENG. MODENA.. 000 332 110  - 10 13  1      (11-6)
CUS BRESCIA BASEBALL 110 000 000  -  2  5  2      (6-9)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: COMCOR ENG. MODENA - SOTO LOPEZ Erik; PRITONI Gabriele(9) and SCERRATO Gianluca.
CUS BRESCIA BASEBALL - COLETTI Matteo; PITTARI Kevin(5); BONETTI Nicolo'(7);
DELL'AGNESE Gabriel(9) and PESTANA G. Reinaldo.
Win-SOTO LOPEZ Erik(4-2)  Loss-COLETTI Matteo(1-3)  T-2:50  A-25
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer -  COSTA Laura
Comitato Nazionale Classificatori