Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Jaks Torino B.S. vs Boves Baseball Softb (Jul 26, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Boves Baseball Softb 16 (7-6), Jaks Torino B.S. 12 (1-11) - Composite Box Score
Jul 26, 2016 at Boves (Comunale)

Jaks Torino B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VENITUCCI rf/cf 
PESENTI 1b/p 
CASU c 
SOSA CAVICCH ss 
COCCHI cf/rf 
COMELLO 3b 
SINATRA 2b/p 
ANFOSSI Y. 1b 
MEZZANO ROSA lf 
SERCI p/2b 
Totals   37  12  12  11  11  11  24  13 

Boves Baseball Softb  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GHIGLIA MT p/ss 
MELIS cf 
RODRIGUEZ R. 3b/1b 
FORTE L. c 
PENA DE LEON ss/3b 
BONGIOANNI 1b/p 
RODRIGUEZ E. lf 
BELTRANDO rf 
GIORDANO ph/rf 
GHIGLIA MA 2b 
Totals   43  16  18  15  20  27  21 

Jaks Torino B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SERCI Andrea L  4.0  11  22  24 
SINATRA Gabriele   0.1 
PESENTI Paolo   3.2  19  21 
 
Boves Baseball Softb  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GHIGLIA Matteo   0.0 
BONGIOANNI Sacha   2.1  14 
PENA DE LEON Luis D. W  6.2  27  31 

Umpires - HP: FORTE Piero 1B: SIGNORETTI Maurizio
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 100
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MELIS Luigi
GHIGLIA MT faced 4 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Boves Baseball Softb 16 (7-6), Jaks Torino B.S. 12 (1-11)
Jul 26, 2016 at Boves (Comunale)

Jaks Torino B.S. starters: 9/rf VENITUCCI; 5/1b PESENTI; 2/c CASU; 19/ss SOSA CAVICCH; 55/cf COCCHI; 0/3b COMELLO; 10/2b SINATRA; 62/lf MEZZANO ROSA; 22/p SERCI;

Boves Baseball Softb starters: 14/p GHIGLIA MT; 55/cf MELIS; 18/3b RODRIGUEZ R.; 10/c FORTE L.; 32/ss PENA DE LEON; 4/1b BONGIOANNI; 23/lf RODRIGUEZ E.; 79/rf BELTRANDO; 21/2b GHIGLIA MA;

Jaks Torino B.S. 1st - VENITUCCI walked. PESENTI walked; VENITUCCI advanced to second. CASU singled to shortstop; PESENTI advanced to second; VENITUCCI advanced to third. SOSA CAVICCH doubled to left field, 2 RBI; CASU advanced to third; PESENTI scored; VENITUCCI scored. GHIGLIA MT to ss. RODRIGUEZ R. to 1b. PENA DE LEON to 3b. BONGIOANNI to p. COCCHI struck out swinging. COMELLO walked. SINATRA reached on a fielder's choice; COMELLO advanced to second; SOSA CAVICCH advanced to third; CASU scored on a muffed throw by c, assist by p, unearned. MEZZANO ROSA grounded into double play 2b to ss to 1b; SINATRA out on the play. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Boves Baseball Softb 1st - GHIGLIA MT grounded out to ss. MELIS reached on a fielding error by ss. MELIS stole second. RODRIGUEZ R. singled to right field; MELIS advanced to third. RODRIGUEZ R. stole second. FORTE L. struck out swinging. PENA DE LEON doubled to center field, 2 RBI; RODRIGUEZ R. scored, unearned; MELIS scored, unearned. BONGIOANNI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Jaks Torino B.S. 2nd - SERCI walked. VENITUCCI walked; SERCI advanced to second. PESENTI reached on a fielder's choice; VENITUCCI out at second 2b to ss; SERCI advanced to third. PESENTI stole second. CASU flied out to rf. SOSA CAVICCH intentionally walked. COCCHI walked, RBI; SOSA CAVICCH advanced to second; PESENTI advanced to third; SERCI scored. COMELLO doubled to center field, 2 RBI; COCCHI advanced to third; SOSA CAVICCH scored; PESENTI scored. SINATRA grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Boves Baseball Softb 2nd - RODRIGUEZ E. singled to center field. RODRIGUEZ E. out at second c to 2b, caught stealing. BELTRANDO grounded out to ss. GHIGLIA MA fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Jaks Torino B.S. 3rd - MEZZANO ROSA grounded out to 3b. SERCI walked. RODRIGUEZ R. to 3b. PENA DE LEON to p. BONGIOANNI to 1b. VENITUCCI walked; SERCI advanced to second. VENITUCCI stole second; SERCI stole third. PESENTI singled to center field, reached on a fielder's choice, RBI; VENITUCCI advanced to third, out at home cf to ss to c; SERCI scored. PESENTI stole third. CASU singled to shortstop, RBI; PESENTI scored. SOSA CAVICCH reached on a fielder's choice; CASU out at second 3b to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Boves Baseball Softb 3rd - GHIGLIA MT singled to shortstop. GHIGLIA MT stole second. MELIS singled to third base; GHIGLIA MT advanced to third. MELIS stole second. RODRIGUEZ R. singled through the left side, RBI; MELIS advanced to third; GHIGLIA MT scored. RODRIGUEZ R. stole second. FORTE L. doubled to center field, RBI; RODRIGUEZ R. advanced to third; MELIS scored. RODRIGUEZ R. out at home p to 3b to c, caught stealing. PENA DE LEON singled to left field; FORTE L. advanced to third. PENA DE LEON stole second. BONGIOANNI singled to center field, 2 RBI; PENA DE LEON scored; FORTE L. scored. RODRIGUEZ E. reached on a fielder's choice; BONGIOANNI out at second 2b to ss. RODRIGUEZ E. stole second. BELTRANDO flied out to lf. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

Jaks Torino B.S. 4th - COCCHI struck out looking. COMELLO struck out looking. SINATRA fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Boves Baseball Softb 4th - GHIGLIA MA flied out to lf. GHIGLIA MT walked. GHIGLIA MT stole second. MELIS walked. MELIS stole second; GHIGLIA MT stole third. RODRIGUEZ R. singled up the middle, RBI; MELIS advanced to third; GHIGLIA MT scored. RODRIGUEZ R. stole second. FORTE L. struck out swinging. PENA DE LEON doubled to right field, 2 RBI; RODRIGUEZ R. scored; MELIS scored. BONGIOANNI grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Jaks Torino B.S. 5th - MEZZANO ROSA singled to first base. MEZZANO ROSA out at second p to 1b to 2b to ss, caught stealing. SERCI grounded out to p. VENITUCCI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Boves Baseball Softb 5th - SINATRA to p. SERCI to 2b. RODRIGUEZ E. walked. BELTRANDO walked; RODRIGUEZ E. advanced to second. GHIGLIA MA grounded out to p; BELTRANDO advanced to second; RODRIGUEZ E. advanced to third. GHIGLIA MT singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; BELTRANDO scored; RODRIGUEZ E. scored. MELIS walked. VENITUCCI to cf. PESENTI to p. COCCHI to rf. ANFOSSI Y. to 1b for SINATRA. RODRIGUEZ R. struck out swinging. FORTE L. flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Jaks Torino B.S. 6th - PESENTI flied out to 3b. CASU grounded out to ss. SOSA CAVICCH flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Boves Baseball Softb 6th - PENA DE LEON doubled to center field. PENA DE LEON stole third. BONGIOANNI grounded out to p. RODRIGUEZ E. reached on a fielding error by 1b, RBI; PENA DE LEON scored. GIORDANO pinch hit for BELTRANDO. GIORDANO singled to center field; RODRIGUEZ E. advanced to second. GHIGLIA MA reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw, RBI; GIORDANO out at second ss to 2b; RODRIGUEZ E. scored, unearned. GHIGLIA MT flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Jaks Torino B.S. 7th - GIORDANO to rf. COCCHI walked. COCCHI stole second. COMELLO grounded out to 3b. ANFOSSI Y. doubled to center field, RBI; COCCHI scored. MEZZANO ROSA reached on a dropped fly by 1b. SERCI infield fly to 2b. VENITUCCI hit by pitch; MEZZANO ROSA advanced to second; ANFOSSI Y. advanced to third. PESENTI grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Boves Baseball Softb 7th - MELIS struck out swinging. RODRIGUEZ R. singled to third base. FORTE L. flied out to cf. RODRIGUEZ R. stole second. PENA DE LEON reached on a fielding error by ss; RODRIGUEZ R. advanced to third on the error. PENA DE LEON stole second. BONGIOANNI reached on a fielding error by 1b; PENA DE LEON advanced to third on the error; RODRIGUEZ R. scored on the error, unearned. BONGIOANNI stole second. RODRIGUEZ E. flied out to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Jaks Torino B.S. 8th - CASU walked. CASU stole second. CASU stole third. SOSA CAVICCH doubled to center field, RBI; CASU scored. COCCHI doubled to left field, RBI; SOSA CAVICCH scored. COMELLO doubled to center field, RBI; COCCHI scored. COMELLO stole third. COMELLO out at third p to c to 3b, caught stealing. ANFOSSI Y. struck out looking. MEZZANO ROSA singled to right field. MEZZANO ROSA stole second. MEZZANO ROSA stole third. SERCI grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Boves Baseball Softb 8th - GIORDANO singled to center field. GIORDANO stole second. GHIGLIA MA walked. GHIGLIA MA stole second; GIORDANO stole third. GHIGLIA MT flied out to 2b. MELIS singled to center field, RBI; GHIGLIA MA advanced to third; GIORDANO scored. MELIS stole second. GHIGLIA MA out at home c to 3b to c, caught stealing. MELIS stole third. RODRIGUEZ R. walked. FORTE L. singled to center field, RBI; RODRIGUEZ R. advanced to second; MELIS scored. PENA DE LEON struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Jaks Torino B.S. 9th - VENITUCCI lined out to 2b. PESENTI grounded out to 2b. CASU singled to shortstop. CASU stole second. SOSA CAVICCH struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Boves Baseball Softb 16, Jaks Torino B.S. 12 (Jul 26, 2016 at Boves)
----------------------------------------------------------------------
Jaks Torino B.S..... 332 000 130  - 12 12  4      (1-11)
Boves Baseball Softb 204 322 12X  - 16 18  2      (7-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Jaks Torino B.S. - SERCI Andrea; SINATRA Gabriele(5); PESENTI Paolo(5) and
CASU Alessandro. Boves Baseball Softb - GHIGLIA Matteo; BONGIOANNI Sacha(1);
PENA DE LEON Luis D.(3) and FORTE Lorenzo.
Win-PENA DE LEON Luis D.  Loss-SERCI Andrea  T-3:00  A-100
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MELIS Luigi

GHIGLIA MT faced 4 batters in the 1st.
Comitato Nazionale Classificatori