Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BSC GODO vs ASD ANZIO BASEBALL (Jun 04, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie A 2016
ASD BSC GODO 7 (12-5), ASD ANZIO BASEBALL 4 (6-11) (Game 1) - Composite Box Score
Jun 04, 2016 at Anzio (R. Reatini)

ASD BSC GODO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SERVIDEI L. ss 
TANESINI cf 
SILVESTRI 1b  12 
EVANGELISTA c 
RUBBOLI dh 
BUCCHI M 2b 
MERIGGI G rf 
SERVIDEI M. 3b 
MERIGGI D lf 
CASALINI p 
PIUMATTI p 
Totals   35  12  27  15 

ASD ANZIO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NERI rf 
DI LORENZO 2b 
MERCURI Fr dh 
OREFICE 1b  11 
MERCURI D 3b 
D'ALESSIO 3b 
BRIGNONE cf 
FRANCUCCI lf 
VISALLI c 
RICCI ss 
MODICA p 
Totals   34  27  13 

ASD BSC GODO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CASALINI Alessandro W,4-2  5.0  19  23 
PIUMATTI Gabriele S,4  4.0  15  19 
 
ASD ANZIO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MODICA Matteo L,3-2  9.0  12  35  43  11 

Umpires - HP: PULVIRENTI Giancarlo 1B: BICCARI Antonio
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 58
Weather: Sunny Game notes: Scorers - FARAONE Aldo Osvaldo, MODICA Michele, COLAIANNI Mario

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie A 2016
ASD BSC GODO 7 (12-5), ASD ANZIO BASEBALL 4 (6-11) (Game 1)
Jun 04, 2016 at Anzio (R. Reatini)

ASD BSC GODO starters: 21/ss SERVIDEI L.; 18/cf TANESINI; 9/1b SILVESTRI; 1/c EVANGELISTA; 33/dh RUBBOLI; 17/2b BUCCHI M; 26/rf MERIGGI G; 29/3b SERVIDEI M.; 4/lf MERIGGI D; 71/p CASALINI;

ASD ANZIO BASEBALL starters: 14/rf NERI; 9/2b DI LORENZO; 24/dh MERCURI Fr; 28/1b OREFICE; 15/3b MERCURI D; 69/cf BRIGNONE; 13/lf FRANCUCCI; 18/c VISALLI; 2/ss RICCI; 45/p MODICA;

ASD BSC GODO 1st - SERVIDEI L. singled to first base, bunt. TANESINI grounded out to p, SAC; SERVIDEI L. advanced to second. SILVESTRI singled through the right side, RBI; SERVIDEI L. scored. EVANGELISTA singled through the left side; SILVESTRI advanced to second. RUBBOLI hit by pitch; EVANGELISTA advanced to second; SILVESTRI advanced to third. BUCCHI M reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; RUBBOLI advanced to second, advanced to third on the error; EVANGELISTA advanced to third, scored on the error, unearned; SILVESTRI scored on a throwing error by 3b, unearned. MERIGGI G flied out to ss. SERVIDEI M. grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 1st - NERI flied out to lf. DI LORENZO singled to left center. MERCURI Fr singled to left field; DI LORENZO advanced to second. OREFICE singled to center field; MERCURI Fr advanced to second; DI LORENZO advanced to third. MERCURI D grounded into double play 2b to ss to 1b; OREFICE out on the play. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BSC GODO 2nd - MERIGGI D struck out swinging, out at first c to 1b. SERVIDEI L. flied out to rf. TANESINI singled to right center. SILVESTRI hit by pitch; TANESINI advanced to second. EVANGELISTA reached on a fielder's choice; SILVESTRI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 2nd - BRIGNONE struck out swinging. FRANCUCCI grounded out to p. VISALLI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BSC GODO 3rd - RUBBOLI hit by pitch. RUBBOLI stole second. BUCCHI M struck out swinging, out at first c to 1b; RUBBOLI advanced to third on a wild pitch. MERIGGI G tripled to left field, RBI; RUBBOLI scored. SERVIDEI M. grounded out to p. MERIGGI D flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 3rd - RICCI singled to pitcher, bunt, advanced to third on a throwing error by p. NERI singled down the rf line, RBI; RICCI scored, unearned. DI LORENZO grounded into double play p to ss to 1b; NERI out on the play. MERCURI Fr lined out to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD BSC GODO 4th - SERVIDEI L. grounded out to 2b. TANESINI singled to left field. SILVESTRI hit by pitch; TANESINI advanced to second. EVANGELISTA singled to center field; SILVESTRI advanced to second; TANESINI advanced to third. RUBBOLI flied out to rf, SF, RBI; SILVESTRI advanced to third; TANESINI scored. BUCCHI M flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 4th - OREFICE grounded out to 1b unassisted. MERCURI D walked. BRIGNONE reached on a fielder's choice, bunt; MERCURI D out at second p to ss. BRIGNONE stole second. FRANCUCCI hit by pitch. BRIGNONE stole third. FRANCUCCI out at first c to ss to 1b, caught stealing; BRIGNONE advanced to home on a fielder's choice. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BSC GODO 5th - MERIGGI G grounded out to 3b. SERVIDEI M. grounded out to 3b. MERIGGI D singled to left center. MERIGGI D stole second. SERVIDEI L. singled to left field; MERIGGI D advanced to third, scored on a fielding error by lf, unearned. SERVIDEI L. out at second c to 2b, caught stealing. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 5th - VISALLI doubled down the rf line. VISALLI advanced to third on a balk. RICCI walked. NERI grounded out to 3b; RICCI advanced to second. DI LORENZO reached on a fielding error by 1b; RICCI advanced to third on the error; VISALLI scored on the error, unearned. MERCURI Fr reached on a fielding error by 3b, RBI; DI LORENZO advanced to second; RICCI scored, unearned. MERCURI Fr advanced to second on a wild pitch; DI LORENZO advanced to third on a wild pitch. OREFICE walked. MERCURI D grounded into double play ss to 2b to 1b; OREFICE out on the play. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD BSC GODO 6th - TANESINI singled to third base. D'ALESSIO to 3b for MERCURI D. SILVESTRI grounded out to 1b unassisted, SAC; TANESINI advanced to second. TANESINI advanced to third on a wild pitch. EVANGELISTA fouled out to 1b. RUBBOLI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 6th - PIUMATTI to p for CASALINI. BRIGNONE hit by pitch. BRIGNONE stole second. FRANCUCCI reached on a throwing error by p, bunt; BRIGNONE advanced to third. No play. VISALLI reached on a fielder's choice; FRANCUCCI advanced to second; BRIGNONE out at third p to c to 3b. RICCI struck out looking. NERI hit by pitch; VISALLI advanced to second; FRANCUCCI advanced to third. DI LORENZO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD BSC GODO 7th - BUCCHI M struck out looking. MERIGGI G flied out to cf. SERVIDEI M. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 7th - MERCURI Fr singled to right field. OREFICE walked; MERCURI Fr advanced to second. D'ALESSIO reached on a fielder's choice, bunt; OREFICE advanced to second; MERCURI Fr advanced to third on a throwing error by p. BRIGNONE infield fly to ss. FRANCUCCI struck out swinging. VISALLI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD BSC GODO 8th - MERIGGI D fouled out to c. SERVIDEI L. walked. SERVIDEI L. stole second. TANESINI struck out swinging. SILVESTRI singled up the middle, RBI; SERVIDEI L. scored. SILVESTRI out at second p to 1b to 2b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 8th - RICCI struck out swinging. NERI walked. DI LORENZO struck out swinging; NERI stole second. MERCURI Fr fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BSC GODO 9th - EVANGELISTA struck out looking. RUBBOLI singled to left field. BUCCHI M flied out to cf. RUBBOLI stole second. MERIGGI G flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 9th - OREFICE struck out looking. D'ALESSIO flied out to lf. BRIGNONE fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ASD BSC GODO 7, ASD ANZIO BASEBALL 4 (Jun 04, 2016 at Anzio) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
ASD BSC GODO........ 301 110 010  -  7 12  5      (12-5)
ASD ANZIO BASEBALL.. 001 120 000  -  4  7  2      (6-11)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BSC GODO - CASALINI Alessandro; PIUMATTI Gabriele(6) and EVANGELISTA J. Digno.
ASD ANZIO BASEBALL - MODICA Matteo and VISALLI Francesco.
Win-CASALINI Alessandro(4-2)  Save-PIUMATTI Gabriele(4)  Loss-MODICA Matteo(3-2)  T-3:10  A-58
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - FARAONE Aldo Osvaldo, MODICA Michele, COLAIANNI Mario
Comitato Nazionale Classificatori