Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Juve 98 Baseball C. vs Boves Baseball Softb (May 15, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Boves Baseball Softb 18 (1-3), Juve 98 Baseball C. 2 (1-3) - Composite Box Score
May 15, 2016 at Boves (Comunale)

Juve 98 Baseball C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ARAIO S ss/c 
GIANNOTTI cf 
ROSSO 1b/p 
OZORIA ORTIS 3b 
DROSDOV pr/3b 
REGLI 2b/1b 
TAGLIABUE dh/2b 
SARTORI lf 
SICLARI rf 
GUANDALINI rf 
CALCAGNO c 
D'ARAIO D p/2b 
MADDALENO lf/2b 
EANDI p 
Totals   28  10  18  10 

Boves Baseball Softb  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GHIGLIA MT ss 
MELIS cf 
RODRIGUEZ R. 3b 
FORTE S. c 
FORTE L. c 
BONGIOANNI 1b 
PENA DE LEON p 
GIORDANO lf 
RODRIGUEZ E. lf 
GHIGLIA MA 2b 
BELTRANDO rf 
CHIRIOTTO MA rf 
Totals   32  18  13  16  10  21 

Juve 98 Baseball C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
EANDI Matteo L  1.0  12 
ROSSO Gabriele   2.0  10  14 
D'ARAIO Daniele   1.1  10 
MADDALENO Roberto   1.2 
 
Boves Baseball Softb  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PENA DE LEON Luis D. W  7.0  10  28  33 

Umpires - HP: DOTTA Andrea
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MELIS Luigi, DAL DEGAN Gabriella, D'ARAIO Antonio
EANDI faced 7 batters in the 2nd.
ROSSO faced 3 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Boves Baseball Softb 18 (1-3), Juve 98 Baseball C. 2 (1-3)
May 15, 2016 at Boves (Comunale)

Juve 98 Baseball C. starters: 35/ss D'ARAIO S; 2/cf GIANNOTTI; 17/1b ROSSO; 9/3b OZORIA ORTIS; 31/2b REGLI; 30/dh TAGLIABUE; 8/rf SICLARI; 26/c CALCAGNO; 19/lf MADDALENO; 44/p EANDI;

Boves Baseball Softb starters: 42/ss GHIGLIA MT; 55/cf MELIS; 15/3b RODRIGUEZ R.; 20/c FORTE S.; 4/1b BONGIOANNI; 32/p PENA DE LEON; 6/lf GIORDANO; 0/2b GHIGLIA MA; 79/rf BELTRANDO;

Juve 98 Baseball C. 1st - D'ARAIO S reached on a dropped fly by rf. D'ARAIO S out at second c to ss, caught stealing. GIANNOTTI walked. ROSSO hit by pitch; GIANNOTTI advanced to second. ROSSO advanced to second on a wild pitch; GIANNOTTI advanced to third on a wild pitch. OZORIA ORTIS singled to right field, RBI; ROSSO advanced to third; GIANNOTTI scored. REGLI flied out to cf. TAGLIABUE struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Boves Baseball Softb 1st - GHIGLIA MT grounded out to 3b. MELIS grounded out to ss. RODRIGUEZ R. singled through the left side. RODRIGUEZ R. stole second. RODRIGUEZ R. stole third. FORTE S. doubled to right field, RBI; RODRIGUEZ R. scored. BONGIOANNI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Juve 98 Baseball C. 2nd - SICLARI walked. SICLARI advanced to second on a wild pitch. CALCAGNO walked. MADDALENO struck out swinging. D'ARAIO S reached on a fielder's choice; CALCAGNO out at second ss to 2b; SICLARI advanced to third. GIANNOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Boves Baseball Softb 2nd - PENA DE LEON walked. PENA DE LEON stole second. GIORDANO reached on a fielding error by p; PENA DE LEON advanced to third. GIORDANO stole second. GHIGLIA MA walked. BELTRANDO walked, RBI; GHIGLIA MA advanced to second; GIORDANO advanced to third; PENA DE LEON scored. GHIGLIA MT walked, RBI; BELTRANDO advanced to second; GHIGLIA MA advanced to third; GIORDANO scored, unearned. MELIS walked, RBI; GHIGLIA MT advanced to second; BELTRANDO advanced to third; GHIGLIA MA scored. RODRIGUEZ R. singled through the left side, RBI; MELIS advanced to second; GHIGLIA MT advanced to third; BELTRANDO scored. ROSSO to p. REGLI to 1b. TAGLIABUE to 2b. / for EANDI. FORTE S. walked, RBI; RODRIGUEZ R. advanced to second; MELIS advanced to third; GHIGLIA MT scored. BONGIOANNI reached on a fielding error by 2b, RBI; FORTE S. advanced to second; RODRIGUEZ R. advanced to third; MELIS scored. PENA DE LEON flied out to lf, SF, RBI; BONGIOANNI advanced to second on the throw; FORTE S. advanced to third on the throw; RODRIGUEZ R. scored, unearned. REGLI to 2b. TAGLIABUE to 1b. GIORDANO walked. GHIGLIA MA reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the throw, RBI; GIORDANO advanced to second, advanced to third on the throw; BONGIOANNI advanced to third, out at home 2b to c; FORTE S. scored, unearned. GHIGLIA MA advanced to third on a wild pitch; GIORDANO scored on a wild pitch, unearned. BELTRANDO grounded out to 3b. 9 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

Juve 98 Baseball C. 3rd - ROSSO singled to center field. OZORIA ORTIS flied out to cf. REGLI doubled to center field; ROSSO advanced to third. TAGLIABUE struck out looking. SICLARI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Boves Baseball Softb 3rd - GHIGLIA MT grounded out to ss. MELIS grounded out to p. RODRIGUEZ R. singled to left field. FORTE S. doubled to center field; RODRIGUEZ R. advanced to third. BONGIOANNI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Juve 98 Baseball C. 4th - CALCAGNO struck out looking. MADDALENO struck out looking. D'ARAIO S singled to right field. GIANNOTTI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Boves Baseball Softb 4th - PENA DE LEON doubled to center field. GIORDANO doubled to left field, RBI; PENA DE LEON scored. GIORDANO advanced to third on a wild pitch. GIORDANO scored on a wild pitch. GHIGLIA MA walked. D'ARAIO S to c. ROSSO to 1b. REGLI to ss. SARTORI to lf for TAGLIABUE. D'ARAIO D to p for CALCAGNO. MADDALENO to 2b. GHIGLIA MA stole second. BELTRANDO walked. GHIGLIA MT reached on a fielder's choice; BELTRANDO out at second 2b to ss; GHIGLIA MA advanced to third. GHIGLIA MT advanced to second on a wild pitch. MELIS singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; GHIGLIA MT advanced to third; GHIGLIA MA scored. RODRIGUEZ R. grounded out to ss, RBI; MELIS advanced to third; GHIGLIA MT scored. FORTE S. singled through the left side, RBI; MELIS scored. FORTE S. advanced to second on a passed ball. BONGIOANNI flied out to rf. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Juve 98 Baseball C. 5th - FORTE L. to c for FORTE S.. RODRIGUEZ E. to lf for GIORDANO. CHIRIOTTO MA to rf for BELTRANDO. ROSSO flied out to p. OZORIA ORTIS singled to left field. OZORIA ORTIS advanced to second on a wild pitch. DROSDOV pinch ran for OZORIA ORTIS. REGLI flied out to 3b. SARTORI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Boves Baseball Softb 5th - DROSDOV to 3b. GUANDALINI to rf for SICLARI. PENA DE LEON doubled to left field. RODRIGUEZ E. grounded out to 1b unassisted. GHIGLIA MA doubled to left field, RBI; PENA DE LEON scored. CHIRIOTTO MA hit by pitch. D'ARAIO D to 2b. MADDALENO to p. GHIGLIA MT fouled out to c. MELIS struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Juve 98 Baseball C. 6th - GUANDALINI walked. GUANDALINI stole second. D'ARAIO D singled to center field; GUANDALINI advanced to third. D'ARAIO D stole second. MADDALENO reached on a fielder's choice, reached on a fielder's choice; D'ARAIO D advanced to third; GUANDALINI out at home 3b to c to p. D'ARAIO S grounded out to p, RBI; MADDALENO advanced to third; D'ARAIO D scored. GIANNOTTI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Boves Baseball Softb 6th - RODRIGUEZ R. walked. RODRIGUEZ R. advanced to second on a muffed throw by 1b, failed pickoff attempt. FORTE L. singled to second base, RBI; RODRIGUEZ R. advanced to third. BONGIOANNI struck out swinging. FORTE L. stole second. PENA DE LEON singled through the left side, RBI; FORTE L. scored; RODRIGUEZ R. scored. RODRIGUEZ E. struck out looking. GHIGLIA MA grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Juve 98 Baseball C. 7th - ROSSO struck out looking. DROSDOV singled to right field. REGLI grounded out to 1b unassisted; DROSDOV advanced to second. SARTORI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Boves Baseball Softb 18, Juve 98 Baseball C. 2 (May 15, 2016 at Boves)
----------------------------------------------------------------------
Juve 98 Baseball C.. 100 001 0 -  2  7  4      (1-3)
Boves Baseball Softb 190 512 X - 18 13  1      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Juve 98 Baseball C. - EANDI Matteo; ROSSO Gabriele(2); D'ARAIO Daniele(4);
MADDALENO Roberto(5) and CALCAGNO Stefano; D'ARAIO Samuele. Boves Baseball Softb -
PENA DE LEON Luis D. and FORTE Simone; FORTE Lorenzo.
Win-PENA DE LEON Luis D.  Loss-EANDI Matteo  T-3:00  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MELIS Luigi, DAL DEGAN Gabriella, D'ARAIO Antonio

EANDI faced 7 batters in the 2nd.
ROSSO faced 3 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori