Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BSC GODO vs ASD ANZIO BASEBALL (Jun 05, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie A 2016
ASD BSC GODO 7 (13-5), ASD ANZIO BASEBALL 4 (6-12) (Game 2) - Composite Box Score
Jun 05, 2016 at Anzio (R. Reatini)

ASD BSC GODO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MERIGGI D lf 
SERVIDEI L. ss 
TANESINI cf 
SILVESTRI 1b 
RUBBOLI c 
BUCCHI M 2b 
MERIGGI G rf 
MINGHELLI R. rf 
PIUMATTI dh 
MELANDRI pr/dh 
PEREZ C. 3b 
PALENCIA P. p 
Totals   38  12  27  16 

ASD ANZIO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NERI lf/cf 
MERCURI D 3b 
MERCURI Fr 2b 
OREFICE 1b 
COLAIANNI ss 
D'ALESSIO dh 
BRIGNONE cf 
FRANCUCCI rf 
D'AURIA rf/lf 
VISALLI c  11 
BULFONE p 
RICCI p 
Totals   37  11  27 

ASD BSC GODO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PALENCIA P. Robert A W,5-2  9.0  11  37  39  13 
 
ASD ANZIO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BULFONE Leonardo L,1-4  4.0  17  21 
RICCI Manuel   5.0  21  24 

Umpires - HP: MENICUCCI Simone 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 10:15 Time: 3:05 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: ScorerS - FARAONE Aldo Osvaldo, COLAIANNI Mario
BULFONE faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie A 2016
ASD BSC GODO 7 (13-5), ASD ANZIO BASEBALL 4 (6-12) (Game 2)
Jun 05, 2016 at Anzio (R. Reatini)

ASD BSC GODO starters: 4/lf MERIGGI D; 21/ss SERVIDEI L.; 18/cf TANESINI; 9/1b SILVESTRI; 33/c RUBBOLI; 17/2b BUCCHI M; 26/rf MERIGGI G; 19/dh PIUMATTI; 44/3b PEREZ C.; 32/p PALENCIA P.;

ASD ANZIO BASEBALL starters: 14/lf NERI; 15/3b MERCURI D; 24/2b MERCURI Fr; 28/1b OREFICE; 10/ss COLAIANNI; 6/dh D'ALESSIO; 69/cf BRIGNONE; 4/rf D'AURIA; 18/c VISALLI; 3/p BULFONE;

ASD BSC GODO 1st - MERIGGI D reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. SERVIDEI L. walked. SERVIDEI L. advanced to second on a balk; MERIGGI D advanced to third on a balk. TANESINI reached on a fielder's choice, RBI; SERVIDEI L. out at third 2b to 3b; MERIGGI D scored, unearned. TANESINI stole second. SILVESTRI flied out to rf. RUBBOLI popped up to 1b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 1st - NERI singled to second base. MERCURI D grounded out to ss; NERI advanced to second. MERCURI Fr reached on a fielder's choice; NERI out at second ss to 3b to ss. OREFICE singled to left field; MERCURI Fr advanced to second. COLAIANNI flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BSC GODO 2nd - BUCCHI M walked. MERIGGI G struck out looking. PIUMATTI struck out looking. PEREZ C. struck out swinging, reached first on a passed ball; BUCCHI M advanced to second on a passed ball. MERIGGI D flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 2nd - D'ALESSIO grounded out to p. BRIGNONE fouled out to c. D'AURIA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BSC GODO 3rd - SERVIDEI L. struck out swinging. TANESINI flied out to lf. SILVESTRI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 3rd - VISALLI singled to left field. NERI singled to left field; VISALLI advanced to second. MERCURI D reached on a fielder's choice to third base, SAC; NERI advanced to second; VISALLI advanced to third. MERCURI Fr grounded into double play ss to 2b to 1b; MERCURI D out on the play; NERI advanced to third; VISALLI scored. OREFICE struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BSC GODO 4th - RUBBOLI reached on a dropped fly by lf. RUBBOLI stole second. BUCCHI M singled up the middle; RUBBOLI advanced to third. BUCCHI M out at second c to 2b, caught stealing. MERIGGI G struck out swinging. PIUMATTI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 4th - COLAIANNI flied out to ss. D'ALESSIO struck out looking. BRIGNONE popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BSC GODO 5th - PEREZ C. singled to center field. MERIGGI D walked; PEREZ C. advanced to second. SERVIDEI L. reached on a fielder's choice to third base, SAC; MERIGGI D advanced to second; PEREZ C. advanced to third. TANESINI singled through the right side, 2 RBI; SERVIDEI L. advanced to third; MERIGGI D scored; PEREZ C. scored. RICCI to p for BULFONE. SILVESTRI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; TANESINI out at second 2b to ss; SERVIDEI L. scored. RUBBOLI singled to center field, RBI; SILVESTRI scored. BUCCHI M tripled to left center, scored on a throwing error by c, RBI; RUBBOLI scored. MERIGGI G struck out swinging. PIUMATTI singled up the middle. PEREZ C. walked; PIUMATTI advanced to second. MERIGGI D hit by pitch; PEREZ C. advanced to second; PIUMATTI advanced to third. SERVIDEI L. struck out looking. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 3 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 5th - D'AURIA singled through the right side. VISALLI reached on a fielder's choice; D'AURIA out at second p to ss. NERI reached on a fielder's choice; VISALLI out at second ss to 2b. MERCURI D grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BSC GODO 6th - TANESINI struck out swinging. SILVESTRI singled to right field. RUBBOLI flied out to cf. BUCCHI M struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 6th - MERCURI Fr grounded out to 3b. OREFICE struck out swinging. COLAIANNI singled to left field. D'ALESSIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BSC GODO 7th - MERIGGI G flied out to lf. PIUMATTI doubled to left field. MELANDRI pinch ran for PIUMATTI. PEREZ C. struck out swinging. MERIGGI D grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 7th - MELANDRI to dh. MINGHELLI R. to rf for MERIGGI G. BRIGNONE grounded out to 3b. D'AURIA struck out looking. VISALLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BSC GODO 8th - NERI to cf. FRANCUCCI to rf for BRIGNONE. D'AURIA to lf. SERVIDEI L. grounded out to 1b unassisted. TANESINI flied out to lf. SILVESTRI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 8th - NERI singled through the left side. MERCURI D singled to third base; NERI advanced to second. MERCURI Fr reached on a fielder's choice; MERCURI D out at second ss to 2b; NERI advanced to third. OREFICE singled to center field, RBI; MERCURI Fr advanced to second; NERI scored. COLAIANNI walked; OREFICE advanced to second; MERCURI Fr advanced to third. D'ALESSIO struck out swinging. FRANCUCCI reached on a throwing error by 3b, out at second 1b to ss; COLAIANNI advanced to third on the error; OREFICE scored on the error, unearned; MERCURI Fr scored on the error, unearned. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BSC GODO 9th - RUBBOLI singled to center field. BUCCHI M flied out to lf. MINGHELLI R. hit by pitch; RUBBOLI advanced to second. MELANDRI struck out looking. MINGHELLI R. advanced to second on a wild pitch; RUBBOLI advanced to third on a wild pitch. PEREZ C. struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD ANZIO BASEBALL 9th - D'AURIA popped up to 2b. VISALLI singled down the lf line. NERI flied out to cf. MERCURI D singled to center field; VISALLI advanced to second. MERCURI Fr reached on a fielder's choice; MERCURI D out at second ss to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ASD BSC GODO 7, ASD ANZIO BASEBALL 4 (Jun 05, 2016 at Anzio) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
ASD BSC GODO........ 100 060 000  -  7  9  1      (13-5)
ASD ANZIO BASEBALL.. 001 000 030  -  4 11  4      (6-12)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BSC GODO - PALENCIA P. Robert A and RUBBOLI Federico. ASD ANZIO BASEBALL -
BULFONE Leonardo; RICCI Manuel(5) and VISALLI Francesco.
Win-PALENCIA P. Robert A(5-2)  Loss-BULFONE Leonardo(1-4)  T-3:05  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
ScorerS - FARAONE Aldo Osvaldo, COLAIANNI Mario

BULFONE faced 4 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori