Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Aosta Bugs SSD vs Boves Baseball Softb (May 22, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Boves Baseball Softb 13 (2-3), Aosta Bugs SSD 3 (3-2) - Composite Box Score
May 22, 2016 at Boves (Comunale)

Aosta Bugs SSD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RAVARINO cf/ss 
MONTI 3b 
BELLINO ss/p 
PRIVITERA rf 
OLIVA 1b/p  10 
NOLI c 
BALLA M 2b 
FRANCHINO p/1b 
NORO lf 
Totals   27  12  18  11 

Boves Baseball Softb  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GHIGLIA MT ss 
MELIS cf 
RODRIGUEZ R. 3b 
FORTE S. c  11 
FORTE L. 1b 
PENA DE LEON p 
GIORDANO lf 
BONGIOANNI lf 
RODRIGUEZ E. rf 
BELTRANDO rf 
GHIGLIA MA 2b 
Totals   33  13  16  11  12  21 

Aosta Bugs SSD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANCHINO Gabriele L  3.2  16  17 
OLIVA David   0.1 
BELLINO Enrico   2.0  13  14 
 
Boves Baseball Softb  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PENA DE LEON Luis D. W  7.0  12  27  34 

Umpires - HP: FORTE Piero
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MELIS Luigi
OLIVA faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Boves Baseball Softb 13 (2-3), Aosta Bugs SSD 3 (3-2)
May 22, 2016 at Boves (Comunale)

Aosta Bugs SSD starters: 11/cf RAVARINO; 5/3b MONTI; 30/ss BELLINO; 32/rf PRIVITERA; 99/1b OLIVA; 0/c NOLI; 40/2b BALLA M; 26/p FRANCHINO; 8/lf NORO;

Boves Baseball Softb starters: 14/ss GHIGLIA MT; 55/cf MELIS; 18/3b RODRIGUEZ R.; 20/c FORTE S.; 10/1b FORTE L.; 32/p PENA DE LEON; 6/lf GIORDANO; 23/rf RODRIGUEZ E.; 21/2b GHIGLIA MA;

Aosta Bugs SSD 1st - RAVARINO struck out looking. MONTI walked. MONTI advanced to second on a wild pitch. BELLINO lined out to cf. PRIVITERA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Boves Baseball Softb 1st - GHIGLIA MT grounded out to ss. MELIS grounded out to 3b. RODRIGUEZ R. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Aosta Bugs SSD 2nd - OLIVA walked. OLIVA out at first p to 1b, caught stealing. NOLI struck out swinging. BALLA M struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Boves Baseball Softb 2nd - FORTE S. doubled to center field. FORTE L. struck out swinging. PENA DE LEON grounded out to 3b; FORTE S. advanced to third. FORTE S. scored on a wild pitch. GIORDANO doubled to left field. RODRIGUEZ E. grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Aosta Bugs SSD 3rd - FRANCHINO struck out swinging. NORO struck out looking. RAVARINO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Boves Baseball Softb 3rd - GHIGLIA MA grounded out to p. GHIGLIA MT grounded out to 3b. MELIS singled to center field. MELIS out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Aosta Bugs SSD 4th - MONTI singled to center field. BELLINO doubled to center field; MONTI advanced to third. PRIVITERA walked. OLIVA struck out looking. PRIVITERA; BELLINO; MONTI advanced to home on a fielder's choice. NOLI reached on a fielder's choice, reached on a fielder's choice; PRIVITERA out at home p unassisted. BALLA M grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Boves Baseball Softb 4th - RODRIGUEZ R. doubled to center field. FORTE S. hit by pitch. RODRIGUEZ R. stole third. FORTE L. flied into double play 1b unassisted; FORTE S. out on the play; RODRIGUEZ R. scored on a throwing error by 1b. PENA DE LEON doubled to center field. GIORDANO singled to third base; PENA DE LEON advanced to third. GIORDANO stole second. RODRIGUEZ E. doubled down the rf line, RBI; GIORDANO advanced to third; PENA DE LEON scored. OLIVA to p. FRANCHINO to 1b. GHIGLIA MA doubled to left field, 2 RBI; RODRIGUEZ E. scored; GIORDANO scored. GHIGLIA MT flied out to 2b. 4 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

Aosta Bugs SSD 5th - FRANCHINO struck out swinging. NORO doubled to right field. RAVARINO lined out to rf. MONTI singled to second base; NORO advanced to third. BELLINO walked; MONTI advanced to second. PRIVITERA walked, RBI; BELLINO advanced to second; MONTI advanced to third; NORO scored. OLIVA reached on a fielder's choice; PRIVITERA advanced to second; BELLINO out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Boves Baseball Softb 5th - MELIS doubled to right field. RODRIGUEZ R. doubled to center field, RBI; MELIS scored. RAVARINO to ss. BELLINO to p. OLIVA to 1b. FRANCHINO to cf. RODRIGUEZ R. stole third. FORTE S. singled to right field, RBI; RODRIGUEZ R. scored. FORTE L. doubled to center field; FORTE S. advanced to third. PENA DE LEON doubled to left field, 2 RBI; FORTE L. scored; FORTE S. scored. PENA DE LEON stole third. GIORDANO walked. GIORDANO stole second. RODRIGUEZ E. grounded out to 2b, RBI; GIORDANO advanced to third; PENA DE LEON scored. GHIGLIA MA struck out swinging. GHIGLIA MT struck out swinging. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Aosta Bugs SSD 6th - BONGIOANNI to lf for GIORDANO. BELTRANDO to rf for RODRIGUEZ E.. NOLI walked. BALLA M struck out swinging. FRANCHINO flied out to 2b. NORO doubled to center field; NOLI advanced to third. RAVARINO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Boves Baseball Softb 6th - MELIS singled to left field. RODRIGUEZ R. reached on a fielder's choice; MELIS out at second cf to 2b. FORTE S. reached on a fielding error by p; RODRIGUEZ R. advanced to second. RODRIGUEZ R. stole third. FORTE L. reached on a fielder's choice; FORTE S. out at second p to 2b. FORTE L. stole second. PENA DE LEON doubled to left field, 2 RBI; FORTE L. scored, unearned; RODRIGUEZ R. scored, unearned. PENA DE LEON advanced to third on a wild pitch. BONGIOANNI doubled to center field, RBI; PENA DE LEON scored, unearned. BELTRANDO flied out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Aosta Bugs SSD 7th - MONTI singled to second base. MONTI advanced to second on a throwing error by c. BELLINO singled to right field; MONTI advanced to third. PRIVITERA struck out swinging. OLIVA flied out to lf. NOLI walked; BELLINO advanced to second. BALLA M grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


Boves Baseball Softb 13, Aosta Bugs SSD 3 (May 22, 2016 at Boves)
----------------------------------------------------------------------
Aosta Bugs SSD...... 000 210 0 -  3  7  2      (3-2)
Boves Baseball Softb 010 453 X - 13 16  1      (2-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Aosta Bugs SSD - FRANCHINO Gabriele; OLIVA David(4); BELLINO Enrico(5) and NOLI Marco
. Boves Baseball Softb - PENA DE LEON Luis D. and FORTE Simone.
Win-PENA DE LEON Luis D.  Loss-FRANCHINO Gabriele  T-2:45  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MELIS Luigi

OLIVA faced 2 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori